Ostateczna decyzja dotycząca karmy! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-14, 18:56   #91
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Dot.: Ostateczna decyzja dotycząca karmy!

Cytat:
Napisane przez patryk_18
wszyscy mieli byc rowni, a to jakis bog?
Jak już to bogini

A tak na poważnie. Oczekujesz jakiejś gromowładnej reakcji po mnie? Dla mnie jesteś po prostu chamski i nie mam zamiaru z Tobą na ten temat dyskutować.
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 18:57   #92
chocolatka
Zakorzenienie

Bardzo mnie cieszy decyzja Agi
Zbyt wiele negatywnych emocji wzbudziła wśród Użytkowników ta (w założeniu) zabawa. Dla mnie zabawa jest wówczas, gdy bawią się wszyscy. Tu, mam wrażenie, bawili się nieliczni.
chocolatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 18:58   #93
Malla
Nie depcze krokusów

Złośliwiec
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 18:58   #94
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez AgaZ
Impersono bardzo szanuję Twoje i nie tylko Twoje zdanie. I nigdy nie oczekiwałam, żeby "ktoś mi właził w tyłek".
Ta decyzja naprawdę nie była łatwa i liczę się z krytyką, zresztą słuszną, bo w jakimś sensie zawiodłam tę połowę, która głosowała na tak.
Jednak nie ja tu jestem ważna, a atmosfera, która tu panuje i ma panować dalej. Z karmą to nie byłoby możliwe.

Natomiast nie pozwolę się obrażać - to do Patryka. Bo co innego napisać słowa krytyki a co innego napisać, że ktoś lub coś są "żałosne"
Ago- te słowa nie były skierowane do Ciebie, tylko do Natii. Ja rozumiem, że musiałaś podjąć decyzję. Nie podoba mi sie ona, ale nie wiem też co zrobiłabym na Twoim miejscu, bo na nim nie jestem i zdaje sobie sprawę, że to musi być ciężkie takie dogadzanie wszytskim, bo i tak się nie da. Ale przykro mi się robi, jak po jakimś czyimś oburzeniu, zaraz sypią się teksty typu "nie podoba ci się, to sobie idź"... skoro tu jesteśmy, to znaczy, że zależy nam, żeby było tu jak najfajniej i tak jak napisałam, jedno nam się może nie podobać, ale przecież coś nas tutaj trzyma i brak karmy i niezadowolenie z powodu jej braku nie jest powodem do odchodzenia. natomiast naprawdę przykro się zrobiło z wynikiem tej sondy. Wiadomo- wizaż jest Twoją własnością i tak jak napisała natii nie może być mowy do końca o demokracji, ale wystarczyło to zaznaczyć w sondzie, poprostu nie "zdecyduj", a "pomóż podjąć decyzję" i nie byłoby tego rozgoryczenia, bo wydaje mi sie , że nie o brak karmy jest teraz ten szum, a właśnie o ten wynik sondy...
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 18:58   #95
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

no cóż- taka decyzja!
przyznam szczerze, że wzbudzała ona (karma) we mnie pewne współzawodnictwo
a zamias niej moze bedzie Klub recenzentki?!

dziekuje za decyzje
AgaZ
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:01   #96
Malla
Nie depcze krokusów

A ja jestem ciekawa, ile żałosnych komentarzy by się pojawiło, gdyby zlikwidowano forum plotkowe. Wizaż to wizaż, a nie ploty
To oczywiście żart, nie dawajcie mi negatywów ;]
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:02   #97
caro_l_a
Wtajemniczenie

Aguś dobra decyzja , trzeba sie bedzie tylko przyzwyczaic , bez bicia przyznaje że głosowałam żeby karma była , ale to był tylko eksperyment, skoro powoduje ona to co powoduje to lepiej że jej nie będzie , pozdrawiam
caro_l_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-14, 19:05   #98
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona
Ale przykro mi się robi, jak po jakimś czyimś oburzeniu, zaraz sypią się teksty typu "nie podoba ci się, to sobie idź"...
A zakończeniem tego tekstu jest "to zawsze możesz się pożegnać z Wizażem i wtedy nie będziesz widział postów AgiZ."

Mój tekst odnosi się do chamskich, moim zdaniem słów, skierowanych w stronę Agnieszki.

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:07   #99
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Podobała mi się decyzja o zmniejszeniu mocy dotknięcia, podobała mi się decyzja o skróceniu wężyka, decyzja o usunięciu karmy troszkę mniej mi się podoba ale trudno, przeżyję choć nie powiem było miło
Przykro mi tylko patrzeć na to jak próby uczynienia wizażu fajniejszym dla nas obracają sie przeciwko Szefowej i Złosiowi
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:09   #100
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

a ja powiem tak! jestem wsciekla

zrozumialam decyzje o skroceniu wezy, zmniejszeniu mocy- uwazalam ja za sluszna, gdyz byla najbardziej zblizona do woli naszego spoleczenstwa,wiekszosci Wizazanek, ale teraz jeszcze bardziej rozumiem to czemu dziewczyny poczuly sie urazone "czyjas niekompetencja" "czyjas demokracja" TO JEST NIE FAIR
w ogole wasze podejscie w tym momencie jest nie fair.

czemu admini mieli opcje wylaczenia karmy a my nie??? uwazam, ze to by rozwiazalo problem osob majacych cos przeciwko karmie, czemu ja mam nie miec weza, nie miec macan i tych wszystkich milych slow ktore dostalam?? to jest nie w porzadku, czuje sie naprawde jak... nie dokoncze poprostu Ago Twoja decyzja strasznie mnie dotknela, bo zaczelam sie czuc na rowni z innymi wizazankami na wizazu, teraz znowu sie czuje tak jakby mnie tu nie bylo!

mialam ciezki dzien wiecie co zrob ilam po przyjsciu do domu- a dopiero co wrocilam z pracy i prawka... weszlam na ten "zaklamany" badz jak kto woli "demokratyczny " wizaz, weszlam w panel uzytkownika i niestety nie zauwazylam ZADNYCH slow, zadnych notatek od innych wizazanek- ok pomyslalam fajnie karma wyzerowana, moc dotk. 1 bedzie w koncu spokoj ale jak weszlam na techniczne i to zobaczylam bylam poprostu wsciekla

sory ale to co zrobiliscie jest wg mnie poprostu zabawa ludzmi i ich czasem, bo wiele z nasna napisanie komentarza do postu spedzilo wiele czasu, wiele z nas sledzilo watki dotyczace karmy, glosowalysmy, i co?? napisalabym ze zrobilyscie na nas kupe i uwazam, ze w tym momencie jest to dokladne okreslenie tego co zrobiliscie z karma...

ps. poproszze o negatywa, jeszcze nigdy nie bylam czerwona

ps2. zaczynam sie obecnie powaznie zastanawiac nad moja dalsza obecnoscia na wizazu, nie lubie jak ktos nie szanuje pewnych regul ( ktore sam wytyczyl)
sorki za dlugosc, ale musialam
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:12   #101
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

malkol13 - powiało grozą.....
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-14, 19:15   #102
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Cytat:
Stanowicie niezwykle zgraną i fantastyczną grupę kobiet. Uważam, że nie potrzebujecie tej karmy, aby komuś podziękować, czy napisać coś miłego. Wy i Wasze posty jesteście najlepszym świadectwem Waszej wartości, a nie jakiś wężyk czy liczba punktów.
Dlatego zdecydowałam o usunięciu karmy z wizażu.
Ago normalnie mam ochotę w tym momencie dac ci pozytywna karmę

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:15   #103
mabo
Rozeznanie

całkowicie popieram decyzję co do usunięcia karmy i jestem z tego powodu zadowolona

choć korzystałam z danego mi prawa wystawiania komentarzy to w sondzie opowiedziałam się na NIE, bo karma nie spełniała założeń, dla których powstała

słuszna decyzja
mabo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:15   #104
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

Cytat:
Napisane przez malkol13
ps2. zaczynam sie obecnie powaznie zastanawiac nad moja dalsza obecnoscia na wizazu, nie lubie jak ktos nie szanuje pewnych regul ( ktore sam wytyczyl)
Bardzo prosiłabym o powstrzymanie się od wiele wnoszacych i jakże na miejscu komentarzy typu " wiec w takim razie spadaj stąd ".

Malko bardzo podoba mi się to co napisalaś
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:16   #105
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
nie mialem zadnego negatywa, wiec to chyba cos znaczy...
Nic nie znaczy.

Właśnie dlatego nie powinno nigdy byc tej karmy. Ażeby osoby takie jak Ty, Patryku, nie sprowadzały całego swoego "bytu" na WIzażu do głupiego wężyka. I za to, zeby nie wystawiac negatywa "bo mi sie nie podoba, bo ktoś ma lepsze arumenty, bo ja tak chcę".

Dzięki Szefowo!!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:19   #106
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez patryk_18
wezcie sie normalnie! po co bylo to glosowanie? do picu? wiekszosc zdecydowala inaczej! ze ma pozostac! a jak ktos widzi w tym trofeum, to jego sprwawa. po tym mozna bylo poznac, kto jaki jest, a na dodatek milo przeczytac w karmie cos milego! gdyby byla karma, to masz u mnie negatywa, szefowo...
Według mnie na podstawie karmy można było jedynie się domyślać, jaki ktoś jest. Wpadło mi w oko kilka wypowiedzi "wypasionych" użytkowniczek, po których ręce mi opadły Karma mogła świadczyć o tym, że ktoś rzeczywiście jest pomocny lub też o tym, że ma dużo koleżanek, że ma świetne poczucie humoru i jest karmiony własnie za to, że wypowiada się na kontrowersyjne tematy i dostaje karmę od osób popierających go, ale bojących się mówić otwarcie na dany temat, że ma fajny awatar albo podpis itd.

Ogólnie cieszę się, że zniknęły nierówności na Wizażu. Szkoda mi rzeczywiście tych wszystkich miłych kometarzy. Miałam nadzieję, że mimo wszystko zostanie ikonka przy poście każdego użytkownika, dzięki której można wpisać komentarz (tak jak przy karmie), który pojawiałby się w panelu na podobnych zasadach jak macanie, ale bez zabawy w kwadraciki Taka Szybka Prywatna Wiadomość (coś na zasadzie szybkiej odpowiedzi)
Stary 2006-06-14, 19:19   #107
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
wszyscy mieli byc rowni, a to jakis bog?
Hmmm... Jak nazwać kogoś, kto stworzył miejsce, w którym jesteś, jest w nim wszechwładny i w każdej chwili może sprawić, by przestało istnieć?

Ago, dobra decyzja, niektórzy nie znają pojęcia "zabawa"

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:20   #108
Dreamgirl
Rozeznanie

GG do Dreamgirl

W pełni popieram i akceptuję decyzję. Może i trochę pusto się bez karmy zrobiło, ale myślę że dzięki jej usunięciu będzie można uniknąć niejednego konfliktu na przyszłość. Nie sprawdziła się do końca w praktyce (przynajmniej moim skromnym zdaniem), bo w założeniu miała służyć innym celom niż ostatecznie to wynikło. Podejrzewam że przez kilka dni może będą jeszcze trwać dyskusje na ten temat, ale decyzja zaoszczędzi wielu osobom nerwów w przyszłości, znikną dyskusje i kontrowersje na temat karmy.
/Albert Camus/
Dreamgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:21   #109
magdzia33
Zakorzenienie

bardzo dobre rozwiazanie to byla swietna zabawa, cieszylam, sie, kiedy moglam kogos dokarmic ale niektorzy zaczeli to wykorzystywac, robili wszystko, zeby wezyk byl dluzszy... no cos, tak to bwa... ale karme bede milo wspominac

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-14, 19:21   #110
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malkol13
a ja powiem tak! jestem wsciekla

zrozumialam decyzje o skroceniu wezy, zmniejszeniu mocy- uwazalam ja za sluszna, gdyz byla najbardziej zblizona do woli naszego spoleczenstwa,wiekszosci Wizazanek, ale teraz jeszcze bardziej rozumiem to czemu dziewczyny poczuly sie urazone "czyjas niekompetencja" "czyjas demokracja" TO JEST NIE FAIR
w ogole wasze podejscie w tym momencie jest nie fair.

czemu admini mieli opcje wylaczenia karmy a my nie??? uwazam, ze to by rozwiazalo problem osob majacych cos przeciwko karmie, czemu ja mam nie miec weza, nie miec macan i tych wszystkich milych slow ktore dostalam?? to jest nie w porzadku, czuje sie naprawde jak... nie dokoncze poprostu Ago Twoja decyzja strasznie mnie dotknela, bo zaczelam sie czuc na rowni z innymi wizazankami na wizazu, teraz znowu sie czuje tak jakby mnie tu nie bylo!

mialam ciezki dzien wiecie co zrob ilam po przyjsciu do domu- a dopiero co wrocilam z pracy i prawka... weszlam na ten "zaklamany" badz jak kto woli "demokratyczny " wizaz, weszlam w panel uzytkownika i niestety nie zauwazylam ZADNYCH slow, zadnych notatek od innych wizazanek- ok pomyslalam fajnie karma wyzerowana, moc dotk. 1 bedzie w koncu spokoj ale jak weszlam na techniczne i to zobaczylam bylam poprostu wsciekla

sory ale to co zrobiliscie jest wg mnie poprostu zabawa ludzmi i ich czasem, bo wiele z nasna napisanie komentarza do postu spedzilo wiele czasu, wiele z nas sledzilo watki dotyczace karmy, glosowalysmy, i co?? napisalabym ze zrobilyscie na nas kupe i uwazam, ze w tym momencie jest to dokladne okreslenie tego co zrobiliscie z karma...
tez jestem wsciekly i nie obchodzi mnie to, ze dostane bana! teraz nie mam czago zalowac... zadnej karmy nie mam wiec co mi tam! dawniej chcialem zmienic sobie login, ale zal mi bylo tej karmy. teraz nic mnie nie obchodzi moje konto. zaloze se nowe i dalej bede gadal. a jak nie, to po co mi taki wizaz?!
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:22   #111
ruda7816
Zakorzenienie

powiem tak.
mi tylko bedzie brakowac pocieszajacych slow ,mimo ze mozna to zrobic na pw ,to juz nie jest to samo.
ja z kompleksem nizszosci do ktorego jawnie sie przyznaje,mialam okazje troche podniesc swoje ego.
ale coz,przeciez swiat mi sie nie zawalil,nadal ego moge podnosic,przeciez sa watki od tego.
ja sie dostosowuje do kazdej sytuacji.
Stary 2006-06-14, 19:23   #112
olusia...
Zakorzenienie

GG do olusia...

Cytat:
Napisane przez vretka
Miałam nadzieję, że mimo wszystko zostanie ikonka przy poście każdego użytkownika, dzięki której można wpisać komentarz (tak jak przy karmie), który pojawiałby się w panelu na podobnych zasadach jak macanie, ale bez zabawy w kwadraciki Taka Szybka Prywatna Wiadomość (coś na zasadzie szybkiej odpowiedzi)
dobry pomysł

PS jak się odzwyczaić od dawania karmy? bo już na tym wątku kilka osób chciałam zmacać i myszka sama leciała do ikonki karmy
olusia... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:23   #113
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vretka
Karma mogła świadczyć o tym,że ma dużo koleżanek
Niestety też takie wątki były w obrębie, których dziewczyny nieustannie się "karmiły". Wystarczyło się w odpowiednim wątku udzielać i od razu karma rzędzy 5000

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:23   #114
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda7816
powiem tak.
mi tylko bedzie brakowac pocieszajacych slow ,mimo ze mozna to zrobic na pw ,to juz nie jest to samo.
ja z kompleksem nizszosci do ktorego jawnie sie przyznaje,mialam okazje troche podniesc swoje ego.
ale coz,przeciez swiat mi sie nie zawalil,nadal ego moge podnosic,przeciez sa watki od tego.
ja sie dostosowuje do kazdej sytuacji.
rudasku teraz bedziemy sie pocieszac i podnosic na duchu na PW

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:24   #115
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

A po wypowiedziach w tym wątku widać, dla kogo karma była zabawą, a dla kogo niekoniecznie...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:24   #116
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez BabciaWeatherwax
Hmmm... Jak nazwać kogoś, kto stworzył miejsce, w którym jesteś, jest w nim wszechwładny i w każdej chwili może sprawić, by przestało istnieć?

Ago, dobra decyzja, niektórzy nie znają pojęcia "zabawa"
Buniu trafiłas w sedno tym pytaniem retorycznym

co na ten temat sądze napisałam wczoraj Agnieszce na pw

karma została usnięta. ok. przyzwyczaimy sie.

Patryk-to co wypisujesz jest po prostu załosne
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:25   #117
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

Cytat:
Napisane przez paulakrk
Bardzo prosiłabym o powstrzymanie się od wiele wnoszacych i jakże na miejscu komentarzy typu " wiec w takim razie spadaj stąd ".

Malko bardzo podoba mi się to co napisalaś
Dziekuje Paulo...ale to nie mialo sie podobac to mialo dac cos komus do zrozumienia...

dziekuje tez za macanko od jednej osoby

a tak szczerze najbardziej wkurzylo mnie to ze admini mieli prawo wyboru czy chca karme czy nie, moze wystarczyloby kliknac- dac taka opcje nam i sie przekonac kto chce sie rzeczywiscie w to bawic a kto nie, a to co zostalo zrobione toz to demokracja wiec cieszmy sie nasze prawo wyborcze w koncu do czegos doprowadzilo, pytanie do czego??

do prawdy??
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:25   #118
awia
Zakorzenienie

złosliwcze a nie daloby sie, chociaz, pochwalam/nie pochwalam?

pw zapychaja skrzynke
a takie cos byloby pozyteczne, na otarcie lez chociaz.
ja bym bardzo chciala......zeby taka mozliwosc byla.
bez punkcikow, zielonych wezykow.
tylko slowa.
bo mysle ze wszytskim sa one potrzebne.
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:25   #119
rob4cz3q
Zadomowienie

GG do rob4cz3q

Glosowalam w sondzie na tak. Karma w zamierzeniu miala byc eksperymentem. NIkt nie obiecywal ze zostanie na zawsze. a co poniektorzy za bardzo sie przyzwyczaili. Mozna bylo podziekwac za cos, okazac swoja aprobate i dezaprobate, ale TO SAMO mozna zrobic na PW badz w watku, mozna wyslac meila. Potem ta zabawa przeksztalcila sie w niezdrowa rywalizacjie, pretensje, wyscig. I po co to? Jasne, ze bedzie mi szkoda tych milych slow w profilu, ale akceptuje i calkowice popieram decyzje Agi(). Malo osob przewidzialo, ze bedzie az taki szum wokol punktow, komentarzy. Jakos sie wszytsko z czasem ustabilizuje.

EDIT: rzezcywiscie PW nieco zawalaja skrzynke. POdoba mi sie pomysl z samym komentarzem tylko do wgladu tylko jednego uzytkownika. Takie slowa czesto sa potrzebne. nie tylko w gorszy dzien.
rob4cz3q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-14, 19:25   #120
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez patryk_18
a jak ktos widzi w tym trofeum, to jego sprwawa.
Cytat:
Napisane przez patryk_18
tez jestem wsciekly i nie obchodzi mnie to, ze dostane bana! teraz nie mam czago zalowac... zadnej karmy nie mam wiec co mi tam! dawniej chcialem zmienic sobie login, ale zal mi bylo tej karmy. teraz nic mnie nie obchodzi moje konto. zaloze se nowe i dalej bede gadal. a jak nie, to po co mi taki wizaz?!
Czyżby rozdwojenie jaźni?

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości