![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada z przypadkową dziewczyną
Nie zdziwiłabym się, gdyby to "wybaczanie sam sobie" (czyli "daj mi czas, naiwna babo") nie okazało się drugim spotkaniem z tamtą "mało atrakcyjną" panią.
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86977204]Dokładnie.On tak mówi żeby się wybielić, zrzucić winę na tamtą, że go wykorzystała, jego biedne serduszko. I w sumie się mu nie dziwię, bo ta gadka przeszła akceptację u autorki. On wie co robi, nie pierwszy raz pewnie.[/QUOTE]
![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
On przekonuje, że nigdy nikogo wcześniej nie zdradził. Że zawsze był wierny. Przekonuje też, że nie utrzymał żadnego kontaktu z tą dziewczyną z baru - nie zna nawet jej nazwiska, nie ma numeru telefonu, nie ma jej na Facebooku / Instagramie itd. i w to akurat wierzę.
A czy byłabym w stanie ponownie zaufać, to nie wiem. Na pewno czułabym się bardzo niespokojna, gdyby znowu chciał iść na miasto pić z kolegami. I bardzo porównywałabym siebie do kobiet z jego otoczenia, upatrywałabym w nich rywalek. No i też nie wyobrażam sobie teraz seksu z tą osobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Sorry, ale dziewczyna, która uprawia seks z dopiero co poznanym kolesiem, a liczy po jednorazowym numerku na ślub, biały domek z niebieskimi okiennicami i gromadkę dzieci sama siebie krzywdzi. Nie tym, że uprawia seks, ale swoją naiwnością. Akurat o łamanie serduszka innej bym go nie obwiniała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś z obserwacji zauważyłam, że Ci co najbardziej słodzą i gadają o wielkiej miłości, nic o niej nie wiedzą. Po prostu rzucają słowa na wiatr. Oczywiście to nie reguła, bo pewnie są romantycy na tym świecie, ale... ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86977243]Sorry, ale dziewczyna, która uprawia seks z dopiero co poznanym kolesiem, a liczy po jednorazowym numerku na ślub, biały domek z niebieskimi okiennicami i gromadkę dzieci sama siebie krzywdzi. Nie tym, że uprawia seks, ale swoją naiwnością. Akurat o łamanie serduszka innej bym go nie obwiniała.[/QUOTE]
Uprawiając seks również bo myśli że łóżko ich połączy i będzie miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wierze, że takie miał wyrzuty sumienia, że az na fb musiał napisać jakby nie mógł wytrzymac do spotkania. Tam się coś stanelo takiego, że palilo mu się pod nogami z informacjami ![]() Oczywiscie jesli to nie wakacyjny wątek trolla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86977263]Ja bym to obstawiała. Bo jakiś powód informowania autorki musiał być.
Nie wierze, że takie miał wyrzuty sumienia, że az na fb musiał napisać jakby nie mógł wytrzymac do spotkania. Tam się coś stanelo takiego, że palilo mu się pod nogami z informacjami ![]() Oczywiscie jesli to nie wakacyjny wątek trolla ![]() Albo to pierwsze, albo ostatnie. ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale tysiąc kierunków to nie jest wszystko. Sama też mam trzy. I to nie czyni mnie nieoszukalną, niezniszczalną czy najmądrzejszą. W ogóle to nie znaczy absolutnie nic poza tym, że mam 3 kierunki studiów. Powiem więcej - ogarnięta życiowo osoba raczej o sobie tak nie powie w tym kontekście. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Pewnie za jakis czas ta laska sie odezwie do autorki z jakimis rewelacjami a on bedzie z niej robil wariatke co się do niego przyssala i wymyśla bzdury żeby zepsuć ich związek
Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-07-09 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gdyby przeprosił z kwiatami to już byś wybaczyła i się uradowała, że musisz być super atrakcyjna, że jednak nie zostawił cię dla tamtej. Problem w tym, że chyba mu się zwyczajnie znudziłaś i nawet nie ma zamiaru się starać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86977290]Zawsze mnie smieszą argumenty - bo ja skonczylam/lem taka i taka szkole to jestem mądry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Autorko - facet cie zdradzil bo taka ma nature i juz. Nie wazne kim byla tamta. Uwierz, że jakby podeszła inna to tez by poszedl z nia do lozka.
Nie ma co sie zadreczac tym jaka byla tamta. Ty skup sie na tym aby olac faceta a nie jego przepraszaniu, kwiatach czy jego wyrzutach sumienia. 5 miesiecy to malutko, dzieci nie masz, razem nie mieszkacie itd. Znajdziesz sobie innego i moze zamiast deklaracji oczekuj czynów. Słowa mają być dopełnieniem milosci, najwazniejsze są czyny i to jak ktos nas traktuje. Czy czujemy się kochane. Co mi po słowach kocham cie kiedy facet traktować mnie bedzie jak worek treningowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
No więc:
Po pierwsze - nie jestem trollem. Opisuję prawdziwą historię. Może trudną do ogarnięcia, ale prawdziwą. Po drugie - ta laska na pewno się do mnie nie odezwie z żadnymi rewelacjami, bo ona nic o mnie nie wie, nie zna mojego imienia, nazwiska, więc nie ma jak się skontaktować. Po trzecie - na pewno wcześniej się nie znali, to było wyjście w męskim gronie. Po czwarte - powiedział, że musiał mi o tym powiedzieć, bo "nie byłby w stanie ze mną żyć i mnie okłamywać". Po piąte - właśnie najgorsze jest to, że my SPOTKALIŚMY SIĘ po tej zdradzie. Ale na spotkaniu mi o niej nie powiedział. Zachowywał się normalnie, jakby nigdy nic. Wyglądało to w ten sposób. Do zdrady doszło w środę. My widzieliśmy się w piątek i sobotę. Ale nie miał odwagi, żeby mi o tym powiedzieć prosto w oczy na spotkaniu. Tylko poczekał, aż w sobotę pojadę do pracy (jechałam do pracy prosto od niego z mieszkania) na 16 i jak już siedziałam w firmie to mi o tym napisał :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;86977290]Zawsze mnie smieszą argumenty - bo ja skonczylam/lem taka i taka szkole to jestem mądry
![]() Z tym mi się kojarzy ![]() https://www.youtube.com/watch?v=4sJY7BTIuPY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2:tak sobie tłumacz. Ja kiedyś też myślałam, że była mojego faceta nie ma o mnie pojęcia. Tsaaa. Po 3: tsaa. A co ma powiedzieć: iskrzyło między nami od miesiąca i w końcu konar zapłonął? Po 4: gdyby był UCZCIWY i SZCZERY wobec Ciebie to by Ci powiedział w twarz. Po 5: nie bierze Cie na serio, patrz punkt 4. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Wyjscie z kolegami nie oznacza brak innych znajomych w barze... Nigdy nie zdarzyło Ci się, że poszłaś do baru na piwo z kimś i spotkałaś znajomego/znajomą? Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2019-07-09 o 13:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Będziemy terasz dyskutować o poziomie mojego IQ? Chyba nie tego dotyczy wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że zdarzyło mi się wyjść na miasto i spotkać kogoś znajomego. Ale on nie ma w Polsce praktycznie żadnych znajomych (jedyni ludzie, których zna, to właśnie jego współpracownicy), bo tak jak wspomniałam - jest Francuzem i wcale tak długo w Polsce nie mieszka.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Jeny, strasznie Ci współczuję... Wydaję mi się, że ten chłopak tak naprawdę Cię nie kochał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Nie. Przeczytałam gdzieś tutaj, że jestem "mało inteligentna", a kompletnie się z tym nie zgadzam. Ocenienie tamtej kobiety jest taaaaakie złe (że aż pojawiła się tutaj cała masa jej obrończyń), a ocenienie mojej inteligencji / mądrości życiowej już rozumiem jest okej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaz to on jest winny zdrady. Nie ona. To on Ci skladal deklaracje. Hallo pobudka. Ty oczekujesz od niego bog wie czego (na kolanach do Częstochowy?) - to mu wybaczysz. A ja uwazam, że trzeba sie zachować jak dorosły inteligentny człowiek jak przystało na kogoś kto skonczyl tyle kierunkow. Spotkać się i porozmawiać o tym jak sie widzi przyszlosc. Jestes sklonna wybaczyc ok. Twoja sprawa. Nikt nie ma prawa oceniać Twojej decyzji i zycia. Wybaczenie nie polega na tym aby potem wypominac przy okazji, aby oczekiwać, że nagle facet bedzie na smyczy czy bedzie codziennie przepraszał i kajał się z tego powodu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.