Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Notka

Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl Na tym forum znajdziesz wszystkie konkursy organizowane przez Redakcję.

Narzędzia
Stary 2017-10-02, 14:04   #91
lalaxo
Przyczajenie

Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Mój must have to grube plecione swetry w kolorach błękitu szarości i bieli oraz kozaki za kolano. W takich skarbach można wyjść wszędzie. Na spacer z psem czy na spotkanie z ukochanym. Każda powinna mieć takie rzeczy w swojej szafie
lalaxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 14:30   #92
velajna
Przyczajenie

Moim must have tej jesieni są piękne, klasyczne, czarne botki na obcasie! Pasują do każdej stylizacji i wydłużają moje nogi, dzięki czemu wyglądam bosko! Jeansy, czy sukienka zawsze dobrze z nimi wyglądają a cała stylizacja nabiera bardziej eleganckiego smaczku. Poza tym botki są wygodne, dzięki czemu nie trzeba się katować !
velajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 14:54   #93
Daga14
Przyczajenie

Mój jesienny must haven to cieplutki , długi sweter kolorowy do tego czarne spodnie i luźna bluzka oraz wygodne czarne botki. Jako dodatek do tego stroju dokładam lekki makijaż w kolorze brązu i szarego oraz małą torebkę
Daga14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 15:40   #94
gvntle
Nadzieja

Idzie jesień, więc nie lato
płaszcz się przyda mi koniecznie
aby widząc mnie mój tato
myślał o mnie "O! Jak grzecznie".
W tym ferworze uczuć wielkim
kratki,kropki,łatki, pasy
na nim widzieć będę chętnie,
byle mi starczyło kasy
na szal, który będzie leżał pięknie.
gvntle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 15:55   #95
Ewelina_94
Raczkowanie

Mój must have na jesień to rzeczy podkreślające kobiecość. Nie wiem czemu, ale jesień to pora roku, która kojarzy mi się z kobiecymi latami 40 i 50 XX wieku Niezbędnikiem jest na pewno spódnica z wysokim stanem, podkreślająca talię, z grubego materiału (jest mi zimno już poniżej 15 stopni), może z weluru lub innego. Do tego przydadzą się sznurowane botki na niskim obcasie (lubię wygodę). Niezbędnym jesiennym ciuchem jest również płaszcz przewiązywany w talii, najlepiej z materiału a'la wełna, tradycyjnie na guziki.
I wiem, że chociaż mowa jest tu o modzie to.... nie mogę nie wspomnieć o czerwonej pomadce. Doskonała na każdą jesień.
Ewelina_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 15:56   #96
julka_wu
Przyczajenie

Smile Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

Moim must have na jesień jest zdecydowanie beżowy płaszcz, do którego idealnie pasują klasyczne czarne botki na obcasie, jasny szalik i piękny shopper bag! Do tego oczywiście zegarek, delikatne kolczyki i czerwone usta, które dodadzą koloru podczas szarych dni! Całość spryskałabym pięknym zapachem od Yves Saint Laurent lub Coco Chanel
julka_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:14   #97
prestigge_mod
Przyczajenie

Jesień jest to najwspanialsza najbogatsza różnorodna pora roku,pora roku mojego urodzenia,pora roku życia które muszę mieć!

W tym krótkim czasie, zaledwie 3 miesięcy, świat jak i ludzie zrzucają swe wierzchnie okrycia w postaci nasyconych różnymi kolorami,odcieniami,barwa mi,ubieramy płaszcz który, mieć musimy a przyroda liście wysuszone przez słońce traw.
Płaszcz ten to nie tylko,kawałek bawełnianego materiału,to także poczucie ciepła jak i bezpieczeństwa a także wizerunku który postrzegamy.

Muszę ubrać się w ten płascz życia a także podelektować się smakiem Jesieni...Muszę to mieć!
prestigge_mod jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:25   #98
eve107
Przyczajenie

Mój must have na jesień to kaszkiet, marynarka w kratę i złote kolczyki...
eve107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:34   #99
anhedonia91
Przyczajenie

Must have jesieni 2017, to dla mnie czerwona chusta, bo zawsze podkreśli piękno w szare dni, a gdy złota jesień - dodaje sił! Charakterna i zadziorna, sprawdzi się niejedna stylizacja przy jej tonach!
anhedonia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 16:54   #100
oreoa
Przyczajenie

Mój must have na tegoroczną jesień to ciepły (bo zimno), duży (bo zimno), wełniany (bo zimno), kraciasty (bo modny) szal
oreoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 17:34   #101
karolaa2727
Przyczajenie

Mój must have na jesień to dłuższy szary płaszczyk o prostym kroju. Mam nadzieję, że taki będzie mi pasował do każdej stylizacji
karolaa2727 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-02, 17:43   #102
JoanaAsia
Przyczajenie

Nowe zachcianki? Ach, mam jedną! Potrzeby? Pewnie wiele, ale nieuświadomionych . Jedna myśl spędza sen z powiek, nie pozwala skupić się na niczym i powoduje, że sezonowe braki w szafie nie są uzupełnione... Moje must have to zdecydowanie wymarzona suknia ślubna
JoanaAsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 17:58   #103
mmika25
Przyczajenie

Jesień to moja ulubiona pora roku, bo można zaszaleć z makijażem, ubraniami i dodatkami do woli!
Moim must have tej jesieni są kolorowe apaszki, które mają wszelakie zastosowanie - pod szyją, na nadgarstku, we włosach, na włosach, jako pasek w talii, albo ozdoba torebki - uwielbia je, bo sprawiają, że każda jesienna stylizacja jest inna i wyjątkowa!
mmika25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 18:08   #104
Kalkowska
Przyczajenie

W dzieciństwie jesień kojarzyła mi się ze złotem spadającym z nieba. Niestety teraz, tylko z chłodem, szarymi ponurymi dniami. By trochę dodać barw tej porze roku moim must have są wieczorne seanse przy książce.
Kalkowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 18:17   #105
klaudia061
Przyczajenie

Mój must have to kaszkiet ( nakrycie na głowę, najlepsze modele ma marka Dior z nowej kolekcji ), świetnie wygląda w towarzystwie męskiej marynary i rurek albo boho sukienki oraz dodatki okrągłe kolczyki. Taki zestaw wyglada bosko + do tego płaszcz wiosenny, spodnie i botki na obcasie = szyk i elegancja

Pozdrawiam serdecznie
klaudia061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 18:38   #106
Onnaa88
BAN stały

Pani jesień zapukała cichutko do moich drzwi,kazała wszystkie letnie bluzki schować głęboko do szafy.I tak po kolei wyciągała grube swetry z wiązaniami na boku i na dekolcie,w kolorach ciemnych pomarańczowych,grube kurki parki obowiązkowo w kolorze khaki,buty workery z cekinami by dodać trochę blasku tej szarej jesieni,spodnie jeansy obowiązkowo,i do tego grube wełniane rajstopy.
Jak tu się jej nie słuchać,tak pięknie pachniała kasztanami o 5 rano Kumulacja wszystkich moich dotychczasowych dróg i myśli w tym jednym zapachu. Jak metafizyczny wiatr zwiastujący zmiany... takie must have zawdzięczam tylko jej...
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 19:12   #107
mama_Julii
Przyczajenie

Jesień już zawitała,
szafa z letnich ubrań opustoszała.
Czas się więc wybrać na zakupowy spacerek
może upatrzę dla siebie jakiś ciepły sweterek.
Jednak to nie tylko moje jedyne marzenie
i po cichu liczę na jego spełnienie.
Potrzeba moja jest dość ogromna,
botki, sukienki, kurtka ciepła i wygodna.
Szale kolorowe, spódniczki we wzorki modne
tak, aby się czuć ciepło i swobodnie.
Jeszcze jedna, najważniejsza część garderoby,
to ciepła, gruba kamizelka na jesienne chłody.
mama_Julii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 19:52   #108
malowiec
Przyczajenie

Moim must have na każdą jesień zawsze jest czarny, ciepły golf. Pasuje prawie do wszystkiego, niezmiennie modny, podkreśla moje oczy i figurę.
To jest taka część garderoby, którą nie do końca się docenia, ale która absolutnie musi się znajdować w mojej szafie.
malowiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 20:37   #109
expressemotions
expressemotions

Jesień niezmiennie kojarzy mi się z ciepłymi swetrami, które otulają mnie w chłodne wieczory spędzone z książka przy kominku. Oczywiście powinien on być w kolorach jesiennych żółto-złotych liści. To idealny dodatek do kwiecistych, zwiewnych sukienek i ciepłych rajstop.
expressemotions jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-02, 20:57   #110
mamita69
Przyczajenie

Absolutnym jesiennym MUST HAVE, nie tylko moim, ale każdej kobiety, jest gruby szalik. Taki szalik jest praktycznie wielofunkcyjny - panie mogą nosić go tradycyjnie i zgodnie z przeznaczeniem, grubo owinięty wokół szyi. Wielu kobietom służy również jako poncho i korzystają z dodatkowej warstwy ciepła w chłodniejsze dni. Dodatkowo taki szalik może w jesienne wieczory posłużyć jako kocyk i umilić czas w otoczeniu świec i z dłońmi wokół kubka z gorącą herbatą bądź czekoladą.
mamita69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 21:07   #111
paulliseu
Przyczajenie

Moim must have'em na tegoroczną jesień jest płaszczyk ze sztucznego futra w kolorze pastelowego różu, który świetnie prezentowałby się z zamszowymi botkami oraz krótkimi, modnymi w tym sezonie spódniczkami.
paulliseu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-02, 23:34   #112
Silanah
Przyczajenie

MUST-HAVE na jesień 2017 to zdecydowanie szary, oversized sweter, a'la kardigan. Pasuje do wszystkiego - na sukienkę, koszulę i jeansy, długi T-shirt i legginsy. Super i do szpilek, botków i trampek. Można stworzyć elegancką, ale również codzienną stylizację.

Znalazłam taki idealny sweter na stronie EyesForFashion https://eyeforfashion.pl/pl/odziez/s...u-dagna,p-4410
Ciepły, uniwersalny i w kolorze polskiego, jesiennego nieba
Silanah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 07:33   #113
toczona
Raczkowanie

Zdecydowanie stawiam na TRENCZ! Dlaczego? Bo ma całe mnóstwo zalet i do tego wygląda świetnie. Sprawdzi się doskonale w wielu stylizacjach i pasuje na różne okazje. Może go nosić kobieta w każdym wieku i zawsze będzie wyglądać modnie.
Stary 2017-10-03, 07:47   #114
grazia279
Przyczajenie

GG do grazia279

Mój must have na jesień to ciepłe, modne ponczo z etnicznym wzorem. Pasuje niemal do wszystkiego oraz nadaje stylizacji niepowtarzalnego charakteru. Do tego jest wygodne i dobrze chroni przed jesiennym chłodem.
grazia279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 07:54   #115
katarzynatnowak
Przyczajenie

Mój must have to spódnica ołówkowa do kolan, cienki kaszmirowy sweterek oraz kaszmirowy płaszczyk do kolan w kolorze pudrowego rożu
katarzynatnowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 08:02   #116
paulawlocek
Przyczajenie

Jesień to czas, gdy pstrokate, wakacyjne szaleństwa odstawiam do pawlacza, a witam z radością kolory, jakie kojarzą mi się bezsprzecznie z tą porą roku - czerwień we wszystkich odsłonach, musztardowy, beż, czerń, brązy, zielenie. Moja uroda jest typowo jesienna - kasztanowe włosy, jasna, piegowata cera, dlatego dobrze odnajduję się w tych doborach. Aby cieszyć się urokami tej kolorowej pory roku, dbam również o to, aby oprócz ukochanych kolorów, ubrania zapewniały mi ciepło, dlatego absolutny must have to różnego rodzaju i grubości płaszcze, szale i kominy, sztyblety, botki, kozaki i traperki. Z takim asortymentem jesienna aura niestraszna, a przy tym modna i kolorowa!
paulawlocek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 09:08   #117
maite_pelayo
maite_pelayo

Thumbs up Dot.: Wygraj voucher na zakupy i przygotuj swoją szafę na jesień!

dzień dobry wszystkim

Wybór dla mnie jest oczywisty
na jesień stawiam na sweter puszysty
Luźniejszy lub dopasowany
Bawełniany lub wełniany
Czarny,biały,kolorowy
ze wszystkim może być zestawiony
Oversize czy z falbanami
uroczo w nim wyglądamy
Komfortowy i stylowy
pasuje i do ramoneski i do fajnej kiecki
Do trampek,kozaków i kaloszy
można sweter bezkarnie nosić
Elegancki czy ekstrawagancki
z jeansami i skórą połączony
do każdej biżuterii może być noszony
Na jesienne dni i wieczory
Sweter to must have mojej garderoby!

maite_pelayo
pawlakm1988@gmail.com

Edytowane przez maite_pelayo
Czas edycji: 2017-10-03 o 09:10
maite_pelayo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 09:12   #118
spencerxxx
Przyczajenie

Na kartce z kalendarza 22 września,
poważnie nam zwiastuje, że jesień nadeszła.

Czas wyjąć więc z szafy swetry, szaliki,
I schować głęboko cieniutkie topiki.

Modowe must have tej jesieni?
Dla mnie to dużo butelkowej zieleni,
i kratki, i kropek, przeróżnych wzorów,
to wszystko w barwach stonowanych kolorów.

Skórzane botki, szalik ogromny,
parasol schowany do pojemnej torby.

Tak właśnie na jesień się szykuje,
I złotych, pięknych liści wyczekuję.
spencerxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 09:14   #119
Justynakarpina
Przyczajenie

Mój must have na tegoroczną jesień to piękne beżowe wysokie botki, jasne dżinsy i oczywiście gładki, długi, jasny płaszcz a do tego biała apaszka .
Justynakarpina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-03, 09:35   #120
mamamichasia
Przyczajenie

Mój must have na tegoroczną jesień to mięciutki, bardzo ciepły sweter w ogniście czerwonym kolorze. Sweter, który otula, grzeje i pięknie podkreśla moje blond włosy i porcelanową karnację. Taki sweter wyróżniałby mnie w tłumie szaro-burych, smutnych jesiennych postaci. Byłby jak płonący ognik, przy którym każdy chciałby się grzać. Zanurzałabym się w ten sweter jak w gorącą kąpiel z pianą, tuliłabym się do niego jak do puchatego szczeniaczka i otulałabym się jak ramieniem kochanej osoby. To byłby mój sweter - koło ratunkowe przed jesienną chandrą i balsam na wszelkie smuteczki.
mamamichasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości