![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Petting.
Witam dziewczyny.
Mój problem polega na tym, że jestem w ogóle nie doświadczona ! ![]() Z moim chłopakiem uprawiamy petting, bo na sex chyba jeszcze gotowa nie jestem i on mnie baaardzo dobrze umie zadowolić, a ja neistety jego nie ![]() A może jakieś swoje własne ciekawe odkrycia co do pettingu? Często to uprawiacie? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Petting.
Nie mka gotowej recepty na udany petting
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
dotykaj go, głaszcz, masuj, smyraj, kiziaj, miziaj i tak dalej..
nabierzesz troche wprawy i odwagi, to zapewne naturalnie przejdziecie do czegos bardziej intensywnego: -)
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Zamiast snuć domysły lepiej jest zapytać samego zainteresowanego. On z pewnością wie co lubi. Poproś go, żeby zwracał Ci uwagę w trakcie co mu odpowiada, żeby mówił czy dobrze czy źle, czy inaczej. To nie jest żaden wstyd nie wiedzieć. Przecież Ty się z penisem nie urodziłaś, skąd masz wiedzieć jak się z nim obchodzić. Nawet na szamponie możesz przeczytać jak go używać , choć to oczywiste. Potraktuj to jak instrukcję obsługi. A jak rozmowa jest dla was krępująca to może poproś go, żeby wysłał Ci w smsie na dobranoc jak chciałby być pieszczony. Faceci też nie ze wszystkim sobie radzą bez naszej pomocy, nie rodzą się z tą wiedzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie będę się powtarzać
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm wiesz co ja zrobiłam? Pomyślałam sobie że jakbym ja miała penisa to co by mi sie podobało, jak mi by było przyjemnie. Mówie ci to pomaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli nie ma odwagi zapytać w prost to uważam, że taki sms jest odpowiedni.
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Petting? Pierwszy...petting. Wątek zbiorczy!
Witam...
A więc może któraż z Pań mi odpowie czy też tak miała. Podczas pieszczot jest super zwłaszcza gdy parner stymuluje łechtaczke ale gdy chce już zbliża się do "wejścia" pochwy,to czuje ból.Gdy mnie delikatnie masuje, bez wkładania palca to również czuje ból , i nie wiem czy to normalne? Czy może mam jakieś urojenia? Bardzo chce przejść o krok dalej ->żeby nie bawić się tylko łechtaczką... ale nie potrafie, nie wiem czy to kwestia psychiki?
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Gdy miałam 13/14 lat nawet przez myśl mi nie przeszedł sex czy nawet petting... Może ja po prostu jakaś inna jestem, bo pierwszy raz całowałam się w wieku 15 lat, a pierwszy petting w wieku 18 lat... I na tym na razie mam zamiar poprzestać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Petting
Hej!
Od niedawna uprawiam z moim chłopakiem petting... hmmm... w jedną stronę. On zadowala tylko mnie... Zauważyłam że chce tego samego ode mnie. Chciałabym z waszych doświadczeń dowiedzieć się jak dotykać męskiego członka aby go w pełni zadowolić. Jeśli to możliwe proszę o opis każdego ruchu, intensywność dotyku... Nie chce rozczarować chłopaka... z góry dzięki Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Idealny petting...?
Po pierwsze dla każdego to sprawa indywidualna i każdy lubi co innego.
Po drugie Twój chłopak na pewno sam się zadowala więc bez problemu może Cię jakoś nakierować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Badz spontaniczna i idz za swoją intuicją.
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z moja poprzedniczka..
![]() Mozesz rowniez zrobic tak ze ty zaczniesz bawic sie sama soba.. ![]() a jego poprosic o to samo.. Wtedymoglabys go troszke poobserwowac i zobaczyc jak on to robi.. A potem sama'' wzielabys sprawy w swoje rece'' ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Petting
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Może pytanie głupie, ale.. jak często uprawiacie petting? Jestem jeszcze dziewicą, mój chłopak wie o tym, że na razie nie chcę niczego więcej. Ale a każdym razem jak do mnie przyjedzie [średnio co 2 dni] COŚ się dzieję.. Boję się,że niedługo spotkania z nim będą miały tylko jakiś seksualny podtekst, a nie będzie już żadnej rozmowy. Z drugiej strony sama nie potrafię powiedzieć 'nie' :/
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez DedeDinah Czas edycji: 2009-02-18 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Dot.: petting
Dziewczyny tak czytam o czym piszecie.I zgadzam sie z jednej strony z Buśką że dzisiejsza młodzież taka teraz jest ale nizgadam sie z dziewczyny w wieku 16 lat, to już mają dawno "pierwszy raz" za sobą.. ponieważ sama mam 16 lat i chociaz niemam jeszcze pierwszego razu za sobą myśle że to już każdego sprawa czy w wieku 15,16,13,czy nawet30 będą miały to za sobą.Jeśli chodzi o to że sie niektóre dziewczyny chwalą się tym jest to okropną głupotą i niedojrzałością.Pozdrawam wszyskich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Realistka
|
taka prawda niektóre "dojrzale i sorosle" 16stki to sa juz bardzo rozwiniete
![]() innym to nawet do glowy nie przyjdzie i tak jest i bedzie zmienic swiata sie nie da ![]() co do pettingu proponuje podobnie jak poprzedniczki sprobowac roznych i rzeczy i z rfeakcji chlopaka wywnioskowac co lubi ![]() poza tym rozmowa moze byc dobra o ile sie oboje nie wstydzicie ![]() ![]() heh i mimo wsyztsko kiedy sie to zaczyna robic zwiazek TYLKO z podtekstem seksualnym trzeba sie troszke opanowac i zastanowic czy chlopak Cie kocha czy tylko Twoje ciało ![]()
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
ja mam 17 lat, petting 'jest mi znany' od 15 lat i co? Niczego nie żałuje. To miłe uczucie, naprawdę miłe, nie jestem już z tym partnerem ale bylismy ze sobą dosyć długo i pozostały takie właśnie wspomnienia. Pewnie skarcą mnie zaraz za to inne, 'bardziej doświadczone' panie
![]() Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, porozmawiaj szczerze z chłopakiem. Powiedz wprost, tak jak ja z moim rozmawiam wprost. I nie przez żadne smsy, badz na tyle dojrzała by porozmawiac otwarcie, w cztery oczy. Napewno powie Ci co lubi. A jeśli będzie sie wstydzil do znaczy ze lepiej dajcie sobie z tym spokój. Dla mnie to nie jest temat tabu i skoro to robicie to dla was tez nie powinien byc.
![]() |
![]() |
#113 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tam mam już18stkę za sobą i szczerze powiem pierwsze zainteresowanie seksem pojawiło się przez te szmatławce Bravo xD Do dziś pamięam, jak po kryjomu przeglądałam "te" strony ![]() ![]() ![]() (sie rozpisałam xD pozdrawiam Wizażanki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
![]()
czesc! Chcialabym Was prosic o jakies rady odnosnie tego w jaki sposob mam piescic swojego mezczyzne zeby petting byl udany. Ja wiem to jest indywidualna sprawa ale jak to jest u Was.
Goraco pozdrawiam Edytowane przez ciekawaSwiata Czas edycji: 2009-04-21 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Powitać . Ja mam 17 lat i jakoś się jeszcze trzymam ;d mam chłopaka z którym rozmawiam na temat sex-u ale oboje wiemy ze na to czas mamy , narazie wystarcza nam całowanie ;d lecz wiem że już niedługo przerodzi się to w coś więcej ha ;d chce tego i on też , nie nie mówię tu o sexie ;d tylko o pettingu ; p i takie pytanie mam , jak czułyście się podczas tego pierwszego pettingu ? ;d czy nie było wam troszkę głupio rozebrać się przed nim ? ;d tego najbardziej się obwawiam że po prostu zrobię się czerwona jak 'burak' ha ;dd ale mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i oboje bedziemy zadowoleni !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeżeli jednak masz duże wątpliwości i po prostu się wstydzisz, możecie to wszystko robić stopniowo. czyli: najpierw ściągacie koszulki i zostajesz w staniku i spodniach, potem ewentualnie spodnie i pieścicie się w bieliźnie, a za jakiś czas kompletnie nago. to zależy od Ciebie, jak daleko i w jakim czasie możesz się posunąć. jeżeli tak Ci bedzie łatwiej, możecie uprawiać petting nie w biały dzień, na polanie czy coś ![]() ![]() powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
o mój boże
![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Podnoszę wątek bo mam problem.
Jestem z chłopakiem 3 miesiące i od jakiegoś czasu on zaczął wsuwać mi rękę pod majtki i pieścić. Jest mi wtedy bardzo przyjemnie i chcę tego. Tylko że ja nie potrafię odwzajemnić się tym samym. Nie mogę się przełamać i wsunąć rękę pod bokserki. Wstydzę się, boję że zrobię coś źle bo nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy potrafiłabym go zadowolić. Czuję się jak egoistka ![]() Z drugiej strony jeśli już odważyłabym się na to, to czy muszę go doprowadzić do orgazmu czy wystarczy jeśli zrobiłoby mu się tylko trochę dobrze?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.