|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filozofia zdrowia i życia, wg Pięciu Przemian- Ktoś zna??
Hej
nie wiem czy ktoś tu jeszcze wchodzi bo widze ze watek stary bardzo zainteresowalo mnie to zywienie metoda pięciu przemian,tylko ja jeszcze calkiem zielona w temacie jestem,kolezanka mi o tym opowiedziala kiedy wspomnialam ze moja cora jest alergikiem i ciagle ma po wszystkim wysypki-ona spotkala sie z ta metoda odzywiania wlasnie jak pracowala w rodzinie jako opiekunka i dzieci byly alergikami powiedzcie mi,bo chciala bym sie dowiedziec wiecej na ten temat-jak u was po stosowaniu tej metody?od razu mowie ze nie chce sie bron Boze odchudzac bo jestem szczupla,nie spada po tym waga? i ogolnie jak organizm na to zareagowal?
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Dieta 5 przemian jest nie tylko zdrowa, jeśli stosujesz odpowiednie przyprawy w odpowiedniej kolejności ale jest bardzo smaczna. Pomaga zdrowotnie ale tez wyczula na smaki- po zastosowaniu tej diety kubki smakowe sie otwierają i poznajemy nowe połączenia smaków i każda zupa jest pyszna. Zdrowa i pyszna. Najważniejsze według mnie jet to , że dzieci też ją lubią.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy jest jeszcze na forum ktoś kto się w ten sposób odżywia? Ja dapiero zaczynam(tydz czasu) i już widzę różnicę w przemianie materii
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
odkopuje watek!
czy ktos jeszcze dziala z Was wedlug 5 przemian? ja tez dopiero zaczynam, powiem szczerze, ze ciezko jest mi, bo trudno w necie natrafic na konkretne przepisy, a nie do konca jeszcze czuje sie na silach komponowac je sama. sporo porad w watku, takze postaram sie zastosowac, ale mamy moze jakies ekspertki w temacie, ktore chetne bylyby troche pomoc nowicjuszce?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

czy jest jeszcze na forum ktoś kto się w ten sposób odżywia? Ja dapiero zaczynam(tydz czasu) i już widzę różnicę w przemianie materii