|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klub kobitek o kobiecych krągłościach :-)
hehe
Ja dokładnie nie wiem, ile mam w biodrach, ale też coś około setki i jest mi z tym bardzo dobrze Nie odchudzam się broń Boże Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że mieć kobiece krągłości/ kształty nie oznacza to samo, co być grubym. Wcale nie! Ja mam 173 cm wzrostu i bardzo kobiecą sylwetkę, pełne bioderka i pupę , biuścik mógłby być troszkę większy I mam kobiece krągłości , pomimo że jestem szczupła. Podobam się w sobie i napewno nikomu i za nic nie oddałabym moich kochanych bioderek Dziewczyny, nie odchudzajcie się Trzymajcie linię i dbajcie o siebie - owszem ale nie głodźcie się ![]() Poza tym faceci uwielbiają te nasze krągłości
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chetnie oddala pare centymetrow...ale tylko z ud
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
a ja oddalabym pare centymetrow z wszystkiego az by sie metr uzbierał :P:P
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie szukajmy chudzinek które chcą przytyć
![]() nie no, a tak serio to podbudowuje się troszkę oglądając "Czy dobrze wyglądam nago"...oglądacie?! Uwielbiam ten program ![]() Niby starsze kobiety, ale jak je "zrobią" faktycznie fajnie wyglądają nago!!!!
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
HeY!! Dołaczam sie do was
![]() Ja mam 161 cm i 91.5 cm w bioderkach xP. Najbardziej sie sobie niepodobam od bioder w dół ale powoli zaczynam sie przyzwyczająć i tak juz dużos chudłam ^^ |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Witam! i dołączę moje wymiary
![]() 176 cm wzrostu, 92 biodra, 70 talia, 91 biust czyli wychodzi... klepsydra
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie too masz idealne wymiary jak na ten wzrost
super
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
ahaa ja jescze ine wymiary to teraz w całości
161 cm 91.5 cm bioderka 68 cm talia 53 cm udo 88 cm biust |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
hehe
Wszystkie podajecie tu swoje wymiary a ja nawet swoich dokładnie nie znam Nie pamiętam, kiedy się mierzyłam Nie jest mi to zresztą do szczęścia potrzebne Podobam się sobie i uwielbiam moje zaokrąglone bioderka hehe
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
ooo przepraszam... mała zmiana
mierzyłam się dzisiaj i wyszło mi w ramionach 100, biuście 94, talii 74 a w biodrach 100. czyli... urosłam ![]() DsC dziekuje
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
A ja się nawet nie mierzę bo dostałabym zawału. Nałożyłam spodnie, któryh dawno nie nosiłam a wyglądałam w nich dobrze i wiecie co....? Wystają mi boczki i brzuch urósł. Będę płakaaaaaaaaać!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ee tam...nie przejmuj się
![]() ja też przytyłam!! zawsze tyje jak tata wraca z niemiec..i przywozi tyle słodkich pyszności ale co mi tam...pojedzie to znowu mi się schudnie ![]()
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieje, ze ja tez schudne jak tylko wroce do polski i pojde na studia... mam nadzieje. Ale z drugiej strony szkoda wszystkich tych fajnych spodni, ktore na mnie idealnie pasuja :p
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Moje wymiary to:
wzrost 168 cm biust 95cm talia 67cm biodra 100cm Jakos strasznie mi to nie przeszkadza... Tylko uda mogłyby byc troszkę szczuplejsze ![]() Cytat:
Niesamowite przemiany...
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
witam kobietki ... sadze ze naleze do Waszego grona
moja figura jest kobieca czyli posiadam i piersi i pupe a wymiary to biust-93 talia-64 i bioderka-93,5 ![]() Czasem mysle ze wolalabym byc szczuplejsza ,ale chyba tak naprawde dobrze sie czuje w swoim ciele bo czuje sie wyjatkowo kobieca
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nosimy rozmiary spodni 38/40?
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Ja noszę ten rozmiar
Uważam że dla kobiety to rozmiar optymalny
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
no ja noszę zazwyczaj 40... chciałam schudnąć do 38 ale nie umiem :P nie mam silnej woli i już
![]() ale bardziej podoba mi się 38/40 niż 34/36 :| wychudzone kobietki
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
ja mam w górnej częsci 36,w dolnej 40 czyli wychodzi idealna 38
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się zgłaszam ze swoimi 102-ma cm.
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
podbijam wątek
kobitki zgłaszajcie się,im nas więcej tym lepiej pokażmy ze Polki tez mogą się pochwalic fajnym tylkiem,niezależnie od tego jakie ciuchy nam na nie proponują w sklepach
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
w końcu znalazłam czas by się zmierzyć i w biodrach mam 98cm przy wzroście 170 ale jak już pisałam nie uważam się za osobę puszysta. Wczoraj kupując sobie sukienkę dowartościowałam się poniewaz weszłam w rozmiar 36, ale niestety jej nie kupiłam bo w biuście było ciasno
wiec wzięłam 38 żeby moc oddychać.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Wchodzę w zakładkę Subskrybcje, a tutaj taka niespodzianka i się ten wątek uaktywnił. Całe wieki tu nie zaglądałam.
m-martka Moim skromnym zdaniem kobiety, które mają krągłaści niekoniecznie muszą być puszyste. Ja się osobiście nie uważam za osobę grubszą, a w biodrach mam odrobinę więcej i wzrostu odrobinę mniej niż ty. Ważne, żeby dobrze czuć się ze swoim ciałem. A ja, odkąd zaczęłam chodzić na siłownie, czuję się z nim co raz lepiej ;] |
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
ja tez nie uważam ze szersze biodra oznaczają kobietę puszysta tym bardziej ze wczoraj weszłam w sukienkę która miała rozmiarówke 36( wiem wiem nie ma co wierzyć rozmiarom ale zawsze to miłe jak bierzesz cos rozmiar mniejsze i jest na ciebie dobre
) ostatecznie niestety jej nie wziełam poniewaz przy głebszym oddechu odpinał mi sie suwak z tyłu
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;1127684 3]Wchodzę w zakładkę Subskrybcje, a tutaj taka niespodzianka i się ten wątek uaktywnił. Całe wieki tu nie zaglądałam.
m-martka Moim skromnym zdaniem kobiety, które mają krągłaści niekoniecznie muszą być puszyste. Ja się osobiście nie uważam za osobę grubszą, a w biodrach mam odrobinę więcej i wzrostu odrobinę mniej niż ty. Ważne, żeby dobrze czuć się ze swoim ciałem. A ja, odkąd zaczęłam chodzić na siłownie, czuję się z nim co raz lepiej ;][/QUOTE] właśnie to mnie dziwi że jak jest hasło kobieta o apetycznych krągłościach każdemu nasuwa się większa grubsza kobitka.Czy kobieta nie morze mieć większego biustu i pupy oraz szerszych bioder a mieć plaski brzuch i ładne zgrabne nogi ![]() Strajk!! choć xxl też jest piękne to kobieta o apetycznych krągłościach nie musi być xxl
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie!!!! A do tego polecam siłownię!! Naprawdę. Nigdy w życiu wcześniej nie chodziłam na siłownię tak regularnie i jestem pod wrażeniem. Po dwóch tygoniach moje ciało się zmieniło. Niewiele, ale zawsze. I to jest fascynujące! Może nie jestem szczuplejsza o 10 kg anie nie mam wymiaró 90 60 90, ale dziś nałożyłam sukienkę, której na pewno nie włożyłabym te dwa tygodnie temu i wcale nie chodzi tutaj o rozmiar.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
ja ćwiczę w domu z płyta i zeszczuplałam w brzuchu całe 3 cm
i to mnie zmotywowało do dalszych ćwiczeń wiem ze nigdy nie będę tak szczupła jakbym chciała ale za to chce mieć ładne jędrne i zgrabne ciało tam gdzie mogę. Niby ważę tyle ile trzeba ale chciałabym 5 kilo zrzucić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

Ja dokładnie nie wiem, ile mam w biodrach, ale też coś około setki i jest mi z tym bardzo dobrze
Chciałabym jeszcze zaznaczyć, że mieć kobiece krągłości/ kształty nie oznacza to samo, co być grubym. Wcale nie! Ja mam 173 cm wzrostu i bardzo kobiecą sylwetkę, pełne bioderka i pupę , biuścik mógłby być troszkę większy
I mam kobiece krągłości , pomimo że jestem szczupła. Podobam się w sobie i napewno nikomu i za nic nie oddałabym moich kochanych bioderek

faktycznie fajnie wyglądają nago!!!!

it doesn't cost anything!