|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
jal mam ja ogarnac to taka yoge odwalam, ze wasza gimnastyka to sie chowa ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale sporo rzeczy kupiliśmy.W piątek jak dostanę to znów zakupy, bo fotelik i koszule muszę sobie kupić. No i Młodej buty po szkole i strój na w-f. No i pewnie w szkole trzeba będzie jakieś ubezpieczenie, składki poopłacać, no i zajęcia dodatkowe się zaczną ![]() Waga dziecka tja... mój chłopak w 30 t 1770g - dobije do 4 kg jak nic
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam poproszę mojego 🤣 ale musi być chłopak przytomny bo jeszcze jakieś bliżej nie oznakowane szlaczki mi zrobi i będzie śmiesznie 🤣🤣
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj mojemu mówię że ma mi wannę wyszorować bo biorę dzisiaj kąpiel i muszę się TAM ogarnąć, a on do mnie jak zamierzam to zrobić
Jego mina była bezcenna jak się dowiedział że lusterko pójdzie w ruch Zaproponowałam, że może mi w tym pomóc ale zrezygnował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staniki do karmienia, plus farby i zaslony do pokoju mlodego, zaslony i dodatki do mojej sypialni, zaplacic za usg w tym miesiacu, kupic bilety lotnicze dla rodzicow tz na styczen... to jest ku**a neverending story
|
|
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolałabym chyba troszkę mniej na tym etapie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aż telefon oplulam ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Ja na szczęście tylko przycinam maszynką elektryczną
![]() Trafił mi się kupiec na ciuchy po Agacie, sprzedaje za bezcen, bo chce się tego pozbyć będzie kasa akurat na jutro na fryzjera, Młoda idzie
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakos dalam rade
u mnie to sluchajcie nie ma tragedii ogolnie choc latwo nie jest. Utrudnia mi to po prostu prysznic. Mam rogowy, wysoki brodzik i nie bylo by problemu gdyby nie to ze w srodku po rogu ma taka ala polke/siedzisko. Jal napuszcxe sobie wody i usiade to kuzwa mam prbem wstac. Teraz takie tsunami narobilam, zeies pietro wyzej zaczal szczekac jak wstawalam ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My drzwi do łazienki musimy kupić koniecznie
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do wyplaty jeszcze prawie 2 tygodnie
![]() . Ale musze powiedziec ze mnie Tesciowa zaskoczyla , dostala jubileusz z pracy i stwierdzila ze podzieli sie z dziecmi , no i nam oplaci OC , wiec mamy tysiac do przodu uffWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Pokażę Wam torby co mi się spodobaly:
jedynka dwójka trójka - mój faworyt
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny !
Zmotywowała mnie Vautrinka żeby do Was dołączyć Również podczytywałam Was od jakiegoś czasu, bo w zasadzie nawet nie wiedziałam, że tu na forum znajdę taki wątek ! Termin mam na 6.11.2018 i spodziewam się dziewczynki, ale w kwestii imienia nie doszliśmy z TŻ do porozumienia póki co. Ale zamierzam postawić na swoim ![]() freya_ka zdecydowanie trójka A jest tu może jakaś dziewczyna z Krakowa/okolic i decyduje się na szpital Żeromskiego? I wiecie coś może nt jakiś szkoleń/warsztatów u mnie w mieście? Wiem, że jest Bezpieczny Maluch 15.09, ale niestety u mnie ten termin odpada - a szkoda, chętnie bym się wybrała. Zdecydowała się któraś z Was na kosz pochłaniający zapachy, typu tommee tippee? Chętnie poczytam Wasze opinie
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś było o wszystkich czterech porodówkach w Poznaniu, całkiem ciekawie ![]() A jutro jadę do pracy więc w ogóle będzie aktywnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolejna dziewczynka na wątku, super Ja się wybieram do Łodzi 5.09 na Bezpiecznego Malucha Kosza nie mam, więc się nie wypowiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rozumiem, że chcesz się jako pierwsza u nas rozpakować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jutrzejsze zajęcia są o połogu, więc wolałabym tam być Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My idziemy na Bezpiecznego Malucha w przyszłym tygodniu, ale w Poznaniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
My zaczynamy szkołe w czwartek za tydzień.
![]() Rozważam jeszcze, czy kupować Agu jakiś prezent niby od brata albo od nas z okazji zostania starszą siostrą![]() Mam taki pomysł, żeby kupić balon napełniany helem w pudełku i żeby sobie otworzyła i ta karteczka - gratulacje jesteś starszą siostrą
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Freya a może dla Agaty jakaś koszulkę z napisem jestem starsza siostra? Żeby mogła ją dumnie nosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kosza jak masz mozliwosc to kup , u mnie jak corka czasami walnie to pol mieszkania smierdzi , a czasami jak otwieram szafke z koszem to mam ochote cofnac , dlatego codziennie wyrzucamy smieci mimo ze jest polowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Widze ze bylo o pielęgnacji Bożeny ... ja juz od dawna tylko z lusterkiem i to TZ trzyma lustereczko
ostatnio stwierdzil ze nawet z lusterkiem mi nie wychodzi...Znowu szef dał ciala i na czas zwolnienia nie zaniosl do Zusu i kasy nie bedzie na czas ciekawe kiedy przelew bede miala jak mnie to w☠☠☠☠ia ... czlowiek ma kredyt i na czas musi placic a tu nikt sie tym nie przejmuje ...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja zaraz zostawię kilka stówek w sklepie, bo farby trzeba kupić muszę panele zobaczyć i już mam dość remontu
![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej fretka! Co do kosza, to ja będę kupowała, bo w pracy mi dziewczyny bardzo polecały. Z resztą jak zobaczysz na youtube recenzje to ma to prawo działać, bo za każdym razem jak ten kosz się zamknie, to specjalny mechanizm zawija te pieluszki w szczelnym worku i to nie ma prawa śmierdzieć. Myślę że fajna rzecz.
Ja Bożenę narazie mogę sama ogarnąć bez problemu, ale ja mam prysznic bez ścian, taki wchodzony wiec mogę każda dowolną pozycję przybierać ![]() Jadę zaraz po taką komodę- przewijak <3 w ogóle nie wiem czy pisałam to już, ale tż na weekendzie w Polsce, wraca dopiero w poniedziałek, więc kupiłam sobie wasnie próbki farb, zamówię pizze którą będę się żywić od piątku do poniedziałku i będę malować pokój młodego Planuję ambitnie jedną ze ścian pomalować coś w ten deseń : IMG_1535475621.160262.jpg O czym mój tż jeszcze nie ma pojęcia zdziwi się jak wróci haha szczególnie jak wyjdzie krzywo lol W ogóle młody mi się zdecydowanie przekręcił, bo jak wcześniej tak super czułam go na górze brzucha tak dzisiaj mnie tak po pecherz kopie ze mam już serdecznie dość ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra doczolgaam sie i w jedna i w druga strone
dzis 3 bede sie kapac, bo jestem taka mokra, ze masakra a wiec tak... jesi chodzi o wyniki krwi to biale krwinki podwyzszone sa kiedy organizm.walczy z jakas bakteria i w ciazy tak moze byc - mama mi uswiadomila, ze przeciez mialam to zapalenie ucha. Reszta odstepst od norm polaczona jest z tymi bialymi krwinkami. Lekarz pytal czy ja na pewno w ciazy jestem, bo az nie mozliwe, ze one sa super. Jesli chodzi o mocz to bialkomocz standard i wyniki gorsze, ale skoro wszystko ok czyli nieboli nie szczypie to jest git. Sprawdzalismy serduszko tym tam wiecie podsluchem, ale szukal szukal i znalezc nie mogl wiec stwierdzil "chyba strajkuje" a ja sie smialam ze na poczekalni jeszcze mlody po zebrach kopal to raczej wszysto ok z nim na co doktrek " z nim ok na pewno bo mnie tu teraz tez okopuje" wlaczyl usg zeby zobaczyc serdszko i posluchac i sprawdzil szybciutko jak ulozony... uwaga... GLOWKA W DOL ![]() mowil ze na nastepnej wizycie nacykamy mu ladne ujecia na pamiatke. Dzis wgl dupsko pokazal i plecy wiec nawet nie bylo czego ogladac za bardzo. Nastepna wizyta 25.09 ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 11 kg jak w morde strzelil ![]() ![]() ![]() ![]() z tymi wagami to tez tak srednio. Pamietam jak mala mi mierzyla lekarka i miala wazyc ponad 4 kg na bank. Z usg wychodzilo 4500. Urodzil sie kurdupel 53 cm z waga 3400 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

jal mam ja ogarnac to taka yoge odwalam, ze wasza gimnastyka to sie chowa 

no ale sporo rzeczy kupiliśmy.
Zaproponowałam, że może mi w tym pomóc ale zrezygnował

Również podczytywałam Was od jakiegoś czasu, bo w zasadzie nawet nie wiedziałam, że tu na forum znajdę taki wątek ! 
termin porodu z usg 30.10.2018 z OM 07.11.2018..CC na 100% bedzie w październiku takze niepotrzebnie sie ubezpieczalam bo place skladki a kasy i tak nie dostane bo musialabym urodzic w listopadzie więc zrobiłam juz papa 3000 zl 🤣

Żeby mogła ją dumnie nosić
ciekawe kiedy przelew bede miala jak mnie to w☠☠☠☠ia ... czlowiek ma kredyt i na czas musi placic a tu nikt sie tym nie przejmuje ...

mowil ze na nastepnej wizycie nacykamy mu ladne ujecia na pamiatke. Dzis wgl dupsko pokazal i plecy wiec nawet nie bylo czego ogladac za bardzo. Nastepna wizyta 25.09