|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2019 cz. 7
Cytat:
Witam się w sobotę Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
My wczoraj odpuscilismy proszenie gości, byliśmy już zmęczeni i potrzebowaliśmy odpocząć w domu
Dzisiaj jedziemy oglądać obrączki bo nawet nie wiemy jakie nam pasują, a przydałoby się zamówić w tym miesiącu, a wieczorem planujemy zaprosić moją koleżankę z liceum ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Byłam wczoraj z siostrą w jednym salonie, bo ona szyje suknię komunijną dla córki. Okazało się że salon likwidują do końca kwietnia i wyprzedają wszystko. W przyszłym tygodniu idę tam kupić halkę do sukni (jednak nie zamawiam), bo każda jest po 100zł. Ponadto wpadła mi w oko biżuteria. Bardzo delikatna, taka z przeźroczystych kryształków. Dokładnie to kolczyki i bransoletka. No i jedne buty marki witt, ale kolorystycznie raczej nie będą pasować. Są cale złote, brokatowe, a co najgorsze mój rozmiar Poza tym to ostatnio sporo się uczę, bo mam próbny egzamin praktyczny w poniedziałek. Później już nie mam zajęć i muszę sama się przygotować do egzaminu w czerwcu. Także dziewczynki narazie wam życzę miłego dnia i postaram się później zaglądnąć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam do grona dziewczyn, ktore maja blad w zaproszeniach
Mama wczoraj odebrala moje zaproszenia z drukarni i wyslala mi zdjecie - ladne sa, fajnie wyszedl wydruk i mam mala satysfakcje bo sobie zrobilam je sama, ale zla jestem troszke bo tyle razy sprawdzalam, a po wydruku widze, ze zrobilam blad ortograficzny
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ckin2u oj i co teraz ? Będziesz nowe drukować ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa rozumiem
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Ależ pracowicie dzisiaj, pucowaliśmy mieszkanie z Tż, szafki, biurko Tak zaginełam na pintereście, znalazłam pomysł na tablice z planem stołów KLIK
Czasami ludzie wokół Ciebie nie będą rozumieć Twojej drogi. Nie muszą, ona nie jest dla nich. Edytowane przez Likable Czas edycji: 2019-03-16 o 21:27 |
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, że teraz zobaczyłaś ten błąd i dorysujesz ogonek zanim jakiekolwiek rozdacie ![]() Lika, ładne U nas sobota w domu, ogarnialiśmy trochę mieszkanie, potem gotowanie obiadu, zaraz zasiadamy do chipsów ( Wyskoczyłam dziś rowerem do biblioteki, głupol ze mnie. Akurat to taka odległość, że nie chce się iść, jak pogoda średnia (20-25 minut piechotą), a nic tam sensownie nie jeździ (wychodzi podobny czas). To wskoczyłam na rower, nie myśląc o wietrzysku, które hulało, ani o tym, żeby po zimie podpompować koła. Umęczyłam się jak nie wiem po drodze |
||
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku!
![]() U nas zaproszeniowy weekend. Wczoraj rozdzaliśmy 7 zaproszeń, a dzisiaj ruszamy na Śląsk. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Jesteśmy po spotkaniu na sali i bardzo jesteśmy zadowoleni. Umowa podpisana, menu ustalone i już trochę szczegółów dograne!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chyba w ten weekend nie rozdamy żadnego zaproszenia. Wczoraj jednak nie mieliśmy siły po imprezie, a dzisiaj jedziemy do teściów i Tż o 16 będzie jechał, także zabraknie nam czasu. Nie martwimy się, bo jeszcze raz przejrzeliśmy te zaproszenia i dodaliśmy więcej do wysłania. Wczoraj naoglądałam się pinteresta i znowu miałam czarne myśli odnośnie sukni ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nam powoli idzie rozdawanie tych zaproszeń,mam nadzieję,że się wyrobimy... I zaczyna mnie ogarniać jakiś niepokój,że to już niedługo, 104 dni zostało Maria czym się martwisz ? |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Nam też idzie powoli, wczoraj daliśmy tylko jedno, a dziś nie wiemy gdzie jechac :/
Ja też już bym chciała przymiarkę, nie mogę się doczekać ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Martwię się, bo chciałam zupełnie inną i irracjonalnie boję się, że się przez to gościom nie spodoba
![]() Źle się czuję, bo @ przyszedł i jeszcze dzisiaj u teściów będzie gwiazda Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam sie w niedziele, sloneczko wyszlo od razu przyjemniej sie zrobilo Maria przeciez to ty ja wybralas, nikt nawet nie wie jakie mialas do mierzenia ![]() Ja narazie jestem zadowolona z wyboru ale wybralam ja raptem z 3 tyg temu. Gdzie wasi Tzeci kupili slubne garnitury? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a goście i tak będą gadać, cokolwiek byś nie zrobiła/ubrała się itd Tak mi przypomniałaś, mnie też tak próbowała babka w sklepie przekabacić jak brązową kieckę mierzyłam, ze goście mogą byc zdziwieni, nie każdemu się będzie podobało, no i co z tego będę chciała to w zielonej pójdę
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, no niby wiem. To wszystko przez @
Dobrze, że po zmianie tabletek nie mam aż takiego PMSu, jak wcześniej, ale i tak złe myśli się mnie czepiają ![]() Ipec - gdzie w końcu kupiłaś suknię? Pochwalisz się? Mój Tż jeśli będzie kupował garnitur, to w Clubie Conesera w Lubartowie. Naprawdę świetna jakość i rewelacyjna obsługa, nie mówiąc o totalnie grażyńskich cenach Trochę szkoda nam wywalać ponad 1000 zł na garnitur tylko po to, żeby był z Vistuli, zwłaszcza, ze znajomi strasznie narzekali na jakość tej firmy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ostatnio również rozmyślam na temat mojej sukni. Najwyżej wprowadzę jakieś delikatne poprawki jak coś mi nie będzie leżało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Panny Młode 2019 cz. 7
Hej
Maria ja przy @ chciałam zmieniać kwiaciarnie i zaczęłam panikować, także doskonale rozumiem, ale Twoja suknia jest piękna! I Ty w niej ślicznie wyglądasz! Melduje się z Wrocławia, wczoraj wróciłam z koncertu Florence w Łodzi, było cudownie za tydzień o tej porze bede juz po swoim panieńskim Jeszcze wczoraj w Leroy kupiłam paczkę mchu ozdobnego do szkatułki i zostawiłam u kumpeli w samochodzie Wysłano przez gołębia
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2019-03-17 o 11:19 |
|
|
|
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno jedni beda uwazac ze sukienka piekna a drudzy beda miec odmienne zmiane, najwaznijesze zeby sie Tobie podobala i tz co do @ - wszystkie humory przez to wiec na razie nie mysl o niczym, przejdzie i wszystko powroci do normy. Ja tez jestem znowu przed @, znowu mnie tak wszystko boli i mnie wszystko wk@%^@%&@%& a okresu nie ma wiec znowu mam milion mysli, idzie zwariowaca co do garnituru - nie wiem, ale wydaje mi sie ze z Vistula i z wiekszoscia tych sklepow to placi sie za marke Edytowane przez ckin2u Czas edycji: 2019-03-17 o 11:27 |
|||
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;86608344]Hej
Maria ja przy @ chciałam zmieniać kwiaciarnie i zaczęłam panikować, także doskonale rozumiem, ale Twoja suknia jest piękna! I Ty w niej ślicznie wyglądasz! Melduje się z Wrocławia, wczoraj wróciłam z koncertu Florence w Łodzi, było cudownie za tydzień o tej porze bede juz po swoim panieńskim Jeszcze wczoraj w Leroy kupiłam paczkę mchu ozdobnego do szkatułki i zostawiłam u kumpeli w samochodzie Wysłano przez gołębia [/QUOTE]Zazdroszczę koncertu Będziesz miała tylko nieco ponad miesiąc do ślubu Chyba to też blisko ślubu włącza się panika, bo tyle planowania i człowiek się zastanawia, czy na pewno wszystko dobrze wybrał. I jeszcze ten rak pinterest Zaraz umrę, tak mnie boli głowa i brzuch, mega mi się nie chce jechać Nie mam dzisiaj siły na tą &^#$$%Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
pinterest to zlo
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koncert był mega Właśnie łącznie z dniem dzisiejszym zostało 41 dni do ślubu Ja ciagle mam wrażenie, ze o czymś zapomnieliśmy z tż, bo cos za spokojnie nam to idzie Może spróbuj się przespać? miałam podobnie miesiąc temu, nie dosyć, ze prowadziłam do Wrocławia w ciężkich warunkach, to potem myślałam, ze mi brzuch eksploduje Wysłano przez gołębia
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Patka a jaki masz panieński ?
super to za tydzień się bawisz Maria @ odejdzie i z nią wszystkie troski ! mam nadzieję ,głowa do góry ,zawsze ktoś się znajdzie komu się coś nie spodoba chyba na każdym weselu znajdzie się ktoś kto coś komentuje chamsko. Jak byliśmy we wrześniu 2017 u znajomych to pamiętam ,że nawet przed składaniem życzeń w kolejce słyszałam jakieś glupie docinki. Ale ta sala mała ,ciekawe gdzie się zmiescimy wszyscy ,taki mały parkiet a tyyyyyle gości ... oczywiście wszyscy się zmieścili i było jeszcze miejsce na parkiecie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;86608395]Koncert był mega
Właśnie łącznie z dniem dzisiejszym zostało 41 dni do ślubu Ja ciagle mam wrażenie, ze o czymś zapomnieliśmy z tż, bo cos za spokojnie nam to idzie Może spróbuj się przespać? miałam podobnie miesiąc temu, nie dosyć, ze prowadziłam do Wrocławia w ciężkich warunkach, to potem myślałam, ze mi brzuch eksploduje Wysłano przez gołębia [/QUOTE]Właśnie dlatego mega bym chciała pojechać na koncert Florence i Adele Dziękuję wam wszystkim, jesteście naprawdę kochane Mam nadzieję, że jak @ pójdzie to od razu wszystko będzie lepiej.W ogóle widzialyscie post na grupie Panny Młode 2019-2021 o przymierzaniu cudzych obrączek? Laska autentycznie uwierzyła w ten zabobon i jeszcze kilka jej napisało, że niepotrzebnie kusi los, bo kuzynki stryjecznego wuja siostra tak zrobiła i ją mąż zdradzał ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w tych grupach na FB ,ale się nie udzielam
nie widzialam tego haha Dziewczyna pamiętam ,że któraś z Was rozważała ślubne na płaskim , czy ktoś kupił już jakieś na płaskim ? Powoli można się za butami rozglądać Głowa mnie coś dzisiaj boli... Pogoda u nas znowu nieciekawa ,zrobiłam ciasto czekoladowe z cukinia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Dzisiaj jedziemy oglądać obrączki bo nawet nie wiemy jakie nam pasują, a przydałoby się zamówić w tym miesiącu, a wieczorem planujemy zaprosić moją koleżankę z liceum 

dobrze, że teraz zobaczyłaś ten błąd i dorysujesz ogonek zanim jakiekolwiek rozdacie 

będę chciała to w zielonej pójdę 

Dobrze, że po zmianie tabletek nie mam aż takiego PMSu, jak wcześniej, ale i tak złe myśli się mnie czepiają
wiec znowu mam milion mysli, idzie zwariowac
Będziesz miała tylko nieco ponad miesiąc do ślubu
miałam podobnie miesiąc temu, nie dosyć, ze prowadziłam do Wrocławia w ciężkich warunkach, to potem myślałam, ze mi brzuch eksploduje
Mam nadzieję, że jak @ pójdzie to od razu wszystko będzie lepiej.