|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Dziewczyny Wy sie miescicie serio z ubrankami do takiej jednej szuflady ? Ja to na pewno sie nie zmieszcze, może mam tego za duzo ?
U mnie jednak dzis na obiad chińszczyzna..... Vifon złoty kurczak xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na styk ale daję radę
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z gór
![]() Właśnie jest po małej burzy i trochę chłodniej chociaż i tak jest u mojej mamy lepiej niż w mieście nawet jak są upały. Nie było mnie kilka dni a tu już nowy wąteczek Blanka dobra robota ![]() W takim razie wpisz mi na pierwszą stronę wózek bebetto Holland i fotelik maxi Cosi Citi. Niestety nie jestem w stanie odnieść się do waszych ostatnich wypowiedzi bo było ich tyle i tyle różnych tematów że szok, dopiero co udało mi się nadrobić kilka dobrych stron. Przewinął się temat placków ziemniaczanych uwielbiam je ale zjadam na słono z twarogiem lub czasem po węgiersku.Z dobrych rzeczy w środę będę miała w końcu komodę i skończę w przyszlym tygodniu wszystkie tematy wyprawkowe plus pranie i prasowanie ( taki mam plan) Postaram się być teraz na bieżąco, jutro wracam do domu to będzie więcej czasu ![]() A teraz bierzemy się znowu za grillowanie i za prażone z ogniska ![]() Pozdrawiam was cieplutko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#94 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już swoje zjadłam ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Norcia jakbyś mieszkała bliżej,to bym Ci nalot zrobiła,placki wyglądają obłędnie!
Bursztynku wypoczywaj!Czekamy na Ciebie! |
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu im starasza byłam tym więcej swojego mózgu miałam aż w końcu przyszedł taki moment, że stwierdziłam, że wierzę w Boga nie w kościół, Bóg jest wszędzie i kościół to nie jest miejsce dla mnie.Moja mama nie jest żadna fanatyczka religijna, nie żyła w czystości do ślubu, stosuje antykoncepcje hormonalna, z wieloma kwestiami się z Kościołem nie zgadza, ale uważa, że uczestnictwo we mszy to jej obowiązek, że chodzi dla Boga nie dla księży i nie potrafi zrozumieć tylko tego, że ja do kościoła nie chodze bo to jak wierzę, to rozumie i akceptuje. To, że nie uczestniczę we mszy jest dla niej porażka Wychowawcza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Norcia rozmawiamy,tlumaczymy i nawet tlumaczymy w podobny sposob ,jak napisalas.Syn mowi do brzucha,całuję Nawet ze,mną test ciazowy robił.No ale jak to będzie,jak pojawi się ktoś nowy...Tyle lat był sam
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Norka ale placki śliczne, podaj przepis !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej się nie zmieszczę, teraz upchnelam na wcisk. Przed praniem jeszcze, bez sortowania. To rozmiary 56-62 a w sumie jeszcze kilka rzeczy myślałam kupić.jeszcze pewnie jakieś prezenty będą, w najniższej szufladzie mam kocyki, prześcieradła. Wiec to raczej nie będzie w szufladzie. I jeszcze mam tekturowe pudełko większych rozmiarów w szafie, no ale to się będzie na bieżąco uzupełniać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#101 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę?
Ja dopiero co skonczyłam ostatnie smażyć, ale natarkowałam chyba ze 3 kilogramy ziemniaków. Dziękuję ![]() Cytat:
Dziękuję i zapraszam Cytat:
Haha, a tak serio to robiłam na oko. Ziemniaków było ze 3 kilogramy, 3 cebule (takie średnie, całych nie wtarkowałam, bo mi się niemiłosiernie rozwalały), 3 jajka, 2 łyżki mąki, sól, pieprz i trochę papryki słodkiej , ale ostrożnie sypałam i w efekcie nie czuję ![]() Cytat:
Wiele zależy od temperamentu synka, ale to chyba wszędzie zdarzają się większe czy mniejsze niesnaski.Cytat:
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Norciu chętnie bym wpadła.
To się narobiłaś przy plackach, z 3 kg ziemniaków.Szacunek! Co do syna,to niestety nie da się przewidzieć. |
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siedziałam w czasie tarkowania, ale ręce musiałam zmieniać. Polu, a Ty jak się czujesz? Jak brzuszek? ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Któraś z Was to A. J. i zaprosiła mnie na fb do znajomych?
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu mnie poniosło, Cami.. Ale będą na jutro, nie będę musiała przy garach stać, tyle dobrego. Jak tu wstać i wziąć się do roboty? Miałam do sklepu iść po wędliny i masło. Ba, miałam iść po truskawki. Że o Biedronce nie wspomnę, jejku.. U mnie padało na przemian od rana, teraz się rozpogodziło. Widzisz? Jak przegoniłam to konkretnie
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
siedzę/leżę naprzemiennie bo mi się nic nie chce pospprzatane mam, wyprasowane, po obiedzie ogarnęłam i wystarczy ![]() Poszłabym się gdzieś przejść ale przy takiej pogodzie to bez sensu.. Naprzemiennie grzmi i leje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#109 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Chwilę mnie nie było, a tu już nowy wątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szacun dla Ciebie!Dziękuję Kochana, pytałaś jak spałam. O dziwo super, z pobudka o 4 na siku i pić potem się pokreciłam, ale tak zasneliśmy, że mąż mnie obudził o 9, bo teściowa się zapowiedziała na 10 i trzeba było się zebrać także mój sen wraca na koniec ![]() Aaa piękne te pieluszki, otulacze nasz wybrane Cytat:
Ja mam w dwóch szufladach ciuszki, plus czapeczki, skarpetki, śliniaki i jakieś drobiazgi w trzeciej już nie mówiąc, że szufladę pod łóżeczkiem mam zajęta ubrankami od 68 wzwyż ![]() My dziś od rana jakoś w biegu, jakieś zakupy, kilka galerii oblatanych, plus markety dobrze, że wszędzie klima ufff teraz trochę chłodniej, bo popadał deszcz, ale już słońce powoli się przebija i wróci pewnie upał.. ach..Blanka, jak możesz wpisz mi wózek Cybex balios s ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najchętniej poszłabym spać, dużo śpię ostatnimi czasy albo wydaje mi się, bo późno chodzę spać. Jak mąż jest w domu, to jestem bardziej żywa. Cytat:
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
delektuję się chłodniejszą pogodą, mimo iż w mieszkaniu mamy 24,5 stopnia to i tak lepiej niż wcześniejsze 27 porobiłabym dodatkowe km, ale w deszczu to nie przyjemność ![]() myślę nad ubiorem jutro - świętujemy 20 rocznicę ślubu mojej cioci i wujka, tych ze Szwecji najpierw jest msza w ich intencji, a później uroczysty obiad będzie wyżera
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Norcia lepiej,mała chyba usnela
MalaGosia witaj! Elcia pokażesz jakie.masz. |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam na napiki.pl A przy okazji pokaże Wam komplet pościeli dla synusia, wczoraj dotarł, z fiatami126p IMG_20180602_172901-1040x780.jpgIMG_20180602_173221.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Elus komplet poscieli boski !!
Norcia co do placków ti wyglądają na mega chrupiace, stad pytabie o przepis widzę, że jaja ziemniaki cebula proporcjonalnie, a mąki jyz mniej - muszę spróbować ![]() Teraz leze z ksiazka i znowu jem truskawki. Nie są chyba mega tuczace, co ? Co za leniwy dzień dziś ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem pożeraczem truskawek, codziennie praktycznie kupuję same nie są tuczące, mają mało kcal i niski IG ze śmietaną i cukrem to już co innego Kiedyś jak mocno uważałam na to co jem, to jadłam z jogurtem naturalnym, bądź greckim i ksylitolem zamiast cukru teraz lecę po całości.. hm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufffg, czyli w takiej naturalnej postaci moge jeść
po prostu reka mi sie wyciąga ciągle po cos bo to juz wole żeby trafiala na truskawki niz na cukierki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam truskawki i arbuzaaa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
są zdrowe ![]() Elaa śliczna pościel |
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie się dowiedziałam że moja przyjaciółka będzie też miała dzidzie termin na listopad Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

na styk ale daję radę

uwielbiam je ale zjadam na słono z twarogiem lub czasem po węgiersku.
Zafunduję sobie takie w poniedziałek, dzięki! 
Ja pamiętam jak byłam mała i wręcz nie cierpiałam chodzić do kościoła, bo było nudno, bo trzeba było stać, bo nogi bolO, itd. Ale poniekąd jestem im wdzięczna, że wpoili mi wiarę. Mam tylko żal, że za małego nie potrafili usiąść ze mną i wyjaśnić to wszystko małemu dziecku, a nie na przymus.Zacny zapas do wielopieluchowania, pięknie! 

aż w końcu przyszedł taki moment, że stwierdziłam, że wierzę w Boga nie w kościół, Bóg jest wszędzie i kościół to nie jest miejsce dla mnie.
bo to jak wierzę, to rozumie i akceptuje. To, że nie uczestniczę we mszy jest dla niej porażka Wychowawcza 

Ja dopiero co skonczyłam ostatnie smażyć, ale natarkowałam chyba ze 3 kilogramy ziemniaków. Dziękuję
Dziękuję i zapraszam
Haha, a tak serio to robiłam na oko. Ziemniaków było ze 3 kilogramy, 3 cebule (takie średnie, całych nie wtarkowałam, bo mi się niemiłosiernie rozwalały), 3 jajka, 2 łyżki mąki, sól, pieprz i trochę papryki słodkiej