![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk- wrocław
Mam namiar na DIETETYKE SZS... napisz tam maila to się jakoś z nimi umówisz...
![]() ![]() POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
martyn2222 tego maila tez zalozyles wczoraj? Jakis naciagacz.
#93 |
Przyczajenie
|
nie naciągacz tylko znalazłam dopiero co to forum i ten wątek więc napisałam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
każdy przeciez zaczyna od jakiejś pierwszej wiadomości!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
i jeszcze jedno...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Dot.: Dietetyk we Wrocławiu :)
spam - user zablokowany
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-01-16 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dietetyk-kraków- gdzie??
Hej dziewczyny! Trochę podbiję wątek
![]() ![]() ![]() Jestem zadowolona z efektów leczenia w centrum, fakt-tanie to nie jest, ale dla mojej słabej pod tym względem psychiki to idealne rozmwiązanie na odzyskanie wymarzonej sylwetki. Byle do września! ![]() P.S. Jeśli chodzi o zlecone badania, to lekraz rodzinny wystawia bez problemu skierowania na nie, więc ja za nie nie płacę. Skoro potrącają mi składkę zdrowotną to korzystam z moich przywilejów. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Ja szukałam dietetyka w Krakowie i powiem szczerze: jak na takie duże miasto to straszna bida tutaj jest z poradniami dietetycznymi
Garncarska, Garbarska... wszytsko łądnie pięknie, nazwy mają takie zachęcające, tylko że jak już dojdzie do ceny to jest kiepsko. Może dla kogoś 100 za wizyte to nie jest mało, ale ja uważam ze to troszkę przegięcie.. Ja ze swojej strony polecam Centrum Odchudzania i zdrowia rodziny na ul. Borkowskiej w Krakowie. Pierwsza wizyta 70 zł- wszystko jak w innych miejscach, kolejne wizyty 50 zł. Nie wiem od czego to zależy że w jendym miejscu jest taniej a w drugim nie, ale ja jestem bardzo zadowolona- minęły pierwsze 3 tygodnie a ja już mam prawie 5kg mniej. Oczywiście nie jest to jakieś centrum cudów, wszystko zależy ode mnie, nikt nie wręczył mi żadnej pigułki po której na drugi dzień bede modelką- ale t pzrecież o to chodzi, zeby samemu dojś do tej wagi, wtedy efekt będzie w miarę trwały Centrum Odchudzania i Zdrowia Rodziny ul. Borkowska 25b rejestracja: 012 266 70 70 www.centrumodchudzania.com dojazd do centrum z Borku Fałęckiego autobusami numer 141 i 151, natomiast z Ronda Grunwaldzkiego numerem 116 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
ja trafiłam na Garncarską dzięki mojemu lekarzowi rodzinnemu, dał mi po prostu skierowanie do Centrum, zarejestrowałam się i nie muszę płacić za wizyty. Na pierwszej wizycie dostałam dietę, która jest super. Fakt wizyta była krótka, sucha i rzeczowa ale nie spodziewałam się cudów. Wiem ze całą pracę - zrzucenie 20 kg- muszę wykonać sama. Ale z diety jestem b. zadowolona, nie chodzę wściekle głodna i to jest dla mnie najważniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
tylko, że niestety nie każdemu należy się skierowanie, a ceny bez skierowania na garncarskiej czy garbarskiej są niesamowicie wysokie
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dietetyk Wałbrzych/Bodyline
hey kochane wizazystki wiecie moze cos na temat jakiegos dobrego ditetyka w wałbrzychu ja dotarłam tylko do jednego ale to bodyline http://bodyline.walbrzych.pl/ a chcialabym kogos nie zwiazanego z zadna firma (herbalife itp) a wogole co myslicie o tym bodyline ?moze koszystalyscie z tego w swoim miescie?
#102 |
Rozeznanie
|
![]()
tak jak w temacie.
znacie dietetyka/dietetyczkę w Kielcach którego/którą możecie mi polecić? pilna sprawa, czekam na jakieś informacje ![]()
#103 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam dietetyka w Kielcach
dziewczyny naprawdę żadna nie zna?
to bardzo pilna sprawa
#104 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyk W Poznaniu
tak jest taka Pani przyjmuje na ulicy Lwa w Poznaniu jest bardzo dobra, fajne diety itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam dietetyka w Kielcach
naprawdę NIKT nic nie wie?
![]()
#106 |
Przyczajenie
|
Poczuj się lepiej w swoim ciele, zadbaj o harmonię w odżywianiu! Specjalizujemy się w: Ø Bezpieczne i zdrowe odchudzanie (2-5 kg/m-c) bez efektu jo-jo Ø Skuteczna likwidacja niedowagi Ø Profilaktyka zdrowotna Ø Poprawa samopoczucia, kondycji i witalności organizmu Ø Detoksykacja organizmu Ø Diety – indywidualne plany żywieniowe Skutecznie pomagamy tym, którzy: Ø Chcą lepiej się odżywiać Ø Stosują nietypowe diety, np. wegetarianie, osoby z alergiami pokarmowymi itp. Ø Aktywnie uprawiają sport Ø Nie mają czasu na regularne posiłki Ø Cierpią na choroby dietozależne np. zaparcia, cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, alergie pokarmowe i inne Serdecznie zapraszamy do nowo powstałego gabinetu dietetycznego: Kraków ul. Raciborska 17 - Pasaż Ruczaj Na konsultacje prosimy umawiać się telefonicznie pod nr tel. 790 29 74 29 Szczegóły ofery na stronie harmoniaciala.pl lub w studiu kosmetycznym Ogród Piękności. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam dietetyka-lublin
http://www.isto.pl/program,odchudzajacy.html
Ja znalazłam coś takiego ale nie wiem czy ten dietetyk jest dobry sama zamierzałam się wydrać do jakiegoś specjalisty w tej dziedzinie ale wiadomo Lublin to zaścianek i nic tu nie ma...
#108 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lekarz-dietetyk na Śląsku - proszę o info!
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Dietetyk Leszno .Głogów.
Bardzo podszebuje namiary na jakiegos dobrego dietetyka z Głogowa ,Leszna lub okolic. Z góry dziekuje.
#110 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dietetyk - kogo polecamy? (różne miasta)
.
Edytowane przez aneczqaa0 Czas edycji: 2013-05-07 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dietetyk Leszno .Głogów.
O ciężko z tym będzie.
Też jestem ciekawa czy ktoś zna dobrego dietetyka z tych okolic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jesli chce przytyc to chyba dietetyk mi pomorze?
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Wiem, że w Lesznie na ul. Zamenhofa jest dobry dietetyk. Mieszkam niedaleko i słyszałam, że ludzie go chwalą.
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
w Lesznie czy Zielonej Górze?
#115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Jestem również zainteresowana... słyszałam żę jest w Lesznie pani dietetyk dr /beata Smektała... Mam sporo do zrzucenia a chciałabym to zrobić przy pomocy lekarza. A może wie ktoś coś więcej na temat tej pani doktor?
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Witam.
Niestety wiem coś wiecej na temat tej Pani dr. Jest to Pani dr dermatolog, która skonczyła podyplomowe 1-roczne studium dietetyczne, zatem nie ma dostatecznych kwalifikacji. Znam 3 osoby, które korzystały z jej i jej męża (również lekarza) usług i niestety ale efekty były tylko że krótkotrwałe. Kiedy okazało się,że osoby te po diecie przytyły ze znaczną nadwyżką (efekt jo-jo) Panstwo dr powiedzieli,że widocznie to wina pacjenta a kolezanka naprawdę się pilnowała, więc szkoda słów. Osobiście nie polecam. Mogę zaproponować Panią dietetyk, która jest po studiach 5letnich dietetycznych na Uniwersytecie w Poznaniu. Pani ta mieszka w Lesznie, przez pewien czas pracowała w Poradni dietetycznej w Poznaniu a w tej chwili z tego co się orientuję od koleżanki, która dzięki niej schudła, planuje załoożyć gabinet w Lesznie. Koleżanka dzięki jej pomocy schudła już 10kg i jak na razie wagę trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuje za namiary ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
dobry dietetyk??
Hej,
może kto s z was orientuje się gdzie jest dobry dietetyk w Tychach, Katowicach? ile tak mniej więcej biorą za wizytę itd? Za wszystkie informacje z góry wielkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Dot.: dobry dietetyk??
Witam
![]() Ja bylam w katowicach w 4 health , ale nie prznioslo mi to skutku. (odrazam) Poza tym bylam juz u wielu dietetykow, powiem szczerze ze znalezienie dobrego jest dosc trudne. W koncu jednak trafilam na p.Lucyne Michalak we Wroclawiu. Cudowan kobieta dobrala mi idealna diete a poniewaz tancze w balecie wymagala ona duzego zroznicowania( malo kalori+ bardzo duzo energii.) Obecnie mieszkam we Wroclawiu gdybys sie zdecydowala dojechac, jesli to nie klopot, a nie znasz miasta to sloze pomoca. Mozesz tez napisac jaki masz problem bo troche w tym siedze gdyz wybieram sie na studia o takim kierunku.Moze bede Ci mogla jakos pomoc.Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.