![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wyszczuplenie twarzy???
znacie moze jakieś fryzury, które pomogą zamaskować pulchną twarz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o optyczne wyszuplenie twarzy, to oczywiście trzeba dobrać odpowiednią fryzurę. Ja wczoraj byłam u fryzjerki i po raz pierwszy w życiu postanowiłam obciąć się na krótko. Mam takiego boba do brody bez grzywki, parę przednich kosmyków zachodzi mi na twarz. Efekt niesamowity, w ogóle nie widać moich okrągłości ;D
Ważne jest też to, aby dobrze uregulować brwi. Najlepiej aby były one kanciaste i dość szerokie u nasady, a potem nagle nieco węższe. No i makijaż. Namalować różem taką smugę w dół policzka skierowaną w kieruku ust. Nie powinna być ona jednak za długa, bo będzie wyglądało to nienaturalnie. A co na podbródek? Siedzieć, podpierając brodę ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Moje Kochane,
Minęło troche czasu, czy którejś z was udało się schudnąć na twarzy i jak ? Kolejne pytasnie czy którejś ćwiczenia twarzy przyniosły rezultaty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Myślę że jedyna rada to schudnąć
![]() Ja schudłam i na twarzy też od razu szczuplejsza ![]() Tak samo np Kasia Tusk, też była pyzata, teraz schudła i zobaczcie jak jej twarz wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
No tak schudnac to i ja wiem
![]() Tylko ze ja juz mam niedowage wiec jak jeszcze schudne bede plaska jak deska. Stosuje sie do wszystkich zasad typu pij wode nie jedz soli i zamierzam robic te cwiczenia i mysle o spm digital to jakis masaz prozniowy twarzy ale to strasznie drogie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co sądzicie o tym, że częste uśmiechanie się może lekko wyszczuplić twarz? Często się śmiejecie ![]() Poza tym może pomogłoby taki masaż- dotykanie opuszkami palców nadętych policzków? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, ja co prawda nie mam tego problemu, bo jak chudnę wyszczupla mi się też cała twarz, ale moja siostra miała swego czasu problem z podbródkiem. Utrzymywał się stale tłuściutki pomimo braku nadwagi na reszcie ciała. Twierdzi że pomogło jej vexum.sl, ale z tego co wiem robiła też ćwiczenia szyi i regularnie masowała twarz (masaż przeciwzmarszczkowy)
Pamiętam, że jak byłam nastolatką wyczytałam gdzieś, że spanie na wałku modeluje twarz. Uparłam się na wałek i spałam, czy to coś dało? Nie wiem, w każdym razie papuśnych polików już nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja mam twarz dość okrągłą, mimo że jestem szczupła. Głównie dzięki szerokiej szczęce, ale poliki też miałam do niedawna bardzo pucołowate
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.