|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bielizna - jakiej firmy?
Ja jestem stałą klientką White Rvbbit i jestem niesamowicie zadowolona
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stylistyka, która była modna jakieś 15 lat temu ![]() ![]() Ja ostatnio chwalę sobie Triumpha. Nie miał dobrej sławy jeszcze niedawno, ale widzę, że poprawili jakość. Może to kwestia szerokości fiszbin albo czegoś innego, ale ostatnio ich staniki wybitnie dobrze na mnie leżą, każdy jak leci (niestety większość polskich firm robi jak dla mnie za wąskie fiszbiny). Majtek nie kupuję u nich więc się nie wypowiem.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-10-13 o 20:34 Powód: Reklama w cytacie. |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Triumpha nie mierzyłam od stu lat, właśnie przez kiepskie opinie, zasłyszane od wielu osób.
|
|
|
#94 |
|
zielony stworek
|
Najlepsze są bawełniane gatki od Sloggi i stanik Change. Jakbym miała mniejsze piersi kupowałabym polskie staniki, ale nie szyją aż takiego rozmiaru (nawet Gorsenia, którą wcześniej kupowałam).
Tak, rozważam pomniejszenie zderzaków. |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Triumph z tych ostatnich kolekcji ma fajne fiszbiny, niektóre modele mają dodatkowo jakby elastyczne, więc w pewnym stopniu się dopasowują. Najszersze fiszbiny z jakimi się spotkałam produkuje marka Pour Moi (dostępna w brytyjskich sklepach internetowych i na allegro, ceny przystępne w promocji i super jakość) pasuje mi też Panache oraz noszę sporo staników bez fiszbin typu braletka. Z sieciówkowych o ile dobrze pamiętam chyba Cubus robi dość szerokie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Na duże biodra i tyłki polecam biodrówki i figi C&A. Wielopaki mają naprawdę fajne ceny. Nie jest to trwałość na lata, chociaż na tle konkurencji wypada całkiem całkiem (może mam pecha, ale figi z Lindexu bardzo szybko mi się zeszmaciły), są wygodne, w dodatku u nich bez problemu wchodzę w L (takie małe pocieszenie).
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-10-05 o 12:02 |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Jasne, że jest. Nawet w Bytomiu mamy.
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Ja ze swej strony bieliznę polecam bieliznę Calvin Klein. Sprawdza się podczas uprawiania sportu. Wygodna, nigdzie nie uwiera. Z dobrej tkaniny. Ogólnie dostępna. Zamówiłam ją w sklepie internetowym xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-10-17 o 09:58 Powód: reklama |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez nosze CK, bawełna rzeczywiście mięciutka ale czy do sportu dobra to nie wiem? Może te z grubsza gumka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-10-17 o 09:58 Powód: reklama w cytacie |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I na ostatnią szlufkę!
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Firma AVA najlepsza. Z innych nigdy nie moge dobrac rozmiaru i zawsze muszę odsyłać.
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Obwód obwodowi też nie jest równy - są obwody 70, które rozciągają się jak guma i takie, które trzymają na mur beton. Typowo bieliźniane marki zwykle mają lepsze jakościowo obwody. Ewentualnie z sieciówek w Cubusie mają obwody od 65 dość ciasne, może warto zmierzyć istnieją też obwody 60, ale takie można dostać juz tylko w dobrych sklepach z bielizną
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oprócz Gatty jakich producentów rajstop możecie polecić? Chodzi mi o jakość, bo ostatnio kupiłam sobie rajstopy z materiałów łączonych (że góra bardziej przeźroczysta, dół ciemny) jakiejś innej, rodzimej marki i dramat, jeżeli chodzi o jakość - ta górna część zaciąga się dosłownie od samego patrzenia na te rajstopy. A wcale aż takie tanie nie były - 16 zł. |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to calzedonia i intimissimi na wyprzedazy/ promocjach. Bo cena regularna to wiadomo. Kiedys kupilam cos w h&m i tez nie bylo zle. I mam tez z lidla, ale tu juz loteria, trzeba patrzyc czy maja certyfikaty jakosci. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Niestety o Gabriellę chodzi. Część 40 DEN ma super jakość, tu się nie czepiam, ale ta górna część, bodajże 20 DEN zaciąga się, a nawet jeszcze ich nie miałam na sobie. Ale może jakieś zleżałe, czy coś. Marce dam na pewno jeszcze szansę jeżeli chodzi o grubsze rajstopy.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo czesc majtkowa, standardowo jest grubsza, mocniejsza. Podobnie jak czesc na palce.
W zimie nosze glownie grubsze rajstopy 40, 60 den, wiec nawet nie pomyslalam, ze szukasz teraz cienszych. W lecie z kolei gole nogi, a takich 15-20 den z reguly unikam, no chyba, ze na wieksze wyjscia albo naprawde inne nie pasuja do stroju. Wszystkie sa slabe i nie maja dlugiego zycia. Chociaz kiedys kupowalam cienkie kabaretki z calzedonii, w kolorze cielistym i dosc gesta siatka. Byly dosc dyskretne i mocniejsze niz klasyczne cienkie cieliste. |
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem faną rajstop z Gabrielli. Są z mojego miasta i mają tu sporo sklepów, ale wiem, że online też można zamawiać przez ich stronę. Problemów z zaciąganiem rajstop nie odnotowałam a prawie wszystkie rajstopy i pończochy mam z tej firmy.
|
|
|
|
|
#112 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
Dla mnie rajstopy dobre i tanie.Gatty chyba nie kojarzę. Z droższych miałam pończochy Marylin, które zdecydowanie polecam ! |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupuje triumpha jak jest w outlecie, bo regularna cena to przegiecie.
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2018-02-16 o 19:18 |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Tylko i wyłącznie esotiq. Za pierwszym razem pani mnie wymierzyła i dobrała stanik. Nie wiedziałam, ze moje cycki mogą tak fajnie wyglądać
Staniki piorę w pralce nic się z nimi nie dzieje przez kilka lat.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio sobie kupiłam w Reserved i jestem bardzo zadowolona , ale trzeba przymierzyć , bo zależy jaki krój, jak leży.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Z reguły Calvin Klein, jeżeli mam na to pieniądze. Zwykła bielizna z bazaru też czasami się zdarza.
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem fanką bielizny z Esotiq, i Etam.
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- a rajstopki oczywiście Gabriella i Gatta
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez Lucie esotic. Triumph mnie ostatnio rozczarowal i juz nic z niego nie kupuje. Z innych marek to ESPRIT i Wonderbra. Moja siostra kupuje chetnia w Passionata.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

stylistyka, która była modna jakieś 15 lat temu 
(niestety większość polskich firm robi jak dla mnie za wąskie fiszbiny). Majtek nie kupuję u nich więc się nie wypowiem.

I na ostatnią szlufkę!