![]() |
#91 |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Nie wiem co o tym myśleć
Ja na twoim miejscu czekałabym teraz na jego ruch, ty postarałaś się już wystarczająco. I nie nastawiałabym się na nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
BAN stały
|
Ale przeciez napisałam wszystko. Napisałam też, ze raz zaproponowalam spotkanie, po spotkaniu on sie odezwal, ja napisalam w srode poznym wieczorem. Jesli sie nie odezwie w sprawie spotkania to sprawa prosta. Nie wiem o czym tu dyskutowac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem spokojnie mozesz do niego pisac smsy, maile etc. Jak Ci zalezy, to nie warto odpuszczac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, że sie powołuję na wspolnego kilege, ale on go zna i powiem wam, że coraz bardziej myślę o slowach, ze ze strony tego prawnika nie otrzymam odpwiedziego zaangazowania w znajomosc itp i coraz bardziej mnie to męczy. Dlatego przestaję do niego pisać. Jesli cos się odezwie napisze, ze mi nie odpowiada taka znajomosc, ze na poczatku deklarowal chec kontynuowania, a pozniej nic sie nie odzywa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Zaproponował spotkanie na jutro
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem za bardzo się nakręcasz na zamożnego prawnika. Po raz enty analizujesz każde słowo.
Jak jeszcze zaczniesz mu robić wyrzuty ze za mało dor odzywa i czemu tak a nie inaczej to zwieje XD Moim zdaniem za wcześnie na takie rizmowy |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Akurat jeśli chodzi o kasę to mam jej więcej, więc słaba próba, że lecę na kasę. Po prostu to fajny facet. Dla mnie słowa mają duże znaczenie. Skoro mowie komus, ze chce sie z nim spotykac, to traktuje serio takie deklaracje. Jesli dla niego to byla taka gadka-szmatka, to nie widze sensu w kontynuowaniu znajomości
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ja też nie wiem czy jest sens w takich rozmowach. Skoro ktoś się nie odzywa to pewnie za bardzo zainteresowany nie jest. Dla mnie to on nie musi byc w ogole zainteresowany, ale ja wziełam serio jego słowa, że chce kontynuować znajomosc. Pewnie gdyby nic takiego nie mowił nie proponowałabym spotkania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
Powiem szczerze, że się waham czy się spotkać czy nie. Dla mnie jego słowa, żeby się spotykać dalej po rozprawie, to nie bylo coś na wyrost. Sądziłam, że jest zainteresowany. W sumie to nie wiem czy z doskoku. Bo znamy sie od miesiaca a byloby to 6 spotkanie
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ale drugie na gruncie prywatnym. Oddziel w końcu spotkania w sprawach zawodowych od prywatnych, bo chyba Ci to miesza w głowie. Ja bym poszła i pogadała z nim wprost o pewnych kwestiach - z humorem, bez spiny, ale jednak dając do zrozumienia, że mnie spotkanie raz na X dni, przy jednoczesnym braku kontaktu pomiędzy nie interesuje i albo na to idzie, albo nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
To, że ty nie masz chęci rozdzielać rozmów prywatnych od służbowych nie oznacza, że on tego nie robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Ale ja mówię o czymś innym, że nie rozmawialiśmy tylko o mojej sprawie sądowej, ale też o innych rzeczach i o tych innych o wiele dłużej
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle ci źle. Nie piszę źle, a jak już napiszę to też nie tak. Weź się odstrzelić i spróbuj się dobrze bawić hmm? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Czy facet po tym wielogodzinnym spotkaniu powiedział ci, że świetnie się bawił i musicie spotkać się kolejny raz? Zrobił coś w tym kierunku? Człowiek autentycznie zainteresowany DZIAŁA. Ty działasz. A co zrobił on? Pomijając parole parole parole? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Ja sądziłam, że skoro tyle godz siedzial, gdy chcialam zapłacić to powiedzial ze jeszcze sie spotkamy i wtedy bede mogla. Na pozegnanie powiedział do zobaczenia, po spotkaniu go interesowalo jak mi sie podobalo, dzisiaj napisal zeby jutro sie spotkac. Ja bym w zyciu kurtuazyjnie nie powiedziala, ze chce sie z kims spotykać i ze moze cos z tego wyjdzie, powiedzialabym gdybym byla zainteresowana kims
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Gazela inteligencji
|
Jak ktoś tu pisze, że jemu nie zależy i się narzucałaś, to ty odpisujesz, że wcale nie. A jak ktoś pisze, że nie, nie narzucałaś się, facet jest zainteresowany, to ty zmieniasz ton i piszesz, że nie, może to nie ma sensu...
I od trzech stron to rozstrzasasz w każdą stronę. Albo daj sobie spokój, albo wrzuć na luz, spotkaj się i zobacz, bo takie pisanie tutaj i zgadywanie, co on miał na myśli nie ma ŻADNEGO sensu. A tak w ogóle to tez mi to wszystko przypomina te wątki o facecie z pracy.
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Dopytałam kolegę, bo się odezwał skad slowa, ze nalegalam na spotkanie. Powiedział, że tak mu powiedziała jego dziewczyna, która jest kuzynka tego prawnika Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Po tym wszystkim to nie umiem. Gość opowiada, że nalegałam na spotkanie, chociaz nawet przez moment nie powiedzial nie, a sam wczesniej mowil ze chce. Wczoraj byłam na imprezie i napisałam do niego po alkoholu i pozniej napisalam ze widze, ze niespecjalnie ma ocjote na kontakt ze mną. Odpisal zebym dala spokoj i nie zartowala. Odp, ze ja tak odbieram jego zachowanie. Chyba go to zaskoczylo i juz kolejny raz pisze zeby sie spotkac i o tym pogadac. Dla mnie to nie ma o czym
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
xD świetny wątek na poprawę humoru
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
Nie wiem co Cie bawi. Mi jest zwyczajnie przykro
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
.
|
Sama nie wiesz czego chcesz i tak się miotasz, że aż żal czytać.
#118 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
.
|
Które konkretnie? Bo jak na razie to się opierasz na słowach kolesia, który na ciebie leci a dałaś mu kosza.
#120 |
BAN stały
|
No nawet ten brak kontaktu między spotkaniami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.