![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II
Cytat:
A gdzie Ci TVN będzie rozwód opłacał. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nigdy bym do jaj nie brala slubu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86094561]Niby oplaca jak powiedza, ze nie chca byc juz razem w w tv a nie jak Marcin i Ania. Dlatego ciekawi mnie czy potem oplaca jak jeszcze przyjezdzaja na widzenie
![]() Nigdy bym do jaj nie brala slubu.[/QUOTE] Jest to jakoś potwierdzone, że opłacają? To by nawet wiele wyjaśniało. Tak się zastanawiałam ostatnio, po co oni mają po tym miesiącu deklarować, czy chcą być dalej razem? Jeśli nie są pewni to zawsze mogą próbować jeszcze jakiś czas, a potem się rozwieść... a to o koszta rozwodu chodzi. Myślę, że Agnieszka i Marcin byli na tyle zamożni, że mogli olać te koszta sądowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wiem, ze kase mieli ale czy jakby ktos nie mial albo w 1 sezonie była podobna sytuacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86094656]Chyba cos bylo w 1 sezonie dokladnie omawiane
![]() Ja wiem, ze kase mieli ale czy jakby ktos nie mial albo w 1 sezonie była podobna sytuacja ![]() Myślę, że nie i stąd te decyzje. Kurde to też bez sensu, bo czynnik finansowy może odgrywać znaczącą rolę przy decyzji... Krzychu dobrze zarabiał w Holandii, więc on też nie miał powodu bać się kosztów rozwodu w razie czego, Paulina zaryzykowała, albo dogadali się, że w razie czego on zapłaci. A niezamożne osoby, które nie są pewne mogą wybrać rozwód, żeby nie dopłacać do imprezy w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ja pamiętam ze w jakimś wywiadze z tymi psychologami to było mówione że jesli zdecyduja sie na rozwód -ten na koniec ekprerymentu to TVN ponosi koszty, ale jak przykładowo Agnieszka i Marcin to pewnie nie, bo na koniec eksprymentu powiedzieli tak.
Trzeba by sie kogos zapytać-najlepiej Jacka-on chętnie odpisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Widziałam kilka dni temu Anię na żywo, w knajpie przy kawie. Taki zaszczyt mnie kopnął
![]() Zaskoczyło mnie, że jest taka niziutka i szczuplutka, w tv wyglądało to inaczej. Na wykopie wiele osób uważa, że Przemek pajacuje specjalnie, na złość Martynie, bo coś się miedzy nimi podziało złego poza kamerami (ew. mści się za to, że ona go nie chce za wygląd). I że normalnie jest inny, a ten bajzel, tramwaj, jednorożec wcześniej i impreza to po to, żeby ją upokorzyć przed całą Polską. Moim zdaniem ktoś, kto ma trochę oleju w głowie i jakąś wbudowaną klasę, w życiu by na taki pomysł nie wpadł, a co tu mówić o realizacji... |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Nawet jeżeli to prawda to ona nic złego mu nie zrobiła. Idąc do tego programu wiedział, że komuś się może nie spodobać. Takie są randki w ciemno a co dopiero ślub w ciemno. Krzywdy mu żadnej nie zrobiła, dała mu mimo wszystko szansę. A on zachowuje się jak urażony 15-latek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ale jednorozca zaplanował przed tym jak coś mu zrobiła. Zaplanował go zabrać w podróż poślubna zanim Martyna mu powiedziała że go nie chce. Bajzel też jakby był normalnym kolesiem posprzatalby przed ślubem żeby wstyd przed kamerami nie było jak wrócą...
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś na wykopku wczoraj pisał, że jego brat czy ktoś zna Przemka osobiście ze studiów i że on robi takie chore akcje i nie miał pochlebnego zdania o nim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ta jego była laska to też niezła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
On to zaplanował nawet przed ślubem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Na wykopku tak jak na insta czy fb zawsze znajdzie sie ktos kto niby go zna ![]() Ja myśle, ze to był zakład ![]() ![]() Wypadł lepiej od Grzesia ![]() W życiu bym tak nie postąpiła jak ona... albo mogła twarz kazać zasłonić bo wstyd na cała Polskę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę że koleś taki jest. Wieczny student zero dojrzałości zero perspektyw zero planów i zero pokory. Jestem super wszyscy mnie kochaja co będzie to będzie. Dla mnie 30 latek powinien myśleć poważniej już... wcale się nie dziwię że nie ma żony. A jeśli robi coś na złosc Martynie to tylko się pogrąza. On wychodzi na głupka brudasa i hama A nie ona. Po tym programie wszystkie dziewczyny będą go omijać szerokim łukiem...
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Która to Ania bo cos z Twojego opisu totalnie mi nie pasuje do tej od tortów, która raczej jest troszku potężna.
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Mnie to szczególnie dziwi zachowanie Przemka, gdy przypominam sobie te jego gadki o wierze, mszach w intencji znalezienia dobrej żony itp.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gość jest mentalnie na poziomie gimnazjum. I jaką kobietę by mu nie dobrali, to zachowywałby się tak samo. Po prostu, najgorszy burak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta... z ta tablicą pewnie chce zrobić z Jej pokoju akademik ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś ma bekę w komentarzu do tego trailera na FB, że Maciej pewnie wszedł głębiej w Agatę, stąd te uśmieszki ![]() Anita i Adrian - albo gość jest chorobliwie zazdrosny i ma takie podejście do życia, że jak ON ma jakieś swoje zasady (obojętnie jakie, dajmy na to, że szczerość 100% w związku) to druga osoba ma je przyjmować bez zastrzeżeń i się dostosować; albo wymyślają problem, żeby się działo, chwilowe spięcie rozciągają do 3 odcinków. Kwestia montażu. Edytowane przez Markowianka Czas edycji: 2018-11-09 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Może to nie ona była, tylko jakaś podobna dziewczyna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#115 |
Wtajemniczenie
|
No to szok bo ona z tych, co nawet jakby redukcja na 100% to i tak sylwetka taka grubokoścista. Nie wiem jak to ująć dobrze.
#116 |
Zakorzenienie
|
Ania na fotkach z wakacji z końca września nie wyglada na szczupłą, może faktycznie jakaś podobna z twarzy do niej dziewczyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
No, właśnie. Więc konsylium wizażowe stwierdza, że to raczej nie ona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Na fotkach z insta nie widać tego schudniecia. W ogóle padlam z jednego komentarza pod najnowszym zdjęciem - ktoś napisał Ance - "pierwsze małżeństwo jest jak naleśnik - zawsze idzie do kosza". To chyba najlepiej wziąć od razu drugie małżeństwo😂😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie to idzie tak: z mezem jest jak z naleśnikiem: pierwszego trzeba zawsze wy***ac ![]() ![]() ![]() No watpię totalnie aby ona sprawiała wrażenie szczupłej wiec przychylam sie ku teorii, ze to nie ona
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.