![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sanatorium miłości
Dla mnie ten program coraz bardziej śmierdzi sciemą. Tak się składa że tę blond gwiazdę widziałam wczoraj w innym programie paradokumtalnym na Polsat Play. No i traci rezyserką, każdy ma jakąś rolę ten zrzęda, dwie gwiazdy, jeden aktywny inny trochę nieporadny, następna wycofana specyficzna. Ja wiem że ludzie są różni i zdarzają się specyficzne jednostki, zwłaszcza wśród starszych ale tutaj jakby charaktery zgodnie z oczekiwaniami widza kształtowali.
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Nawet jeżeli to w jakimś stopniu jest ściema i przynajmniej część uczestników jest wzięta z tego "Banku twarzy", czy jak to się tam nazywa, to w sumie zawsze można to potraktować trochę jak standardowy serial. Przynajmniej ja tak uważam.
A jak było z "Rolnikiem", bo nigdy nie oglądałam? Tak bardziej naprawdę, czy też bardziej "udawanki"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rolniku róznie- sa szczere osoby które naprawde szczerze podchodza do programu-ale była cała masa "gwiazdeczek" czy "rozgwiazdeczek" które liczyły na popularność po programie, 4 edycja w takie obfitowała (choc z 4 edycji sa też dwie pary-wiec nie wszyscy tak podeszli,ale większosć tak) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie coś kojarzyłam, że ktoś tam wspominał, że faktycznie grywa.
Myślę, że tutaj jednak większość osób podchodzi do programu raczej szczerze. Szczególnie, że chodzą plotki (niepotwierdzone, bo klauzula poufności), że faktycznie po tym programie też kilka związków się potworzyło. Dodatkowo większość uczestników wydaje się być "normalna" (w sensie, że nie zgrywają wielkich gwiazd i nie mają dziwnych odpałów). Edytowane przez mdusia123 Czas edycji: 2019-02-04 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-02-04 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
No i chociażby po "Rolniku" jakieś pary też powstały, więc nawet jeżeli część osób chce iść do tego typu programów, aby stać się rozpoznawalnym, czy, w przypadku jakiegoś statystowania/grywania w paradokumentach, trochę dorobić, to jest też jakaś część, która naprawdę chce tam znaleźć partnera, albo przyjaciół.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
O ile w paradokumentach sie zarabia jakąs tam niedużą kase, to w przypadku Sanatorium wątpie-ale ma sie wczasy na bardzo przyzwoitym poziomie i rózne atrakcje, w Rolniku kandydaci/kandydatki też nic nie zarabiają (z rolnikami to nie wiem, nie chce m sie wierzyc ze nic nie dostają) ale kandydaci są za free .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Ci, którzy idą do programów typu "Rolnik" nie po to, aby faktycznie znaleźć tam partnera, mogą tam iść też po prostu dla rozpoznawalności, niekoniecznie dla kasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Byłam troszkę zdegustowana tym masażem na golasa,
Nawet nie chodzi że jestem jakaś pruderyjna czy coś, bo tam nawet kawałek cycka nie było widać,ale po co aż tak? Mogli jakiś parawan między nimi dać Pani stewardessa niby taka z klasą i taka stonowana, a jednak poszła na 'takie sceny' Dziwnie bym się czuła gdyby moja mama/babcia tak sie masowała obok gostka którego zna parę dni na oczach 4 mln ludzi ![]() Jak dla mnie wczorajszy odcinek był nudny W sumie że się producenci nie boją że im emeryci zawału nie dostaną w trakcie takich skoków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Akurat kandydatki i kandydaci w 3 byli najuczciwsi ze wszystkich edycji, fakt Monika po programie zaczeła sie spotykac z facetem który do niej napisał, ale nie dał sie wkręcić w umowę z TVP która jest obwarowana tysiącami zakazów i nakazów i zaczeli krecić poza kamerami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Dlatego ja staram się traktować ten program jako swego rodzaju bajkę. Albo serial.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się czy takim "podkręceniem" nie jest chociażby Ryszard (oczywiście ten maruda). Bo w zasadzie wystarczy tylko na etapie montażu wybierać sceny o określonym charakterze, aby przedstawić kogoś tak, a nie inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam sobie głowę uciąć, że moi rodzice ok. 70 też skorzystaliby z akcji Tyrolka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ryszardo-janusz rzeczywiście pokazywany jest tendencyjnie. A to przytruwanie w autobusie i kłótnia z paniami, a to pokazywanie złych ocen jeźdźcom, a to martwa cisza nad wodą mineralną. Nie miał chyba ani jednej neutralnej sceny, nie mówiąc o pozytywnych. Nikt nie narzeka 24/7, więc po prostu taki montaż. Inna rzecz, że bez niego byłoby nudno
![]() Ja nie do końca podzielam zachwyty nad stewardessą, pani wydaje mi się lekko zarozumiała i wyniosła. Moje ulubienice to Wala i Joasia. Teresa od kotów jest bardzo wrażliwa, pewnie nawet nadwrażliwa, skoro popłakała się przed kamerami nad losem koni pod siodło. Jak ona reaguje na bidule przy bryczkach w Zakopanem? Wydaje mi się, że ona całe życie była sama i nie będzie potrafiła nawiązać z nikim więzi. Ale może się mylę. Bardzo mało pokazują mojego ulubionego pana, czyli Ryszarda-kolarza. Nie rozumiem, dlaczego on tam nie jest ulubieńcem pań, tylko jakiś zwalisty Marek. Przecież Rysiu to sama klasa i urok osobisty ![]() A gwiazdy... Bez nich też byłoby nudno. Ale po nocach mi się śnić będzie górna szczęka Niny, w ostatnim odcinku ze trzy razy pokazali ją w tej pozycji: https://media.tenor.com/images/b556b...85de/tenor.gif Edytowane przez analityczna8 Czas edycji: 2019-02-04 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Z Ryszardem wastym oczywiscie zapewne celowo trochę montaż robi swoje, choć chyba nie do końca, w zeszłym tygodniu 3 uczestników była w Pytaniu na Śniadanie i przyznali ze grupa była bardzo zgrana i generalnie wszyscy sie zaprzyjaźnili prócz jednej osoby, i nawet padło że chodzi o pana o którym jest najwięcej menów w necie
![]() Zresztą owego Ryska nie było jako jedynego na konferencja prasowej programu ani na nagraniu spotu wiosennego , a on jest z Warszawy a jedno i drugie było w Warszawie, takze chyba mocno zadarł z grupa ze teraz trzyma sie tak z daleka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a cos mowila o sobie w ogole w jakims odcinku ?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie to ładna kobitka, tylko zęby ma bardzo nietelewizyjne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
A ja jakoś nie zwróciłam uwagi na zęby. W ogóle jakoś takie szczegóły nie rzucają mi się nigdy w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mówiła że to był jej faworyt po listach i była mocno rozczarowana ze nie przyjechał na pierwsze nagrania i spotkania. Takze ona nawet nie wiedziała ze sie wycofał Skontaktował sie dopiero pozniej juz po nagranich u niej i rewizycie u Tomka. Zresztą to nawet widac ze na randce wyjazdowej mocno zaczeła sie wycofywać ze znajomosci z Tomkiem, owszem mogła mu wprost powiedzieć co i jak, tu był jej najwiekszy bład moim zdaniem. A to facet był cwany i nie chciał niczego podpisywac-pomimo ze chciał ja poznac, więc czemu ona miałaby sie wycofać? Zresztą i tak im nic nie wyszło na dłuższą metę. Tymczasem ogladalność Sanatorium rośnie z odcinka na odcinek wczoraj było 3,9mln. Mają kolejny hit po Rolniku, raczej 2 edycja na bank pewna Edytowane przez annav22 Czas edycji: 2019-02-04 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Chyba zazwyczaj bywa odwrotnie i oglądalność, albo się kręci na w miarę stałym poziomie, albo po pierwszym odcinku trochę spada, prawda? Tak czy siak, wynik naprawdę dobry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.