|
|
#91 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Męska masturbacja
No i dobrze, nic nie musisz na to radzić, po prostu poszukaj kogoś o podobnych poglądach i tyle.
|
|
#92 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
Raczej dlatego ze Cie to nie interesuje on moze klamac
bo i tak wnikac nie bedziesz co ulatwia sprawe. Wspolmeczennice hmm dobrze wiedziec. Jakie tezy ludzie ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Elvegirl ale wedlug wiekszosci dziewczyn nie ma takiego. |
|
|
|
#94 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale według niektórych (i faceta) tacy są.
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Zdrowi ludzie raczej nie kłamią, kiedy wiedzą, że powiedzenie prawdy nie grozi przykrymi konsekwencjami, więc nie wiem czemu sama zabrałaś się za sugerowanie kalor, że jej partner kłamie.
Nie zdążę przeczytać wszystkch postów od nowa, ale z tego co pamiętam to większość stwierdziła, że dla nich to naturalne, ale nikt nie powiedział, że każdy facet musi. Sama to wywnioskowałaś. |
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
Przeczytaj wypowiedz "taka bebe". Jasno stwierdzila ze facet "musi".
Nie sugeruje ze jej partner klamie, napisalam jak moze byc. Bo idac tokiem myslenia "wiekszosci" to nie mozeliwe zeby tego nie robil |
|
|
|
#97 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I to jest ta "większość"?
|
|
#98 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
każdy tu napisał, ze jak najbardziej on może nie kłamać, tylko ty uparcie piszesz, ze "tokiem myślenia większości jest NIEMOŻLIWE żeby tego nie robił". Gdzie tu ktoś mi coś takiego napisał oprócz ciebie? Proszę o cytat brzmiący "niemożliwe, żeby facet się nie masturbował" z podpisem innym niż "Anilli"Myślenie i dedukcja lvl miljon. Tysiąc pincet sto dziewincet. Podziwiam upartość w bronieniu swoich tez, polecam karierę w polityce Nikt nam nie wmówi, ze białe jest białe a czarne jest czarne!!!!1!1!1!!oneone
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Anilli, a co w sytuacji kiedy kobieta wybierze wibrator a facet pomoże w obsłudze ?
Ja wiem co ale pytam o Twoje zdanie . Edytowane przez 201711031014 Czas edycji: 2017-09-10 o 11:47 |
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
Prix kobieta czy facet? Pewnie jej pomoze, co na GRE WSTEPNA moze byc swietne. A to chyba roznica.
Kalor - Probuje powiedziec ze jezeli teza angel jest prawdziwa to kazdy facet po prostu musi to robic bo tak dziala natura. Odniosla sie do cytatu z ksiazki wiec.. |
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Miss Zasad:
Zacznijmy od pryncypiow . 1.Pirx nie Prix. 2.Zdanie jest precyzyjne bez możliwości interpretacji. 3.Nie uciekaj od precyzyjnej odpowiedzi poprzez przechodzenie do kwestii gry wstępnej . To jak?Odpowiesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Czyli facet ktory broni onanizmu. Nie ma sie juz co ludzic. Nie czytalam dokladnienatwoich wypowiedzi bo nie mialam czasu na wszysko ale zapewne broniles masturbacji jak ognia.
A co mam odpowiedziec? Jeden dolaczy a drugi sie skrzywi i ucieknie ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Nic pomoze i tyle. |
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Czyli unikasz odpowiedzi oraz przechodząc do ataku personalnego
"No przyznaj ze jesteś zły" Hahaha .Idealna partnerka dla kolegi od "kobiety wola grubych cwaniaków ".O ile nie inne wcielenie tej samej osoby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Pytales co przeszkadza mi w masturbacji, ja juz napisalam. A czemu Tobiebtak na niek zalezy? Kobieta to za malo wiem , to moze powiesz jako facet czego wam nie dajemy, dlaczego pochwa nie jest na tyle przyjemna/wytarczajaca dla was ze musicie sie masturbowac mimo wszystko? Mozesz mi napisac?
|
|
|
|
#105 |
|
Gazela inteligencji
|
Co to za angel? Jakiś autorytet związkowy, seksuolog? Wtf, o co chodzi z jakaś angel?
już się gubięJeśli to ta, co pisała, ze facet musi sobie "spuścić", żeby zachować jakość nasienia, to co to za roznica, czy mój facet dojdzie dwa razy dziennie we mnie czy w swojej ręce? Nie wierze, ze te plemniki takie mądre są, żeby wiedzieć dokąd strzelają xddd
Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-09-10 o 13:06 |
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Zapytałem o konkret.Masturbacje wibratorem.
Nie płyn już dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
Czyli nie przyznasz co jests gorszego w pochwie? Tak szczerze, technicznie. Chodzino to ze nie mozemy wam dac takiego uscisku i nie mozecie nadac tempa?
W pochwie sie musicie duzo bardziej postarac zeby skonczyc, reka jest dopasowana. A co mam powiedziec wiecej? Czy Ty czytasz ? Napisalam ze pomoze i? Jezeli tak lubia ok,ja podziekuje za takie zabawy. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Powiesz mi jedna rzecz jak juz na tamte nie umiesz? Czy wy mimo seksu czujecie po prostu hmm ochote/ mus na masturbacje? Zdajevsobie spraee ze na forum lobiecym wolisz nie pisac wad pochwy no ale mamy jeszcze usta, tez nie wystarcza i renia obowiazkowo?---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Zdaje sobie sprawe ze na forum kobiecym* |
|
|
|
#108 |
|
Gazela inteligencji
|
Lol, a ja wpadłam na taki pomysł - może z twoja pochwa jest coś nie tak? Skoro tylko ty masz tutaj problem, a żadna z nas nie? Nie ma się czego wstydzić
Bywają czasem luźniejsze itp, szczególnie po porodach, luźne mięśnie dna miednicy, ale nawet bez porodu bywa. Wybierz się do ginekologa, teraz jest wiele możliwości, plastyka pochwy i tak dalej. Zrobi ci tak ciasniutka, ze żaden facet nie będzie narzekał ![]() No bo serio, facet żadnej z nas nie ma problemów z odczuwaniem bodźców w naszych pochwach. No coz, fizjologia, zdarza się od tego są ginekolodzy
|
#109 |
|
BAN stały
|
Spokojnie z moja pochwa wszystko ok, ba nawet cwicze tze miesnie kegla. Ale dzieki za troske.
On po prostu sie wymiguje od odpowiedzi, mozemy stawac na glowie zeby im bylo dobrze a i tak beda walic.... |
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Czy do tej wszechwiedzącej głowy nie przyszło Ci może że po prostu facet wolał zrobić sobie ręką ponieważ Twoja pochwa jest na stałe zwiazana z Twoim charakterem i postawą? ![]() "On" był 1,5 roku z taką sekutnicą jak Ty i z autopsji wie że dyskusja jest jednostronna. Stąd cały Twój szał w tej kwestii traktuję jak występ klauna. Zaparłaś się w swoich twierdzeniach i nie przyjmiesz nic co nie jest zgodne z Twoim poglądem ![]() A teraz stanę przed deską do prasowania i puszczę sobie Dziennik Nimfomanki To bardziej poduktywne zajęcie.
Edytowane przez 201711031014 Czas edycji: 2017-09-10 o 13:34 |
|
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
A gdzie ja napisalam ze moj facet wolal sobie zrobic reka? Nigdzie. Za to Ty od poczatku zawziecie broniles masturbacji. Oj i chyba nie dlatego ze Twoja partnerka ma beznadziejny charakter? Nie kluce, spokojnie
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Czas sie pogodzic z tym ze jednak wiekszosc to robi i bedzie, nawet majac miss w lozku? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Zdecydowanie, nie. Nie jestem taka zla jak sie tu wydaje, smutna i zawiedziona chyba. Kazdy jeden facet broni tego jak ognia, nie chce sie zmieniac i akceptowac masturbacje bo tak trzeba. Zle mi z tym, czy musze byc jak wiekszosc? Chce wierzyc ze moge wystarczyc.. Nie bez powodu broniles masturbacji od poczatku wiec chyba nie myle sie tak calkowicie... |
|
|
|
#112 | ||
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Trolo Lolo ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Tak jak ty twierdzisz, ze z facetami jest coś nie tak, ja twierdze, ze masz za luźna pochwę. Idź do tego ginekologa naprawdę lepiej wydać ten tysiąc raz niż być takim zgorzkniałym luźna pochwa to nie koniec świata znajdę ci jakieś forum, gdzie będziesz mogła pogadac z paniami z podobnym problemem
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
Po prostu dlaczego oral i klasyk nie moze wystarczyc? Moge zrozumiec przewage ust, aktywny jezyk ok.... Teraz sie dowiaduje ze reka ma wiecej zalet niz pochwa, i faktycznie po zastanowieniu chyba tak jest . Nie rozumiem Twojej zlosliwosci
|
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Akurat u nas to tak nie działa. Jak przetrzymam ochotę raz, drugi, trzeci, libido leci mi na łeb na szyję. Po dwutygodniowym poście opuściło mnie na prawie trzy miesiące. Po jego stronie też ma to kiepskie skutki. Może jak zamieszkamy razem i będziemy mieć siebie codziennie to coś się zmieni, obecnie 2-4 razy w tygodniu to dla nas stanowczo za mało, żeby podtrzymać ogień.
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
Ale w Tobie zlosliwosci. Zadne trollo. Juz od poczatku watku mamy obronce onanizmu, mozesz miec najciasniejsza i co z tego.. Wystarczy wymienic zalety reki a pochwy, nawet w tym wczorajszym watku bylo ze facet sie przyznal do tego ze woli masturbacje bo wszystko kontroluje. Ale nie czytalam calego,odpuscilam sobie
|
|
|
|
#116 | |
|
Gazela inteligencji
|
Kochanie, podesłać ci adres dobrego ginekologa? Może mojego doktora z anatomii? On bardzo dużo mówił nam o tym problemie i ma świetne oponie.
Nie wstydź się ja wiem ze trudno się przyznać ale to na pewno twój problem, ja wiem, bo ja tak mówię ![]() Dlaczego nie chcesz się przyznać? Ja wiem, ja się uczyłam na temat pochwy, na pewno masz za luźna ale to nie koniec świata ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
naprawdę sporo kobiet ma problem z ciasnoscia, studiuje medycynę i zdaje sobie z tego sprawę. Ja nie mam, ale wiem, ze to musi być przykre, rozumiem ze to się odbija na psychice widać wlasnie... biedna jesteś, współczuje...Ja wiem, ze tak jest na pewno. Tak musi być. Nie wierze, ze jest inaczej. Biedna ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- ps nie wyśmiewam kobiet z tego typu problemem No ale No nie mogę już w tym watku
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
Mozesz ironizowac. Meska opinia "To inny rodzaj seksu, inna przyjemnosc, taka z ktorej nie zrezygnujemy wiec najlepiej zostawcie jakas oliwke na widoku tak aby nie musial wam grzebac po kosnetykach. " to tez moj wymysl? Chcesz link,?
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Chyba braklo Ci logicznych argumentow na temat wczorajszego watku i tak probujesz sie hmm obronic? Zaslonic? |
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Ja to widzę tak:
Kiedy on jest na górze, może sobie kontrolować szybkość, głębokość itp, ale jest to dla niego męczące. Kiedy ona jest na górze, to ona przejmuje stery, on nie może kontrolować zbyt wiele. W pośrednich pozycjach, gdzie wysiłek rozkłada się po równo, jest najfajniej, ale już niezależnie od pozycji tak normalnie, po ludzku jest to męczące fizycznie dla całego organizmu - albo dla niej, albo dla niego, albo dla obojga. Nieraz byłam zbyt zmęczona i obolała aby coś tam działać. W masturbacji można ominąć element wysiłku fizycznego, pracuje tylko jedna część ciała, można się skupić tylko i wyłącznie na odczuciach płynących z części ciała, na których skupiamy się przy masturbacji. I to bywa tak samo fajne jak miks doznań płynących z całego ciała podczas pieszczot z partnerem. Na dodatek można się czegoś ciekawego nauczyć o sobie samym i przy następnym stosunku przekazać to partnerowi, czyli inaczej mówiąc - paradoksalnie można w ten sposób ubarwić swoje życie seksualne. Nie raz nie dwa widziałam porady, aby nowe zabawki erotyczne pierwszy raz testować w pojedynkę - właśnie po to, aby poznać ich możliwości, własne reakcje na nie i optymalnie wykorzystać je potem z partnerem. Bo oczywiście, to seks we dwoje ma być podstawowym źródłem naszego zadowolenia i zaspokojenia seksualnego, a nie masturbacja, ale jak już wspomniałam, może ona pomóc wzbogacić nasze życie erotyczne. |
|
|
|
#119 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Brakło argumentów? Wiadomo, bo tak naprawdę masz problem z pochwa. Nie bardzo mnie obchodzi wypowiedz jakiegoś jednego randomowego faceta o oliwce. Nie masz argumentów, nie potrafisz przedstawić statystyk, to wyszukujesz pojedyncze wypowiedzi. Ale tak naprawdę to jesteś za luźna. Ja wszystko wiem i mam racje bo jestem najmądrzejsza i znam życie, a ty nie znasz i jesteś gupia i masz problem. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;77017421]Ja to widzę tak: Kiedy on jest na górze, może sobie kontrolować szybkość, głębokość itp, ale jest to dla niego męczące. Kiedy ona jest na górze, to ona przejmuje stery, on nie może kontrolować zbyt wiele. W pośrednich pozycjach, gdzie wysiłek rozkłada się po równo, jest najfajniej, ale już niezależnie od pozycji tak normalnie, po ludzku jest to męczące fizycznie dla całego organizmu - albo dla niej, albo dla niego, albo dla obojga. Nieraz byłam zbyt zmęczona i obolała aby coś tam działać. W masturbacji można ominąć element wysiłku fizycznego, pracuje tylko jedna część ciała, można się skupić tylko i wyłącznie na odczuciach płynących z części ciała, na których skupiamy się przy masturbacji. I to bywa tak samo fajne jak miks doznań płynących z całego ciała podczas pieszczot z partnerem. Na dodatek można się czegoś ciekawego nauczyć o sobie samym i przy następnym stosunku przekazać to partnerowi, czyli inaczej mówiąc - paradoksalnie można w ten sposób ubarwić swoje życie seksualne. Nie raz nie dwa widziałam porady, aby nowe zabawki erotyczne pierwszy raz testować w pojedynkę - właśnie po to, aby poznać ich możliwości, własne reakcje na nie i optymalnie wykorzystać je potem z partnerem. Bo oczywiście, to seks we dwoje ma być podstawowym źródłem naszego zadowolenia i zaspokojenia seksualnego, a nie masturbacja, ale jak już wspomniałam, może ona pomóc wzbogacić nasze życie erotyczne.[/QUOTE] Ta, rozpisuj się, na pewno trafisz trollowi do rozsądku ![]() Sorry, nie trollowi, kobiecie z problemem w budowie anatomicznej. Ja wiem, mam racje. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Stara, do ciebie nic nie dociera, jesteś zaślepiona i nie potrafisz prowadzić dyskusji. Nie pouczaj mnie tu o argumentach z kimś takim jak ty NIE DA SIĘ normalnie dyskutować. Dlatego można przynajmniej powypisywał głupoty. Taki sam poziom, jak twój.Dlatego ja mam racje, moja racja jest najmojsza, najlepsza, najprawdziwsza. Nie przekonasz mnie.
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Po prostu, niektórzy faceci lubią się masturbowac od czasu do czasu. Niektóre kobiety też. Nie znaczy to, że wolą masturbacje od seksu.
Czy jeśli facet uprawia seks 6 razy w tygodniu a wali konia raz w tygodniu, to znaczy, że woli rękę od kobiety? Dlaczego nie może do ciebie dotrzeć, że masturbacja nie jest ZAMIAST stosunku? To nie jest wybór - albo zwale konia albo będę uprawiać seks ". Facet może walić konia wieczorem, a rano albo w południe uprawiać seks. Zachowujesz się jakby to, że facet OD CZASU DO CZASU będzie się masturbowac oznaczało, że nie będzie uprawiał z seksu tego dnia. Jak twój facet może tylko raz dziennie i woli zwalić konia to masz problem, ale mój może się masturbowac i za kilkanaście minut znów jest gotowy i może uprawiać seks. Wmawiasz nam, że my uważamy cię za gorszą, bo masz inne poglądy - nie, nie jesteś gorsza. Masz inne poglądy, ale wyrazasz je bardzo agresywnie, bardzo się zacietrzewiasz, próbujesz nam coś udowodnić na siłę. Bo "wy" (niby kto?) wiecie, że facet nie musi się masturbowac (no bo nie musi), ale jak się masturbuje to jego partnerka na pewno jest brzydka, luźna, nie wystarcza mu i woli rękę. DLACZEGO nie możesz zrozumieć, że to, że facet czasem zwali konia NIE ZNACZY że woli rękę niż kobietę? Jak facet lubi waginalny, a raz na tydzień chce analny to znaczy, że twoja cipka mu nie wystarcza i jest za luźna? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

no ale mamy jeszcze usta, tez nie wystarcza i renia obowiazkowo?

lepiej wydać ten tysiąc raz niż być takim zgorzkniałym
z kimś takim jak ty NIE DA SIĘ normalnie dyskutować. Dlatego można przynajmniej powypisywał głupoty. Taki sam poziom, jak twój.