![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobieta seksowna i uwodzicielska
Fajny watek
![]() ![]() ![]() Czasem faktycznie zwykla dziewczyna jest tak oblegana przez facetow nie wiadomo dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
to może ja troche odswierze wątek..
dla mnie kobieta seksowna, ma różne znaczenie. Można byc seksowną tuż po wstaniu z łóżka oraz nie być kiedy włożymy na siebie ultra krótką mini z dekoltem. dla mnie liczy się przede wszystkim uśmiech, przyjazne nastawienie do otoczenia ale także pazur, kiedy ktoś nam zajdzie za skórę. Ale wygląd moim zdaniem także się liczy ![]() Ja czuję się seksownie kiedy np wkładam pończochy, wysokie obcasy, malując usta czerwona szminką. Kiedy np wchodzę do klubu, na główna salę rozglądam się dookoła i myślę o czymś meeega seksownym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
![]()
Pewna siebie(Pewna swoich niedoskonalosci i pogodzona z nimi, nie przywiazujaca do nich zbytniej uwagi). Z poczuciem humoru, Flirtuje ale trzyma na dystans, pokazuje ,ze jest samowystarczalna,niezalez na ale zdolna stac sie potulna kiedy chce. Tajemnicza-mowi ale niczemu nie zaprzecza i niczego nie potwierdza, pozostawia w niepewnosci. Potrafi wzbudzic w mezczyznie niepokoj, niepewnosc, chec zdominowania-zdobycia-ujazmienia.
Tak sadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
wszystko co tu piszecie to prawda.
ale dla mnie to jest jak ideał którego nie da się osiągnąc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.