![]() |
#94 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
Witaj, widziałam, że w innym wątku byłaś zainteresowana Garnierem brązującym. Nie wymieniłabyś może kuleczek GG Oriflame za niego? Zajrzyj do mojego wątku w podpisie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
*Oriflame połowa kuleczek rozświetlających giordani gold (w orginalanym pudełeczku)
*Avon kuleczki brązujące do twarzy została ok 1/3 mogę zrobic próbki, odlewki escada sentiment, gucci II , ck contradiction i tommy hilfiger T-girl Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...kowany+w%B1tek
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
*clinique róż do policzków rich texture blush odcien rich coral (opakowanie not for individual sale- takie zielone z lusterkiem- zostało 50% znajdziesz cos może? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
hej, znalazłabys cos u mnie za ;
clinique róż do policzków rich texture blush odcien rich coral (opakowanie not for individual sale- takie zielone z lusterkiem- zostało 50% *Smackers Lip Frosting (nie mam go przy sobie ale smak i zapach chyba karmelowy- kolor jasny złoto beżowy) *odsypki orginalnych arabskich kholi w kolorze czarnym I niebieskim Paloma antystresowy błyszczyk do ust, bezbarwny, została 1/3 *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=140719&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
* Paletka 4 cieni Isa Dora, kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10%
czy znalazlbys u mnie w ciuszkach cos za to? Jesli nie to poszukam czegos z Twojej listy poszukiwanych rzeczy.
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
[quote=weronika18]MAKIJAŻ
* Paletka 4 cieni Isa Dora, kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% kolory mozna sprawdzic na tej stronie: http://sklep.unicolor.com.pl/product...products_id/31 * Mincer Mona Lisa cien do powiek opalizujący w żelu, kolor brzoskwiniowo-różowy, ok 2/3 opakowania zapraszam do mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142642 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
***Kilka drobiazgów na wymianę m.in Clinique, IsaDora, John Frieda, L'oreal i inne***
Chciałąbym wymienić te kosmetyki ponieważ na pewno nie będę ich juz używać a nie lubie kiedy coś zalega mi w szafkach
![]() ![]() MAKIJAŻ *Bonnie Bell*Smackers Lip Frosting - taki w tubce zapach karmelowy, kolor jasny złoto-beżowy, zostało ok 50% *Bonnie Bell Liplix balsam do ust w sztyfcie, kolor zapach i smak kawowy ![]() *Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Isa Dora Perfect Moisure Lipstick nr 63 frozen heather (taki ciemniejszy zimny fiolet, perłowy) została połowa *Avon kuleczki brązujące do twarzy została ok 1/3 *Inglot pojedyńczy cien do powiek w kolorze ciemno szarym, matowy, zuzyte ok 10% *Paloma*- szminka nawilżająca, są to testery, mam 10 kolorow(kazdy uzyty ok 2 razy) numerki:1,2,3,,9,12,23 kolory mozna sprawdzic na tej stronie: http://sklep.unicolor.com.pl/product...products_id/31 * Mincer* Mona Lisa cien do powiek opalizujący w żelu, kolor brzoskwiniowo-różowy, ok 2/3 opakowania *Paloma antystresowy błyszczyk do ust, bezbarwny, została 1/3 * Lumene szminka do ust nr 39 sun path (kolor różowo-pomarańczowy), niewielkie zużycie * Rimmel pojedyńczy cien do powiek do stosowania na sucho i mokro, kolor fiołkowy zostało ok 70% * perłowe cienie do powiek (nie ma nazwy firmy) dosyc mocne kolorki ciemny roz i intensywny niebieski Max Factor dwa tusze do rzęs :2000 calories i masterpiece są świeże ale zostało ich malutko- raczej na wypróbowanie PAZNOKCIE *Constance Caroll lakier do paznokci w kolorze fuksji zostało 90% *Pierre Rene nawilżający żel do paznokci, została połowa PIELĘGNACJA *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa *zestaw próbek do cery z problemami naczynkowymi, maseczka+ 2 próbki kremu floslek, oraz 1 probka kremu dax cosmetics *Kolastyna mleczko do demakijażu CherryMide- kuracja odmładzająca (wiśnia japońska + ekstrakt jogurtowy) została ok 1/3 z 200ml WŁOSY *John Frieda sheer blonde szampon do wlosow blond w miodowym odcieniu 1/3 (ale jest bardzo wydajny) *John Frieda sheer blonde szampon do wlosow w platynowych odcieniach blondu 1/5 (jest bardzo wydajny) *Fructis preparat do prostowania włosow (nie pamietam nazwy a nie mam go w tej chwili przy sobie) taki w opakowaniu z pompką w okrglej buteleczce, zostało ok 15% * Kolastyna fun line lakier do włosów z brokatem, kolor złoto pustynii, zostało 65% * L'Oreal,L'Oreal, Elseve Nutri-Ceramidy, Odżywka odbudowująca do włosów suchych i zniszczonych (to jest ta w żółtym opakowaniu) - zuzyte max. 10% * Sunsilk Efekt żelazka, Krem ułatwiający prostowanie, zużyte ok 20% * sunsilk Jedwabiście gładkie, Odżywka do włosów niesfornie falujących i kręcących się- zostało 75% lub więcej Wymienione: *Antidral- polowa opakowania *Clinique* róż do policzków rich texture blush odcien rich coral (opakowanie not for individual sale- takie zielone z lusterkiem- zostało 50% *Killys odżywka do paznokci z wapniem zostało 3/4 Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2006-09-19 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Dot.: ***Kilka drobiazgów na wymianę m.in Clinique, IsaDora, John Frieda, L'oreal i inne***
[quote=weronika18;2710574]Chciałąbym wymienić te kosmetyki ponieważ na pewno nie będę ich juz używać a nie lubie kiedy coś zalega mi w szafkach
![]() ![]() MAKIJAŻ * Mincer* Mona Lisa cien do powiek opalizujący w żelu, kolor brzoskwiniowo-różowy, ok 2/3 opakowania Max Factor dwa tusze do rzęs :2000 calories i masterpiece są świeże ale zostało ich malutko- raczej na wypróbowanie *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa zapraszam ![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***Kilka drobiazgów na wymianę m.in Clinique, IsaDora, John Frieda, L'oreal i inne***
MORENKA
interesują mnie cienie revlon lub tabletki therm line z olimpu moge ci jeszce oprocz tego co wymienilas zaproponowac odsypki kholi- mam czarny zielony i niebieski a takze odsypki cieni, mam czarny bardzo błyszczący- barry m, bourjois śliwkowy, NYC biały i bell - złoto beżowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ***Kilka drobiazgów na wymianę m.in Clinique, IsaDora, John Frieda, L'oreal i i
Hej!
Zainteresowało mnie u Ciebie parę kosmetyków ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***Kilka drobiazgów na wymianę m.in Clinique, IsaDora, John Frieda, L'oreal i i
Veris
a co dokladnie cie ionteresuje z mojego wątku ? bo mi sie spodobnalo kilka rzeczy z twojego wątku ciuszkowego ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1155480699 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1155480699 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1155482162 - tylko pasek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam Twój kramik i zainteresowało mnie parę kosmetyków:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmmm to jeśli do tego co wymieniłam zrobisz mi odsypkę każdego cienia i 2 kohli czarny i zielony to wymienię moje rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
cienie są z zeszłorocznej kolekcji wiec pewnie dlatego nie ma ich na stronie
na razie nie mam jak zrobic zdjecia moge ci tylko opisac kolory: jeden jest taki bardzo jasny różowo-fioletowy bardzij roz taki pastelowy drugi to jasny fiolet (lavendowy) trzeci jest rozwniez taki bardziej lavendowy ale juz troche ciemniejszy i oststni czyli najciemniejszy to taka jasniejsza śliwka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Mnie interesują przede wszystkim te kosmetyki: *Isa Dora Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% *Inglot pojedyńczy cien do powiek w kolorze ciemno szarym, matowy, zuzyte ok 10% *Killys odżywka do paznokci z wapniem zostało 3/4 *Antidral - polowa opakowania * L'Oreal,L'Oreal, Elseve Nutri-Ceramidy, Odżywka odbudowująca do włosów suchych i zniszczonych (to jest ta w żółtym opakowaniu) - zuzyte max. 10% Co do rzeczy wymienionych przez Ciebie (wymieniłaś szal dwukrotnie ![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
OK, to ja byłabym zainteresowana Twoimi rzeczami:
![]() Mogę jeszcze dodać próbki: CLINICQUE repairwear intensive eye cream AAplus Krem stymulująco nawilżający SORAYA Beauty Creator Body Intensywne Ujędrnianie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kuleczki Avonu i Max Factor dwa tusze do rzęs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Zainteresuje cie cos u mnie?
![]()
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u ciebie interesuje mnie czaran tunika miss selfridge szaliczek i czarny pasek ktory jest na zdjęciu z torebką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
4. Oriflame - Aqua Vibes,krem do rąk z magnezem i minerałami. 100 ml, NIEUŻYWANY 13. Avon - Skin-So-Soft, nawilżający krem do rąk i paznokci. 75 ml, zostało 40%. 18. Guerlain - KissKiss Gloss, błyszczyk do ust nr. 65 Rose Tentation, brudny róż, pełnowymiarowy tester. 5 ml, zużycie 30% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
interesują mnie te rzeczy:
Krem do rąk i paznokci - NAIL EXPERTS - AVON - zużyty w 20% Próbka zapachu GUCCI RUSH (zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1ef8ee9f6.html) eyeliner czarny-nowiutki we flamastrze, AVON błyszczyk shine supreme reflections, color ON ICE - bardzo naturalny, ślicznie się błyszczy i jest trwały, użyłam raz do wypróbowania koloru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
weroniko18.* Mincer* Mona Lisa cien do powiek opalizujący w żelu, kolor brzoskwiniowo-różowy, ok 2/3 opakowania
Max Factor dwa tusze do rzęs :2000 calories i masterpiece są świeże ale zostało ich malutko- raczej na wypróbowanie *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa Czy za te rzeczy zainteresowały by Cię OLIMP plus dodam Ci oryginalną czerwona czerbatke w kostkach,która w połączeniu z OLIMPEM nała u mnie rewelacyjny efekt pozbycia tkanki tłuszczowej... i ładny zarys mięśni. Niestety paletki juz nie mam REVLONU...chyba,ze coś jeszcze dobierzesz mam nowy lakier perłowy ASTORA albo LOREAL koralowy efekt biżuterii cristal ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.