![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
nie ladnie mowic o kims, ale dobra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
moja mrożaca krew w żyłach historia:
Kiedyś wracałam z rodzinką samochodem z lasu do domku. A strasznie chciało mi sie siku. Zatrzymaliśmy sie pod supermarketem w centrum a mi sie tttaaak chciało. Rodzice poszli na zakupy a ja zostałam z siostrą (8lat) w końcu nie wytrzymałam wziełam plastikową miske dla psa i nasikałam do nie w samochodzie a koło samochjodu tyyyle ludzi chodziło ![]() ![]() Kilka dni po zdarzeniu wiedzieli o tym wszyscy moi koledzy, koleżanki i koleżanki mojej siostry:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ja czesto sikam
![]() ostatnio np zachciało mi się siusiu, więc poszłam za murek i oddałam się potrzebie ![]() a za chwilę szedł mój kolega :/ a druga to jak siusiałam przy koledze, bo byłam w trakcie,a on za nic się nie chciał odwrócić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Nie depcze krokusów
|
Generalnie Wasze opowieści są śmieszne, ale są tu też takie pożałowania godne typu załatwianie się na klatce schodowej lub w budce telefonicznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
oj wątek umarł a taki zabawny
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Mi rodzice kiedys opowiadali, że jak miałam z jakies 2-3 latka, to nie chciało mi się pobiec do toalety, i zamiast załatwic potrzebe w WC -zesikałam się stojąc w pokoju.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Rozeznanie
|
Heh fajne te wasze historyjki
![]() Ja jak byłam jeszcze malutka i byłam w pzredszkolu strasznie chciało mi sie siusiu a kible były wszystkie zajęte to poszłam i nasikałam do dużego pudełka od klocków lego heh ![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
A ja ( to było jakiś rok temu ) wracałam ze szkoły i tak strrasznie chciało mi się siku
![]() Mój pęcherz nie mogl wytrzymac ![]() A tak na srodku miasta ? to by było dopiero... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
W zeszłą sobote wybrałam sie na spływ kajakowy Wdą.
Piłam piwko ![]() ![]() ![]() Zatrzymałyśmy nasz kajak przy brzegu, a nie bylo latwo znalezc kawalek brzegu bez kupy szuwarkow i innego zielska, utrudniajacego postawienie stopy na suchym lądzie. A ze bylam mocno zaslepiona potrzebą ![]() Szkoda ze sie im nie przyjrzalam, bo to byly najzwyklejsze pokrzywy ![]() ![]() Zdrowe te pokrzywki byly, dalo sie odczuc ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam ze w szkole rok temu w wc, jak sikalam ,spadlo na mnie to oparcie od kibla, nie wiem jak sie nazywa,spadlo mi na plecy a pozniej na ziemie i narobilo mnostwo halasu,ale mi bylo wstyd wychodzic.
A opowiem historie ale z kupa, kolezanki ,to bylo w przedszkolu, bedzie oblesne ale widzialam to ![]() Skonczyl jej sie papier tolatowy i wytarla sie reka, i o sciane, pamietam to do dzis ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2006-09-26 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja miałam przygodę z sikaniem w zerówce. U nas było tak, że jak ktoś chciał sobie ulżyć, to musiał poprosić o klucz od kibelka nauczycielkę. A że ja byłam wtedy bardzo nieśmiała to się krępowałam to zrobić. Siedziałam, siedziałam i trzymałam, aż w końcu zesikałam się w majtki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
siusianie w przypadkowych krzaczkach a co za tym idzie oglądanie mojego tyłka przez postronne osoby to "normalka"
![]() 1. to było dobrych pare lat temu, ale juz dorosła baba byłam wtedy ![]() ![]() ![]() ![]() 2. razem z kuzynką wracałyśmy późno w nocy, cos koło 2 lub 3, do domu no i nam sie zachcialo, więc wjechałm w taką polną droge prowadząca do lasu... wyszlyśmy przed samochód PEWNE jak nie wiem co, ze przecież o tej porze nikt nas nie zobaczy i nawet nie ukryłysmy się w krzaczkach. No więc majty w dół........... i nagle ![]() ![]() ![]() potem cała drogę smiałyśmy się z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze przypomnialo mi sie jak zaczasly mi sie sie dzwi w kiblu,dzwonilam na komorke do kolezanki i sciagnela woznego, ale siara byla, i glupie komentarze niektorych ci.. sra. i kibel zatkala.
Ale dzis sie z tego smieje ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
Ja tez mam dwie historyjki do kolekcji uprzedzam troche obzydliwe
1. Opowiadala mi to mama. Pewnej nocy moj starszy brat wrocil do domu z imprezki. I zamiast jak zwykle pojsc do swojego pokoju, chwiejnym krokiem wparowal do pokoju rodzicow. Mama odrazu sie przebudzila i pyta go: a ty gdzie leziesz? a on na to spokojnie odparl ze idzie siku po czym wszedl na balkon i zrobil to przez barierki. 2. Niedzielne popoludnie wiadomo rozleniwiony dzien. Tato dlugo siedzial przed komputerem az w pewnej chwili tak go przycisnelo ze predko wstal z krzesla i pedzac do toalety po drodze zaczol rozpinac spodnie aby oszczedzic czasu, dotarl do dzwi szarpnol za klamke i w tym samym momencie rozlegl sie wrzask mojej przerazonej mamy AAAAAA GWALCAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3.Mam 2 starszych braci. Kiedys (dawno temu) wszyscy sie pochorowalismy i zostalismy sami w domu. Weszlam do toalety (wiadomo po co) i ku mojemu obrzydzeniu widze ze cos plywa. Ide wiec do braci przeprowadzic sledztwo. I pytam ktory to byl i nie splukal? Zaden sie nie przyznal wiec mowie do jednego ty byles i nie klam bo slyszalam jak wychodziles. on oczywiscie sie wyparl i w ogole wywiazala sie niezla afera az w koncu sie zdenerwowal poszedl, pozagladal i stwierdzil: To nie moja ja zrobilem wieksza!! ![]()
![]() ![]() CEL: 12kg/6mcy ![]() ![]() Edytowane przez Michaline Czas edycji: 2006-09-26 o 19:02 Powód: przypomniala mi sie jeszcze jedna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
... choć nie Westwood
|
Jak to zawsze mówi mój kumpel: Życie jest piękne, ale moczopędne.
Mi kiedyś wlazł koleś do WC prawie w trakcie. Przeprosił, ale co z tego, trauma została.
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2012-05-06 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Kiedyś u mojego TŻ na działce nocował kolega. Tam nie ma WC. TŻ wieczorkiem wyszedł do mnie (koledze powiedział, że wróci za godzine) i odruchowo zamknął od zewnątrz drzwi. Minęło pare godzin, wraca, otwiera drzwi a tam śpiący kolega a obok łożka butelka po coca coli z żółtym płynem w środku
![]() ![]() ![]() Sama też miałam pare wpadek ![]()
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja raz w szkole stanełam na tą klapę od kibla, żeby wyjśc po klamce z łazienki<zatrzasneli mnie w męskiej> no i niestety klapa pękła<z wielkim hukiem, a jakże!> a ja wpadłam jedną nogą do kibla. Kiedy wyszłam już wszyscy czekali<łacznie z wnerwionymi sprzątaczkami>. Ostro się migałam żeby nie wybulić za tą przygode 50zł. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
KWC
|
moja siostra poszła odwiedzić swojego męza w pracy, poszła tam sobie siknąć do toalety, ale nie spojrzała ( z resztą mocno przyślepa jest), że klapa jest zamknięta. Wypieła sie "na narciarza" i zasikała całą kabinę, bo wszystko z klapy oczywiście spłynęło
![]() a ja byłam kiedyś w pubie ze znajomymi, kolejka do wuceta była ogromna więc wyciągnęlam moją kumpelę z lokalu i poszłyśmy w pobliskie krzaczory. Wszystko fajnie pięknie, nawet mi zadka nie było widać, bo miałam spódniczkę do kolan i sobie ładnie pupkę okryłam. Tyle tylko, że osikałam sobie pół tej kiecki i potem jak idiotka stałam przed pubem i nie wiedziałam co zrobić, jak wejść do środka bez skompromitowania się..uuhu.. ostatecznie doszłam do wniosku, ze skoczę do domu się przebrać, bo było niedaleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Ja też między "chyba chcę siusiu" a "muszę natychmiast siusiu" mam mało czasu na dobiegnięcie do toalety. Nienawidze tego, bo w podróży nie jest łatwo.
Jedna "wpadka" była okropna. Środek nocy, styczeń, jedziemy z TŻtem autostradą z Krakowa do Katowic. Zimno, ciemno i ani jednego zjazdu. I ja do tego w 8 miesiącu ciąży! Więc wiadomo zachciało mi się od razu na "natychmiast". Niewiele myśląc, kazałam TŻtowi stanąć na awaryjnych, schowałam się za samochodem i wysiusiałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedy miałam jakieś 4-5 lat, nasikałam będąc bardzo śpiąca do dużej donicy z kwiatkiem
![]() ![]() ![]() natomiast mój TŻ jak był mały wstał, skierował swe kroki do przedpokoju i nasikał tacie do klapka. Podobnie mój mały kuzyn - jest tak śpiący jak wstaje się wysikać, że trzeba go pilnować, bowiem zdarza się że nasika do pufy - otwiera się ją przecież podobnie jak klapę kibelka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Pewnego razu jak byłyśmy z kumpelą w pubie zachciało nam siusiu...kolejka do kibelka była niemiłosiernie długa, więc wpadłyśmy na genialny pomysł żeby wyjść i wysikać się na zewnątrz.
Tak też zrobiłyśmy! Byłyśmy w trakcie...kiedy moja kumpela mówi "Ktoś siedzi po drugiej stronie w samochodzie i się gapi!". Miałyśmy już wracać kiedy "ktoś" wysiadł z auta i idzie w naszą stronę... Okazało się że to policja!! Myslałyśmy że się ze wstydu spalimy jak zaczął nam morały prawić że "przeziębimy sobie organy...a mogą się nam przydać w przyszłości" Ale kumpela go ublagała i nie dał mandatu! ![]() A swoją drogą...bardzo fajny on był... ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
hehe ja takze czesto sikam
![]()
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
moim problemem znowu były częste przeziębianie pęcherza. nie dość,że piekielnie bolało, to jeszcze sikałam co pięc minut i strasznie swędziało
![]() ![]() pewnego słonecznego dnia zeszłorocznych wakacji poszłam z tż na spacer. nagle zachciało mi się siku, wróciliśmy, a że mieszkam na 5 piętrze, więc podróż winda troszkę trwała. w windzie tż zaczął mnie specjalnie rozśmieszać (a prosiłam,żeby tego nie robił, bo znowu miałam przeziębiony pęcherz) no i w pewnym momencie nie wytrzymałam ![]() przez jakiś czas wypominał mi ze śmiechem tą kałużę, ktorą po sobie zostawiłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam wieku wpadek, pamiętam jedną
![]() Kiedys w przedszkolu bardzo chciało mi się siusiu, więc poszłam do ubikacji. Okazało się, że dwie są zamknięte, a w jednej jest obsikana deska. Zdenerwowałam się i nasikałam na podłogę ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Ja jedyne co moge powiedzieć o sobie to że zlałam się dwa razy w zerówce i nie wspominam tego miło...
![]() Za to słyszałam od taty niezłą historię ![]() Tata gdzieś chyba na wyjeździe z kolegami raz po jakiejś imprezce, obudził się rano, wchodzi do łazienki a tam jego kolega pierze wszystkie swoje ubrania ![]() Okazało się, że tata otworzył szafę i nasikał mu do ubrań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Hehe świetne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam podobna historie...Opowiadł mi ja mój kolega a dotyczyła jego brata.Brzmiało to tak- ....I ja siedze przed kompem i cos tam robie a wchodzi Artek(brat mojego kolegi) i ledwie sie na nogach trzyma.Otwiera moja szafe i lejeeeeeee.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.