|
|
#91 |
|
luckygirl
|
Dot.: Żony 2016 część 7.
Jak ja bym sie winka napiła
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piję cytrynowke
![]() Wanny brak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#94 |
|
PeeMa
|
Ja na wino ochoty jakoś nie mam, ale wanna
![]() Jutro piątek, jak zawsze tego nie czuję, nawet to wczesne wstawanie mnie tak nie zmęczyło w tym tygodniu
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Ja po tym jak wynajmowaliśmy raz mieszkanie tylko z prysznicem tęskniłam za wanna wiec później już tylko z wanna
na codzień prysznic idzie w ruch i tak ale fajnie mieć ta opcje
|
|
|
|
#96 |
|
polaczek cebulaczek
|
Nienawidze wanny
Ja od rana szaleje na black friday ale to raczej duperelki, nie mam zadnych zapotrzebowan no i w tym miesiacu juz wystarczajaco wydalismy na elektronike. Widze ze beda znizki na choinki to chyba juz wezmiemy U nas do ubezpieczenia dochodzi jeszcze podatek za samochod platny 2x w roku. Straszne sumy, na sam ten podatek i ubezpieczenie wydawalismy ok. 4000zl rocznie, dramat. A gdzie paliwo i naprawy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#98 |
|
luckygirl
|
A ja sie pozbyłam wanny na rzecz prysznica - teraz troche żałuje....
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, no sluzbowe auto fajna sprawa chociaz niestety M. nie ma swojego przypisanego wiec dostaje jak kogos po prostu nie ma akurat. No ale trafia sie to w miare czesto
ale tez potrafia zabrac z godziny na godzine wiec nigdy nic nie mozna zaplanowac. Ja mam zyje prawie od zawsze z wanna. Bardzo rzadko na mieszkaniach trafial mi sam prysznic. Jakos tak wychodzilo. Teraz mam jedno i drugie ale wanny za wiele nie uzywam bo to jednak za duzo wody na wylegiwanie sie czeste. A tak zeby nalac wody i sie po prostu umyc to musze poki co przestawiac wszystkie kosmetyki i jakos mi sie nie chce wiec ide pod prysznic. Matko jak mnie M. wkurza. A ja jego. No ostatnio to co chwile cos nie tak. Wkurza mnie ta sytuacja i on. Oczywiscie powodami sa glupoty - standardowo. |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy w mieszkaniu wanny ale u rodziców całe życie była wanna i uwielbiam w niej leżeć. U Tż w domu mamy swoją łazienkę i tam wanny nie ma ale teściowa mi kazała czuć się w swojej łazience jak u siebie i korzystać z czego chce. To korzystam czasem z wanny, suszarki do włosów albo na jakieś wyjście wypsikam się jej perfumami
![]() Ja nie wyobrażam sobie nie mieć samochodu i chodzić po zakupy pieszo. Obecnie pod blokiem mamy jeden samochód ale jak wiem, że będę jechała na zakupy to Tż nie bierze samochodu do pracy. Jak nie miałam samochodu to jeździłam do sklepu rowerem i zawsze miałam problem z kupnem wody w zgrzewce. |
|
|
|
#101 |
|
luckygirl
|
Lecę spac, bo jutro czekają mnie badania z rana
![]() Zakupy w rossmanie juz poczynilam i moge isc sie położyć. Jestem tylko zła, bo chyba pendrive 64 GB mi sie zwalił |
|
|
|
#102 |
|
Żona Gargamel
|
Nie cierpię myć włosów w wannie więc wybrałam prysznic ale jak bym miała dużo miejsca to bym miała i to i to, w zimie fajnie poleżeć w ciepełku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#103 |
|
polaczek cebulaczek
|
Hej
ja już nie śpię od 3, nie wiem co mi się stało, ale nie mogłam już zasnąć. Ale plus jest taki, że zrobiłam śniadanie dla męża i wyszłam z psem, to chociaż on dłużej pospał
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Mnie od wczoraj jedynka boli (ząb) , zaczęło na jodze, była ostra klima, a ból jak od nadwrażliwości, możliwe że od tego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku jak zwykle opóźniona. Zaraz w autobusie nadrabir zaległości
. Mnie od paru dni boli gardło, ale chyba póki chodzę do pracy to mi tak szybko nie przejdzie :O. Polujecie na jakieś okazje na black friday ?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W domu rodzinnym miałam wannę i nigdy jej nie napelnialam tylko mylam się pod prysznicem bo nie miałam czasu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My kilka lat temu zmieniliśmy wanne na prysznic, teraz tęsknimy za wanną Jak kupimy dom to koniecznie musi być i wanna i prysznic |
|
|
|
#109 |
|
luckygirl
|
Dzień dobry, u mnie piątek napiety. Był juz u mnie kurier o 8 z fotoobrazem, który zamówiłam w zeszły piątek- dobrze, ze juz byłam ubrana
juz po badaniach krwi. Teraz sie toczę do lidla po czajnik, potem idę odebrać zamówienie z rossa, bo juz o 8 dostałam cynk, ze jest. Wracam - pranie, sniadanie, itp. I idę do galerii po południu poszukać jakichś prezentów.Także miłego dnia Ja czasem z wanny korzystałam - jak sie złe czułam. |
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest bardziej wrażliwy , z sensodyne spróbuję po pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja się wkurzyłam na black friday, bo na iperfumy na to co chciałam nie wchodził kod rabatowy a a w douglasie wykupili mniejszą pojemność Zobaczymy jak przyjdzie Ale tym samym przekroczyłam limit prezentowy na męża o jakieś 50 zł a jeszcze chcę mu dokupić pidżamę albo grę, więc moje zaskórniaki chyba opuszczą kieszeń. Teraz szukam jeszcze prezentu dla taty, może wyhaczę gdzieś zniżki na golarki
|
#112 |
|
luckygirl
|
A nic nie mów o prezentach. Ja mam juz dosyć, a jeszcze nic nie kupiłam
![]() Wrocilam do domu - ledwo. Nigdy nie myslalm, ze bede tak kiepsko znosiła ciaze. Właściwie gdyby niw ten kręgosłup to byłoby ekstra. |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Petit głowa do gory. Jeszcze dwa miesiące tylko zostalo
![]() Ja nic jeszcze nie kupiłam, ale już dla chrzesniakow prezenty wybrane. Najgorszej wkurzam mnie to że co roku z Tż rodzenstwem dajemy sobie wino i czekoladki i tak naprawdę tylko się wymieniamy tym. Wolałabym sobie darować i pozostać przy życzeniach:p Najgorzej będzie z rodzicami i tesciami jak zwykle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
luckygirl
|
Panna dziekuje za pocieszenie
o ile nic sie zmieni i nie bedzie cc ![]() Kupiłam czajnik i narzutkę w lidu, No i mandarynki - takiego mam smaka, ze szok. Odebrałam zamówienie z rossa - jedno z głowy. A teraz odpoczywam. Młody natomiast nie odpoczywa i daje mi wycisk
|
|
|
|
#115 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Hej
My akurat mamy wannę ale na palcach jednej ręki policzę ile razy w niej leżałam. Zazwyczaj wieczorem biorę tylko prysznic bo na leżenie nie ma czasu ![]() Dziewczyny gdzie jakieś fajne promocje tak typowo pod prezenty? Widziałam że rossman ma promocję w klubie 1+1 a tak to nie mam pojęcia, nie śledzę aż tak ![]() No i w tym roku póki co czarna dziura jeśli chodzi o prezenty. Najprostszym rozwiązaniem byłby komplet kosmetyków dla każdego no ale bez przesady, na taką łatwiznę to chyba nie pójdę chyba że mnie bardzo przyciśnie
|
#116 |
|
luckygirl
|
Stella ja chyba w niektórych przypadkach pójdę na taka łatwiznę
w tym roku nie mam zamiaru szaleć
|
|
|
|
#117 |
|
Nawiedzona PeMa
|
A najlepsze jest to że mam do kupienia AŻ 4 prezenty ale nie mogę co roku np. kupić tacie swetra czy koszuli ale innego pomysły brak
No i z bratem też mega kłopot chyba stanie na jakieś grze do xboxa
|
#118 |
|
sajkolidżist
|
Hej
Dziś zaskoczył mnie Black Friday w naszym wiejskim obuwniczym co jak co, ale tam się go nie spodziewałam tym sposobem mam fajne szpilki za 68zł Idziemy dziś na Andrzejki z TŻ pracy i się trochę stresuję, bo większości ludzi nie znam, znam tylko tych, z którymi T. bezpośrednio pracuje. No i te żony, które znam to superlachony ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#119 |
|
Nawiedzona PeMa
|
Mors z ciebie to jest dopiero superlachon
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#120 |
|
Dostojna peema.
|
Mors, Tobie niczego nie brakuje.
ale fajnie, że już piątek! Po pracy przejdę się do second handu, potem w końcu pojedziemy z tż na zakupy spożywcze, bo od przyjazdu nie było czasu nawet ich zrobić przez kota, ciągle jem na mieście i słabo z dietą a mam dietetyka niedługo więc słabo. W ogóle to kot odżył dwa dni temu ruszał tylko głową i już myśleliśmy, że będzie koniec. A wczoraj skurczybyk odzyskał władzę w kończynach! Jeszcze się przewraca, niewykluczone, że mu się pogorszy, ale jesteśmy dobrej myśli. Więc dziękuję wszystkim tu za miłe słowa kupilyscie coś na black friday? Ja mam ochotę zaszaleć książkowo, ale waham się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

, z sensodyne spróbuję po pracy 
No i z bratem też mega kłopot chyba stanie na jakieś grze do xboxa