![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój facet nie lubi piłki nożnej ! :D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
.
![]()
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Z Japonia też przegraja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Mecz o honor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8438810 6]
![]() Ja obstawiałam 3:1 dla Kolumbii. Kurde, tak blisko byłam.[/QUOTE] Ej, znasz się na obstawianiu. Współczuję prawdziwym kibicom. Obciaszek trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zasiedzenie
|
No to wakacje
![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;84385536]A czy ktoś widział podobną torebkę, ale ekhm bardziej budżetową?
[/QUOTE] Może taka ? Nie wiem o co bardziej Ci chodzi - o kolor, czy o fason ![]() https://taranko.com/pl/wyprzedaz-akc...eo_lowerfunnel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8438881 6]Może taka ? Nie wiem o co bardziej Ci chodzi - o kolor, czy o fason
![]() https://taranko.com/pl/wyprzedaz-akc...eo_lowerfunnel[/QUOTE]Nie nie, o fason, kolor zdecydowanie nie mój ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Obstawiałam 0:3 i niestety miałam rację
![]() Mecz o honor oboje odpuszczamy. Jasne, można przegrać, ale po walce, a nie po czymś takim... Co to w ogóle było...? ![]()
![]() |
#101 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Ja tam się na piłce g...uzik znam, ale ktoś kto twierdził, że Kolumbia (w tym składzie) jest gorsza od Polski, to na piłce zna się jeszcze mniej niż ja
![]() Było oczywiste, że spuszczą Polakom łomot, pytanie było tylko o to, jak duży. Przecież już w pierwszym meczu - z Senegalem - było widać, że z polską drużyną jest coś mocno nie tak. Prawda jest taka, że żeby myśleć o wyjściu z grupy, Polska musiała wygrać z Senegalem, z Kolumbią maksem byłby wtedy remis. Z Japonią też przegrają, bo ta drużyna to porażka. Kondycyjnie, taktycznie jest to poziom trampkarzy z V ligi okręgowej. Zresztą Japonia pokonała Kolumbię więc tym bardziej, z czym nasi do nich ? Nie wiem jak można było rozkręcić taką histerię i tak pompować oczekiwania. Pozostaje nam się cieszyć z małych rzeczy. Na przykład z tego, że Lewandowski pokonał łupież ![]() Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2018-06-25 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Nigdy mnie to nie interesowało i nie znam się na tym kompletnie, więc nie jeden facet na świecie. Mnie to cieszy, że są faceci, którzy mają to totalnie w D, bo niby czemu mieliby się tym interesować? Nigdy nie mogłem pojąć tego schematu myślowego, choć sam mam konserwatywne podejście do płci. Dla mnie ten sport to szerzenie propagandy inżynierii społecznej, promowanie chamstwa i agresji, hałas, i jeszcze te ,,emocje" do tego...
![]() ![]() Dorośli, poważni ludzie, a zajmują się rozrywką na tak żenująco niskim poziomie. Podobnie uważam o innych sportach zespołowych. Generalnie sport powinien być rozwijający, a nie zniżać gusta społeczeństwa w dół. Edytowane przez Ertix Czas edycji: 2022-01-30 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
![]()
ja lubie jak są finały mistrostw, dziewczyna mnie wciągnęła bo strasznie swojemu kraju kibicowała podczas euro I tu są emocje zwłaszcza jak jakiś mały kupon na internetowym booku sobie wypełnie. Ale to tylko rozrywki finałowe ms i me bo one bywają takie dramatyczne. Ligowe gry to dla mnie mega dno cywilizacji.
Oprócz tego nie oglądam ani piłki ani innych sportów, też chyba że np iga jest finnale, dla mnie to strata czasu a zwłaszcza piłka jest dla niżu społecznego tak jak i żużel i inne wymysły andrzeja z bronisławem i firmą lays czy tam cocacola. Piłka jest przejawem kultury masowej i niech tak pozostanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Spoko, mój też nie lubi i nie zna nawet jej zasad. Bardzo dobrze mi z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.