|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kochane, które są pewniejsze siebie..
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Jak mawiała moja polonistka: "Dzięwczęta, ale proszę spokojniej".
No. To przestańcie się na siebie wyzłośliwiać!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie przedwczoraj mój chłopak mi się oswiadczyl!! Jestem taka szczęśliwa.. A dzień przed jeszcze była mała kłótnia o te hmm spojrzenie na cycki.. Chyba trzeba zmienić swoje podejście i myśleć, że skoro ktoś kocha mnie taka jaka jestem to i ja powinnam siebie w końcu..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Świetnie
Ale jak czytam te. Post to myśle-jeżu jakie niektóre kobiety są skabe ze potrzebują akceptacji faceta do poczucia ze są coś warte. :/ i same nie potrafią czuć się pewnie |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
No niestety ja mam problem z samoocena dość duży i na pewno będę myślała o psychologu za jakiś czas..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#99 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Gratulacje Natomiast nie licz na to, że oświadczyny magicznie wszystko w związku poukładają. Zajmiesz się teraz przeprowadzką i na chwilę przestaniesz o sprawach trudniejszych myśleć, ale to wróci. Niestety, musisz popracować nad poczuciem własnej wartości i jak słusznie zauważyła Trzepotka, nie ma co tego odkładać.
|
|
|
|
#100 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() patusiaa23, chyba się trochę zakręciłaś. Patrzenie na kogoś nie ma nic wspólnego z body shamingiem, bo nie jest krytyką. Jeżeli ktoś ma mocną nadwagę to musi się liczyć z tym, że będzie wyróżniał się z tłumu. Tak sama jak ktoś z dużą niedowagą albo łysą głową po chemioterapii, a nawet pięknymi długimi włosami, dopracowanym makijażem, świetnym ubiorem. W sumie tak naprawdę nie wiadomo czy ktoś patrzy na ciebie ze względu na pogardę czy wręcz przeciwnie. A może patrzy w ogóle dlatego, że kogoś mu przypominasz. Póki nie robi min i nie komentuje to paranoją jest odbierać to jako atak. W walce z body shamingiem nie chodzi o zasłanianie oczu innym, a nawet powiedziałabym, że korzystniejsze jest, żeby ludzie patrzyli jak najwięcej, dostrzegali różnorodność i żeby nie stanowiła ona dla nich kuriozum, żeby podchodzili do niej jak do czegoś na porządku dziennym, nie bali się jej. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

bo takie obcisle