Sanatorium miłości - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-02-04, 06:28   #91
Andziullka666
Zadomowienie

Dot.: Sanatorium miłości

Dla mnie ten program coraz bardziej śmierdzi sciemą. Tak się składa że tę blond gwiazdę widziałam wczoraj w innym programie paradokumtalnym na Polsat Play. No i traci rezyserką, każdy ma jakąś rolę ten zrzęda, dwie gwiazdy, jeden aktywny inny trochę nieporadny, następna wycofana specyficzna. Ja wiem że ludzie są różni i zdarzają się specyficzne jednostki, zwłaszcza wśród starszych ale tutaj jakby charaktery zgodnie z oczekiwaniami widza kształtowali.

13.08.2016
Andziullka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 08:07   #92
mdusia123
Zadomowienie

Nawet jeżeli to w jakimś stopniu jest ściema i przynajmniej część uczestników jest wzięta z tego "Banku twarzy", czy jak to się tam nazywa, to w sumie zawsze można to potraktować trochę jak standardowy serial. Przynajmniej ja tak uważam.

A jak było z "Rolnikiem", bo nigdy nie oglądałam? Tak bardziej naprawdę, czy też bardziej "udawanki"?
mdusia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 08:19   #93
annav22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mdusia123 Pokaż wiadomość
Nawet jeżeli to w jakimś stopniu jest ściema i przynajmniej część uczestników jest wzięta z tego "Banku twarzy", czy jak to się tam nazywa, to w sumie zawsze można to potraktować trochę jak standardowy serial. Przynajmniej ja tak uważam.

A jak było z "Rolnikiem", bo nigdy nie oglądałam? Tak bardziej naprawdę, czy też bardziej "udawanki"?
Ta pani blond występowała w kilku paradokumentach, ale gdzieś w wywiadzie mówiła ze jest "aktorka amatorką" i tak spełnia swoje marzenie ( i pewnie też zarabia tak) , a że jest z Warszawy , nic dziwnego...

W Rolniku róznie- sa szczere osoby które naprawde szczerze podchodza do programu-ale była cała masa "gwiazdeczek" czy "rozgwiazdeczek" które liczyły na popularność po programie, 4 edycja w takie obfitowała (choc z 4 edycji sa też dwie pary-wiec nie wszyscy tak podeszli,ale większosć tak)
annav22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 08:47   #94
mdusia123
Zadomowienie

Ja właśnie coś kojarzyłam, że ktoś tam wspominał, że faktycznie grywa.

Myślę, że tutaj jednak większość osób podchodzi do programu raczej szczerze. Szczególnie, że chodzą plotki (niepotwierdzone, bo klauzula poufności), że faktycznie po tym programie też kilka związków się potworzyło. Dodatkowo większość uczestników wydaje się być "normalna" (w sensie, że nie zgrywają wielkich gwiazd i nie mają dziwnych odpałów).

Edytowane przez mdusia123
Czas edycji: 2019-02-04 o 08:50
Stary 2019-02-04, 09:10   #95
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
Dla mnie ten program coraz bardziej śmierdzi sciemą. Tak się składa że tę blond gwiazdę widziałam wczoraj w innym programie paradokumtalnym na Polsat Play. No i traci rezyserką, każdy ma jakąś rolę ten zrzęda, dwie gwiazdy, jeden aktywny inny trochę nieporadny, następna wycofana specyficzna. Ja wiem że ludzie są różni i zdarzają się specyficzne jednostki, zwłaszcza wśród starszych ale tutaj jakby charaktery zgodnie z oczekiwaniami widza kształtowali.
Każdy program telewizyjny ma jakiś z grubsza scenariusz, czasami jakieś ujęcie muszą powtórzyć itp. Dziwi mnie to zdziwienie, że telewizja to nie żywioł (wtedy narzekalibyśmy na chaos), a jednak twór w jakimś stopniu wykreowany. Co nie oznacza, że wszystko jest kłamstwem, że ci ludzie nie są sobą. I tak, niektóre osoby mogły już gdzieś występować, bo np. lubią, zgłaszają się na castingi, czy nawet mają parcie na szkło. Komentując tutaj chyba w każdym poście trzeba by robić dopisek "wiem, że to telewizja, a nie rzeczywistość, świat kreowany w jakimś tam stopniu...", ale po co?

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2019-02-04 o 09:12
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 09:25   #96
mdusia123
Zadomowienie

No i chociażby po "Rolniku" jakieś pary też powstały, więc nawet jeżeli część osób chce iść do tego typu programów, aby stać się rozpoznawalnym, czy, w przypadku jakiegoś statystowania/grywania w paradokumentach, trochę dorobić, to jest też jakaś część, która naprawdę chce tam znaleźć partnera, albo przyjaciół.
Stary 2019-02-04, 09:47   #97
annav22
Zakorzenienie

O ile w paradokumentach sie zarabia jakąs tam niedużą kase, to w przypadku Sanatorium wątpie-ale ma sie wczasy na bardzo przyzwoitym poziomie i rózne atrakcje, w Rolniku kandydaci/kandydatki też nic nie zarabiają (z rolnikami to nie wiem, nie chce m sie wierzyc ze nic nie dostają) ale kandydaci są za free .
Stary 2019-02-04, 09:59   #98
mdusia123
Zadomowienie

Ci, którzy idą do programów typu "Rolnik" nie po to, aby faktycznie znaleźć tam partnera, mogą tam iść też po prostu dla rozpoznawalności, niekoniecznie dla kasy.
Stary 2019-02-04, 10:10   #99
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:

Pierwsze dwie edycję były w miarę autentyczne, od 3 się zaczęły się ustawki a dokładnie od Monisi i jej fagasa.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Każdy program telewizyjny ma jakiś z grubsza scenariusz, czasami jakieś ujęcie muszą powtórzyć itp. Dziwi mnie to zdziwienie, że telewizja to nie żywioł (wtedy narzekalibyśmy na chaos), a jednak twór w jakimś stopniu wykreowany. Co nie oznacza, że wszystko jest kłamstwem, że ci ludzie nie są sobą. I tak, niektóre osoby mogły już gdzieś występować, bo np. lubią, zgłaszają się na castingi, czy nawet mają parcie na szkło. Komentując tutaj chyba w każdym poście trzeba by robić dopisek "wiem, że to telewizja, a nie rzeczywistość, świat kreowany w jakimś tam stopniu...", ale po co?
No wiadomo że każdy program ma w mniejszym lub większym stopniu swój scenariusz, nie o to chodzi. Jeżeli tą samą twarz widać w kilku różnych programach to rodzi się podejrzenie że to podstawiona osoba. No i uczestnikom są przyznawane rolę nie ze względu na chaos ale dlatego że inaczej może być właśnie nudno. Bo być może są zbyt normalni, żadnych odpałów typu ględzenia Ryśka itd. Ale skoro tak to po co ta ściema, niech zrobią normalnie paradokument typu zdrady gdzie każdy wie że to na niby i git. Jeszcze rozumiem taki MTV i Ex na plaży, nikt w miarę ogarnięty nie uwierzy że tam autentyczni Eks przyjeżdżają. Ale niby program z tak zwaną misją? Po co aż tak z ludzi idiotow robić?

13.08.2016
Stary 2019-02-04, 10:13   #100
głos zza ściany
Raczkowanie

Byłam troszkę zdegustowana tym masażem na golasa,
Nawet nie chodzi że jestem jakaś pruderyjna czy coś, bo tam nawet kawałek cycka nie było widać,ale po co aż tak?
Mogli jakiś parawan między nimi dać
Pani stewardessa niby taka z klasą i taka stonowana, a jednak poszła na 'takie sceny'
Dziwnie bym się czuła gdyby moja mama/babcia tak sie masowała obok gostka którego zna parę dni na oczach 4 mln ludzi

Jak dla mnie wczorajszy odcinek był nudny
W sumie że się producenci nie boją że im emeryci zawału nie dostaną w trakcie takich skoków
głos zza ściany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 10:21   #101
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
No wiadomo że każdy program ma w mniejszym lub większym stopniu swój scenariusz, nie o to chodzi. Jeżeli tą samą twarz widać w kilku różnych programach to rodzi się podejrzenie że to podstawiona osoba. No i uczestnikom są przyznawane rolę nie ze względu na chaos ale dlatego że inaczej może być właśnie nudno. Bo być może są zbyt normalni, żadnych odpałów typu ględzenia Ryśka itd. Ale skoro tak to po co ta ściema, niech zrobią normalnie paradokument typu zdrady gdzie każdy wie że to na niby i git. Jeszcze rozumiem taki MTV i Ex na plaży, nikt w miarę ogarnięty nie uwierzy że tam autentyczni Eks przyjeżdżają. Ale niby program z tak zwaną misją? Po co aż tak z ludzi idiotow robić?
Albo to kupujesz, albo nie oglądasz. Nazywanie programu "misyjnym" to przecież tylko chwyt marketingowy, również jakiś rodzaj kreacji. Serio nie ma co się na tym skupiać. Jako widzowie mamy wybór - przełączyć na inny kanał. Nawet komentując tutaj i wczuwając się, emocjonując bierzemy udział w swego rodzaju zabawie. To czy Rysiek jest taki, czy owaki tak naprawdę ma zerowy wpływ na nasze życie. Jasne, masz prawo się oburzać, wkurzać na ewentualne manipukacje, ale to ostatecznie również tylko rodzaj udziału w tej wykreowanej zabawie. Emocja, krótka, szybka, bez wpływu na cokolwiek. Telewizja pragnie budzić w nas emocje, pozytywne i negatywne.
Stary 2019-02-04, 10:23   #102
annav22
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze dwie edycję były w miarę autentyczne, od 3 się zaczęły się ustawki a dokładnie od Monisi i jej fagasa.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Akurat kandydatki i kandydaci w 3 byli najuczciwsi ze wszystkich edycji, fakt Monika po programie zaczeła sie spotykac z facetem który do niej napisał, ale nie dał sie wkręcić w umowę z TVP która jest obwarowana tysiącami zakazów i nakazów i zaczeli krecić poza kamerami...
Stary 2019-02-04, 10:30   #103
mdusia123
Zadomowienie

Dlatego ja staram się traktować ten program jako swego rodzaju bajkę. Albo serial.
Stary 2019-02-04, 10:31   #104
annav22
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja staram się traktować ten program jako swego rodzaju bajkę. Albo serial.
Nie no az tak nie, bo jednak sa śluby i dzieci. To jest reality-show, i tak własnie nalezy do tego podchodzić duzo realizmu ale i show musi być, wiadomo ze pewne rzeczy są podkręcane dla ogladalnosci,ale jakby nie patrzeć to życie, prawdziwe zycie
Stary 2019-02-04, 11:55   #105
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annav22 Pokaż wiadomość
Nie no az tak nie, bo jednak sa śluby i dzieci. To jest reality-show, i tak własnie nalezy do tego podchodzić duzo realizmu ale i show musi być, wiadomo ze pewne rzeczy są podkręcane dla ogladalnosci,ale jakby nie patrzeć to życie, prawdziwe zycie
Świetne podsumowanie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-02-04, 11:58   #106
mdusia123
Zadomowienie

Zastanawiam się czy takim "podkręceniem" nie jest chociażby Ryszard (oczywiście ten maruda). Bo w zasadzie wystarczy tylko na etapie montażu wybierać sceny o określonym charakterze, aby przedstawić kogoś tak, a nie inaczej.
Stary 2019-02-04, 12:15   #107
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez głos zza ściany Pokaż wiadomość
Byłam troszkę zdegustowana tym masażem na golasa,
Nawet nie chodzi że jestem jakaś pruderyjna czy coś, bo tam nawet kawałek cycka nie było widać,ale po co aż tak?
Mogli jakiś parawan między nimi dać
Pani stewardessa niby taka z klasą i taka stonowana, a jednak poszła na 'takie sceny'
Dziwnie bym się czuła gdyby moja mama/babcia tak sie masowała obok gostka którego zna parę dni na oczach 4 mln ludzi

Jak dla mnie wczorajszy odcinek był nudny
W sumie że się producenci nie boją że im emeryci zawału nie dostaną w trakcie takich skoków
Nie wszyscy emeryci to skapcanieli tetrycy, którzy myślą gdzie kupić coś w promocji albo oglądają seriale w tv.
Dam sobie głowę uciąć, że moi rodzice ok. 70 też skorzystaliby z akcji Tyrolka

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-02-04, 12:19   #108
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Nie wszyscy emeryci to skapcanieli tetrycy, którzy myślą gdzie kupić coś w promocji albo oglądają seriale w tv.
Dam sobie głowę uciąć, że moi rodzice ok. 70 też skorzystaliby z akcji Tyrolka

No i super, mnie tam nic nie zgorszyło, wręcz przeciwnie

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 12:53   #109
analityczna8
Raczkowanie

Ryszardo-janusz rzeczywiście pokazywany jest tendencyjnie. A to przytruwanie w autobusie i kłótnia z paniami, a to pokazywanie złych ocen jeźdźcom, a to martwa cisza nad wodą mineralną. Nie miał chyba ani jednej neutralnej sceny, nie mówiąc o pozytywnych. Nikt nie narzeka 24/7, więc po prostu taki montaż. Inna rzecz, że bez niego byłoby nudno

Ja nie do końca podzielam zachwyty nad stewardessą, pani wydaje mi się lekko zarozumiała i wyniosła. Moje ulubienice to Wala i Joasia.

Teresa od kotów jest bardzo wrażliwa, pewnie nawet nadwrażliwa, skoro popłakała się przed kamerami nad losem koni pod siodło. Jak ona reaguje na bidule przy bryczkach w Zakopanem? Wydaje mi się, że ona całe życie była sama i nie będzie potrafiła nawiązać z nikim więzi. Ale może się mylę.

Bardzo mało pokazują mojego ulubionego pana, czyli Ryszarda-kolarza. Nie rozumiem, dlaczego on tam nie jest ulubieńcem pań, tylko jakiś zwalisty Marek. Przecież Rysiu to sama klasa i urok osobisty

A gwiazdy... Bez nich też byłoby nudno. Ale po nocach mi się śnić będzie górna szczęka Niny, w ostatnim odcinku ze trzy razy pokazali ją w tej pozycji: https://media.tenor.com/images/b556b...85de/tenor.gif

Edytowane przez analityczna8
Czas edycji: 2019-02-04 o 12:56
analityczna8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-02-04, 12:58   #110
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Albo to kupujesz, albo nie oglądasz. Nazywanie programu "misyjnym" to przecież tylko chwyt marketingowy, również jakiś rodzaj kreacji. Serio nie ma co się na tym skupiać. Jako widzowie mamy wybór - przełączyć na inny kanał. Nawet komentując tutaj i wczuwając się, emocjonując bierzemy udział w swego rodzaju zabawie. To czy Rysiek jest taki, czy owaki tak naprawdę ma zerowy wpływ na nasze życie. Jasne, masz prawo się oburzać, wkurzać na ewentualne manipukacje, ale to ostatecznie również tylko rodzaj udziału w tej wykreowanej zabawie. Emocja, krótka, szybka, bez wpływu na cokolwiek. Telewizja pragnie budzić w nas emocje, pozytywne i negatywne.
Ale ja się nie wkurzam, mam ważniejsze sprawy w życiu uważam tylko że trochę to słabe przedstawiać program jako reality show który z reality ma mało wspólnego. To już uczciwsze takie trudne sprawy, przynajmniej większość sobie zdaje sprawę że to fikcja. Niby chwyt marketingowy ale ludzie, szczególnie starsi do których format jest skierowany w tę misyjnosc wierzą, nie za fajne że robią z nich idiotow. Jasne że mogę nie oglądać i chyba przestanę ale mogę chyba też wyrazić co sądzę o takich zagrywkach?

13.08.2016
Stary 2019-02-04, 13:01   #111
annav22
Zakorzenienie

Z Ryszardem wastym oczywiscie zapewne celowo trochę montaż robi swoje, choć chyba nie do końca, w zeszłym tygodniu 3 uczestników była w Pytaniu na Śniadanie i przyznali ze grupa była bardzo zgrana i generalnie wszyscy sie zaprzyjaźnili prócz jednej osoby, i nawet padło że chodzi o pana o którym jest najwięcej menów w necie
Zresztą owego Ryska nie było jako jedynego na konferencja prasowej programu ani na nagraniu spotu wiosennego , a on jest z Warszawy a jedno i drugie było w Warszawie, takze chyba mocno zadarł z grupa ze teraz trzyma sie tak z daleka...
Stary 2019-02-04, 13:03   #112
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Akurat kandydatki i kandydaci w 3 byli najuczciwsi ze wszystkich edycji, fakt Monika po programie zaczeła sie spotykac z facetem który do niej napisał, ale nie dał sie wkręcić w umowę z TVP która jest obwarowana tysiącami zakazów i nakazów i zaczeli krecić poza kamerami...
No właśnie o to chodzi, musieli mieć kontakt w między czasie gdzie on oznajmił że chce ją poznać ale nie chce wystąpić więc mogła sobie darować udział w programie skoro już wybrała. No chyba że według regulaminu na tym etapie już nie mogła zrezygnować ale w takim razie regulamin do bani bo po co ciągnąć taką szopke? To już lepiej dać szansę następnemu w kolejce.

13.08.2016
Stary 2019-02-04, 13:05   #113
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez analityczna8 Pokaż wiadomość

Teresa od kotów jest bardzo wrażliwa, pewnie nawet nadwrażliwa, skoro popłakała się przed kamerami nad losem koni pod siodło.
jak ja tego nie widzialam to nie wiem

a cos mowila o sobie w ogole w jakims odcinku ?

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2019-02-04, 13:11   #114
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
jak ja tego nie widzialam to nie wiem

a cos mowila o sobie w ogole w jakims odcinku ?
Tak, w domu z kotami. Drżącym głosem i brodą opowiadała, że uwielbia chodzić po górach tylko nie ma z kim.

Stary 2019-02-04, 13:16   #115
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Tak, w domu z kotami. Drżącym głosem i brodą opowiadała, że uwielbia chodzić po górach tylko nie ma z kim.

A to jakos tego nie widzialam, dzięki

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2019-02-04, 13:53   #116
analityczna8
Raczkowanie

Cytat:

Ja nie wyłapałam tego "nie mam z kim", a trzęsąca się broda i świeczki w oczach moim zdaniem wynikały ze wzruszenia, że góry jej tyle dają, bo cisza, spokój i natura
Generalnie to ładna kobitka, tylko zęby ma bardzo nietelewizyjne.
analityczna8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-04, 13:57   #117
mdusia123
Zadomowienie

A ja jakoś nie zwróciłam uwagi na zęby. W ogóle jakoś takie szczegóły nie rzucają mi się nigdy w oczy.
Stary 2019-02-04, 14:02   #118
annav22
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to chodzi, musieli mieć kontakt w między czasie gdzie on oznajmił że chce ją poznać ale nie chce wystąpić więc mogła sobie darować udział w programie skoro już wybrała. No chyba że według regulaminu na tym etapie już nie mogła zrezygnować ale w takim razie regulamin do bani bo po co ciągnąć taką szopke? To już lepiej dać szansę następnemu w kolejce.

Sama mówiła że to był jej faworyt po listach i była mocno rozczarowana ze nie przyjechał na pierwsze nagrania i spotkania. Takze ona nawet nie wiedziała ze sie wycofał
Skontaktował sie dopiero pozniej juz po nagranich u niej i rewizycie u Tomka. Zresztą to nawet widac ze na randce wyjazdowej mocno zaczeła sie wycofywać ze znajomosci z Tomkiem, owszem mogła mu wprost powiedzieć co i jak, tu był jej najwiekszy bład moim zdaniem. A to facet był cwany i nie chciał niczego podpisywac-pomimo ze chciał ja poznac, więc czemu ona miałaby sie wycofać?
Zresztą i tak im nic nie wyszło na dłuższą metę.

Tymczasem ogladalność Sanatorium rośnie z odcinka na odcinek wczoraj było 3,9mln. Mają kolejny hit po Rolniku, raczej 2 edycja na bank pewna

Edytowane przez annav22
Czas edycji: 2019-02-04 o 14:12
Stary 2019-02-04, 14:19   #119
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Sama mówiła że to był jej faworyt po listach i była mocno rozczarowana ze nie przyjechał na pierwsze nagrania i spotkania. Takze ona nawet nie wiedziała ze sie wycofał
Skontaktował sie dopiero pozniej juz po nagranich u niej i rewizycie u Tomka. Zresztą to nawet widac ze na randce wyjazdowej mocno zaczeła sie wycofywać ze znajomosci z Tomkiem, owszem mogła mu wprost powiedzieć co i jak, tu był jej najwiekszy bład moim zdaniem. A to facet był cwany i nie chciał niczego podpisywac-pomimo ze chciał ja poznac, więc czemu ona miałaby sie wycofać?
Zresztą i tak im nic nie wyszło na dłuższą metę.
Pewnie naprawdę jak było wiedzą tylko oni. Ale fakt od tego się zaczęło, w późniejszych edycjach było już tylko gorzej. Ja podtrzymuje zdanie że w takiej sytuacji przede wszystkim scenarzyści powinni uczciwie postawić sprawę, nawet jeżeli oznacza to poinformowanie widza że został złamany regulamin i w związku z tym uczestnik został wyeliminowany z programu. A nie the show must go on i kombinowanie jak by tu rozegrać żeby pociągnąć to dalej.

13.08.2016
Stary 2019-02-04, 14:28   #120
mdusia123
Zadomowienie

Cytat:
Tymczasem ogladalność Sanatorium rośnie z odcinka na odcinek wczoraj było 3,9mln. Mają kolejny hit po Rolniku, raczej 2 edycja na bank pewna
Chyba zazwyczaj bywa odwrotnie i oglądalność, albo się kręci na w miarę stałym poziomie, albo po pierwszym odcinku trochę spada, prawda? Tak czy siak, wynik naprawdę dobry.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości