![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój chłopak i jego współlokatorka
Z drugiej strony jednak skoro z nią mieszka, to już tam mógł sobie z nią robić co chciał.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
klasyczny friendzone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
No tak. A on mi zarzucał, że to wszystko moja wina i tak się wkurzam o nią a nawet jej nie znam, bo z nią nigdy nie rozmawiałam
![]() Chciałam też dodać, że on w ogóle broni swoich wszystkich znajomych i uważa ich za świętość. A raz była taka sytuacja, że przy moich najbliższych mi koleżankach wyzwał moją znajomą. I po chwili skapnął się, że, ojej, chyba przesadziłem. Dopiero teraz przejrzałam na oczy jaki to toksyczny typ. Edytowane przez colorful3894 Czas edycji: 2018-09-28 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
ten facet jest niepoważny i to mocno. Tu już nawet nie chodzi o tą jego przyjaciółkę, ale o to jaki jest w stosunku do Ciebie. Z tego co piszesz, to ten koleś ocieka toksyną i obraża twoją znajomą przy twoich najblizszych kolezankach, a swoich zaciekle broni i zlego slowa o nich nie powie. Ta, ciekawe. nawet w tej kwestii udaje niewinnego i grzecznego misia co to tylko wszystko robi dobrze, a jego dziewczyna jest tą zła. Pieprzy za przeproszeniem glupoty o tym lóżku, zwykly łgacz i mowi ze go wkurzasz? Ależ oczywiscie, że go wkurzasz, bo prawda boli najbardziej gdy się ja powie prosto w oczy. uciekaj od niego jak najdalej. Z doswiadczenia ci powiem, ze to wszystko bierze się z domu. Jezeli jego ojciec nie szanuje matki i nigdy jej nie szanowal, to on tez nie bedzie. Jesli bedzie z niej szydzil, bedzie dla niej chamem, to on mając takie wzorce w domu stanie się taki sam dla swojej przyszlej kobiety. I to nie jest tak ze on tylko Ciebie tak traktuje. On bedzie tak traktowal każdą swoją przyszła dziewczyne, narzeczoną, żonę etc., bo nie widzi w tym nic złego. Po prostu. Nie dopasowaliscie się i pamietaj, ze toksycznym partnerom zawsze mowi sie NIE, bo oni sie nie zmienia.
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Imizael Czas edycji: 2018-09-29 o 00:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
A to się okaże z czasem..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Choć, jeśli ta dziewczyna jest tak śliczna, jak Autorka pisze, to raczej nie pokusi się na jej ex. Może ją rajcuje to, że współlokator ma na nią chrapkę, a musi oblizywać się na darmo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
bez obrazy dla chłopaka może jej grubi panowie nie kręcą.
On już raz zrobił solidne podchody i nie dość że obszedł się smakiem to wyszedł na idiotę. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-09-29 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Chciałabym wtedy zobaczyć jego minę ->
![]() Skoro wtedy się nie połasiła, to tym bardziej teraz. Nie jest idiotką. Na pewno odczytała jego intencje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Szkoda gadać dziewczyny.
![]() Edytowane przez colorful3894 Czas edycji: 2018-09-29 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ten facet to zwykły dupek. Daj sobie teraz czas, na pewno poznasz kogoś, kto będzie Ciebie wart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.