![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marcowe 2019 cz. 6
Dzień dobry
Owocelki trzymam kciuki!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Owocelki fakt dziś czwartek już. Trzymam kciuki
![]() A ja zbieram się na gbs, suuuper Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Lusia - piateczka! Otworzyłam oczy, zobaczyłam ze słonko swieci i od razu energia +100000! Owocelki - kciuki, dawaj znać co i jak! Jak mi się już po nocach śnicie to znak, że już się od Was uzależniłam? |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Od rana kręci mi się w głowie ![]() Zbieram sie do pracy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#95 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w nowym wątku
![]() Owocelki - trzymamy kciuki! Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Owocelku kciuki!!! ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
Może trwać i godzinę, problem, że ja muszę tam jeszcze dotrzeć. A każde wyjście to mega wyzwanie dla mnie.
W ogóle w nocy znów powtórka. Ładnie zasnęłam nawet, po 2 pobudka, bo brzuch twardy, bolał, plecy bolały, więc powróciłam do nospy. Bo pomogła na szczęście. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Nowy rekord kwasow pobity - dzis 62:/ a akurat 2 dni temu stwierdzili ze sie w miare trzymaja to beda mi sprawdzac co 2 dni. No i wczoraj bez badania, a dzisiaj taka niespodzianka. W zwiazku z tym dzisiaj kolejny raz sprawdzamy przeplywy. Juz mam dosyc tej hustawki jesli chodzi o te wyniki:/ no i przy takich wynikach standardowo sie martwie zeby malemu nic nie bylo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam wizytę i pobierany gbs Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Ledwo z samochodu doszłam. Do niczego jestem. Sama bym nie dała rady. Słabo mi, jeszcze mam dziwne uczucie że urodzę. Czuję go jakoś nisko, plecy rwa. Gorzej niż stara kobita. Jak wrak człowieka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry, u mnie też słonecznie od rana
![]() owocelki- trzymam kciuki za badania, a mężowi się nie dziwie mój to by najchętniej chciał żebym po terminie urodziła ![]() Co do pampersów z Rosska to ja też jeszcze nie dostałam żadnego e-maila. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Pogoda przepiękna. Naprawdę aż przykro, że do niczego się nie nadaję.
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Owocelki, kaylla, trzymam za was kciuki!
![]() Właśnie założyłam sobie profil w zusie i tam jest, żeby w jednostce ZUSu potwierdzić tożsamość. Tylko czy jak ja tam teraz do nich pójdę (mam chyba ze 300 m do ZUSu ), to mnie nie zahaltują, że na L4 jestem a łażę? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem nie do życia po tej nocy. Chyba będzie łatwiej jak juz będzie się wstawalo w nocy do nassych maluszków - przynajmniej człowiek się czymś zajmie
![]() Kurcze, lekarka mnie wyrolowala, mialam mieć jutro wizytę na której pobierze gbs, a zadzwonili ze babka wziela sobie urlop i zapraszają dzisiaj na wizytę do jej zastępczyni. Ciekawe czy zrobi mi wymaz, a jeszcze zwolnienie mam do piątku. Czy lekarz może wystawić dzisiaj zwolnienie, które będzie obowiązywać od soboty? Może któras wie? Trochę mnie ta sytuacja zdenerwowała. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Rose mar, ja niestety nie wiem. Kaylla alez masz hustawke z tymi wynikami. O ktorej przeplywy? Jesli beda bez zarzutu, to robicie badanie jutro i czekacie dalej? Owocelki mam nadzieję, ze dobrze u Ciebie i ze jestescie w najlepszych rekach ![]() Ja dysze jak parowoz po najmniejszej aktywnosci. Na dzien dzisiejszy to dusznosci i zaparcia to moja jedyna ciazowa doleglowosc wiec nie mam prawa narzekac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Przeplywy na szczescie idealne. Maly wazy kolo 3 kg ( niezly olbrzym swoja droga). Poki co dalej czekamy do 36 tygodnia. A potem prawdopodobnie czeka mnie balonik w celu wywolania porodu. Troche mnie ten balonik przeraza...
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Dobra, nie będę sie stresować na zapas. Zobaczę co zrobi lekarka i co zaproponuje. Zła jestem na swoją prowadząca, bo kazala mi sie specjalnie zapisać na ten piatek, bo wspominala o urlopie, a jak widać przełożyła go sobie o kilka dni...
Kaylla super, ze przepływy ok, dasz radę, może jednak obędzie się bez balonika - chociaż zupełnie nie wiem co on daje. Wywoluje skurcze? Linka - ja tez jestem z ekipy dyszenia, wkurza mnie to okropnie, bo sama nie cierpię jak ktos obok mnie głośno oddycha, sama siebie irytuhę w tym momencie ![]() Zaczarowana panna - a może zadzwoń do zusu i dopytaj co masz zrobic z ttm profilem. A logowalas sie przez konto bankowe? Bo ja zalogowałam się przez bank i nie miałam takiej informacji o potwierdzeniu tozsamosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmn a nie mozesz potwierdzic przez np profil bankowy?
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki. Ciągle czekamy na badanie więc dalej nic nie wiem.
Kaylla dobrze ze przepływy prawidłowe, a ile dni zostało jeszcze do tego 36 tyg? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie też piękna pogoda, więc poszłam do osiedlowego sklepu i myślałam, że się udusze, ludzie już od rana palą jakimś syfem! Poza tym przeszłam się tylko kawałek do sklepu i już czuję klucie z boku brzucha tak jak w nocy przy przekrecaniu się z boku na bok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Boże jak ja nie mam siły dziś. Nie mogę w ogóle tchu złapać.
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry! Witam się w 9tym miesiącu ciąży!!
![]() ![]() Od rana jak tylko wstałam siku i zdałam sobie sprawę z tego, że dziś czwartek, a w każdy czwartek kończę kolejny tc, i że dziś właśnie skończyłam 35 tc, że za tydzień już mam donoszoną ciążę i że w sumie to w każdej chwili mogę zacząć rodzić to ooooo kurde. Przeraziłam się. Jeszcze dziś położę podkład pod prześcieradło, tak w razie czego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj 36+0,tzn. Ze za tydzień już ciaza donoszona? A to nie musi być 38+0?
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Wiedze ze wiecej nas dyszących :d
Kaylla ciesze sie. Widzisz, maly czuje sie doskonale. Kiedy konczysz 36 tc?[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86471542]Dzień dobry! Witam się w 9tym miesiącu ciąży!! ![]() ![]() Od rana jak tylko wstałam siku i zdałam sobie sprawę z tego, że dziś czwartek, a w każdy czwartek kończę kolejny tc, i że dziś właśnie skończyłam 35 tc, że za tydzień już mam donoszoną ciążę i że w sumie to w każdej chwili mogę zacząć rodzić to ooooo kurde. Przeraziłam się. Jeszcze dziś położę podkład pod prześcieradło, tak w razie czego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Plecy mnie bolą, chodzę jak pokraka, prawie się wywaliłam na schodach bo się nie skoordynowałam
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86471542]Dzień dobry! Witam się w 9tym miesiącu ciąży!! ![]() ![]() Od rana jak tylko wstałam siku i zdałam sobie sprawę z tego, że dziś czwartek, a w każdy czwartek kończę kolejny tc, i że dziś właśnie skończyłam 35 tc, że za tydzień już mam donoszoną ciążę i że w sumie to w każdej chwili mogę zacząć rodzić to ooooo kurde. Przeraziłam się. Jeszcze dziś położę podkład pod prześcieradło, tak w razie czego ![]() Jak skończony 35 to donoszona za 2 tygodnie Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Witam się i ja w kolejnej części Nie pisałam jakiś czas bo jakoś nie mogłam się wbić w rozmowę Mąż się pochorował, a jak wiadomo facet wtedy umiera i wszystko było na mojej głowie Owocelki i Kaylla mocno trzymam za Was kciuki ![]() Czy Was tez boli brzuch jak przewracacie na bok? Bo jakoś mnie tak dziwnie ciągnie chwilę zaboli i potem już jest ok ale to dość nieprzyjemne uczucie i trochę mnie niepokoi |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Owocelki- powodzenia!!!! Kaylla- współczuję. /co się polepszy to się spieprzy... już niedługo. Bądz silna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.