![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!
Mój must have to grube plecione swetry w kolorach błękitu szarości i bieli oraz kozaki za kolano. W takich skarbach można wyjść wszędzie. Na spacer z psem czy na spotkanie z ukochanym. Każda powinna mieć takie rzeczy w swojej szafie
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Moim must have tej jesieni są piękne, klasyczne, czarne botki na obcasie! Pasują do każdej stylizacji i wydłużają moje nogi, dzięki czemu wyglądam bosko! Jeansy, czy sukienka zawsze dobrze z nimi wyglądają a cała stylizacja nabiera bardziej eleganckiego smaczku. Poza tym botki są wygodne, dzięki czemu nie trzeba się katować !
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Mój jesienny must haven to cieplutki , długi sweter kolorowy do tego czarne spodnie i luźna bluzka oraz wygodne czarne botki. Jako dodatek do tego stroju dokładam lekki makijaż w kolorze brązu i szarego oraz małą torebkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Nadzieja
|
Idzie jesień, więc nie lato
płaszcz się przyda mi koniecznie aby widząc mnie mój tato myślał o mnie "O! Jak grzecznie". W tym ferworze uczuć wielkim kratki,kropki,łatki, pasy na nim widzieć będę chętnie, byle mi starczyło kasy na szal, który będzie leżał pięknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Mój must have na jesień to rzeczy podkreślające kobiecość. Nie wiem czemu, ale jesień to pora roku, która kojarzy mi się z kobiecymi latami 40 i 50 XX wieku
![]() I wiem, że chociaż mowa jest tu o modzie to.... nie mogę nie wspomnieć o czerwonej pomadce. Doskonała na każdą jesień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
![]()
Moim must have na jesień jest zdecydowanie beżowy płaszcz, do którego idealnie pasują klasyczne czarne botki na obcasie, jasny szalik i piękny shopper bag! Do tego oczywiście zegarek, delikatne kolczyki i czerwone usta, które dodadzą koloru podczas szarych dni! Całość spryskałabym pięknym zapachem od Yves Saint Laurent lub Coco Chanel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Jesień jest to najwspanialsza najbogatsza różnorodna pora roku,pora roku mojego urodzenia,pora roku życia które muszę mieć!
W tym krótkim czasie, zaledwie 3 miesięcy, świat jak i ludzie zrzucają swe wierzchnie okrycia w postaci nasyconych różnymi kolorami,odcieniami,barwa mi,ubieramy płaszcz który, mieć musimy a przyroda liście wysuszone przez słońce traw. Płaszcz ten to nie tylko,kawałek bawełnianego materiału,to także poczucie ciepła jak i bezpieczeństwa a także wizerunku który postrzegamy. Muszę ubrać się w ten płascz życia a także podelektować się smakiem Jesieni...Muszę to mieć! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Mój must have na jesień to kaszkiet, marynarka w kratę i złote kolczyki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Must have jesieni 2017, to dla mnie czerwona chusta, bo zawsze podkreśli piękno w szare dni, a gdy złota jesień - dodaje sił! Charakterna i zadziorna, sprawdzi się niejedna stylizacja przy jej tonach!
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Mój must have na tegoroczną jesień to ciepły (bo zimno), duży (bo zimno), wełniany (bo zimno), kraciasty (bo modny) szal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Mój must have na jesień to dłuższy szary płaszczyk o prostym kroju. Mam nadzieję, że taki będzie mi pasował do każdej stylizacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Nowe zachcianki? Ach, mam jedną! Potrzeby? Pewnie wiele, ale nieuświadomionych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Jesień to moja ulubiona pora roku, bo można zaszaleć z makijażem, ubraniami i dodatkami do woli!
Moim must have tej jesieni są kolorowe apaszki, które mają wszelakie zastosowanie - pod szyją, na nadgarstku, we włosach, na włosach, jako pasek w talii, albo ozdoba torebki - uwielbia je, bo sprawiają, że każda jesienna stylizacja jest inna i wyjątkowa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
W dzieciństwie jesień kojarzyła mi się ze złotem spadającym z nieba. Niestety teraz, tylko z chłodem, szarymi ponurymi dniami. By trochę dodać barw tej porze roku moim must have są wieczorne seanse przy książce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Mój must have to kaszkiet ( nakrycie na głowę, najlepsze modele ma marka Dior z nowej kolekcji
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Pani jesień zapukała cichutko do moich drzwi,kazała wszystkie letnie bluzki schować głęboko do szafy.I tak po kolei wyciągała grube swetry z wiązaniami na boku i na dekolcie,w kolorach ciemnych pomarańczowych,grube kurki parki obowiązkowo w kolorze khaki,buty workery z cekinami by dodać trochę blasku tej szarej jesieni,spodnie jeansy obowiązkowo,i do tego grube wełniane rajstopy.
Jak tu się jej nie słuchać,tak pięknie pachniała kasztanami o 5 rano Kumulacja wszystkich moich dotychczasowych dróg i myśli w tym jednym zapachu. Jak metafizyczny wiatr zwiastujący zmiany... takie must have zawdzięczam tylko jej... |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Jesień już zawitała,
szafa z letnich ubrań opustoszała. Czas się więc wybrać na zakupowy spacerek może upatrzę dla siebie jakiś ciepły sweterek. Jednak to nie tylko moje jedyne marzenie i po cichu liczę na jego spełnienie. Potrzeba moja jest dość ogromna, botki, sukienki, kurtka ciepła i wygodna. Szale kolorowe, spódniczki we wzorki modne tak, aby się czuć ciepło i swobodnie. Jeszcze jedna, najważniejsza część garderoby, to ciepła, gruba kamizelka na jesienne chłody. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Moim must have na każdą jesień zawsze jest czarny, ciepły golf. Pasuje prawie do wszystkiego, niezmiennie modny, podkreśla moje oczy i figurę.
To jest taka część garderoby, którą nie do końca się docenia, ale która absolutnie musi się znajdować w mojej szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
expressemotions
|
Jesień niezmiennie kojarzy mi się z ciepłymi swetrami, które otulają mnie w chłodne wieczory spędzone z książka przy kominku. Oczywiście powinien on być w kolorach jesiennych żółto-złotych liści. To idealny dodatek do kwiecistych, zwiewnych sukienek i ciepłych rajstop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Absolutnym jesiennym MUST HAVE, nie tylko moim, ale każdej kobiety, jest gruby szalik. Taki szalik jest praktycznie wielofunkcyjny - panie mogą nosić go tradycyjnie i zgodnie z przeznaczeniem, grubo owinięty wokół szyi. Wielu kobietom służy również jako poncho i korzystają z dodatkowej warstwy ciepła w chłodniejsze dni. Dodatkowo taki szalik może w jesienne wieczory posłużyć jako kocyk i umilić czas w otoczeniu świec i z dłońmi wokół kubka z gorącą herbatą bądź czekoladą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Moim must have'em na tegoroczną jesień jest płaszczyk ze sztucznego futra w kolorze pastelowego różu, który świetnie prezentowałby się z zamszowymi botkami oraz krótkimi, modnymi w tym sezonie spódniczkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
MUST-HAVE na jesień 2017 to zdecydowanie szary, oversized sweter, a'la kardigan. Pasuje do wszystkiego - na sukienkę, koszulę i jeansy, długi T-shirt i legginsy. Super i do szpilek, botków i trampek. Można stworzyć elegancką, ale również codzienną stylizację.
Znalazłam taki idealny sweter na stronie EyesForFashion https://eyeforfashion.pl/pl/odziez/s...u-dagna,p-4410 Ciepły, uniwersalny i w kolorze polskiego, jesiennego nieba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie stawiam na TRENCZ! Dlaczego? Bo ma całe mnóstwo zalet i do tego wygląda świetnie. Sprawdzi się doskonale w wielu stylizacjach i pasuje na różne okazje. Może go nosić kobieta w każdym wieku i zawsze będzie wyglądać modnie.
#114 |
Przyczajenie
|
Mój must have na jesień to ciepłe, modne ponczo z etnicznym wzorem. Pasuje niemal do wszystkiego oraz nadaje stylizacji niepowtarzalnego charakteru. Do tego jest wygodne i dobrze chroni przed jesiennym chłodem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Mój must have to spódnica ołówkowa do kolan, cienki kaszmirowy sweterek oraz kaszmirowy płaszczyk do kolan w kolorze pudrowego rożu
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Jesień to czas, gdy pstrokate, wakacyjne szaleństwa odstawiam do pawlacza, a witam z radością kolory, jakie kojarzą mi się bezsprzecznie z tą porą roku - czerwień we wszystkich odsłonach, musztardowy, beż, czerń, brązy, zielenie. Moja uroda jest typowo jesienna - kasztanowe włosy, jasna, piegowata cera, dlatego dobrze odnajduję się w tych doborach. Aby cieszyć się urokami tej kolorowej pory roku, dbam również o to, aby oprócz ukochanych kolorów, ubrania zapewniały mi ciepło, dlatego absolutny must have to różnego rodzaju i grubości płaszcze, szale i kominy, sztyblety, botki, kozaki i traperki. Z takim asortymentem jesienna aura niestraszna, a przy tym modna i kolorowa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
maite_pelayo
|
![]()
dzień dobry wszystkim
![]() Wybór dla mnie jest oczywisty na jesień stawiam na sweter puszysty Luźniejszy lub dopasowany Bawełniany lub wełniany Czarny,biały,kolorowy ze wszystkim może być zestawiony Oversize czy z falbanami uroczo w nim wyglądamy Komfortowy i stylowy pasuje i do ramoneski i do fajnej kiecki Do trampek,kozaków i kaloszy można sweter bezkarnie nosić Elegancki czy ekstrawagancki z jeansami i skórą połączony do każdej biżuterii może być noszony Na jesienne dni i wieczory Sweter to must have mojej garderoby! maite_pelayo pawlakm1988@gmail.com Edytowane przez maite_pelayo Czas edycji: 2017-10-03 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Na kartce z kalendarza 22 września,
poważnie nam zwiastuje, że jesień nadeszła. Czas wyjąć więc z szafy swetry, szaliki, I schować głęboko cieniutkie topiki. Modowe must have tej jesieni? Dla mnie to dużo butelkowej zieleni, i kratki, i kropek, przeróżnych wzorów, to wszystko w barwach stonowanych kolorów. Skórzane botki, szalik ogromny, parasol schowany do pojemnej torby. Tak właśnie na jesień się szykuje, I złotych, pięknych liści wyczekuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Mój must have na tegoroczną jesień to piękne beżowe wysokie botki, jasne dżinsy i oczywiście gładki, długi, jasny płaszcz a do tego biała apaszka .
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Mój must have na tegoroczną jesień to mięciutki, bardzo ciepły sweter w ogniście czerwonym kolorze. Sweter, który otula, grzeje i pięknie podkreśla moje blond włosy i porcelanową karnację. Taki sweter wyróżniałby mnie w tłumie szaro-burych, smutnych jesiennych postaci. Byłby jak płonący ognik, przy którym każdy chciałby się grzać. Zanurzałabym się w ten sweter jak w gorącą kąpiel z pianą, tuliłabym się do niego jak do puchatego szczeniaczka i otulałabym się jak ramieniem kochanej osoby. To byłby mój sweter - koło ratunkowe przed jesienną chandrą i balsam na wszelkie smuteczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.