Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-10-23, 20:50   #91
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

Dot.: Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ?

Cytat:
Napisane przez Hanged Pokaż wiadomość
Moje upodobania co do partnerów nie są w ogóle podobne do upodobań kielczanina. Ale...
Niezmiernie mnie drażni, gdy ktoś wmawia innym że nie powinni mieć w tej kwestii swojego widzimisię, bo słuszne jest jedno (w tym wypadku edana84). Może mieć swoje kompleksy, może być to jego a nie jej (partnerki) problem. Nikogo nie powinno to obchodzić. On wyraził swoją opinię, nie narzuca jej nikomu.

Mnie zaś ciekawi dlaczego osoby którym nie podoba się duża ilość kontaktów seksualnych u potencjalnego partnera/partnerki są postrzegane jako zakompleksione osoby bojące się porównania , zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyzn sugerowanie im że są jakimś nieudacznikami z tego tytułu?

Ja takich mężczyzn postrzegam raczej jako wrażliwych i uczuciowych ,oraz uważam że absolutnie tych cech nie należy się wyzbywać w imię postępu.
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-24, 01:15   #92
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ?

A co jest "wrażliwego i uczuciowego" w patrzeniu na to, ile penisów było w pochwie kobiety? Bo dla mnie osoba wrażliwa i uczuciowa patrzy na całokształt drugiego człowieka - na intelekt, osobowość, wrażliwość, duchowość a nie na niewidzialny licznik na organach rodnych.

A co postęp ma do tego to już nie mam zielonego pojęcia...

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-24, 12:13   #93
kielczanin
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Bo??

Taki masz widać gust.

Nie? Przecież sam napisałeś, że kobieta z wyższą liczbą partnerów, dla Ciebie nie nadaje się do związku. Tylko co to ma do rzeczy? To nie zainteresowania, waga, uroda, wzrost ani nr buta. To jest kompleks. Wmawianie, że z kobietą jest coś nie tak, bo miała w sobie 10 penisów, bo Ty w tym czasie nie byłeś w żadnej waginie (tak zakładam po tym co napisałeś), to wyraz poważnych kompleksów.

G**** Ci daje do zrozumienia. Kobieta ma prawo mieć na daną chwilę tylu partnerów ilu uważa za stosowne. I na pewno będąc z dwoma nie myślała o tym by Tobie tym faktem się przypodobać.

Nie odpowiada Ci, że któraś miała tylu a tylu partnerów, że brała udział w trójkątach, orgiach, etc to nie jej problem, a Twój.
I tak, masz poważny problem, kompleksy wyzierają z Ciebie na kilometr.
Przypomnę tylko, że kobieta nie musi chcieć się spotykać z facetem z kompleksami na punkcie jej ilości partnerów seksualnych. I to jest bardzo dobry powód w opozycji do tych Twoich powodów.
A Ty starasz się nieudolnie usprawiedliwić takie zachowania, żeby sobie zapodać przyrodzenie w waginie jakiejś laski co miała 150 kolesi. Daje ci to asekuracje.Bo to ze mną jest coś "nie tak" niż z takimi kolesiówami i z Tobą. Dalej przerzucasz winę na mnie, jakobym miał być odpowiedzialny za to, że one potem nie chcą się bzykać z lęku przed osądem. Co mnie to? Mam swoje preferencje i tyle. Bardziej cenie sobie więź i seks z niej wynikający niż tylko ruchy frykcyjne. Dotarło?
kielczanin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-24, 12:26   #94
FranciscoF
BAN stały

Bo każdy jest panem swojego życia, tylko szkoda, że niektórzy chcą swoje panostwo wrzucać innym do gardła. Pewnie, że można sobie tutaj stawiać wymagania, tylko po co? Z drugiej strony warto zauważyć, że obie strony mają tendencję do piętnowania siebie. Jedni, że ktoś miał zbyt wielu, a drudzy, że ktoś miał za mało albo w ogóle nie miał nikogo. Czyli tak naprawdę zamiast skupiać się na człowieku i relacji, robi się z niczego ideologię, która ma daną osobę dowartościować... Jak dla mnie to głupota, która pokazuje, że ktoś naprawdę nie ma prawdziwych problemów w życiu.

Tak długo jak ktoś akceptuje swoją przeszłość i jest w stanie otwarcie o niej mówić tak jest dla mnie dana osoba w porządku.
FranciscoF jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-24, 13:18   #95
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FranciscoF Pokaż wiadomość
Pewnie, że można sobie tutaj stawiać wymagania, tylko po co? Z drugiej strony warto zauważyć, że obie strony mają tendencję do piętnowania siebie. Jedni, że ktoś miał zbyt wielu, a drudzy, że ktoś miał za mało albo w ogóle nie miał nikogo. Czyli tak naprawdę zamiast skupiać się na człowieku i relacji, robi się z niczego ideologię, która ma daną osobę dowartościować... Jak dla mnie to głupota, która pokazuje, że ktoś naprawdę nie ma prawdziwych problemów w życiu.
Przecież to kielczanin stawia wymogi, że kobieta musi mieć w swojej przeszłości seksualnej max 2 różne penisy w sobie (swoją drogą jestem ciekaw, czy tylko waginalnie, czy także oralnie i analnie jest to liczone).
Już prędzej zrozumiem, że ktoś na przykład nie chce dziewicy albo prawiczka w pewnym wieku, bo to np. może oznaczać, że dana osoba nie uznaje seksu przed ślubem, albo ma jakieś problemy zdrowotne lub psychologiczne. Nadal to głupie, bo to czyjaś prywatna sprawa kto co z kim i jak, ale na siłę można to jakoś obronić.
Zresztą w bardzo wielu kulturach czymś bardzo dziwnym było brać na męża/żonę prawiczka/dziewicę.

Edytowane przez edan84
Czas edycji: 2018-10-24 o 13:19
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-24, 13:39   #96
FranciscoF
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Przecież to kielczanin stawia wymogi, że kobieta musi mieć w swojej przeszłości seksualnej max 2 różne penisy w sobie (swoją drogą jestem ciekaw, czy tylko waginalnie, czy także oralnie i analnie jest to liczone).
Już prędzej zrozumiem, że ktoś na przykład nie chce dziewicy albo prawiczka w pewnym wieku, bo to np. może oznaczać, że dana osoba nie uznaje seksu przed ślubem, albo ma jakieś problemy zdrowotne lub psychologiczne. Nadal to głupie, bo to czyjaś prywatna sprawa kto co z kim i jak, ale na siłę można to jakoś obronić.
Zresztą w bardzo wielu kulturach czymś bardzo dziwnym było brać na męża/żonę prawiczka/dziewicę.
Nie odnosiłem się do postu Kielczanina, tylko do tezy zawartej w temacie.

"np. może oznaczać, że dana osoba nie uznaje seksu przed ślubem, albo ma jakieś problemy zdrowotne lub psychologiczne."

dopóki to znajduje się w strefie domysłów, a nie faktów, to przekreślanie takich osób jest taką samą głupotą, co sam przyznałeś
Stary 2018-10-25, 15:46   #97
InterferonAlfa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez FranciscoF Pokaż wiadomość
Bo każdy jest panem swojego życia, tylko szkoda, że niektórzy chcą swoje panostwo wrzucać innym do gardła. Pewnie, że można sobie tutaj stawiać wymagania, tylko po co? Z drugiej strony warto zauważyć, że obie strony mają tendencję do piętnowania siebie. Jedni, że ktoś miał zbyt wielu, a drudzy, że ktoś miał za mało albo w ogóle nie miał nikogo. Czyli tak naprawdę zamiast skupiać się na człowieku i relacji, robi się z niczego ideologię, która ma daną osobę dowartościować... Jak dla mnie to głupota, która pokazuje, że ktoś naprawdę nie ma prawdziwych problemów w życiu.

Tak długo jak ktoś akceptuje swoją przeszłość i jest w stanie otwarcie o niej mówić tak jest dla mnie dana osoba w porządku.
Wyczerpales temat, który od zarania dziejów for typu brawo i wizaz po kres istnienia będzie wracał

Edytowane przez InterferonAlfa
Czas edycji: 2018-10-31 o 15:44
InterferonAlfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-25, 15:59   #98
FranciscoF
BAN stały

Żebyśmy mieli tylko takie problemy
Stary 2018-10-25, 20:50   #99
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86031550]Mnie zaś ciekawi dlaczego osoby którym nie podoba się duża ilość kontaktów seksualnych u potencjalnego partnera/partnerki są postrzegane jako zakompleksione osoby bojące się porównania , zwłaszcza jeśli chodzi o mężczyzn sugerowanie im że są jakimś nieudacznikami z tego tytułu?
Ja takich mężczyzn postrzegam raczej jako wrażliwych i uczuciowych ,oraz uważam że absolutnie tych cech nie należy się wyzbywać w imię postępu.[/QUOTE]
mężczyzn uważających kogoś za dziwkę nie uważam za wrażliwych czy uczuciowych. Raczej za prostakow i chamów.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 06:47   #100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
A co jest "wrażliwego i uczuciowego" w patrzeniu na to, ile penisów było w pochwie kobiety? Bo dla mnie osoba wrażliwa i uczuciowa patrzy na całokształt drugiego człowieka - na intelekt, osobowość, wrażliwość, duchowość a nie na niewidzialny licznik na organach rodnych.

A co postęp ma do tego to już nie mam zielonego pojęcia...

Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników.

Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 06:55   #101
Atavish
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112]Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników.

Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]Nie kocha Cię, bo nie interesuje go ilu miałaś przed nim partnerów?
Jest to dla mnie tak dalece posunięta abstrakcja, że trochę brak mi słów.
Bo co Ty jesteś? Mydło i mu się wymydlisz od nadmiernego użycia?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-27, 07:54   #102
Frezja__
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112]Spłycasz sprawę do narządów rozrodczych a może warto spojrzeć na to trochę szerzej ? Skoro patrzysz na całość człowieka to na jego seksualność również. Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników.

Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]

Dlaczego? Zazdrość?

Jesteś jabłuszkiem w sklepie lub bułką?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 12:19   #103
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Dlaczego? Zazdrość?

Jesteś jabłuszkiem w sklepie lub bułką?
Tego typu stwierdzenia mogą wynikać z niskiej pewności siebie.
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-27, 23:18   #104
edan84
BAN stały

Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]A to się powinno rwać szaty niczym Rejtan na wieść, że oblubienica nie jest dziewicą?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-28, 04:49   #105
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anonimka1988 Pokaż wiadomość
Tego typu stwierdzenia mogą wynikać z niskiej pewności siebie.

Albo z faktu ze dany człowiek nie przypomina kawałka betonu na asfalcie .
Stary 2018-10-28, 04:50   #106
ela10000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Monika146 Pokaż wiadomość
Witam,

Spotykam się ostatnio z licznymi opiniami, że kobiety, które miały np. 20-30 partnerów są puszczalskie, łatwe i są dz...kami ?

Chciałabym poznać Wasze opinie. Czy faktycznie można uzależniać wartość kobiety od tego ilu miała partnerów oraz czy to o niej jakoś świadczy ?

Jako kobietę, może nie z dużą ilością partnerów, ale jakaś jednak i koleżankę takich, którym różnie życie się potoczyło mnie to razi i nie wiem czy to ze mną coś jest nie tak, czy tymi ludźmi, ktorzy tak się wyrazaja ?
1. Bo sprawdza swoją wydajność.
2. Ma dobrego ginekologa za 200 zł.
ela10000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-28, 07:06   #107
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ela10000 Pokaż wiadomość
1. Bo sprawdza swoją wydajność.
2. Ma dobrego ginekologa za 200 zł.

Ale ... o so wogle chooozi ???
Stary 2018-10-28, 10:52   #108
mariamalaria
BAN stały

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86048048]Albo z faktu ze dany człowiek nie przypomina kawałka betonu na asfalcie .[/QUOTE]

Twoja wartość w twoim dziewictwie. Tak?
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-28, 19:13   #109
Konto usunięte

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;86045112] Ja gdybym dowiedziała się że mężczyzna z którym układam sobie życie miał wiele partnerek seksualnych to czułabym złość ,zazdrość ,ból i wiele innych skrajnych emocji więc pewnie bym tego nie zaakceptowała . Więc wychodzę z założenia że mężczyźni też mają prawo do swoich własnych odczuć i to nie czyni z nich zakompleksionych nieudaczników. Co więcej gdyby ten owy mężczyzną powiedział mi że wisi mu fakt z iloma facetami spałam i ilu mężczyzn mnie dotykało to byłoby to dla mnie bardzo niepokojące. I nie czułabym że mnie kocha.[/QUOTE]
nie układałabym sobie życia z człowiekiem który nie spełnia moich oczekiwań. Nie zaakceptowałabym gwałciciela czy klienta prostytutek.

Rozumiem Twoje osobiste preferencje, ale nie zaakceptowałabym człowieka który by głęboko wnikał w to ile osób mnie dotykało.

Nie czułabym się kochana.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-29, 06:37   #110
mariamalaria
BAN stały

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86050698]nie układałabym sobie życia z człowiekiem który nie spełnia moich oczekiwań. Nie zaakceptowałabym gwałciciela czy klienta prostytutek.

Rozumiem Twoje osobiste preferencje, ale nie zaakceptowałabym człowieka który by głęboko wnikał w to ile osób mnie dotykało.

Nie czułabym się kochana.[/QUOTE]

I który uzależnia moją wartość od tego, ile tych osób było, dodajmy. To dopiero patologia.
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-31, 15:49   #111
InterferonAlfa
BAN stały

Dziś ludzie długo i szczęśliwie żyją, ale kiedyś czasy były bardziej burzliwe i rekordzistki miały 8 mężów z każdym będąc póki śmierć ich nie rozłączyła...
I co z taką kobietą? Złomowisko bo ja 7 dotykało?
InterferonAlfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-01, 06:23   #112
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InterferonAlfa Pokaż wiadomość
Dziś ludzie długo i szczęśliwie żyją, ale kiedyś czasy były bardziej burzliwe i rekordzistki miały 8 mężów z każdym będąc póki śmierć ich nie rozłączyła...
I co z taką kobietą? Złomowisko bo ja 7 dotykało?

O właśnie!

Trza by jeszcze dodać, że te czasy były też bardziej purytańskie, a jakoś nikomu nie przeszkadzało, że dama, oczywiście po odbyciu stosownej żałoby, wiązała się z tym ,,ósmym" i nie była uważana za towar ,,przechodzony"
Stary 2018-11-01, 14:09   #113
KrolowaDancingu
Nówka

Cytat:
Napisane przez heavyduty Pokaż wiadomość

O właśnie!

Trza by jeszcze dodać, że te czasy były też bardziej purytańskie, a jakoś nikomu nie przeszkadzało, że dama, oczywiście po odbyciu stosownej żałoby, wiązała się z tym ,,ósmym" i nie była uważana za towar ,,przechodzony"
Bo w tych czasach musiała mieć męża - nie ważne ilu
KrolowaDancingu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-02, 09:22   #114
arno22
Zadomowienie

Wszystko się sprowadza do naszej mentalności, "Janka która jest piosenkarką lub aktorką i może mieć 20 partnerów seksualnych no bo jest artystką i jej wypada i jest za to podziwiana, Irka z naprzeciwka jest zwyczajną latawicą bo kto to widział żeby zwykła dziewczyna miała tylu facetów?" - jednej zazdrościmy bujnego życia seksualnego a inną piętnujemy za to samo.
Nie wypowiadam się za kobiety ale facet który liczy że na pierwszej randce każda kobieta wskoczy mu do łóżka a do ołtarza zaprowadzi dziewicę to dureń.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-02, 17:03   #115
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KrolowaDancingu Pokaż wiadomość
Bo w tych czasach musiała mieć męża - nie ważne ilu

Dlaczego ,,musiała"?
Stary 2018-11-02, 18:16   #116
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez heavyduty Pokaż wiadomość

Dlaczego ,,musiała"?
Bo inaczej nie miałaby się z czego utrzymać (kobiety nie pracowały).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-02, 19:05   #117
heavyduty
Rozeznanie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86070034]Bo inaczej nie miałaby się z czego utrzymać (kobiety nie pracowały).

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Chyba, że pierwszy czy drugi uposażył ją na tyle sowicie, że nie musiała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-11-02, 19:21   #118
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
Wszystko się sprowadza do naszej mentalności, "Janka która jest piosenkarką lub aktorką i może mieć 20 partnerów seksualnych no bo jest artystką i jej wypada i jest za to podziwiana, Irka z naprzeciwka jest zwyczajną latawicą bo kto to widział żeby zwykła dziewczyna miała tylu facetów?" - jednej zazdrościmy bujnego życia seksualnego a inną piętnujemy za to samo.
Nie wypowiadam się za kobiety ale facet który liczy że na pierwszej randce każda kobieta wskoczy mu do łóżka a do ołtarza zaprowadzi dziewicę to dureń.

i to prawda, tyle że mentalność, moralność, poglądy - każdy jak tyłek ma własne.Ja Jance nie zazdroszczę, bo uważam że prawdopodobnie ktoś po drodze do bursztynowego słowika wymuszał na niej seks, i czego tu zazdrościć? Irki nawet nie rozpoznam na ulicy bo nie wiem kto na przeciwko mieszka.
Stary 2018-11-03, 08:49   #119
arno22
Zadomowienie

Z tym wymuszaniem seksu to byłbym ostrożny. Od zarania dziejów było znane pojęcie '' kariera przez łóżko " i były osoby ( chłopy i kobity) co z niej korzystały i były takie co nie korzystały. Wybór drogi życiowej należy do nas i tyle.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-11-03, 13:33   #120
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
Z tym wymuszaniem seksu to byłbym ostrożny. Od zarania dziejów było znane pojęcie '' kariera przez łóżko " i były osoby ( chłopy i kobity) co z niej korzystały i były takie co nie korzystały. Wybór drogi życiowej należy do nas i tyle.
To prawda.

Natomiast ostatnie afery dotyczące holiłudzkich celebrytów i oświadczenia aktorek doświadczających ich "zainteresowania " wiele mówią o światku artystycznym. I moim zdaniem nie ma tu czego zazdrościć.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości