Mój chłopak i jego współlokatorka - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-09-28, 13:44   #91
colorful3894
Przyczajenie

Dot.: Mój chłopak i jego współlokatorka

Z drugiej strony jednak skoro z nią mieszka, to już tam mógł sobie z nią robić co chciał. Ale to już nieważne
colorful3894 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-28, 13:50   #92
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorful3894 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony jednak skoro z nią mieszka, to już tam mógł sobie z nią robić co chciał. Ale to już nieważne
Autorko, ale zapewne sprawa rozbija się o to, że ona nie chciała.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-28, 13:52   #93
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

klasyczny friendzone
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-28, 13:53   #94
colorful3894
Przyczajenie

No tak. A on mi zarzucał, że to wszystko moja wina i tak się wkurzam o nią a nawet jej nie znam, bo z nią nigdy nie rozmawiałam Tylko on nie rozumie, że ja jej nie muszę poznawać, bo ona nie jest niczego winna. Winny jest jedynie on ze względu na swoją postawę i brak liczenia się ze mną.

Chciałam też dodać, że on w ogóle broni swoich wszystkich znajomych i uważa ich za świętość. A raz była taka sytuacja, że przy moich najbliższych mi koleżankach wyzwał moją znajomą. I po chwili skapnął się, że, ojej, chyba przesadziłem. Dopiero teraz przejrzałam na oczy jaki to toksyczny typ.

Edytowane przez colorful3894
Czas edycji: 2018-09-28 o 13:56
Stary 2018-09-28, 16:50   #95
unforgiven7384
Raczkowanie

ten facet jest niepoważny i to mocno. Tu już nawet nie chodzi o tą jego przyjaciółkę, ale o to jaki jest w stosunku do Ciebie. Z tego co piszesz, to ten koleś ocieka toksyną i obraża twoją znajomą przy twoich najblizszych kolezankach, a swoich zaciekle broni i zlego slowa o nich nie powie. Ta, ciekawe. nawet w tej kwestii udaje niewinnego i grzecznego misia co to tylko wszystko robi dobrze, a jego dziewczyna jest tą zła. Pieprzy za przeproszeniem glupoty o tym lóżku, zwykly łgacz i mowi ze go wkurzasz? Ależ oczywiscie, że go wkurzasz, bo prawda boli najbardziej gdy się ja powie prosto w oczy. uciekaj od niego jak najdalej. Z doswiadczenia ci powiem, ze to wszystko bierze się z domu. Jezeli jego ojciec nie szanuje matki i nigdy jej nie szanowal, to on tez nie bedzie. Jesli bedzie z niej szydzil, bedzie dla niej chamem, to on mając takie wzorce w domu stanie się taki sam dla swojej przyszlej kobiety. I to nie jest tak ze on tylko Ciebie tak traktuje. On bedzie tak traktowal każdą swoją przyszła dziewczyne, narzeczoną, żonę etc., bo nie widzi w tym nic złego. Po prostu. Nie dopasowaliscie się i pamietaj, ze toksycznym partnerom zawsze mowi sie NIE, bo oni sie nie zmienia.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez colorful3894 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że Ci się z nim ułożyło, ale w moim przypadku tak nie będzie. On zaprosił swoją psiapsiółę wiedząc, że będę spali razem w jednym łóżku. To już dla mnie za dużo
I Brawo. Cenię taką postawę. Facet Cię miał w dupie, więc Ty teraz będziesz miała jego. Karma wraca, a on zostanie z niczym
unforgiven7384 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-29, 00:00   #96
Imizael
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unforgiven7384 Pokaż wiadomość
ten facet jest niepoważny i to mocno. Tu już nawet nie chodzi o tą jego przyjaciółkę, ale o to jaki jest w stosunku do Ciebie. Z tego co piszesz, to ten koleś ocieka toksyną i obraża twoją znajomą przy twoich najblizszych kolezankach, a swoich zaciekle broni i zlego slowa o nich nie powie. Ta, ciekawe. nawet w tej kwestii udaje niewinnego i grzecznego misia co to tylko wszystko robi dobrze, a jego dziewczyna jest tą zła. Pieprzy za przeproszeniem glupoty o tym lóżku, zwykly łgacz i mowi ze go wkurzasz? Ależ oczywiscie, że go wkurzasz, bo prawda boli najbardziej gdy się ja powie prosto w oczy. uciekaj od niego jak najdalej. Z doswiadczenia ci powiem, ze to wszystko bierze się z domu. Jezeli jego ojciec nie szanuje matki i nigdy jej nie szanowal, to on tez nie bedzie. Jesli bedzie z niej szydzil, bedzie dla niej chamem, to on mając takie wzorce w domu stanie się taki sam dla swojej przyszlej kobiety. I to nie jest tak ze on tylko Ciebie tak traktuje. On bedzie tak traktowal każdą swoją przyszła dziewczyne, narzeczoną, żonę etc., bo nie widzi w tym nic złego. Po prostu. Nie dopasowaliscie się i pamietaj, ze toksycznym partnerom zawsze mowi sie NIE, bo oni sie nie zmienia.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

I Brawo. Cenię taką postawę. Facet Cię miał w dupie, więc Ty teraz będziesz miała jego. Karma wraca, a on zostanie z niczym
No nie, zostanie z współlokatorką..

Edytowane przez Imizael
Czas edycji: 2018-09-29 o 00:02
Imizael jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-29, 00:04   #97
unforgiven7384
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Imizael Pokaż wiadomość
No nie, zostanie z współlokatorką..
Która go nie chce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-29, 11:24   #98
Imizael
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unforgiven7384 Pokaż wiadomość
Która go nie chce
A to się okaże z czasem..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Imizael jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-29, 14:52   #99
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Imizael Pokaż wiadomość
A to się okaże z czasem..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak to się mówi: Na bezrybiu i rak ryba
Choć, jeśli ta dziewczyna jest tak śliczna, jak Autorka pisze, to raczej nie pokusi się na jej ex. Może ją rajcuje to, że współlokator ma na nią chrapkę, a musi oblizywać się na darmo.
Stary 2018-09-29, 15:42   #100
Hultaj
BAN stały

bez obrazy dla chłopaka może jej grubi panowie nie kręcą.

On już raz zrobił solidne podchody i nie dość że obszedł się smakiem to wyszedł na idiotę. Zarezerwował w hotelu pokój 2osobowy ze wspólnym łóżkiem i celowo nie dopilnował zmiany rezerwacji. Akurat bardzo na rękę było mu zapomnieć i czystym przypadkiem wylądować w 1 łóżku z atrakcyjną koleżanką.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2018-09-29 o 15:46
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-09-29, 15:58   #101
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Chciałabym wtedy zobaczyć jego minę ->
Skoro wtedy się nie połasiła, to tym bardziej teraz. Nie jest idiotką. Na pewno odczytała jego intencje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-09-29, 21:55   #102
colorful3894
Przyczajenie

Szkoda gadać dziewczyny.

Edytowane przez colorful3894
Czas edycji: 2018-09-29 o 21:59
Stary 2018-09-29, 22:08   #103
unforgiven7384
Raczkowanie

Ten facet to zwykły dupek. Daj sobie teraz czas, na pewno poznasz kogoś, kto będzie Ciebie wart
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości