|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobieta seksowna i uwodzicielska
Fajny watek
Czy ktoras z Was cwiczyla ta "kocia gimnastyke"? Czy widziałyscie roznice ?Czasem faktycznie zwykla dziewczyna jest tak oblegana przez facetow nie wiadomo dlaczego
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
to może ja troche odswierze wątek..
dla mnie kobieta seksowna, ma różne znaczenie. Można byc seksowną tuż po wstaniu z łóżka oraz nie być kiedy włożymy na siebie ultra krótką mini z dekoltem. dla mnie liczy się przede wszystkim uśmiech, przyjazne nastawienie do otoczenia ale także pazur, kiedy ktoś nam zajdzie za skórę. Ale wygląd moim zdaniem także się liczy zadbana cera, lsniące wlosy, gładka skóra jednak jest ważny. I nie chodzi mi wcale o makijaż, ale o zadbany wygląd. Ja czuję się seksownie kiedy np wkładam pończochy, wysokie obcasy, malując usta czerwona szminką. Kiedy np wchodzę do klubu, na główna salę rozglądam się dookoła i myślę o czymś meeega seksownym , Podchodząc do baru lekko kołyszę biodrami i zamawiam drinka albo zapalam papierosa, ale nie stoje na samym końcu baru, tylko tuż przed wyjściem na parkiet, albo w miejscu gdzie jest dużo ludzi. Fajnie jest miec na sobie np 2 elementy troszke zaskakujące, przyznajmy szczerze, połowa dziewczyn w klubach wygląda tak samo..może to byc sznur pereł, nietypowa torebka, tshirt z nietypowym napisem..
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Pewna siebie(Pewna swoich niedoskonalosci i pogodzona z nimi, nie przywiazujaca do nich zbytniej uwagi). Z poczuciem humoru, Flirtuje ale trzyma na dystans, pokazuje ,ze jest samowystarczalna,niezalez na ale zdolna stac sie potulna kiedy chce. Tajemnicza-mowi ale niczemu nie zaprzecza i niczego nie potwierdza, pozostawia w niepewnosci. Potrafi wzbudzic w mezczyznie niepokoj, niepewnosc, chec zdominowania-zdobycia-ujazmienia.
Tak sadze
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
wszystko co tu piszecie to prawda.
ale dla mnie to jest jak ideał którego nie da się osiągnąc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Czy ktoras z Was cwiczyla ta "kocia gimnastyke"?
Czy widziałyscie roznice

, Podchodząc do baru lekko kołyszę biodrami i zamawiam drinka albo zapalam papierosa, ale nie stoje na samym końcu baru, tylko tuż przed wyjściem na parkiet, albo w miejscu gdzie jest dużo ludzi. Fajnie jest miec na sobie np 2 elementy troszke zaskakujące, przyznajmy szczerze, połowa dziewczyn w klubach wygląda tak samo..może to byc sznur pereł, nietypowa torebka, tshirt z nietypowym napisem..