![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowa, nagość i zakłopotanie
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;84241026]Sama nie wiem, dla mnie to już zakrawa na robienie z czyjegoś życia serialu. Rozumiem tę ciekawość ale to jest jednak troszkę... niezręczne.
![]() Przepraszam, co jest niezręczne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Możesz ją poprosić. Ty, nie mąż.
Pewnie przez głowę jej nie przeszło, że to problem. Ale jeśli nie posłucha to cóż, to Ty tam jesteś gościem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
No że podejmuj decyzję już teraz natychmiast bo Wizażanki doradzały i domagają się ciągu dalszego. Ostatecznie to autorka będzie żyła z konsekwencjami decyzji którą podejmie więc nie naciskałabym jej tak. To nie jest tak, że w zamian za doradzanie jakoś nam się należy wgląd w czyjeś życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę też nago we własnym domu, bo mogę. Gdybym nie przyszła na Wizaż do głowy by mi nie przyszło, że kogoś to może krępować. Nie sądzę, żeby miała fetysz czy robiła to złośliwie. Pewnie wystarczy powiedzieć jej o tym, skoro to nie jej dom. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;84241161]No że podejmuj decyzję już teraz natychmiast bo Wizażanki doradzały i domagają się ciągu dalszego. Ostatecznie to autorka będzie żyła z konsekwencjami decyzji którą podejmie więc nie naciskałabym jej tak. To nie jest tak, że w zamian za doradzanie jakoś nam się należy wgląd w czyjeś życie.[/QUOTE]
Troszkę sobie chyba jednak dopowiadasz ? ![]() Ja - osobiście - chętnie się dowiem czy autorka podejmie jakieś działania. Jak nie podejmie, to przecież jej sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;84241161]No że podejmuj decyzję już teraz natychmiast bo Wizażanki doradzały i domagają się ciągu dalszego. Ostatecznie to autorka będzie żyła z konsekwencjami decyzji którą podejmie więc nie naciskałabym jej tak. To nie jest tak, że w zamian za doradzanie jakoś nam się należy wgląd w czyjeś życie.[/QUOTE]
Z jednej strony tak, ale wiesz skoro zakłada wątek na forum to musi się liczyć z takimi sytuacjami i tym, że większość wizażanek jest ciekawa ciągu dalszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;84241506]A te Wizażanki muszą się liczyć z tym, że przyjdzie SoFanny i skomentuje takie zachowanie. A SoFanny musi się liczyć... i tak dalej i tak dalej.
![]() No jak najbardziej :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;84241506]A te Wizażanki muszą się liczyć z tym, że przyjdzie SoFanny i skomentuje takie zachowanie. A SoFanny musi się liczyć... i tak dalej i tak dalej.
![]() Dobra, można tak w nieskonczoność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Ja tam niczego od autorki nie oczekuję. Pisałam tutaj, bo miałam taką chęć. Nic mi nikt nie jest winny z tej okazji
![]() Jak autorka będzie chciała się podzielić swoją decyzją i podjętymi działaniami - OK, a jak nie - to też dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8424170 6]Ja tam niczego od autorki nie oczekuję. Pisałam tutaj, bo miałam taką chęć. Nic mi nikt nie jest winny z tej okazji
![]() Jak autorka będzie chciała się podzielić swoją decyzją i podjętymi działaniami - OK, a jak nie - to też dobrze.[/QUOTE] O ile odważy się coś z tym zrobić, cokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to najczęściej razem z mężem gotujemy i już widzę co on narobił jak mu tak nago bym paradowala ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Dziwna sytuacja... Ale zawsze nie ma to jak szczera rozmowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, rozmawiałam z mężem i chcemy podjąć pewne działania, ale nic od razu w stylu "słuchaj ubierz się bo mi to przeszkadza". Mimo tego jak dla Was to wygląda z boku, jest to sytuacja dość krępująca dla każdego - dla mnie żeby to komentować, a pewnie i dla Teściowej, wiec chcemy to zrobić w sposób delikatny aby teściowej nie urazić.
Te z Was które czekają co jak i jak to będzie dalej, jakie rozmowy itp. niestety muszę rozczarować. W pierwszym poście i w kolejnym jasno określiłam, że nie mieszkam u teściów - gdyby tak było to wiedziałabym, że jestem u kogoś i pewnie nie zakładałabym wątku co dalej. Natomiast wiele z Was doszukiwało się ukrytej prawdy na ten temat, że jestem u niej w domu, że dom jest opisany, testamenty i w ogóle co ja tam mogę ukrywać ![]() Dlatego nie chcę rozbijania mojego życia na części pierwsze w dalszych postach, tłumaczenia się dlaczego tak a nie inaczej, a może coś ukrywam itp. ![]() Dziękuję za każdą odpowiedź ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do usług ![]() Powodzenia w walce o bardziej osłonięte relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8424285 6]Do usług
![]() Powodzenia w walce o bardziej osłonięte relacje ![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Domniemam,że pozazdrościła Babci o imieniu "Gloria" z filmów Pana Knoxville
![]() Celowo nie wklejam odnośnika do jakiejś fotki, ciekawi niech wklepią w google/grafika ale podejrzewam ,że większość domyśli się o co kaman ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
BAN stały
|
wątek jak wątek , rozkmina jak rozkmina, też jestem zdania że najprosciej zwyczajnie miło porozmawiać, a nie od razu z chamstwem. jakby mi taka pyskata Noire wystartowała z chamskim weź nie wywalaj cycków to bym jej odpyskowała
![]() ![]() A obiektywnie w widoku nagich piersi nie ma nic na tyle obleśnego i aż tak ohydnego żeby człowiek musiał mieć od razu odruch wymiotny i nie mógł zjeść kanapki. Od biedy zawsze można zrezygnować z towarzystwa przy jedzeniu. ![]() Może faktycznie powinni zakazać fotoszopów jak potem takie wielkie mecyje ma robić komuś cellulit gdzieś i inna niedoskonałość. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
dziewczyny nie piszcie o damskim biuście bimbały. Ohydne okreslenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;84252711]dziewczyny nie piszcie o damskim biuście bimbały. Ohydne okreslenie
![]() Racja, chyba najgorsze jakie słyszałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to akurat zachowanie jest dosc oryginalne, musze przyznac. Zmuszona bylam podziwiac zadek przyszlego tescia w obcislych slipach podczas pierwszego spotkania z nim i bylam pewna, ze juz mnie w tej materii nic nie zdziwi. On mnie w ogole w tych gaciach goscil, bo lubil. Mile to nie bylo, raczej smieszne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2018-06-18 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8425323 6]O przepraszam, mentalny paw nie z tego powodu by padał, bo patrzę na coś, co nie w moim guście. Raczej dlatego, że stawia się mnie w durnej, absurdalnej sytuacji i udaje się, że wszystko cacy, nic się nie dzieje. Jednym słowem - ja osobiście - nie lubię jak się se mnie robi głupią. No ale to nie musi być standard.[/QUOTE]
Masz ciekawą definicję robienia z ciebie głupiej.
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
O serio ? Raczej typową.
Tak bym się czuła w towarzystwie roznegliżowanej pani, 1,5 pokolenia starszej, która widząc moje zakłopotanie, niestrudzenie pejorowałaby o czymś do mnie w kuchni stojąc z gołym biustem. No nie jest to standardowa relacja z teściową. Chociaż dla ciebie może to być norma. Nie wnikam. Chodziło mi o wytłumaczenie, że nie o wygląd tej części ciała mi chodziło. Zresztą moja teściowa ma ogromny, obwisły biust, który pakuje w kiepskie, rozciągnięte, miękkie staniki. Więc widok starego, nieapetycznego biustu nie zniesmaczyłby mnie tak, jak sama taka dziwaczna sytuacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;8425483 6]O serio ? Raczej typową.
Tak bym się czuła w towarzystwie roznegliżowanej pani, 1,5 pokolenia starszej, która widząc moje zakłopotanie, niestrudzenie pejorowałaby o czymś do mnie w kuchni stojąc z gołym biustem. No nie jest to standardowa relacja z teściową. Chociaż dla ciebie może to być norma. Nie wnikam. Chodziło mi o wytłumaczenie, że nie o wygląd tej części ciała mi chodziło. Zresztą moja teściowa ma ogromny, obwisły biust, który pakuje w kiepskie, rozciągnięte, miękkie staniki. Więc widok starego, nieapetycznego biustu nie zniesmaczyłby mnie tak, jak sama taka dziwaczna sytuacja.[/QUOTE] Może masz teściową jasnowidzkę, ale autorka niekoniecznie. A czucie i zachowywanie się swobodnie w domu, kiedy nie masz pojęcia, że współdomownikom to zachowanie przeszkadza jest jak najbardziej normalne i daleko mu od robienia z kogoś debila.
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
A mnie ciekawi jakie poza tą sytuacją macie relacje? Czy jest dla Ciebie jak starsza koleżanka, czy może okazuje wrogość albo obojętność? Czy te sytuacje są codziennie/kilka razy dziennie, czy co kilka dni?
Bo według mnie albo robi to, żeby Cię szybciej wykurzyć z domu (tak, czytałam szczegóły, wiem, że są plany, ale istnieją ludzie, którym nie wytłumaczysz, że to potrwa) - albo, nie wiem, szuka cyckowej funfelki? ![]() Na bank jest jakaś fiksacja na punkcie biustu. Zastanawiam się, co bym zrobiła na Twoim miejscu i być może: - zagadała (kiedy jest ubrana) o tym jaki masz stosunek do ciała, szczególnie czyjegoś - u mnie np. rodzice się ukrywali z ciałami po kąpieli - i trochę mi to zostało i krępuje mnie nagość innych, z którymi nie łączy mnie relacja seksualna - może, jeśli jesteś na tyle odważna, zaproponuj pójcie do brafitterki - tylko zorientuj się wcześniej w temacie - żeby babeczka zagadała do teściowej o szkodliwości chodzenia w złej bieliźnie czy w ogóle bez bielizny. i jeszcze mam pytanie - co Twój mąż na jej cyckową fiksację przy dziecku, w związku z tymi rysunkami? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Przyczajenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;84219971]Nadal pozostaje faktem, że ustalanie zasad panujących w tym mieszaniu nie należy do ciebie.[/QUOTE]
Słucham? To znaczy,że teściowa może przyjść zrobić jej kupę na głowę,a ta nic nie może powiedzieć,bo nie jest w swoim domu? Też mieszkałam z teściową 15 lat i od samego początku postawiłam granice kiedy to ona ciągle wchodziła mi do pokoju,a ja chciałam posiedzieć sobie sama.Teściowa nie obraziła się,a wręcz doceniała,że jestem szczera i bezpośrednia,kochała mnie do końca swojego życia.Nie raz dochodziło do spięć,ale zawsze sobie przebaczałyśmy.Nie ma nic gorszego jak hipokryzja i strach przed powiedzeniem prawdy.A mieszkanie jeśli męża to i moje bez przesady.... ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.