![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nawyki związane ze spaniem
Cytat:
![]() ![]() Ja potrafię od rana nic nie pić (albo i od wieczora dnia poprzedniego), a biegam do toalety max co 2 godziny: 2 w nocy, 4, 6, 8, 10, 12... zegarek można regulować wg mojego harmonogramu. Nie wiem skąd mi się wtedy ta woda w pęcherzu bierze, musi gdzieś krążyć bo jak wypijam te magiczne 2 litry to sikam tak samo. ![]() Edytowane przez 63b309f64a21e028d01c4e03f16459e915abac32 Czas edycji: 2018-12-20 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Ja tez jestem ogolnie straszna sikawka, a po jakiejkolwiek herbacie czy kawie to juz w ogole. Jesli wiem ze nie bede miala dostepu do toalety przez dluzej niz godzine to po prostu nie pije.
Pamietam traume z dziecinstwa kiedy jechalam autokarem z chorem szkolnym, prawie 2 godziny drogi i oczywiscie juz na samym prawie poczatku zachcialo mi sie sikac, ale ze bylam bardzo niesmialym dzieckiem to wstydzilam sie poprosic o postoj a oczywiscie nikomu innemu sikac sie nie chcialo. Jakims cudem wytrzymalam chociaz pod koniec juz myslalam ze mi eksploduje pecherz, okropne uczucie. Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2018-12-20 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
[1=63b309f64a21e028d01c4e0 3f16459e915abac32;8626866 5]
![]() ![]() Ja potrafię od rana nic nie pić (albo i od wieczora dnia poprzedniego), a biegam do toalety max co 2 godziny: 2 w nocy, 4, 6, 8, 10, 12... zegarek można regulować wg mojego harmonogramu. Nie wiem skąd mi się wtedy ta woda w pęcherzu bierze, musi gdzieś krążyć bo jak wypijam te magiczne 2 litry to sikam tak samo. ![]() Mam tak samo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
I tym sposobem wątek z temtu "jaki śpisz?" zmienił się w temat "jak sikasz?
![]() ![]() ![]() Ja nie mam regularnych godzin. Jak jestem na mieście to wytrzymam te 5,6 godzin. Ale jak jestem w domu to sikam co chwilę. Czy przed snem macie tak, że chociażby mała myśl zakiełkuje gdzieś tam, że chce Wam się do toalety, to nie ma bata, nie zaśniecie póki rzeczywiście do łazienki nie pójdziecie? Nawet jeśli wydusicie z siebie kilka kropelek? Bo przecież ile organizm może tego wyprodukować, jeśli ostatni raz w toalecie było się 20 min temu.
Uprzejmie informuję, iż w awatarze są Hatifnaty z Muminków. Nie duszki, nie białe parówki z oczami ani też inne rzeczy, jakie mogą Wam przyjść do głowy zbereźnicy jedni ![]() Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2018-12-26 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
❤ bee happy ❤
|
Zawsze musiałam mieć idealną ciszę i całkowitą ciemność by móc zasnąć. Do tego skarpetki na stopach nawet w lecie i przykrycie się kołdrą po sama szyję. Najlepsza pozycja to była ta na brzuchu.
Ale po urodzeniu dziecka wszystko się zmieniło i mogę zasnąć przy świetle czy hałasie. Może mi ktoś chodzić nad głową, a ja i tak śpię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie piszecie o skarpetkach. W czasie seksu też macie skarpetki? Ja bym założyła. I nie rozumiem tej nagonki na facetów, że do seksu nie zdejmują skarpetek. Mnie jest zawsze zimno w stopy i nawet latem jakieś cienkie muszę mieć.
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja bez skarpet śpię , moje psie grzejniki są o wiele lepsze
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8626949 9]Mi się mój mąż w samych skarpetkach nie podoba
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] A nie przeszkadza Ci to, że jego stopy są zimne? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- [1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8626949 9]Mi się mój mąż w samych skarpetkach nie podoba ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] A nie przeszkadza Ci to, że jego stopy są zimne?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kobieta wg mnie nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Pociagne offtop , ale nie mogę : a mnie ciekawi jak wygląda facet w samej brodzie i nagi
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Mi cały czas.. Mam wieczne zimne stopy , skarpetki ściągam tylko jak jestem zagrzana pod kolderka
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A zimnymi nogami mnie nie dotyka, dopiero jak się zagrzeje, chociaż jak przez przypadek dotknie to jest szok termiczny ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
#teamskarpetki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#108 |
Czarna owca
|
Ja wolę jednak Tz bez skarpetek. Kocham skarpetki normalnie, ale prawie nagi facet w skarpetkach ma jakoś +5 do aseksualności
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Higurashi Czas edycji: 2018-12-20 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
No to ja znowu w opozycji stanę... nie cierpie stóp! Fuuujka. Tylko swoje toleruje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Kompletna ciemność tj.rolety zaciemniające i żadnych "migaczy" lampek, nie daj borze mąż położy telefon ekranem do gory i dioda mu miga-nie usnę.
Ba! Dobrze wywietrzone, cisza. Śpię zazwyczaj na boku. Mogę nago, mogę w t-shircie i majtkach (to zestaw na kompletną zimę), albo w samym t-shircie. Muszę mieć okryte ramiona, wszystko inne moze być nie przykryte, ale z gołym ramionami nie usnę,więc np.w lato nago zasypiam wtedy,gdy mam kołdrę na ramionach, a reszta gdzies się zwija dookola glowy- komicznie to wygląda. Śpię bez poduszki lub z poduszką ortopedyczną, ewentualnie u kogoś w gościach zdaża mi się zwijać ręcznik w wałek pod głowę. Pościel tylko bawełniana. Nawet 5%domieszkę wyczuję i pewnie ostatecznie usnę,ale co się nadrapię to moje(mam uczucie pływania we własnym pocie przy innej pościeli chociaż nie pocę się nadmiernie). Czesto śpię z "kotem we wlosach" -układa mi się w bardzo ładny czepek dookoła głowy. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2018-12-24 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Ja lubię totalną ciemność i ciszę. Kiedyś spałam w stoperach, teraz na szczęście mam cicho. Rano jedynie samochody zaczynają jeździć.
Zawsze krótkie spodenki i krótki rękaw, bez rękawów nie da rady. Skarpetek nie zniosę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Pani Mizantrop
|
Mialam kiedys kota, ktory kazdej nocy spal przy moim ramieniu z lebkiem na mojej szyi, jakie to kochane stworzenie bylo
![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;8626987 4]
A zimnymi nogami mnie nie dotyka, dopiero jak się zagrzeje, chociaż jak przez przypadek dotknie to jest szok termiczny ![]() [/QUOTE] Mój często przychodzi do łóżka, kiedy ja już leżę wygrzana a on cały chłodny i mnie obłapia tymi zimnymi częściami siebie ![]() ![]() A co do stóp, dla mnie są kompletnie aseksualne, ale lubię dotykać stopy mojego TŻ swoimi stopami, siłować się z nim w ten sposób, to jest takie fajne ![]() Ale żadne nie sypia w skarpetkach, tak samo jak spodnie do spania, kompletnie nie wyobrażam sobie... chociaż kiedyś spałam w namiocie jak było na zewnątrz kilka stopni na minusie i wtedy miałam na sobie dużo rzeczy, łącznie z czapką ![]()
![]() |
#116 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() ![]() Może dlatwgo, ze ja mam taki nawyk bycia "czystą bezpośrednio przed spaniem". Ogólnie nie czaję tego, ze ktoś się myje kilka godzin przed spaniem i tak sobie chodzi. Ja mam taka schizę, ze po tych kilku godzinach on tak jest już brudna,ze kurz na mnie osiada ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#117 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Albo myje zęby, po czym idzie się czegoś napić (nie wody)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Pod wpływem tego wątku zaczynam się zastanawiać, czy wszystko ze mną w porządku.
Zasnę nawet, jak mi się chce lekko siku ![]() Albo jestem takim maksymalnym leniem, albo coś z moim zdrowiem nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Pani Mizantrop
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;86281656]Pod wpływem tego wątku zaczynam się zastanawiać, czy wszystko ze mną w porządku.
Zasnę nawet, jak mi się chce lekko siku ![]() Albo jestem takim maksymalnym leniem, albo coś z moim zdrowiem nie tak.[/QUOTE] Ja Ci tego luzu zazdroszcze, bo u siebie podejrzewam nerwice natrectw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.