![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyli przegląd wszystkiego,co nadaje nam odcień op
Z doświadczenia Madziu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyli przegląd wszystkiego,co nadaje nam odcień op
wróciłam
![]() kupiłam na spółke z Mariqą: -pędzel XXL -puder rozświetlający "w gwiazdki" (dla siebie różowy, dla Mariqi ten srebrzysty) i już dla siebie wziełam: -kremy pod prysznic -balsamy -spray'e brązyjące myślałam nad tym brązujacym małym ze słoneczkiem ale jakoś mi sie nie spodobał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam - faktycznie woda mocno brązowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
cieszymy sie z udanych zakupów, ja z niecierpliwościa czekam na wiesci od Magdy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fluidy, pudry, bazy, brązery
A ja dopiero dziś trafiłam na ten brązowy wątek
![]() Jestem chętna na: - pędzel do pudru - pędzel do różu - pędzel do podkładu - puder brązujący - biorę na spółkę z Króliczkiem ![]() Problem w tym, że wychodzę z pracy za 15 min. i jadę do domu, zahaczając po drodze o Sephorę...
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-05-23 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, może byc i jutro, najważniejsze, że wszystko udało Ci się dorwać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
melduje ze pudrów podwójnych nie było nigdzie
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy już kiedyś była w Sephorze tak genialna promocja czy to pierwszy raz?
A swoją drogą wizaż szaleje, wątki w mgnienu oka zmieniają treść na sephorowo-promocyjne ![]() Spółki zakupowe mnie urzekły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
pierwsza taka promocja
dzis w wola parku byla dostawa i byly spraye, ale co jest teraz to nie wiem-pewnie wizazanki wszystko wykupily :P
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyli przegląd wszystkiego,co nadaje nam odcień opalenizny
witam serdecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyli przegląd wszystkiego,co nadaje nam odcień opalenizny
Jade do sephory ;> odlozone mam pedzle ;>i paletki ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dorotaaaa...zagarnij puderki podwójne Sun...dam się za nie pokroić
![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam puder brązujący nr 01 ("spodek") dla siebie i Króliczka ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
ja podsumowuje swoje zdobycze
![]() -2x spray brazujący -1 spodek -2 szampomy mniejsze Professionell do objętości i nawilżający -2x balsam do ust -2x pryzmy ![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Nam też z Lexie udało się zakupić wszystko, ja wprawdzie nie mam w końcu tego rozświetlacza, ale to z rozsądku, a nie braku na półkach.
Mój stan posiadania rozrósł sięo - spodek SUN 01 - 2 x balsam do ust - 2 x błyszczyk - pędzel do podkładu - pędzel do korektora A Lexie kazała Wam powiedzieć, że wróci do domu i weźmie się za cięcie tych watków, bo jej nabałaganiłyśmy tymi spółkowymi zakupami na forum ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ty mnie nie denerwuj ![]() ![]() Czy ja rano miałam czas na bawienie się w cięcie tego wątku? Wiesz, że żeby to zrobić w spokoju najlepiej poczekać do nocy, bo wtedy raczej się nie okaże, że w świeżo pociętym wątku ktoś mi coś dopisał, a ja tego nie oddzieliłam? ![]() Proszę nie drażnić moda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak nawiązując do wątku to jestem szczęśliwą posiadaczką brązującego spodka SUN ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Ja za późno zajrzałam do wątku, nie wiedziałam o spółkach
![]() 1. Puder Sun wielki jak spodek, do tego puder 01 wielki jak spodek 2. Błyszczyki powiększające za 39, 2 zapłącone, 2 za darmo, w sumie 4: ja jestem strasznie pazerna na błyszczyki i już się do nich przekonałam, nawet jak palą ![]() 3. pęsety do brwi 1+1 4. balsamy do ust: 1+1 5. pędzle za 39 do pudru, 1+1 6. rozświetlacz rose/pink + rozświetlacz warm ivory 7. błyszczyki do ust Sun, oba pomarańczowe, chciałam w 2 różnych kolorach, ale akurat skończyły się te różowe. Dzisiaj była dostawa, ale jeszcze nie były wyłożone i nie wiadomo było, czy będą dzisiaj czy jutro (a promocja tylko do dzisiaj). Chciałam jeszcze paletki do brwi, ale TŻ już się wściekł za TAKIE zakupy ![]() Dziewczyny, czy któraś z was ma oba błyszczyki Sun? Czy ten różowy też jest ładny? Tak się zastanawiałam, czy może jest ktoś, kto ma 2 różowe i wymieniłaby się na pomarańczowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyprałam... ![]() Nie wpadłabym na to, że trzeba je wyprać, one dopiero po upraniu są świetne. Rzeczywiście są czymś zakonserwowane, bo przed wypraniem wydawały się jakby nawoskowane, dopiero teraz są mieciutkie i fajnie maziają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyl
Mam takie pytanie: które to "pryzmy" z Sephory? Szukałam, ale nic mie takiego nie wpadło w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
ojej, jaka szkoda, ze dopiero dzisiaj trafilam na ten watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
a jak wymyłyście pędzel?
bo ja swój we-my wymyłam w szarym mydełku i letniej wodzie i po tym stał się gorszy, nie chce żeby to samo spotkało nowego xxl'ka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery
Kupiłam sobie jeszcze pędzel do pudru w sephorze
![]() Tzn kupiłam dwa, oczywiście. Jeden dla mnie, drugi dla mamy. Bo nasze pędzle były już w opłakanym stanie ![]() ![]() W ogóle w sephorze w carrefour wileńska było wszystko, nawet pryzmy, które tak szybko zewsząd znikały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek Sephorowo-promocyjny ;) Szukamy spółek ;)
Dziewczyny, jak to jest z tymi pędzlami? Sama też kupiłam w Sephorze do pudru za 99 zł, nr 16, ale on jest oznakowany XL, a na forum wszędzie się przewija XXL, jest jeszcze inny w tej samej cenie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fluidy,pudry,bazy,brązery -czyli przegląd wszys
chyba juz za pozno, ale moze ktos kupil i ma na zbyciu... pedzel XXL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.