Wasze wpadki z sikaniem ;] - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-20, 20:35   #91
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

nie ladnie mowic o kims, ale dobra jak chodzilem do przedszkola, to jeden kumpel jak chodzic do wc i robil kupke, to wolal kogos, zeby mu tylek wytrzec wspolczuje tym babkom
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-20, 21:58   #92
Martek88
Zadomowienie

moja mrożaca krew w żyłach historia:

Kiedyś wracałam z rodzinką samochodem z lasu do domku. A strasznie chciało mi sie siku. Zatrzymaliśmy sie pod supermarketem w centrum a mi sie tttaaak chciało. Rodzice poszli na zakupy a ja zostałam z siostrą (8lat) w końcu nie wytrzymałam wziełam plastikową miske dla psa i nasikałam do nie w samochodzie a koło samochjodu tyyyle ludzi chodziło jak skończyłam to otwoirzyłam dzwii i wsiooooo wylałam siuski na parking.

Kilka dni po zdarzeniu wiedzieli o tym wszyscy moi koledzy, koleżanki i koleżanki mojej siostry:P
Martek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-20, 23:30   #93
Dinulka
Zakorzenienie

ja czesto sikam
ostatnio np zachciało mi się siusiu, więc poszłam za murek i oddałam się potrzebie wtedy zobaczyłam jak dwoje ludzi mi się przygląda :/
a za chwilę szedł mój kolega :/

a druga to jak siusiałam przy koledze, bo byłam w trakcie,a on za nic się nie chciał odwrócić :aty aty:
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-21, 13:33   #94
Malla
Nie depcze krokusów

Generalnie Wasze opowieści są śmieszne, ale są tu też takie pożałowania godne typu załatwianie się na klatce schodowej lub w budce telefonicznej Ja miałam tylko wpadki w dzieciństwie dotyczące tego, że mi się śniło, że sikam, ale to, jak widzę, standard tutaj ;]
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 15:58   #95
pink69
Zakorzenienie

oj wątek umarł a taki zabawny Podnoszę

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 16:25   #96
anCcik
Zakorzenienie

Mi rodzice kiedys opowiadali, że jak miałam z jakies 2-3 latka, to nie chciało mi się pobiec do toalety, i zamiast załatwic potrzebe w WC -zesikałam się stojąc w pokoju.
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 16:40   #97
sweetes_things
Rozeznanie

Heh fajne te wasze historyjki
Ja jak byłam jeszcze malutka i byłam w pzredszkolu strasznie chciało mi sie siusiu a kible były wszystkie zajęte to poszłam i nasikałam do dużego pudełka od klocków lego heh Alez ja wtedy byłam obrzydliwa
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-26, 16:44   #98
aliszja.p
Raczkowanie

A ja ( to było jakiś rok temu ) wracałam ze szkoły i tak strrasznie chciało mi się siku Zlałam się pod domem ;p
Mój pęcherz nie mogl wytrzymac
A tak na srodku miasta ? to by było dopiero...
aliszja.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 17:01   #99
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliszja.p Pokaż wiadomość
A ja ( to było jakiś rok temu ) wracałam ze szkoły i tak strrasznie chciało mi się siku Zlałam się pod domem ;p
Mój pęcherz nie mogl wytrzymac
A tak na srodku miasta ? to by było dopiero...
Oj wolę nie wiedzieć
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 17:05   #100
ahinsa
Zakorzenienie

W zeszłą sobote wybrałam sie na spływ kajakowy Wdą.
Piłam piwko (bo to taki rekreacyjny splyw byl ), wiec w pewnym momencie zaczelo mi sie bardzo 'chciec'
Zatrzymałyśmy nasz kajak przy brzegu, a nie bylo latwo znalezc kawalek brzegu bez kupy szuwarkow i innego zielska, utrudniajacego postawienie stopy na suchym lądzie.
A ze bylam mocno zaslepiona potrzebą to od razu wypatrzylam mioejsce, za drzewem, za ktorym na pewno z rzeki nie byloby mnie widac. No wiec wysiadam i lece. Po drodze mialam jakies roslinki do miniecia - jak to w lesie. A ze grunt byl lekko pochyly, to sie ich chwytałam, rozgarnialam.
Szkoda ze sie im nie przyjrzalam, bo to byly najzwyklejsze pokrzywy Poparzylam sobie wewnetrzna strone dloni, ramiona, no i lydki (bo jak wracalam z siusiu to nie chcialam sobie ponownie poparzyc rak, wiec stwierdzilam, ze tym razem biore pokrzywy na giry )

Zdrowe te pokrzywki byly, dalo sie odczuc
Stary 2006-09-26, 17:28   #101
ilo16na
Zakorzenienie

Ja pamietam ze w szkole rok temu w wc, jak sikalam ,spadlo na mnie to oparcie od kibla, nie wiem jak sie nazywa,spadlo mi na plecy a pozniej na ziemie i narobilo mnostwo halasu,ale mi bylo wstyd wychodzic.

A opowiem historie ale z kupa, kolezanki ,to bylo w przedszkolu, bedzie oblesne ale widzialam to

Skonczyl jej sie papier tolatowy i wytarla sie reka, i o sciane, pamietam to do dzis

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

Edytowane przez ilo16na
Czas edycji: 2006-09-26 o 18:07
ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-26, 17:56   #102
trawka
Raczkowanie

GG do trawka

Ja miałam przygodę z sikaniem w zerówce. U nas było tak, że jak ktoś chciał sobie ulżyć, to musiał poprosić o klucz od kibelka nauczycielkę. A że ja byłam wtedy bardzo nieśmiała to się krępowałam to zrobić. Siedziałam, siedziałam i trzymałam, aż w końcu zesikałam się w majtki Nauczycielka skapnęła się oczywiście, że to ja się zesikałam, ale była w dechę kobita i nie chciała powiedzieć tego przy innych dzieciach. Podeszła do mnie i mówi: "Muszę to zgłosić u pana konserwatora, że się leje z sufitu. Nie siedź tutaj więcej, bo znów się na ciebie poleje. Przebierz się i zmień miejsce" Wyobraźcie sobie, że inne dzieciaki naprawdę się nie zorientowały i uwierzyły w ten kit Do tej pory nikt nie wie, że ja się wtedy po prostu zesikałam, a nie nakapało zna mnie z sufitu, mimo że z wieloma osobami utrzymuję bliski kontakt. To się nazywa szczęście no nie A moja mama oczywiście od razu się skapnęła, jak zobaczyła, że wychodzę z klasy w spodenkach od wf. Dobrze, że chociaż wtedy ciepło było hehe Buziaki
trawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 17:57   #103
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja pamietam ze w szkole rok temu w wc, jak sikalam ,spadlo na mnie to aparcie od kibla, nie wiem jak sie nazywa,spadlo mi na plecy a pozniej na ziemie i narobilo mnostwo halasu,ale mi bylo wstyd wychodzic.
ale sie usmiałam

Cytat:
Napisane przez trawka
Ja miałam przygodę z sikaniem w zerówce. U nas było tak, że jak ktoś chciał sobie ulżyć, to musiał poprosić o klucz od kibelka nauczycielkę. A że ja byłam wtedy bardzo nieśmiała to się krępowałam to zrobić. Siedziałam, siedziałam i trzymałam, aż w końcu zesikałam się w majtki
dobre..
Stary 2006-09-26, 18:00   #104
Kattie7
Wtajemniczenie

siusianie w przypadkowych krzaczkach a co za tym idzie oglądanie mojego tyłka przez postronne osoby to "normalka"

1. to było dobrych pare lat temu, ale juz dorosła baba byłam wtedy jechalam gdzieś autem z rodzicami i zachcialo mi sie siusiu, więc poprosiłam tate zeby sie gdzies zatrzymal na jakiejś stacji benzynowej... zima była więc nie chcialam ryzykować na mrozie ale stacji zadnej długo nie było.... strasznie sie męczylam i wreszcie pojawił sie jakies bar czy cuś... wparowałam do kibelka juz w korytarzu rozpinając spodnie... byłam tak zaaferowana że... zapomniałam podnieśc klapy, a właściwie dotknęła mnie pomrocznośc jasna bo wydawało mi się ze klapa jest otwarta.... no i sik! na klape.... siki sie rozprysły na spodnie....

2. razem z kuzynką wracałyśmy późno w nocy, cos koło 2 lub 3, do domu no i nam sie zachcialo, więc wjechałm w taką polną droge prowadząca do lasu... wyszlyśmy przed samochód PEWNE jak nie wiem co, ze przecież o tej porze nikt nas nie zobaczy i nawet nie ukryłysmy się w krzaczkach. No więc majty w dół........... i nagle nasze gołe pupy oswietlił stojacy jakieś 10 metrów w bok samochód szybko schowałysmy pupy, Iza nawet przerwała w połowie i szybko do auta...
potem cała drogę smiałyśmy się z tego
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 18:09   #105
ilo16na
Zakorzenienie

A i jeszcze przypomnialo mi sie jak zaczasly mi sie sie dzwi w kiblu,dzwonilam na komorke do kolezanki i sciagnela woznego, ale siara byla, i glupie komentarze niektorych ci.. sra. i kibel zatkala.

Ale dzis sie z tego smieje

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 18:56   #106
Michaline
Raczkowanie

Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)

Ja tez mam dwie historyjki do kolekcji uprzedzam troche obzydliwe

1. Opowiadala mi to mama. Pewnej nocy moj starszy brat wrocil do domu z imprezki. I zamiast jak zwykle pojsc do swojego pokoju, chwiejnym krokiem wparowal do pokoju rodzicow. Mama odrazu sie przebudzila i pyta go: a ty gdzie leziesz? a on na to spokojnie odparl ze idzie siku po czym wszedl na balkon i zrobil to przez barierki.

2. Niedzielne popoludnie wiadomo rozleniwiony dzien. Tato dlugo siedzial przed komputerem az w pewnej chwili tak go przycisnelo ze predko wstal z krzesla i pedzac do toalety po drodze zaczol rozpinac spodnie aby oszczedzic czasu, dotarl do dzwi szarpnol za klamke i w tym samym momencie rozlegl sie wrzask mojej przerazonej mamy AAAAAA GWALCAAA

3.Mam 2 starszych braci. Kiedys (dawno temu) wszyscy sie pochorowalismy i zostalismy sami w domu. Weszlam do toalety (wiadomo po co) i ku mojemu obrzydzeniu widze ze cos plywa. Ide wiec do braci przeprowadzic sledztwo. I pytam ktory to byl i nie splukal? Zaden sie nie przyznal wiec mowie do jednego ty byles i nie klam bo slyszalam jak wychodziles. on oczywiscie sie wyparl i w ogole wywiazala sie niezla afera az w koncu sie zdenerwowal poszedl, pozagladal i stwierdzil: To nie moja ja zrobilem wieksza!!

CEL: 12kg/6mcy

Edytowane przez Michaline
Czas edycji: 2006-09-26 o 19:02 Powód: przypomniala mi sie jeszcze jedna
Michaline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 18:57   #107
Vivienne
... choć nie Westwood

Jak to zawsze mówi mój kumpel: Życie jest piękne, ale moczopędne.

Mi kiedyś wlazł koleś do WC prawie w trakcie. Przeprosił, ale co z tego, trauma została.

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2012-05-06 o 19:38
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 20:44   #108
giganciara
Rozeznanie

GG do giganciara

Kiedyś u mojego TŻ na działce nocował kolega. Tam nie ma WC. TŻ wieczorkiem wyszedł do mnie (koledze powiedział, że wróci za godzine) i odruchowo zamknął od zewnątrz drzwi. Minęło pare godzin, wraca, otwiera drzwi a tam śpiący kolega a obok łożka butelka po coca coli z żółtym płynem w środku Biedaczek niezle sie nameczyl zanim zdecydował się na butelke Próbował nawet przez okna, które uchylają się tylko do góry

Sama też miałam pare wpadek

"uczę się sztuki życia, hip-hop to mój sensei.."

giganciara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 21:30   #109
karamba
Rozeznanie

Cytat:
Ja pamietam ze w szkole rok temu w wc, jak sikalam ,spadlo na mnie to oparcie od kibla, nie wiem jak sie nazywa,spadlo mi na plecy a pozniej na ziemie i narobilo mnostwo halasu,ale mi bylo wstyd wychodzic.

Ja raz w szkole stanełam na tą klapę od kibla, żeby wyjśc po klamce z łazienki<zatrzasneli mnie w męskiej> no i niestety klapa pękła<z wielkim hukiem, a jakże!> a ja wpadłam jedną nogą do kibla. Kiedy wyszłam już wszyscy czekali<łacznie z wnerwionymi sprzątaczkami>. Ostro się migałam żeby nie wybulić za tą przygode 50zł.
karamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-26, 21:34   #110
spray
KWC

moja siostra poszła odwiedzić swojego męza w pracy, poszła tam sobie siknąć do toalety, ale nie spojrzała ( z resztą mocno przyślepa jest), że klapa jest zamknięta. Wypieła sie "na narciarza" i zasikała całą kabinę, bo wszystko z klapy oczywiście spłynęło

a ja byłam kiedyś w pubie ze znajomymi, kolejka do wuceta była ogromna więc wyciągnęlam moją kumpelę z lokalu i poszłyśmy w pobliskie krzaczory. Wszystko fajnie pięknie, nawet mi zadka nie było widać, bo miałam spódniczkę do kolan i sobie ładnie pupkę okryłam. Tyle tylko, że osikałam sobie pół tej kiecki i potem jak idiotka stałam przed pubem i nie wiedziałam co zrobić, jak wejść do środka bez skompromitowania się..uuhu.. ostatecznie doszłam do wniosku, ze skoczę do domu się przebrać, bo było niedaleko
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 13:08   #111
-Finezja-
Rozeznanie

Cytat:

A opowiem historie ale z kupa, kolezanki ,to bylo w przedszkolu, bedzie oblesne ale widzialam to

Skonczyl jej sie papier tolatowy i wytarla sie reka, i o sciane, pamietam to do dzis
Wspaniałe śmiałam się przez Ciebie Ilonko aż mnie brzuch rozbolał

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 13:33   #112
Maniwa
Wtajemniczenie

Ja też między "chyba chcę siusiu" a "muszę natychmiast siusiu" mam mało czasu na dobiegnięcie do toalety. Nienawidze tego, bo w podróży nie jest łatwo.
Jedna "wpadka" była okropna. Środek nocy, styczeń, jedziemy z TŻtem autostradą z Krakowa do Katowic. Zimno, ciemno i ani jednego zjazdu. I ja do tego w 8 miesiącu ciąży! Więc wiadomo zachciało mi się od razu na "natychmiast". Niewiele myśląc, kazałam TŻtowi stanąć na awaryjnych, schowałam się za samochodem i wysiusiałam Już miałam gdzieś, że jadące auta mnie zobaczą
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 14:14   #113
Alvesta
Zakorzenienie

Ja kiedy miałam jakieś 4-5 lat, nasikałam będąc bardzo śpiąca do dużej donicy z kwiatkiem oraz innym razem trafiłam wprawdzie do toalety, ale sen mnie zmorzył (wieczorkiem jakoś) i zasnęłam pod klopkiem ponoć wszyscy mnie szukali, na dworze także, bo w międzyczasie się ściemniło, światło w łazience było zgaszone i nikt nie wpadł na to żeby mnie tam poszukać

natomiast mój TŻ jak był mały wstał, skierował swe kroki do przedpokoju i nasikał tacie do klapka. Podobnie mój mały kuzyn - jest tak śpiący jak wstaje się wysikać, że trzeba go pilnować, bowiem zdarza się że nasika do pufy - otwiera się ją przecież podobnie jak klapę kibelka jest także przyzwyczajony, że wieczorem idzie się kąpać i wrzuca ciuchy do kosza na bieliznę - zgadnijcie gdzie raz wrzucił
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 16:27   #114
paulinka3110
Wtajemniczenie

Pewnego razu jak byłyśmy z kumpelą w pubie zachciało nam siusiu...kolejka do kibelka była niemiłosiernie długa, więc wpadłyśmy na genialny pomysł żeby wyjść i wysikać się na zewnątrz.
Tak też zrobiłyśmy!

Byłyśmy w trakcie...kiedy moja kumpela mówi "Ktoś siedzi po drugiej stronie w samochodzie i się gapi!".

Miałyśmy już wracać kiedy "ktoś" wysiadł z auta i idzie w naszą stronę...
Okazało się że to policja!! Myslałyśmy że się ze wstydu spalimy jak zaczął nam morały prawić że "przeziębimy sobie organy...a mogą się nam przydać w przyszłości"
Ale kumpela go ublagała i nie dał mandatu!

A swoją drogą...bardzo fajny on był...

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 16:45   #115
kasiaaa178
Rozeznanie

hehe ja takze czesto sikam a jak juz wypije piwko to chodze co 3 min i cztery razy wiecej wysikam niz wypije. Kiedys jak bylam mala to tak sie smialam z kolezanka na klatce ze sie posikalam hahah

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 17:31   #116
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty

moim problemem znowu były częste przeziębianie pęcherza. nie dość,że piekielnie bolało, to jeszcze sikałam co pięc minut i strasznie swędziało kto przez to przechodził, ten wie
pewnego słonecznego dnia zeszłorocznych wakacji poszłam z tż na spacer. nagle zachciało mi się siku, wróciliśmy, a że mieszkam na 5 piętrze, więc podróż winda troszkę trwała. w windzie tż zaczął mnie specjalnie rozśmieszać (a prosiłam,żeby tego nie robił, bo znowu miałam przeziębiony pęcherz) no i w pewnym momencie nie wytrzymałam byłam na niego taka zła, że aż sie popłakałam, a jemu zrobiło się głupio :p
przez jakiś czas wypominał mi ze śmiechem tą kałużę, ktorą po sobie zostawiłam ale i ja się z tego śmiałam, bo pęcherz miałam już zdrowy
Stary 2007-06-05, 17:56   #117
kleo14
Zakorzenienie

Nie miałam wieku wpadek, pamiętam jedną
Kiedys w przedszkolu bardzo chciało mi się siusiu, więc poszłam do ubikacji. Okazało się, że dwie są zamknięte, a w jednej jest obsikana deska. Zdenerwowałam się i nasikałam na podłogę Żadnych nieprzyjemności z tego powodu nie miałam, ba, nawet nikt nie poruszył tej sprawy
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-05, 18:14   #118
izia17
Zadomowienie

GG do izia17

Ja jedyne co moge powiedzieć o sobie to że zlałam się dwa razy w zerówce i nie wspominam tego miło...

Za to słyszałam od taty niezłą historię

Tata gdzieś chyba na wyjeździe z kolegami raz po jakiejś imprezce, obudził się rano, wchodzi do łazienki a tam jego kolega pierze wszystkie swoje ubrania

Okazało się, że tata otworzył szafę i nasikał mu do ubrań
izia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 19:52   #119
Wafelina :)
Zadomowienie

Hehe świetne To teraz moja kolej :d W prawdzie o mojej kumpeli Gdy byłyśmy małe zachciało jej się siusiu A wiadomo ... Do domu daleko ) Więc poszła załatwić tą naglącą potrzebę pod balkon jakiejś rodzinki :d Ja stanęłam na czatach a tu nagle ktoś wrzeszczy Okazało się, że pan mieszkający tam wszystko widział Na dodatek zebrali się koledzy, którzy usłyszeli jakieś krzyki A moja biedna kumpela pod tym balkonem taka wystraszona siusia Teraz się z tego śmiejemy ale nie było ciekawie wtedy

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-05, 20:10   #120
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Cytat:
Napisane przez izia17 Pokaż wiadomość
Ja jedyne co moge powiedzieć o sobie to że zlałam się dwa razy w zerówce i nie wspominam tego miło...

Za to słyszałam od taty niezłą historię

Tata gdzieś chyba na wyjeździe z kolegami raz po jakiejś imprezce, obudził się rano, wchodzi do łazienki a tam jego kolega pierze wszystkie swoje ubrania

Okazało się, że tata otworzył szafę i nasikał mu do ubrań

Znam podobna historie...Opowiadł mi ja mój kolega a dotyczyła jego brata.Brzmiało to tak- ....I ja siedze przed kompem i cos tam robie a wchodzi Artek(brat mojego kolegi) i ledwie sie na nogach trzyma.Otwiera moja szafe i lejeeeeeee....: hahaha:
sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości