![]() |
#91 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dot.: Ostateczna decyzja dotycząca karmy!
Cytat:
![]() A tak na poważnie. Oczekujesz jakiejś gromowładnej reakcji po mnie? Dla mnie jesteś po prostu chamski i nie mam zamiaru z Tobą na ten temat dyskutować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mnie cieszy decyzja Agi
![]() Zbyt wiele negatywnych emocji wzbudziła wśród Użytkowników ta (w założeniu) zabawa. Dla mnie zabawa jest wówczas, gdy bawią się wszyscy. Tu, mam wrażenie, bawili się nieliczni.
#93 |
Nie depcze krokusów
|
Złośliwiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
no cóż- taka decyzja!
przyznam szczerze, że wzbudzała ona (karma) we mnie pewne współzawodnictwo ![]() a zamias niej moze bedzie Klub recenzentki?! ![]() ![]() dziekuje za decyzje AgaZ ![]() ![]()
#96 |
Nie depcze krokusów
|
A ja jestem ciekawa, ile żałosnych komentarzy by się pojawiło, gdyby zlikwidowano forum plotkowe. Wizaż to wizaż, a nie ploty
![]() To oczywiście żart, nie dawajcie mi negatywów ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Aguś dobra decyzja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tekst odnosi się do chamskich, moim zdaniem słów, skierowanych w stronę Agnieszki.
![]() |
#99 |
Rzabbocop
|
Podobała mi się decyzja o zmniejszeniu mocy dotknięcia, podobała mi się decyzja o skróceniu wężyka, decyzja o usunięciu karmy troszkę mniej mi się podoba ale trudno, przeżyję
![]() ![]() Przykro mi tylko patrzeć na to jak próby uczynienia wizażu fajniejszym dla nas obracają sie przeciwko Szefowej i Złosiowi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
a ja powiem tak! jestem wsciekla
zrozumialam decyzje o skroceniu wezy, zmniejszeniu mocy- uwazalam ja za sluszna, gdyz byla najbardziej zblizona do woli naszego spoleczenstwa,wiekszosci Wizazanek, ale teraz jeszcze bardziej rozumiem to czemu dziewczyny poczuly sie urazone "czyjas niekompetencja" "czyjas demokracja" TO JEST NIE FAIR w ogole wasze podejscie w tym momencie jest nie fair. czemu admini mieli opcje wylaczenia karmy a my nie??? uwazam, ze to by rozwiazalo problem osob majacych cos przeciwko karmie, czemu ja mam nie miec weza, nie miec macan i tych wszystkich milych slow ktore dostalam?? to jest nie w porzadku, czuje sie naprawde jak... nie dokoncze poprostu Ago Twoja decyzja strasznie mnie dotknela, bo zaczelam sie czuc na rowni z innymi wizazankami na wizazu, teraz znowu sie czuje tak jakby mnie tu nie bylo! mialam ciezki dzien wiecie co zrob ilam po przyjsciu do domu- a dopiero co wrocilam z pracy i prawka... weszlam na ten "zaklamany" badz jak kto woli "demokratyczny " wizaz, weszlam w panel uzytkownika i niestety nie zauwazylam ZADNYCH slow, zadnych notatek od innych wizazanek- ok pomyslalam fajnie karma wyzerowana, moc dotk. 1 bedzie w koncu spokoj ale jak weszlam na techniczne i to zobaczylam bylam poprostu wsciekla sory ale to co zrobiliscie jest wg mnie poprostu zabawa ludzmi i ich czasem, bo wiele z nasna napisanie komentarza do postu spedzilo wiele czasu, wiele z nas sledzilo watki dotyczace karmy, glosowalysmy, i co?? napisalabym ze zrobilyscie na nas kupe i uwazam, ze w tym momencie jest to dokladne okreslenie tego co zrobiliscie z karma... ps. poproszze o negatywa, jeszcze nigdy nie bylam czerwona ps2. zaczynam sie obecnie powaznie zastanawiac nad moja dalsza obecnoscia na wizazu, nie lubie jak ktos nie szanuje pewnych regul ( ktore sam wytyczyl) sorki za dlugosc, ale musialam |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
malkol13 - powiało grozą.....
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
całkowicie popieram decyzję co do usunięcia karmy i jestem z tego powodu zadowolona
choć korzystałam z danego mi prawa wystawiania komentarzy to w sondzie opowiedziałam się na NIE, bo karma nie spełniała założeń, dla których powstała słuszna decyzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
Malko bardzo podoba mi się to co napisalaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego nie powinno nigdy byc tej karmy. Ażeby osoby takie jak Ty, Patryku, nie sprowadzały całego swoego "bytu" na WIzażu do głupiego wężyka. I za to, zeby nie wystawiac negatywa "bo mi sie nie podoba, bo ktoś ma lepsze arumenty, bo ja tak chcę". Dzięki Szefowo!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie cieszę się, że zniknęły nierówności na Wizażu. Szkoda mi rzeczywiście tych wszystkich miłych kometarzy. Miałam nadzieję, że mimo wszystko zostanie ikonka przy poście każdego użytkownika, dzięki której można wpisać komentarz (tak jak przy karmie), który pojawiałby się w panelu na podobnych zasadach jak macanie, ale bez zabawy w kwadraciki ![]() ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ago, dobra decyzja, niektórzy nie znają pojęcia "zabawa" ![]()
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
W pełni popieram i akceptuję decyzję. Może i trochę pusto się bez karmy zrobiło, ale myślę że dzięki jej usunięciu będzie można uniknąć niejednego konfliktu na przyszłość. Nie sprawdziła się do końca w praktyce (przynajmniej moim skromnym zdaniem), bo w założeniu miała służyć innym celom niż ostatecznie to wynikło. Podejrzewam że przez kilka dni może będą jeszcze trwać dyskusje na ten temat, ale decyzja zaoszczędzi wielu osobom nerwów w przyszłości, znikną dyskusje i kontrowersje na temat karmy.
#109 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobre rozwiazanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
powiem tak.
mi tylko bedzie brakowac pocieszajacych slow ,mimo ze mozna to zrobic na pw ,to juz nie jest to samo. ja z kompleksem nizszosci do ktorego jawnie sie przyznaje,mialam okazje troche podniesc swoje ego. ale coz,przeciez swiat mi sie nie zawalil,nadal ego moge podnosic,przeciez sa watki od tego. ja sie dostosowuje do kazdej sytuacji. ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS jak się odzwyczaić od dawania karmy? bo już na tym wątku kilka osób chciałam zmacać i myszka sama leciała do ikonki karmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
A po wypowiedziach w tym wątku widać, dla kogo karma była zabawą, a dla kogo niekoniecznie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() co na ten temat sądze napisałam wczoraj Agnieszce na pw ![]() karma została usnięta. ok. przyzwyczaimy sie. Patryk-to co wypisujesz jest po prostu załosne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje tez za macanko od jednej osoby ![]() a tak szczerze najbardziej wkurzylo mnie to ze admini mieli prawo wyboru czy chca karme czy nie, moze wystarczyloby kliknac- dac taka opcje nam i sie przekonac kto chce sie rzeczywiscie w to bawic a kto nie, a to co zostalo zrobione toz to demokracja ![]() do prawdy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
złosliwcze a nie daloby sie, chociaz, pochwalam/nie pochwalam?
pw zapychaja skrzynke a takie cos byloby pozyteczne, na otarcie lez chociaz. ![]() ja bym bardzo chciala......zeby taka mozliwosc byla. bez punkcikow, zielonych wezykow. tylko slowa. bo mysle ze wszytskim sa one potrzebne.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Glosowalam w sondzie na tak. Karma w zamierzeniu miala byc eksperymentem. NIkt nie obiecywal ze zostanie na zawsze. a co poniektorzy za bardzo sie przyzwyczaili. Mozna bylo podziekwac za cos, okazac swoja aprobate i dezaprobate, ale TO SAMO mozna zrobic na PW badz w watku, mozna wyslac meila. Potem ta zabawa przeksztalcila sie w niezdrowa rywalizacjie, pretensje, wyscig. I po co to? Jasne, ze bedzie mi szkoda tych milych slow w profilu, ale akceptuje i calkowice popieram decyzje Agi(
![]() EDIT: rzezcywiscie PW nieco zawalaja skrzynke. POdoba mi sie pomysl z samym komentarzem tylko do wgladu tylko jednego uzytkownika. Takie slowa czesto sa potrzebne. nie tylko w gorszy dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.