![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Capivit Hydro Control
cześć wszystkim!
Mam bardzo bardzo suchą skóre i postanowiłam wypróbować biogal. Jest tani ok 10zł. - 60 tabletek więc można poeksperymentować. Na efekty nie musiałam długo czekać bo pojawiły sie po zjedzeniu pierwszego opakowania,po miesiącu. Zjadałam dziennie po dwie tabletki i teraz zaopatrzyłam sie w następne opakowanie i nawilżam sie od środka. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten biogal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Stosowałam Capivit HydroControl. Zużyłam 2 opakowania i byłam zachwycona efektami!!! Bardzo szybko poprawił się wygląd mojej cery, która wcześniej była odwodniona i łuszczyła się. Zniknęły też drobne wypryski. Zdecydowanie zamierzam stosowac go dalej!
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Capivit hydrocontrol jest świetny.Teraz biorę drugi listek,ale już po pierwszym tygodniu stosowania efekty były wyczuwalne.Mam od zawsze bardzo przesuszoną skóre i nie posmarowanie się balsamem po kąpieli to koszmar.teraz nie czuję już takiej potrzeby.skóra,szczególni e na nogach stała się delikatna i miękka.Polecam capivit,chociaż wiadomo,że nie na każdego może zadziałać
![]()
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Capivit HydroControl
Capivit HydoControl stosuje od okolo 5 miesiecy i musze przyznac, ze spisuje sie doskonale. Wczesniej mialam problemy z przesuszona skora, ze sklonnosciami do podraznien. Czesto pojawialy sie pojedyncze wypryski a takze liszaje. Teraz, moja cera wydaje sie jasniejsza, bardziej sprezysta i doskonale nawilzona. Problemy z przesuszona skora i podraznieniami zwyczajnie zniknely! Goraco polecam stosowanie tego preparatu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja również mam bardzo przesuszoną cere (właściwie odkąd pamiętam była bardzo sucha
![]() ![]() Kupiłam sobie Biogal, mam nadzieje, że pomoże! ![]() Zapłaciłam 8 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
kończę 3 opakowanie Capivit HydroControl, po pewnym czasie stosowania zauważyłam poprawę, choć od jakiś 3 tygodni skóra łuszczy mi się jak dawniej, na nowo musiałam zacząć używać balsamu przynajmniej raz dziennie. Nie polecam
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Stosuję Capivit HydroConrol dopiero od miesiąca, ale zauważyłam zmianę na plus. Po wieczornej kąpieli i tak musze stosować jeszcze balsamy nawilżające (szczególnie na łydkach i przedramionach) , ale rano moja skóra jest nadal nawilżona - do tej pory rano też musiałam je stosować, bo skóra była sucha i miała skłonnośc do łuszczenia się.
W ostatni weekend przez 3 dni nie stosowałam żadnego balsamu i po jednym dniu skóra jakby sama zaczęła się nawilżać, nie była taka sucha (chociaż wiele jej jeszcze brakuje do ideału). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja niestety nie jesem zadowolona, zawsze miałam suchą skórę i praktycznie niegdy nie miałam problemów z pryszczami,jedynie z pojedynczymi raz na jakis czas... natomiast ostatanio zauwazyłam coraz więcej wyprysków na twarzy wydaje mi się że to przez chc
![]() raczej przez nic innego,nie zmieniałam kremu dbam i pilelegnuje jak jak zawsze a tu z dnia na dzien coraz wiecej pryszczów ![]() dziewczyny mysliscie ze to moze byc przez capivit? postanowiłam ze przerwe uzywac i zobacze czy sie cos zmieni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Ja stosuje H. od grudnia zeszłego roku.
Jest super!! Od tamtej pory ani razu nie łuszczyła mi się skóra na policzkach, a często się to zdarzało. SUPER ![]() Polecam wszystkim
![]() |
#101 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Kiedy? Po tygodniu? Miesiącu? Ciężko powiedzieć, bardzo często mi się skóra przesuszała na policzkach, nawet na powiekach. I hmm... mogę powiedzieć że od wzięcia pierwszej tabletki przesuszenie ani razu mi się nie pojawiło (a nie zmieniłam ani diety, mało piję, kremów też nie zmieniałam).
Mam cerę mieszaną, tłusta strefa T i suche policzki, trądzikową. Skóra zrobiła się też jakby delikatniejsza i gładsza. I faktycznie miej krostek wyłazi. Pewnie dlatego, że każda skóra potrzebuje nawilżenia. Polecam. Opakowanie kosztuje ok 15 zł, a starcza na miesiąc bo trzeba brać jedną tabletke dziennie.
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Jestem na etapie drugiego opakowania Capivitu i moja ocena to... 5+
![]() Na dzień dzisiejszy efekt się utrzymuje. Na twarzy cera również stała się gładsza, zniknęły wypryski i pojawiają się niezwykle rzadko. Koloryt zmienił się w "zdrowy" z ziemisto żółtego. Na czółku skóra już się nie łuszczy z czym nie radziły sobie żadne kremy. Osobiście-bardzo polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
ja nie mam suchej cery ale uważam że capivit hydro control jest dobry
![]() teraz zaczynam 3 opakowanie zniknęły mi wypryski,jest lepiej ![]()
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
capivit hydro control stosowałam przez ok 5 miesięcy. Pierwsze efekty zauważyłam po miesiącu. Skóra stała się nawilżona, gładka, zniknęły drobniutkie zmarszczki. Zastanawiam się tylko, czy ten specyfik można zażywać nieustannie, czy należy zrobic sobie na jakiś czas przerwę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam jeszcze skrzypovitę - rewelacyjnie działa na paznokcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Ja stosuję od niedawna. Jeszcze nic nie zauważyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
przyjaciolka stosowala i bardzo polecala
![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
o, fajnie ze sie watek odswiezyl. przypomnial mi zeby wrocic wkrotce do Capivitu, bo jakos go polubilam swego czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
ja mam cere tradzikowa i czesto jest tak ze jest ona przesuszona od kosmetykow a od tabletek oczyszczajacych organizm itp tez pomagajacych w walce z tradzikiem ... jest suacha sciagnieta i nie ładna wtedy zawsze biore capivit uwazam to za najlepsze lekarstwo dla cery suchej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Ja Capivit Hydro Control brałam ,ale nie regularnie ,więc nie będę sie wypowiadać.Teraz za ,to regularnie zaczęłam brać Capivit Sun System , zobacze ,co z tego bedzie
![]()
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedys kobitka w aptece chciala mi to wcisnac zamiast hydrocontrol'u bo sie skonczyl. faktycznie prawie to samo, tyle ze jedynie z nazwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Capivit® sun system zawiera witaminę C, E, A (beta-karoten) i selen – substancje, które wykazują silne właściwości przeciwutleniające. Przeciwutleniacze (antyoksydanty) to substancje chemiczne, które redukują szkodliwe działanie wolnych rodników. Powstawaniu wolnych rodników w organizmie sprzyjają: napromieniowanie słoneczne, niedotlenienie, opalanie się, palenie papierosów, toksyny, choroby, stres. Działanie ochraniające składników preparatu Capivit® sun system polega na wychwytywaniu wolnych rodników uszkadzających komórki organizmu, co spowalnia proces ich starzenia się. Skojarzone działanie składników preparatu gwarantuje optymalne właściwości przeciwutleniające. Oprócz właściwości przeciwutleniających składniki preparatu wykazują wiele innych działań na organizm człowieka. Witamina C odgrywa istotną rolę w tworzeniu kolagenu i substancji międzykomórkowej, ochrania skórę, zapobiega jej fotostarzeniu. Witamina E, to tzw. witamina młodości – odżywia i regeneruje skórę. Zmniejsza niekorzystny efekt działania słońca na skórę w postaci zaczerwienienia i zmarszczek. Redukuje wywołane przez światło słoneczne podrażnienia skóry. Beta-karoten pobudza produkcję pigmentu skóry nadając jej piękny, zdrowy koloryt oraz pozwala zachować opaleniznę na dłużej. Selen bierze udział w procesach odtruwania, usuwa z organizmu metale ciężkie i toksyczne produkty przemiany materii. Przyjmowanie preparatu Capivit® sun system jest szczególnie zalecane w celu: - ochrony komórek skóry przed szkodliwym działaniem promieni UV, - poprawy kolorytu skóry, - spowolnienia procesów starzenia skóry, - wspomagania procesu odnowy komórek skóry, - pobudzenia naturalnych procesów ochronnych zachodzących w skórze. Wartość odżywcza 1 kapsułki (0,380 g): Wartość energetyczna: 3,8 kJ (0,91 kcal) Tłuszcze: 0,0578 g Białka: 0,0758 g Węglowodany: 0,030 g 1 kapsułka % realizacji Zalecanego witamina C 110 mg Dziennego Spożycia 183 witamina E 20 mg 200 witamina A (beta-karoten) 1500 µg 187 selen 30 µg ' SKŁAD Witamina C (kwas L–askorbinowy); żelatyna wieprzowa; witamina A (beta-karoten); drożdże selenowe; witamina E (octan DL-alfa-tokoferylu); olej sojowy; glicerol – substancja wiążąca; sorbitol – substancja wiążąca; olej sojowy uwodorniony; wosk żółty – zagęstnik; lecytyna – emulgator; etylowanilina – aromat.
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
dziekuje dagirll za informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma sprawy ![]() ![]() Hmmm skonczylam jedna saszetke ,nie widze nic.Zadnych zmian....
Edytowane przez dagirll Czas edycji: 2008-08-29 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez pegawe Czas edycji: 2010-09-05 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
jak długo można przyjmować ten capivit??
![]() edit. uu widze ze ostatni post byl w grudniu. no ale moze ktos odpisze ![]()
Edytowane przez gazela12345 Czas edycji: 2009-01-26 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi taki system służy ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
odswiezam!
ostatnio moja skóra zrobiła jest straszna... luszczy sie jak nie wiem. Zastanawiam sie sama jaki jest tego powód... diety nie zmieniłam kolosalnie... pije tyle samo. Moze z taka róznica, ze zamiast zwykłej wody pije smakową. z solarium nie korzystam. Zadne balsamy, kremy bambino, nivea, oliwki dla dzieci nie pomagają... Smaruje smaruje, dotkne... i znów skóra złazi... Dzis ide do apteki. Podejrzewam, ze wezme Biogal. jakos zawsze jestem bardziej przekonana do aptecznych specyfików niz do tych bardziej z kosmetycznej półki jak HC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.