![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to co mam to po còrze, jedynie wòzek i wanienkę mam kupione i jakieś drobiazgi przy okazji. Resztę zamawiam w sierpniu, wszystko mam już w koszyku na allegro i tylko czeka na kliknięcie ![]()
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chcialam kupić taki jasny, ale z tych dwóch na zdjęciu ładniej prezentuje się ciemniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
A ja się zastanawiam co taka cisza u październikówek, a zapomniałam że nowy wątek już powstał ah ten kalafior ciążowy
![]() Cytat:
![]() Widzę że kolor wózka temat rzeka również mam ten problem ![]() ![]() ![]() 1529402414678.jpeg Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Jakie macie kupione lub upatrzone kocyki? Możecie coś polecić
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Mamy październikowe 2018 cz. III
Cytat:
Dzięki zwrócę na pewno uwagę ! A co to jest wkład do gondoli ? Ja dziś miałam mega rozkmine bo robiłam listy na Allegro i gemini rzeczy do kupienia, posegregowalam to wszystko w miarę możliwości żeby nie zamawiać wszystkiego na raz bo z torbami pójdę ![]() I w sumie myśle ze chyba wystarczy ; 10 pieluch tetrowych 3-4 flanelowe 2 kocyki takie jesienno- zimowe 1 rożek (on jest grubszy wiec można potem z niego kołderkę zrobić do wózka np. Miałam kupić zestaw właśnie z minky z kocykiem i innymi głupotkami ale właśnie chyba mi wystarczy to co mam. Nie chce za dużo zamawiać bo już 3 znajoma mi mówi ze nakupowala nie wiadomo czego i nie wiadomo ile ilości różnych rzeczy i im Leżą, a dokupić przecież zawsze można Temat był kombinezonikow to ja mam 3. 1 taki cieplejszy 56 1 lżejszy 56 1 cieplejszy 62 Na zimę będę kupować kombinezon zimowy taki porządniejszy ale myśle ze to dopiero jakoś na listopad/ grudzień. Dodatkowo mam multum sweterków/ bluz/ kaftaników takich mega cieplutkich. Ostro tez się zastanawiam nad poducha do karmienia. Czy kupować ta z motherhood za 70 zł. Czy jakaś podróbę za 35 czy w ogóle kupować, a nie podkładać zwykłej poduszki np takiej podłużnej z ikei. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Ja mam zwykle takie dla niemowlaków z pepco Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2018-06-19 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
W biedronce u mnie to kasjerki i ludzie maja Cię gdzies czy w ciąży czy nie. Widzi ze stoje, że w ciąży jestem a kolejka długa i nic.. popatrzy i sie obruci. Za to ostatnio weszlam po cos do żabki i akurat Pan przede mną zaczal placic rachunki a wiadomo to jednak trwa. I zapłacił jeden tylko i powiedział Pani zeby mnie skasowała i dopiero zapłaci reszte
![]() ![]() Chupacabra88 ja zamawialam kocyk minky z poduszeczka z allegro od użytkownika HubiWorld. I bardzo fajne są a cena chyba 30zl wiec moim zdaniem warto. Takie same widzialam w sklepach czy nawet na targu i cena sięga 60zl wiec różnica jest bardzo duża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja mam po córce z 6 to mi wystarczy.
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w biedronce to standard, mnie co prawda jedna z kasjerek powiedziała kiedyś ze mam pierwszeństwo i nastepnym razem mam nie stać w kolejce. Ale jak mam się przeciskać w tej wąskiej kasie między ludźmi którzy maja już towar swój wyłożony na taśmę to ja dziękuje bardzo wole postać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak to ludzie często się okazuje iz są slepi ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W biedronce to ciężko, nie przecisniesz się z koszykiem jak ludzie stoją z wyładowanym towarem żeby podać swój, chyba ze masz kilka rzeczy w ręce tylko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starsze panie są najlepsze. W kolejce nie wystoją ale pod blokiem na plotkach już tak.
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps. Mam dla Ciebie pare fotek tego termometra, dzis mi TZ do szpitala przywiózł zebym sobie zobaczyła i testowałem go i moim zdaniem jest naprawdę fajny. Pomiar jest doslownie w sekundzie i czujesz takie uczucie wibracji jak zmierzy. Także chyba jestem zadowolona z zakupu. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wczoraj jakaś starsza kobita zrugala na dworze jak byłam z psem bo zaczął się załatwiać pod oknem w bloku wiem ze kiepsko itd ale dosłownie na chwile zamknelam oczy bo mi się zakręciło w głowie a ten zaczął się załatwiać, a akurat nie miałam woreczków, a baba do mnie z buzia.... Pytam się jej czy mam ręka pozbierać skoro ani ja ani ona nie mamy woreczka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Aaaa no to właśnie ja mialam kupować minky z tej aukcji hubiworld na Allegro. Ale mam już dwa z pepco takie mięciutkie i mam rożka rozkładanego grubszego wiec na razie nie kupuje. Ale ten zestaw na Allegro jest super i kosztuje grosze a kolorów chyba z 60 jest ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i to wystarczy wydaje mi się jeśli chodzi o okrycia wierzchnie ;D Mnie z wyprawki w sumie zostaw wózek do kupienia, kosmetyki i akcesoria typu grzebyk, cążki, smoczki, butelki + artykuły higieniczne jak waciki, sól fizjologiczna, pampersy. Łóżeczko będziemy zamawiać z materacem pod koniec miesiąca. Potem zostanie „wyprawka” dla mnie do szpitala bo nie mam nawet 1 koszuli ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hejka! Pędzimy z nowymi wątkami!
Angela, nasze misie będą wyglądały tak samo heh, też mam ten niebieski kombinezonik ze smyka i jest cudny i mięciutki ![]() Esti, Apola kciuki za wizyty ![]() awusia, fajnie że wypoczęłaś. Ja już mam praktycznie całą wyprawkę, wczoraj przyszła mi wanienka. Jest śliczna ![]() ![]() ![]() IMG_20180618_172916.jpeg Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kosmetyki tez już zamawiałas ? Nie stracą ważności ? Bo ja się właśnie ciagle wstrzymuje przez to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Jakieś konkretne firmy które polecasz??
Po Antku mam 2 cienkie, 2 bambusowe z texpolu. Dokupiłam grubszy z minky i otulacz z samiboo. No ale chodzi mi po głowie coś dzianinowego z bambusa albo bambus+bawełna. Tylko go kosztuje.. Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kolejki to powiem Wam, że dotychczas miałam największy problem z młodą kobietą w przychodni!
I to nawet nie miałam zamiaru się wpychać, ale zapytałam starszego Pana gdzie jest rejestracja (w związku z RODO zmieniły się zasady), on mi mówi że w tym pokoju (pokazując) i że od razu z pobraniem. A ta babeczka z pyskiem ŻE TERAZ ONA WCHODZI I TAM JEST KOLEJKA. Ooooj dalej już się sypnęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja tez zacznę kupować już w takim razie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki do mycia maja 12-24 miesiace od otwarcia wiec nie zestarzeja sie. Apteczne zamowie we wrzesniu zeby byly swieze i nie lezaly u mnie w te upaly. Te misiowe kombinezony super. Ja mialam upatrzony na aliexpress wychodzi 40zl ale z ta cena oplaca sie smyk.. poogladam dzisiaj. Czy w sklepach tez sa?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Ja jestem jeszcze przed zakupami kocykowymi. Podoba mi się ten z colorstories, ale będę musiała dokupić jeszcze drugi cieplejszy na spacery.
IMG_9235.JPG Fajnie, nasze były typowe dziewczynkowe i tylko jeden nada się dla chłopca. Cytat:
A odnośnie rożka, to warto mieć dwa, zwłaszcza jeśli planuje się, że dziecko będzie w nim spało. Moja córka dużo ulewała i gdybym miała tylko jeden, to czasami mógłby nie zdążyć wyschnąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
hejka
Melduje się w nowym wątku. Dzisiaj również mam wizytę ale dopiero na 17 00. Zobaczymy co lekarz powie. Teraz jestem na etapie robienia naleśników. A co do wyprawki to mam jedynie wózek i łóżeczko w dodatku bez materaca... Niepozbierana taka jestem ze szkoda gadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
To cisne do smyka zaraz. Ja mam kocyk Minky taki cieplejszy. Drugi robi sie na drutach zolty. Mama TZ jakis ma nie wiem jaki. Planuje jeszcze rozek Minky.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.