|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WAKACYJNY WĄTEK,dokładki-zapraszam
Witaj!
Może znajdziesz coś u mnie za: -Vichy Dermablend Puder-Fixator,28 g.,zużycie znikome.Właśnie stwierdziłam,że jest mi zbędny,nie potrzebuję utrwalaczy makijażu. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Zainteresowana jestem fixem Demablend
. Mogę zaproponować: miniaturę Diorissimo, próbki Annayake Pour Elle, Keznzo Summer, mogę odpsikać do fiolek o pojemności 6ml Winter Delice, Angela Le Lys, Fragile II JPG, Love Fill's L'air du temps Niny Ricci. Mam nowy, zafoliowany róż Sephora w odcieniu Rose Abricot, zafoliowaną grubą , jasnofioletową kredkę Sephora Jumbo, sypki róż Diora Coup de Poudre w kolorze Coup de Charme-mam go z wymiany i nie znam niestety jego daty ważności. Mam praktycznie nowy, testowany tylko rozświetlacz w sztyfcie Body Shopu w kolorze jasnoróżowym. Mam jeszcze 1/2 podkładu Revlon Shine Control Mattyfying w odcieniu 02 Buff i cień APC głęboka czerwień opalizująca fioletem. Jeżeli byłabyś czymś zainteresowana to mogę porobić zdjęcia.
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam kilka rzeczy zerknij
![]() Natomiast spoza wątku mogłabym Ci jeszcze zaoferować: - 1,5 ml DKNY Be Delicious EDP - 1,5 ml Valentino Absolu EDP - 1,7 ml Gucci Envy Me 2 EDT - 1ml Tutti Kiwi Aqua Allegoria -1,6 ml J'S Exte Woman EDP Wszystkie oprócz Guerlain raz psiknięte na nadgarstek. i - Jeanne Piaubert, Certitude Absolue, Expert anti-wrinkle day care, 3ml - Gucci Rush 2, balsam do ciała 10 ml Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie:
-Bourjois Effet Lumiere potrójne cienie do powiek w kolorze Les Pastels.Zużycie:niebieski 50%,zielony 50%,różowy 15%. -Bourjois Effet Lumiere potrójne cienie do powiek niebieskie,zużycie znikome Znalazłabys cos? Zapraszam
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,nie tego szukam ![]() Choć przyznam,że kilka próbek perfum by mnie interesowało,ale nie sądzę,by opłacało się je wysyłać (póki co,jeszcze przez kilka tygodni jestem w Holandii)
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.