Czy jemu zależy? pomocy! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-08-29, 14:17   #91
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Dot.: Czy jemu zależy? pomocy!

Autorko, i co postanowiłaś?
Stary 2017-08-29, 18:34   #92
backtomybrain
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Pokaż wiadomość
Autorko, i co postanowiłaś?
A czego sie spodziewasz?
Chyba nie myslisz ze go zostawi? Takiego ksiecia z bajki spotyka sie tylko raz w zyciu, a poza tym jest w gwiazdach zapisane ze sa sobie przeznaczeni i beda zyc dlugo i szczesliwie do grobowej deski
backtomybrain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-29, 18:42   #93
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez backtomybrain Pokaż wiadomość
A czego sie spodziewasz?
Chyba nie myslisz ze go zostawi? Takiego ksiecia z bajki spotyka sie tylko raz w zyciu, a poza tym jest w gwiazdach zapisane ze sa sobie przeznaczeni i beda zyc dlugo i szczesliwie do grobowej deski
No tak, jesteś bardziej zabawny niż Alfred w BvS powtarzając cały czas w kółko jeden i ten sam dowcip

Kto chciał to się pośmiał, poironizował. Było bardzo zabawnie

Jestem ciekawa rozwoju sytuacji, dlatego pytam
Stary 2017-08-29, 20:08   #94
NadyaR
Raczkowanie

Powiem tak.. Wpadlam jak śliwka w kompot, zauroczył mnie totalnie.Spotykamy się dużo i intensywnie. Nawet częsciej on się kontaktuje. Jest bardzo spontaniczny potrafi zadzwnić w nocy żeby pogadać itp. No uwielbiam tego faceta, chcialabym mieć pewność że on mnie też. Tak twierdzi, a nawet że mnie kocha. Jeszcze nie wiem co z tego wyniknie ale na razie jest dobrze więc po co psuć czy zapezzać. Spytałam go raz "A., my jesteśmy razem?", to powiedział "jasne jesteś moją żoną". W taki dosyc żartobliwy sposób. Nie wiem co o tym myśleć. A i we wrześniu jedziemy nad morze.
NadyaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-29, 20:24   #95
patrycjapatib
Wtajemniczenie

A co z tymi prochami, imprezami i laskami? Poruszałaś jeszcze ten temat czy został zamieciony pod dywan? Czy skończyło się na 'skończę z tym' i tyle?

I co ważniejsze: zaczęłaś patrzeć na to, co on robi, a nie mówi? Bo piszesz, że on cały czas mówi, że jesteś dla niego ważna, że kocha, ale to naprawdę nie musi wiele znaczyć.

I dla mnie ten tekst 'żartobliwy', skoro chcesz związku, to takim tekstem chłopak raczej dobitnie pokazał, że nie ma na co liczyć.

Edytowane przez patrycjapatib
Czas edycji: 2017-08-30 o 00:13
patrycjapatib jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-29, 20:48   #96
mellitus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NadyaR Pokaż wiadomość
Powiem tak.. Wpadlam jak śliwka w kompot, zauroczył mnie totalnie.Spotykamy się dużo i intensywnie. Nawet częsciej on się kontaktuje. Jest bardzo spontaniczny potrafi zadzwnić w nocy żeby pogadać itp. No uwielbiam tego faceta, chcialabym mieć pewność że on mnie też. Tak twierdzi, a nawet że mnie kocha. Jeszcze nie wiem co z tego wyniknie ale na razie jest dobrze więc po co psuć czy zapezzać. Spytałam go raz "A., my jesteśmy razem?", to powiedział "jasne jesteś moją żoną". W taki dosyc żartobliwy sposób. Nie wiem co o tym myśleć. A i we wrześniu jedziemy nad morze.
W kontekście tego co tu pisałaś te słowa potraktowałbym jako... Kpinę, ale uważaj co chcesz
Stary 2017-08-29, 22:35   #97
Devon_rose
Zakorzenienie

Tymi słowami tylko potwierdził, że jesteś mu potrzebna tylko do łóżka.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-30, 04:32   #98
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Pokaż wiadomość
A co z tymi prochami, imprezami i laskami? Poruszałaś jeszcze ten temat czy został zamieciony pod dywan? Czy skończyło się na 'skończę z tym' i tyle?

I co ważniejsze: zaczęłaś patrzeć na to, co on robi, a nie mówi? Bo piszesz, że on cały czas mówi, że jesteś dla niego ważna, że kocha, ale to naprawdę nie musi wiele znaczyć.

I dla mnie ten tekst 'żartobliwy', skoro chcesz związku, to takim tekstem chłopak raczej dobitnie pokazał, że nie ma na co liczyć.
Kiedys znałam muzułmanina z weekendowej pracy tez pisał że mnie kocha i chciał sie hajtnąć. "Nikt nie bedzie Cie tak kochał jak ja" Ani razu sie nie spotkalismy, jedynie gadki w pracy o niczym wiec przykład że gadac to sobie mozna duzo..

---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ----------

Cytat:
Napisane przez mellitus Pokaż wiadomość
W kontekście tego co tu pisałaś te słowa potraktowałbym jako... Kpinę, ale uważaj co chcesz
Po tym tekscie nie traktowałabym typa poważnie. Żartowniś. A ten cały wyjazd nad morze to po prostu seks w hotelu nad morzem nic wiecej.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-30, 07:13   #99
wiekanka
Zakorzenienie

Cytat:
Spytałam go raz "A., my jesteśmy razem?", to powiedział "jasne jesteś moją żoną". W taki dosyc żartobliwy sposób. Nie wiem co o tym myśleć.
zapytalas powaznie a dostalas odpowiedz zartem. Przy takiej komunikacji nigdy nie bedziesz niczego pewna. Viel Spas!
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-30, 14:02   #100
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiekanka Pokaż wiadomość
zapytalas powaznie a dostalas odpowiedz zartem. Przy takiej komunikacji nigdy nie bedziesz niczego pewna. Viel Spas!
No dokładnie, chłopak zarzucił bardzo zabawnym żartem, pośmialiście się i powygłupialiście, ale Ty nadal 'nie wiesz' na czym stoisz. A chłopak zdaje się zręcznie wybrnął z sytuacji, że krótko mówiąc nie doczekasz się jasnej odpowiedzi, ale niby 'nie wszystko stracone'. Niezły kombinator niezły
Stary 2017-08-30, 18:41   #101
I am Rock
lokalna gwiazda

Dla mnie to nie żart, tylko kpina lub ironia.

(Podobnie, jakby na pytanie "kochasz mnie?" odpowiedzieć: "Pewnie, że kocham. Całą ludzkość kocham".)
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-09-16, 17:35   #102
flexi_88
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017

Autorko i co tam z waszą relacją?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

KWC
IG
flexi_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-06, 14:04   #103
NadyaR
Raczkowanie

U nas wszystko ok. Bylismy nad tym morzem we wrzesniu, tydzien czasu. Duzo tam razem spedzaliśmy czasu rozmawialiśmy, kochalismy sie. Podczas jednej z ważnych rozmów A. powiedzial mi że uratowałam go w pewnym sensie. Chcę tak myśleć. Generalnie nie ćpa już, mniej wychodzi. Dużo jest u mnie. Moze ma to jednak jakieś szanse.
NadyaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-06, 21:31   #104
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
U nas wszystko ok. Bylismy nad tym morzem we wrzesniu, tydzien czasu. Duzo tam razem spedzaliśmy czasu rozmawialiśmy, kochalismy sie. Podczas jednej z ważnych rozmów A. powiedzial mi że uratowałam go w pewnym sensie. Chcę tak myśleć. Generalnie nie ćpa już, mniej wychodzi. Dużo jest u mnie. Moze ma to jednak jakieś szanse.
życzę wszystkiego dobrego. Ale, jednak na Twoim miejscu była bym ostrożna.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości