![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filtry i czas rano!!!!
Próbkę tapioki mam jeszcze z czasu przedMazidlowego od Limarii - nie pamiętam czy była od producenta Dry Flo czy z inego źródła- w każdym razie tapioka wygląda na skórze fajnie - jest bardziej ecru niż biała i bardziej satynowa - niestety czuję ją na skórze..... Tapiokę można gdiześ upolować w sklepach ze zdrową żywnością. Z ciekawych rzeczy do matowania to chcę jeszcze sprawdzić makę karobową, czyli z chlebka świętojańskiego - pachnie kakaem i nie jest biała.
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wybieram się rano coraz szybciej
![]() Wstaję, idę do łazienki. Myję się, ubieram. Twarz przecieram tonikiem lub płynem micelarnym, zależy. Nakładam żel Flos leku na naczynka, idę do kuchni, wyciągam duże lustro i wkładam soczewki. Potem smaruję się filtrem. Jem śniadanie, po zjedzeniu - czyli ok. 15 minutach krem wchłonięty, nakładam mieszankę skrobii z pudrem, maluję rzęsy tuszem. Dopiero po przyskrobiowaniu czeszę się, wcześniej odgarniam włosy do tyłu opaską, spinam - bo mi się lepią do twarzy ![]() Ostatnio potrafię się wyrobić w około 45 minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Mnie to tez szybko idzie rano... najpierw myje twarz zelem J&J do cery wrazliwej, pózniej przecieram tonikiem, pierwsza warstwa filtru, czekam az się wchłonie a w tym czasie ubieram się, pózniej druga warstwa filtru.. i w czasie chłonięcia wyprowadzam psa.. a jak wracam tylko posypac skrobią pomazac usta i rzesy i koniec
![]() Edytowane przez Nikita-v Czas edycji: 2006-07-19 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ojej! Ja startuję z filtrem od jutra. Właśnie kupiłam Avenkę emulsię 50+.
Po tym co piszecie jestem przerażona. Ja wstaję o 4.30 bo o 5.10 mam już autobus. To się chyba nie wyrobię w filtrem i makijażem. Będę musiała wcześniej wstawac... tylko co ja będę wtedy robic? Sniadania nie jadam... Ale skoro Wy sobie radzicie, to ja też muszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Gość
|
Weronisiu, to może jak Ci się filtr będzie wchłaniał, to ćwicz albo delektuj się kawką? Taka poranna chwila relaksu, tylko dla siebie, dobrze wplywa na cały dzień - nawet, jak się wstaje o tak pogańskiej godzinie, jak Ty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Sandija ja rano wygladam i czuje sie jak wybudzona cma, a Ty mi kazesz cwiczyc??? Hehhe, ten numer nie przejdzie
![]() Dzis rano nalozylam Effackar K i po 15 minutach tylko Lancome SPF15. O 9.00 bylam juz w domu, wiec moglam sobie ladnie wszystko zmyc i nalozyc Avenke ![]() Dalam jej czas ponad godzine, a i tak mialam tlustego pysiaka ![]() ![]() Skrobia nalozona na Avenke to masakra, bo bylam biala jak trup. Kupilam teraz puder sypki i tez wygladam blado. Trudno, bede szukac dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Gość
|
No to jak wybudzona ćma zacznie machać odnóżami,to po takim kopie poczuję sie doenergetyzowanym, pięknym motylem (wyfiltrowanym, rzecz jasna)
![]() Zeby nie mieć biiałej paszczy, samoopalaj się systematycznie. Ja teraz nakładam na wiecznie samoopaloną buzię DP+skrobię albo tonującego antka+skrobię i nic więcej nie potrzeba mi do szczęścia - a buzię mam promienną i opaloną, jakbym już wróciła z urlopu, na który dopiero jadę ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem mocno opalona, bo chodzilam na solarium dopoki mi Erato nie wybila tego z glowy.
Chodzi o to, ze jak nasmaruje sie emulsja Avene, a na to polze podklad i na to puder sypki czy skrobie, to wtedy jestem biala i strasznie to widac, bo reszta ciala jest nadal mocno opalona. Dlatego musze zdobyc specyfik, ktory bedzie taki opalony jak ja, nie bedzie mnie przybielal, a zmatuje mi tlustosc po Avenie. Ps. Gdybym tak o 4 rano wymachiwala odnozami, to by moj mąż jeszcze bardziej utwierdził się w przekonaniu, że odkąd bywam na wizażu to mi odbiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.