Nie wiem co o tym myśleć - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-10-26, 17:07   #91
I am Rock
lokalna gwiazda

Dot.: Nie wiem co o tym myśleć

Ja na twoim miejscu czekałabym teraz na jego ruch, ty postarałaś się już wystarczająco. I nie nastawiałabym się na nic.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-26, 17:09   #92
thisisme123
BAN stały

Ale przeciez napisałam wszystko. Napisałam też, ze raz zaproponowalam spotkanie, po spotkaniu on sie odezwal, ja napisalam w srode poznym wieczorem. Jesli sie nie odezwie w sprawie spotkania to sprawa prosta. Nie wiem o czym tu dyskutowac

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Ja na twoim miejscu czekałabym teraz na jego ruch, ty postarałaś się już wystarczająco. I nie nastawiałabym się na nic.
To akurat oczywiste i pisze o tym, ze poczekam na jego ruch juz ktorys raz

thisisme123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-26, 17:57   #93
Rena
Zakorzenienie

Moim zdaniem spokojnie mozesz do niego pisac smsy, maile etc. Jak Ci zalezy, to nie warto odpuszczac.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-27, 03:41   #94
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Moim zdaniem spokojnie mozesz do niego pisac smsy, maile etc. Jak Ci zalezy, to nie warto odpuszczac.
Ale nic na siłę. Ja sądziłam, że on jest zainteresowany mną skoro spotkał się jako prawnik, a gdy była rozprawa powiedział, że nie chce tracic ze mną kontaktu, chciałby się dalej spotykać i że może coś wyjdzie z tej znajomości. Dla mnie to była swego rodzaju deklaracja. Ja nie mialam glowy do takich tematow i nie pociągnęłam rozmowy, ale dlatego po rozprawie zaproponowałam spotkanie. Zgodził się było swietnie, tyle godz razem, znowu jakies teksty, ktore świadczą o chęci kontynuowania znajomości, następnego dnia sms, że bardziej niż wybory interesuje go jak go znioslam na spotkaniu

Wiem, że sie powołuję na wspolnego kilege, ale on go zna i powiem wam, że coraz bardziej myślę o slowach, ze ze strony tego prawnika nie otrzymam odpwiedziego zaangazowania w znajomosc itp i coraz bardziej mnie to męczy. Dlatego przestaję do niego pisać. Jesli cos się odezwie napisze, ze mi nie odpowiada taka znajomosc, ze na poczatku deklarowal chec kontynuowania, a pozniej nic sie nie odzywa

Stary 2018-10-27, 11:19   #95
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thisisme123 Pokaż wiadomość
Ale nic na siłę. Ja sądziłam, że on jest zainteresowany mną skoro spotkał się jako prawnik, a gdy była rozprawa powiedział, że nie chce tracic ze mną kontaktu, chciałby się dalej spotykać i że może coś wyjdzie z tej znajomości. Dla mnie to była swego rodzaju deklaracja. Ja nie mialam glowy do takich tematow i nie pociągnęłam rozmowy, ale dlatego po rozprawie zaproponowałam spotkanie. Zgodził się było swietnie, tyle godz razem, znowu jakies teksty, ktore świadczą o chęci kontynuowania znajomości, następnego dnia sms, że bardziej niż wybory interesuje go jak go znioslam na spotkaniu

Wiem, że sie powołuję na wspolnego kilege, ale on go zna i powiem wam, że coraz bardziej myślę o slowach, ze ze strony tego prawnika nie otrzymam odpwiedziego zaangazowania w znajomosc itp i coraz bardziej mnie to męczy. Dlatego przestaję do niego pisać. Jesli cos się odezwie napisze, ze mi nie odpowiada taka znajomosc, ze na poczatku deklarowal chec kontynuowania, a pozniej nic sie nie odzywa
Za bardzo sobie wzięłaś do serca kilka nic nie kosztujących go hasełek. Patrz na to co potem, a nie, że Cię nieco pobajerował na spotkaniu. Liczy się całokształt.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-27, 11:24   #96
thisisme123
BAN stały

Zaproponował spotkanie na jutro

Stary 2018-10-27, 11:39   #97
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Zaproponował spotkanie na jutro
No to jutro nie słuchaj gadek-szmatek czego on by rzekomo to nie chciał kiedyś tam, tylko mu powiedz, że chciałabyś jakiegoś kontaktu między spotkaniami.
Stary 2018-10-27, 12:29   #98
PoPoo
Zadomowienie

Moim zdaniem za bardzo się nakręcasz na zamożnego prawnika. Po raz enty analizujesz każde słowo.

Jak jeszcze zaczniesz mu robić wyrzuty ze za mało dor odzywa i czemu tak a nie inaczej to zwieje XD

Moim zdaniem za wcześnie na takie rizmowy
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-27, 12:41   #99
thisisme123
BAN stały

Akurat jeśli chodzi o kasę to mam jej więcej, więc słaba próba, że lecę na kasę. Po prostu to fajny facet. Dla mnie słowa mają duże znaczenie. Skoro mowie komus, ze chce sie z nim spotykac, to traktuje serio takie deklaracje. Jesli dla niego to byla taka gadka-szmatka, to nie widze sensu w kontynuowaniu znajomości

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Ja też nie wiem czy jest sens w takich rozmowach. Skoro ktoś się nie odzywa to pewnie za bardzo zainteresowany nie jest. Dla mnie to on nie musi byc w ogole zainteresowany, ale ja wziełam serio jego słowa, że chce kontynuować znajomosc. Pewnie gdyby nic takiego nie mowił nie proponowałabym spotkania

Stary 2018-10-27, 12:57   #100
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Ja też nie wiem czy jest sens w takich rozmowach. Skoro ktoś się nie odzywa to pewnie za bardzo zainteresowany nie jest. Dla mnie to on nie musi byc w ogole zainteresowany, ale ja wziełam serio jego słowa, że chce kontynuować znajomosc. Pewnie gdyby nic takiego nie mowił nie proponowałabym spotkania
Pogrubione: teraz tak mówisz, ale na spotkanie zapewne pójdziesz. I właśnie w momencie, gdy zacznie znowu jakieś bajanie (które tak mocno na Ciebie podziałało) "kiedyś Cię tam zabiorę", "za jakiś czas pewne ich poznasz", powiedziałabym "nie skupiajmy się na jakimś kiedyś, to dopiero nasza 2 randka, ale miałabym prośbę, aby kontakt między spotkaniami istniał". Może go to zmobilizuje, może znowu będzie cisza po spotkaniu. A wtedy bym panu na pewno podziękowała, chyba że chcesz robić mu za rozrywkę z doskoku.
Stary 2018-10-27, 13:02   #101
thisisme123
BAN stały

Powiem szczerze, że się waham czy się spotkać czy nie. Dla mnie jego słowa, żeby się spotykać dalej po rozprawie, to nie bylo coś na wyrost. Sądziłam, że jest zainteresowany. W sumie to nie wiem czy z doskoku. Bo znamy sie od miesiaca a byloby to 6 spotkanie

Stary 2018-10-27, 13:05   #102
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze, że się waham czy się spotkać czy nie. Dla mnie jego słowa, żeby się spotykać dalej po rozprawie, to nie bylo coś na wyrost. Sądziłam, że jest zainteresowany. W sumie to nie wiem czy z doskoku. Bo znamy sie od miesiaca a byloby to 6 spotkanie
Ale drugie na gruncie prywatnym. Oddziel w końcu spotkania w sprawach zawodowych od prywatnych, bo chyba Ci to miesza w głowie. Ja bym poszła i pogadała z nim wprost o pewnych kwestiach - z humorem, bez spiny, ale jednak dając do zrozumienia, że mnie spotkanie raz na X dni, przy jednoczesnym braku kontaktu pomiędzy nie interesuje i albo na to idzie, albo nie.
Stary 2018-10-27, 14:03   #103
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Ale drugie na gruncie prywatnym. Oddziel w końcu spotkania w sprawach zawodowych od prywatnych, bo chyba Ci to miesza w głowie. Ja bym poszła i pogadała z nim wprost o pewnych kwestiach - z humorem, bez spiny, ale jednak dając do zrozumienia, że mnie spotkanie raz na X dni, przy jednoczesnym braku kontaktu pomiędzy nie interesuje i albo na to idzie, albo nie.
Na wczesniejszych tez rozmawialiśmy na tematy prywatne, więc tak nie do konca chyba powinnam rozdzielac. Mi jak to wszystko przemyslam opadł entuzjazm co do tej znajomości. Na pewno nie będę mu wytykać, że się nie odzywa. Jeśli się spotkam, to i tak nie bede później pierwsza pisała

Stary 2018-10-27, 14:56   #104
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Na wczesniejszych tez rozmawialiśmy na tematy prywatne, więc tak nie do konca chyba powinnam rozdzielac. Mi jak to wszystko przemyslam opadł entuzjazm co do tej znajomości. Na pewno nie będę mu wytykać, że się nie odzywa. Jeśli się spotkam, to i tak nie bede później pierwsza pisała

To, że ty nie masz chęci rozdzielać rozmów prywatnych od służbowych nie oznacza, że on tego nie robi.
Stary 2018-10-27, 15:15   #105
thisisme123
BAN stały

Ale ja mówię o czymś innym, że nie rozmawialiśmy tylko o mojej sprawie sądowej, ale też o innych rzeczach i o tych innych o wiele dłużej

Stary 2018-10-27, 16:23   #106
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja mówię o czymś innym, że nie rozmawialiśmy tylko o mojej sprawie sądowej, ale też o innych rzeczach i o tych innych o wiele dłużej

Ależ kombinujesz.

Ciągle ci źle. Nie piszę źle, a jak już napiszę to też nie tak.

Weź się odstrzelić i spróbuj się dobrze bawić hmm?

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-27, 16:25   #107
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Ależ kombinujesz.

Ciągle ci źle. Nie piszę źle, a jak już napiszę to też nie tak.

Weź się odstrzelić i spróbuj się dobrze bawić hmm?

Ja jego slowa ze chce mnie poznac i jest zainteresowany wzielam na serio, a tu mi wszyscy mowia, ze takie zachowanie swiadczy o malym zainteresowaniu. Nie wiem czy jest sens sie wkrecac w taka znajomosc.

Stary 2018-10-27, 17:23   #108
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Ja jego slowa ze chce mnie poznac i jest zainteresowany wzielam na serio, a tu mi wszyscy mowia, ze takie zachowanie swiadczy o malym zainteresowaniu. Nie wiem czy jest sens sie wkrecac w taka znajomosc.

Rzecz w tym, by nie ulegać wrażeniu (pobożnemu życzeniu), nie łapać się kurczowo kurtuazyjnych (często, niestety) słów, tylko patrzeć na CZYNY.

Czy facet po tym wielogodzinnym spotkaniu powiedział ci, że świetnie się bawił i musicie spotkać się kolejny raz? Zrobił coś w tym kierunku?

Człowiek autentycznie zainteresowany DZIAŁA.
Ty działasz. A co zrobił on?
Pomijając parole parole parole?
Stary 2018-10-27, 17:28   #109
thisisme123
BAN stały

Ja sądziłam, że skoro tyle godz siedzial, gdy chcialam zapłacić to powiedzial ze jeszcze sie spotkamy i wtedy bede mogla. Na pozegnanie powiedział do zobaczenia, po spotkaniu go interesowalo jak mi sie podobalo, dzisiaj napisal zeby jutro sie spotkac. Ja bym w zyciu kurtuazyjnie nie powiedziala, ze chce sie z kims spotykać i ze moze cos z tego wyjdzie, powiedzialabym gdybym byla zainteresowana kims

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-27, 17:29   #110
kalor
Gazela inteligencji

Jak ktoś tu pisze, że jemu nie zależy i się narzucałaś, to ty odpisujesz, że wcale nie. A jak ktoś pisze, że nie, nie narzucałaś się, facet jest zainteresowany, to ty zmieniasz ton i piszesz, że nie, może to nie ma sensu...

I od trzech stron to rozstrzasasz w każdą stronę.

Albo daj sobie spokój, albo wrzuć na luz, spotkaj się i zobacz, bo takie pisanie tutaj i zgadywanie, co on miał na myśli nie ma ŻADNEGO sensu.

A tak w ogóle to tez mi to wszystko przypomina te wątki o facecie z pracy.
Stary 2018-10-27, 18:07   #111
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sądziłam, że skoro tyle godz siedzial, gdy chcialam zapłacić to powiedzial ze jeszcze sie spotkamy i wtedy bede mogla. Na pozegnanie powiedział do zobaczenia, po spotkaniu go interesowalo jak mi sie podobalo, dzisiaj napisal zeby jutro sie spotkac. Ja bym w zyciu kurtuazyjnie nie powiedziala, ze chce sie z kims spotykać i ze moze cos z tego wyjdzie, powiedzialabym gdybym byla zainteresowana kims

A możesz wyjść i się dobrze bawić bez wydzielania?

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
Stary 2018-10-27, 18:27   #112
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
A możesz wyjść i się dobrze bawić bez wydzielania?

Wydzielania?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Dopytałam kolegę, bo się odezwał skad slowa, ze nalegalam na spotkanie. Powiedział, że tak mu powiedziała jego dziewczyna, która jest kuzynka tego prawnika

Stary 2018-10-27, 18:28   #113
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Wydzielania?

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Dopytałam kolegę, bo się odezwał skad slowa, ze nalegalam na spotkanie. Powiedział, że tak mu powiedziała jego dziewczyna, która jest kuzynka tego prawnika

Przepraszam autouzupelnianie. Czy możesz. Przestać wydziwiac i się dobrze bawić?

Stary 2018-10-27, 18:32   #114
thisisme123
BAN stały

Po tym wszystkim to nie umiem. Gość opowiada, że nalegałam na spotkanie, chociaz nawet przez moment nie powiedzial nie, a sam wczesniej mowil ze chce. Wczoraj byłam na imprezie i napisałam do niego po alkoholu i pozniej napisalam ze widze, ze niespecjalnie ma ocjote na kontakt ze mną. Odpisal zebym dala spokoj i nie zartowala. Odp, ze ja tak odbieram jego zachowanie. Chyba go to zaskoczylo i juz kolejny raz pisze zeby sie spotkac i o tym pogadac. Dla mnie to nie ma o czym

Stary 2018-10-28, 07:58   #115
PoPoo
Zadomowienie

xD świetny wątek na poprawę humoru
PoPoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-28, 08:45   #116
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PoPoo Pokaż wiadomość
xD świetny wątek na poprawę humoru
Nie wiem co Cie bawi. Mi jest zwyczajnie przykro

Stary 2018-10-28, 08:48   #117
skazana_na_bluesa
.

Sama nie wiesz czego chcesz i tak się miotasz, że aż żal czytać.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-28, 08:50   #118
thisisme123
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
Sama nie wiesz czego chcesz i tak się miotasz, że aż żal czytać.

Ja sie chcialam z nim spotykac, ale nie podoba mi się jego zachowanie.

Stary 2018-10-28, 08:52   #119
skazana_na_bluesa
.

Które konkretnie? Bo jak na razie to się opierasz na słowach kolesia, który na ciebie leci a dałaś mu kosza.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-28, 08:54   #120
thisisme123
BAN stały

No nawet ten brak kontaktu między spotkaniami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości