![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: 5 letnia miłość ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Takie przygotowywanie do zakończenia związku może narobić więcej szkody...
No bo jak? Kochanie, przestaje czuć że to ma sens, niedługo się rozstaniemy, powoli będę ci to tłumaczył a ty sobie powolutku oswajaj się z sytuacją? Histeria i płacz gotowy, w niektórych przypadkach oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
BAN stały
|
Cytat:
To powyżej co opisałaś, to jest właśnie znacznie bliżej takim troskliwym akcjom, nie mówieniem prawdy, żeby "nie psuć bardziej", "pocieszaniem" partnera po rozstaniu, żeby ulżyć swoim wyrzutom sumienia itd. Takie podejmowanie decyzji za kogoś, urabianie go, byle tylko nam jak najmniej było przykro. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Jeśli natomiast ktoś był zdecydowany już dużo wcześniej, że nie chce tego reanimować, to mógł dużo wcześniej powiedzieć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Tak, mógł powiedzieć nie wiem czemu tego nie zrobił i okłamywał
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Tymbardziej ze ja zawsze siadalam i mówiłam co czuje i co mi nie pasuje. Kazałam mówić jak coś będzie nie tak, jak będzie nieszczęśliwy. Najwidoczniej był?! Do końca był uśmiechnięty przy mnie, trzymał w ramionach.. dlatego taka jestem rozbita i mam nadzieje, ze się tylko pogubił. Bo naprawdę nie wyglądał na wypalonego, niechętnego do spotkań, zbliżeń. ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- *tyle razy pytałam., chodzi o to ze w ciągu 5 lat. Nie to, ze go męczyłam dniami i nocami pytaniami. W postach streszczam 5 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A niedowierzanie i fantazjowanie o ponownym zejściu też jest normalne, każdy kolejny etap będzie Cię przybliżał do momentu, w którym poczujesz się lepiej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
I czy osoba której się ponoć wypaliło, nic nie czuje: płacze przy rozstaniu? Wargi drżą z nerwów? I podkreśla ze lepszej dziewczyny nie znajdzie, ze to największy błąd jego życia ? Może po prostu się zmęczył i chce odpocząć? Tyle wątpliwości....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Tak, to stałe teksty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
A jak wytłumaczyć to, ze ciagle wycierał łzy, nie chciał iść do domu przedłużał spotkanie ile się dało i zaproponował ze zostanie na noc? Dobre wychowanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak szczerze, to paskudny sposób wybrał, najpierw trzymał Cię do ostatniej chwili w nadziei, teraz odwala akcje z użalaniem się nad sobą i pieprzy o największym błędzie swojego życia na zmianę z tym, jak to się od dawna wypalało. A tekst o tym, że lepszej nie znajdzie sugeruje, że jest zajęty szukaniem, o ile już nie znalazł. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Otóż to. a Tekst: I podkreśla ze lepszej dziewczyny nie znajdzie, ze to największy błąd jego życia ? to taka bzdura, że aż się dziwię, że ludzie (płci obojga) się na to łapią. Autorko, nie liczyłabym na powrót.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
ja plakalam jak konczylam liceum chociaz nie kochalam tam nikogo
poprostu to jest zal konczy sie cos,jest przykro ze sie kogos z kim spedziles troche zycia zranilo ale nie ma to nic wspolnego z rozdartym sercem pozatym te teksty ze nie znajdzie lepszej dziewczyny to tak wyswiechtany standard ze az zal komentowac typowy tekst zeby pocieszyc druga strone ale milosci w tym nie ma juz niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#108 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;83323336]pozatym te teksty ze nie znajdzie lepszej dziewczyny to tak wyswiechtany standard ze az zal komentowac typowy tekst zeby pocieszyc druga strone ale milosci w tym nie ma juz niestety[/QUOTE]
Tak częste jak "nie jestem gotowy na związek"; "po poprzednim związku obiecałem sobie, że długo będę sam"; "miałem straszne przejścia z byłą, boję się tego samego"; "boję się, że cię skrzywdzę" itd. na początku znajomości. Prosta sprawa - gdybyś była wyjątkowa, na zawsze w jego sercu, nie znajdzie lepszej itd., to by z Tobą był. Bez drugiego dna. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;83297706]Dla mnie tylko duren walczy kiedy druga strona mówi że się wypalila i nie chce kontynuowac zwiazku
On nie musi jej się tłumaczyć ze kogos poznał i się zauroczyl bo może nawet jeszcze nie zaczął nic w kierunku nowego zwiazku robić. Moze chciał.zaczac z czystą kartą bez autorki jako jego dziewczyna Twoja koleżanka jest sama sobie winna ze walczyła i wzięła go takiego wywalczonego spowrotem[/QUOTE] Ostatecznie nie wzięła go z powrotem, długa i zawiła historia. Ale gdyby powiedział wtedy prawdę to na pewno by nie było o co walczyć ![]() Jeśli się coś wypali to można zawsze próbować ratować jeszcze ten związek, są różne terapie, można na nowo wzniecic ogień przecież. Czasem jak wkrada się rutyna to ludzie zapominają o tym co jest ważne w życiu i mówią że się wypaliło. Także tu się nie zgodzę z Tobą. Jeśli byli tyle lat to można było spróbować powalczyć i naprawić co było źle a nie od razu się rozstawać z dnia na dzień. No ale to zupełnie inny temat, nie będziemy robić ot ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Trzymaj się Autorko, poznasz w końcu kogoś fajnego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#112 |
Zakorzenienie
|
Też kiedyś zerwałąm, z chłopakiem, który mnie kochał. Też stało się to z dnia na dzień ponieważ biłam się z myślami czy to zrobić czy nie....
Też byłam miła i płakałam bo było mi smutno, że muszę zerwać, nie widziałam innego wyjścia i wiedziałam, że parter będzie cierpiał. Nawe zaproponowałam mu przyjaźń ale na szczęście on wolał się całkowicie odciąć z dnia na dzień. Niestety wchodząc w związek trzeba się liczyć z tym, że kiedyś partner może od nas odejść.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Jednak, jeśli chce się odejść to się odchodzi a nie gada o przerwie w związku. Po zerwaniu boli, wiadomo. Ale lepszy taki ból niż tkwienie w zawieszeniu i niepewności. Po zerwaniu przynajmniej się wie, na czym się stoi i jest jasna sytuacja. Moim zdaniem, oszywiście.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam na prośbę Autorki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.