![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki w drogeriach
Nie przesadzajmy juz z narzekaniem.
Ja ostatnio za zakup 2 kosmetyków Biothermu i jednej flaszki wody toaletowej, i toniku Chanela dostałam: Zestaw miniproduktów biothermu, 2 miniaturki wody, 3 próbki zapachów jakie mieli, 2 kremy do wypróbowania i na moja prośbę zrobili jeszcze 3 próbki odpsikiwane. Tak naprawde wszystko zalezy od tego w jakim miejscu jest dana Sephora umieszczona. Ja kupowałam w Sephorze w Geancie na Grochowie a tam mało jest uczeszczane. W Sephorach w Centrum próbek nie ma nigdy bo tam jest zawsze tłum osób. W duzych czesto odwiedzanych Redutach Careffour i Arcadii tez mało mają ze wzgledu na tłumy. Tak samo jest z Douglasem. Ten na chmielnej nigdy nic nie ma bo tam są tłumy ale jak sie pojedzie do Wola Parku nawet do małego zakupu zawsze sie coś dostanie.
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam: Mini zestaw produktów Biothermu dla mężczyzn (bo chciałam meski), 1 meską i 1 damska miniature Oxygene, próbki: damskie Be delicious, Emporio Night, Pure Poison, próbki kremu: jakiś Shisley i Guerlain, A poprosiłam o: Feroud Feroud, Lacroix Bazar, Aqua di Gio.
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bosskie jabłuszko ![]() Eenax, a Acqua di Gio mam dużą flaszkę, mogłaś powiedzieć, bym Ci dała ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ostatnio kupujac pudes shiseido w sephorze zostałam całkoem nieźle obdarowana
![]() 2 próbki (robione kremów qlinique), zapachy aa groselina, guerlain l'instant, krem lancaster (przeciwzmarszczkowy do młodej skóry) i mini żel pod prysznicz czekoladowo-orzechowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Kupując wczoraj 15 ml Innocenta w Sephorze dostałam 2 próbki zapachów ("gotowe") i jedną zrobiona na moją prośbę
![]() ![]() Dodam jeszcze, że chyba nie oceniała mnie po wyglądzie, bo byłam w sandałach i rybaczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
A w ktorej Sephorze bylas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Gdzie kupować próbki perfum?
Witam, chciałabym się zapytać czy można gdzies w sklepie kupić próbki perfum chanel, dior....?bo na allegro próbki sa warte tyle samo co koszt przesyłki czyli 2 razy tyle sie płaci
![]() Z góry dziękuje za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: próbki pefum dior , chanel...
Próbki nie sa na sprzedaż, więc kupić nie możesz, co najwyżej dostać, jak ładnie poprosisz, albo przy okazji innych zakupów.
Na allegro opłaca sie kupić kilka naraz, wtedy koszt sie amortuzuje i masz zapachy na dłuzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Do niedawna też myślałam, że w sklepie nie można kupić próbek. Mieszkam w Słupsku i przy okazji zakupów w hali targowej odwiedziłam mieszczący się w tejże hali sklepik z perfumami - zarówno markowymi jak i tak zwanymi: podróbami. Ceny perfum markowych przeciętnie wyższe o około 50 zł od cen z Allegro (dla przykładu - Champs Elysees -100 ml około 200zł).
Jednak do sedna - dolne półeczki w tym sklepiku były wyłożone próbkami perfum w imponującej ilości. Z początku myślałam, że przeznaczone są dla kupujących, jednak jak się okazało próbki były do kupienia - 4zł próbka bez atomizerka, 5 zł próbka z atomizerkiem, trochę droższe próbki Chanel i Dior. Tak więc, pomimo tego, że generalnie próbki nie są na sprzedaż, to być może znajdziesz gdzieś w swoim mieście sklep gdzie są one oferowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Skoro w tym samym sklepie sprzedawane są oryginały i podróby to wcale mnie ta sprzedaż próbek nie dziwi
![]() Pewnie mozna tam tez kupic słonia w karawce, jad ropuchy i oczy nietoperza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Wyjaśnijmy sobie jedno - mówiąc o podróbkach w owymsklepie miałam na myśli zapachy typu Bi- es i La Rive.
I nie rozumiem Twojej złośliwości ![]() Może odwiedzisz Słupsk i sama się przekonasz, skoro przyjmujesz to z takim niedowierzaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Ojej...a dlaczego wzięłas tą "złośliowostkę" do siebie ? Jesteś włascicielką - założycielką tego uroczego sklepiku?
Jeśli tak to chylę czoła. Nie ma to jak guerlain i la rive na jednej półce ![]() Pomysł niezwykle oryginalny ![]() Nie ma w mojej odpowiedzi nawet nutki niedowierzania ![]() Odkąd dowiedziałam się ze istnieją ludzie panicznie bojący się grzybów i warzyw nic mnie już nie zaskoczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Hmm..., nie jestem właścicielką tego "osobliwego" sklepu, ale skoro autorka wątku prosiła o odpowiedź, gdzie poza Allegro mogłaby znaleźć próbki zgodnie z prawdą odpowiadam, że są takie możliwości.
Dlatego też Twoja uwaga o "oczach nietoperza" itp. wydała mi się nie na miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Czy nadal nie rozumiesz że nie śmieje się z Ciebie tylko z sytuacji ktorą opisałaś?
![]() Chęć pomocy jest jak najbardziej na miejscu . Gdybym znała taki sklep pewnie sama bym o nim napisała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Angulko, zmieniłam tytuł wątku, żeby był czytelniejszy
![]() Co do Twojego pytania - jeszcze nie spotkałam się ze sprzedażą próbek w sklepie. Czasem na straganach ulicznych (obok koszmarnych podróbek i płyt za 5zł) można wyłuskać jakieś pudełko z próbkami, w kartonikach. W Warszawie kiedyś stali przy wyjściu z Metra Centrum, ale nie wiem, czy stoją nadal - rzadko tam bywam, poza tym poskładali stragany pod PKiNem, więc i ich mogło "wywiać". Może w KDT?
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast próbki perfum są po 5zł. W ten sposób mogę kupić sobie za 15zł 3 nowe zapachy. Dior i Chanel jest też po 5 zł, natomiast droższe są Aniołki (dostępne wszystkie ![]() Można też kupić próbki podkładów. I tak z tydzień temu kupiłam 10ml podkładu Lancoma (tester) za 20zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Sklep z próbkami ?
Witam !
Czy poza allegro znacie jakiś sklep z próbkami ? Jeśli tak to proszę o jego adres. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklep z próbkami ?
w jakim mieście?
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupować próbki perfum?
W Krakowie lub jakiś internetowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
internetowo to nie wiem...można np. kupić miniaturki, ale też mały wybór.
Wiem natomiast gdzie można kupić próbki w okolicach Łodzi...moim zdaniem to draństwo sprzedawać próbki (tak samo jak i testery) ale niestety nie raz je kupuję, żeby nie kupować kota w worku.
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kizia Mizia oplułem monitor ze śmiechu kiedy przeczytałem o tych "grzybach" W temacie : u mnie w jednym sklepie (niby elegancki, ale tak to jest w małych miastach) także sprzedaja oryginały i podróbki (kiedyś sprzedawali nawet te chamskie tureckie), można kupic próbki, a ceny bardzo wygórowane: nawet 8 zł!!!
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Ja próbki kupowałam w perfumerii Quality,o czym już kilkakrotnie pisałam tu na Forum
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A możesz mi napisać jak to technicznie wygląda, piszesz do nich emaila, podają Ci nr konta i wybierasz zapachy? Próbki są robione? Zaciekawiło mnie to....
![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
ups, wpadka
![]() ![]() ![]() btw -> dzięki za taką informację... mam kilka zapachów, które chcę poznać, a próbek nigdzie nie mogę dorwać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.