![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ?
Cytat:
Mnie zaś ciekawi dlaczego osoby którym nie podoba się duża ilość kontaktów seksualnych u potencjalnego partnera/partnerki są postrzegane jako zakompleksione osoby bojące się porównania , zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyzn sugerowanie im że są jakimś nieudacznikami z tego tytułu? Ja takich mężczyzn postrzegam raczej jako wrażliwych i uczuciowych ,oraz uważam że absolutnie tych cech nie należy się wyzbywać w imię postępu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ?
A co jest "wrażliwego i uczuciowego" w patrzeniu na to, ile penisów było w pochwie kobiety?
![]() A co postęp ma do tego to już nie mam zielonego pojęcia...
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Bo każdy jest panem swojego życia, tylko szkoda, że niektórzy chcą swoje panostwo wrzucać innym do gardła. Pewnie, że można sobie tutaj stawiać wymagania, tylko po co? Z drugiej strony warto zauważyć, że obie strony mają tendencję do piętnowania siebie. Jedni, że ktoś miał zbyt wielu, a drudzy, że ktoś miał za mało albo w ogóle nie miał nikogo. Czyli tak naprawdę zamiast skupiać się na człowieku i relacji, robi się z niczego ideologię, która ma daną osobę dowartościować... Jak dla mnie to głupota, która pokazuje, że ktoś naprawdę nie ma prawdziwych problemów w życiu.
Tak długo jak ktoś akceptuje swoją przeszłość i jest w stanie otwarcie o niej mówić tak jest dla mnie dana osoba w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
BAN stały
|
Cytat:
Już prędzej zrozumiem, że ktoś na przykład nie chce dziewicy albo prawiczka w pewnym wieku, bo to np. może oznaczać, że dana osoba nie uznaje seksu przed ślubem, albo ma jakieś problemy zdrowotne lub psychologiczne. Nadal to głupie, bo to czyjaś prywatna sprawa kto co z kim i jak, ale na siłę można to jakoś obronić. Zresztą w bardzo wielu kulturach czymś bardzo dziwnym było brać na męża/żonę prawiczka/dziewicę. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-10-24 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
"np. może oznaczać, że dana osoba nie uznaje seksu przed ślubem, albo ma jakieś problemy zdrowotne lub psychologiczne." dopóki to znajduje się w strefie domysłów, a nie faktów, to przekreślanie takich osób jest taką samą głupotą, co sam przyznałeś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez InterferonAlfa Czas edycji: 2018-10-31 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Żebyśmy mieli tylko takie problemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86031550]Mnie zaś ciekawi dlaczego osoby którym nie podoba się duża ilość kontaktów seksualnych u potencjalnego partnera/partnerki są postrzegane jako zakompleksione osoby bojące się porównania , zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyzn sugerowanie im że są jakimś nieudacznikami z tego tytułu?
Ja takich mężczyzn postrzegam raczej jako wrażliwych i uczuciowych ,oraz uważam że absolutnie tych cech nie należy się wyzbywać w imię postępu.[/QUOTE] mężczyzn uważających kogoś za dziwkę nie uważam za wrażliwych czy uczuciowych. Raczej za prostakow i chamów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników. Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112]Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników.
Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]Nie kocha Cię, bo nie interesuje go ilu miałaś przed nim partnerów? Jest to dla mnie tak dalece posunięta abstrakcja, że trochę brak mi słów. Bo co Ty jesteś? Mydło i mu się wymydlisz od nadmiernego użycia? Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112]Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników.
Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE] Dlaczego? Zazdrość? ![]() Jesteś jabłuszkiem w sklepie lub bułką?
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]A to się powinno rwać szaty niczym Rejtan na wieść, że oblubienica nie jest dziewicą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
2. Ma dobrego ginekologa za 200 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Ale ... o so wogle chooozi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 |
BAN stały
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86048048]Albo z faktu ze dany człowiek nie przypomina kawałka betonu na asfalcie .[/QUOTE]
Twoja wartość w twoim dziewictwie. Tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112] Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników. Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]
nie układałabym sobie życia z człowiekiem który nie spełnia moich oczekiwań. Nie zaakceptowałabym gwałciciela czy klienta prostytutek. Rozumiem Twoje osobiste preferencje, ale nie zaakceptowałabym człowieka który by głęboko wnikał w to ile osób mnie dotykało. Nie czułabym się kochana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86050698]nie układałabym sobie życia z człowiekiem który nie spełnia moich oczekiwań. Nie zaakceptowałabym gwałciciela czy klienta prostytutek.
Rozumiem Twoje osobiste preferencje, ale nie zaakceptowałabym człowieka który by głęboko wnikał w to ile osób mnie dotykało. Nie czułabym się kochana.[/QUOTE] I który uzależnia moją wartość od tego, ile tych osób było, dodajmy. To dopiero patologia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Dziś ludzie długo i szczęśliwie żyją, ale kiedyś czasy były bardziej burzliwe i rekordzistki miały 8 mężów z każdym będąc póki śmierć ich nie rozłączyła...
I co z taką kobietą? Złomowisko bo ja 7 dotykało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O właśnie! Trza by jeszcze dodać, że te czasy były też bardziej purytańskie, a jakoś nikomu nie przeszkadzało, że dama, oczywiście po odbyciu stosownej żałoby, wiązała się z tym ,,ósmym" i nie była uważana za towar ,,przechodzony" ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Nówka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Wszystko się sprowadza do naszej mentalności, "Janka która jest piosenkarką lub aktorką i może mieć 20 partnerów seksualnych no bo jest artystką i jej wypada i jest za to podziwiana, Irka z naprzeciwka jest zwyczajną latawicą bo kto to widział żeby zwykła dziewczyna miała tylu facetów?" - jednej zazdrościmy bujnego życia seksualnego a inną piętnujemy za to samo.
Nie wypowiadam się za kobiety ale facet który liczy że na pierwszej randce każda kobieta wskoczy mu do łóżka a do ołtarza zaprowadzi dziewicę to dureń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
![]() Dlaczego ,,musiała"?
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Bo inaczej nie miałaby się z czego utrzymać (kobiety nie pracowały).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86070034]Bo inaczej nie miałaby się z czego utrzymać (kobiety nie pracowały).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Chyba, że pierwszy czy drugi uposażył ją na tyle sowicie, że nie musiała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i to prawda, tyle że mentalność, moralność, poglądy - każdy jak tyłek ma własne.Ja Jance nie zazdroszczę, bo uważam że prawdopodobnie ktoś po drodze do bursztynowego słowika wymuszał na niej seks, i czego tu zazdrościć? Irki nawet nie rozpoznam na ulicy bo nie wiem kto na przeciwko mieszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Z tym wymuszaniem seksu to byłbym ostrożny. Od zarania dziejów było znane pojęcie '' kariera przez łóżko " i były osoby ( chłopy i kobity) co z niej korzystały i były takie co nie korzystały. Wybór drogi życiowej należy do nas i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast ostatnie afery dotyczące holiłudzkich celebrytów i oświadczenia aktorek doświadczających ich "zainteresowania " wiele mówią o światku artystycznym. I moim zdaniem nie ma tu czego zazdrościć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.