![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawa jestem co myślicie.
Cytat:
![]() ![]() 5 lat związku, w łóżku byli, poleżeli obok siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Spotkania raz na tydzień czy dwa, zero sexu, czasem buziak, on z tobą stale zrywa, ma cię gdzieś, ślubu nie chce a Ty dalej masz wizję wspólnej rodziny ![]() ![]() ![]() Kobieto idź się leczyć. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie jest związek,to jest znajomość tu nie ma żadnych podstaw do czucia się oszukanym on nigdy nic ci nie obiecywał to Ty sobie uroilas że chcesz być z nim i wybierałas czekanie nie wiadomo na co zamiast chodzenia na randki z innymi Brak u ciebie logicznego myślenia nie umiesz ocenić sytuacji w której sie znajdujesz A znajdujesz się w czarnej dziurze na własne życzenie a nie przez niego Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-10-16 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Femme fatale
|
Cytat:
![]() ![]()
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2019-10-16 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ustosunkujesz się w końcu do porad, abyś udała się do psychologa (a najlepiej psychiatry)? Czy dalej zamierzasz tu "rżnąć głupa"?
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-10-16 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Realistka
|
Cytat:
Kiedy byłam singielka, miałam kolegów z którymi spedzalam czas znałam ich rodziny i oni znali moja i NIE PLANOWAŁAM Z KIMI ŚLUBU ANI WSPÓLNEJ PRZYSZŁOŚCI. ON NIE CHCE SIĘ OKREŚLIĆ BO NIE JEST ZAINTERESOWANY ANI ŚLUBEM ANI NAWET ZWIĄZKIEM Z TOBĄ. KROPKA. NIE JESTEŚCIE RAZEM, NIE MIESZKACIE RAZEM. PARĘ RAZY SIĘ CALOWALISCIE, NIGDY ŻE SOBĄ NIE SPALOSCIE. NIE JESTEŚCIE W ZWIĄZKU. Sorki za caps lock ale skoro do autorki nie dociera małymi literami to może dużymi się uda 🤦☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Nie no, nie wierzę, to jest troll... Nie karmcie trolla dziewczyny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Femme fatale
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zamiast żyć realizmem to Ty nie wiem co tworzysz. Ogarnij ![]() Koniecznie!
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2019-10-16 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
On twierdzi, że Ze nic się chce, ale z pracy mam zrezygnować. A że nie chce, to on woli być sam...
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- On twierdzi, że żenić się chce, ale muszę z pracy zrezygnować. A że nie chcę, no to woli być sam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po drugie ślub i dzieci nie należy Ci się z automatu ze względu nma staz związku. Może on w ogole tego nie pragnie, może nie z Toba. Nawet ślub i dzieci nie musza swiadczyc o milosci faceta. Rozumiem chęc zalozenia rodziny, ale co dalej?Fajna ceremonia, myślisz ze potem nagle będziesz dla niego wazna? Odpowiedz brzmi nie. Będziesz zalowac ,ze wyszlas za maz z pragnienia białej sukni i strachu przed cykajacym biologicznym zegarem. Ty go w ogole kochasz? Czy boisz się,ze nikogo nie znajdziesz i tkwisz w tym na sile, bo uważasz,ze to ostatnia szansa na tzw. ulozenia zycia? Mysl racjonalnie, jeśli teraz jesteś mało wazna, potem będzie tylko gorzej, tylko zobowiązania Was będą laczyc, nie milosc. Poszukaj kogos kto będzie Cie kochal , będziesz dla niego wazna i będzie miał podobne plany ma przyszlosc.
piekło i niebo to stan umysłu... Edytowane przez dekko27 Czas edycji: 2019-10-16 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie chcesz zrezygnować z pracy on nie chce się zenic więc temat zamknięty Zacznij szukać nowej ofiary |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87253232]Ty planujesz slub z kims kto nie lubi cie calowac i nigdy nie uprawialiscie sexu mimo bycie w łóżku wiele razy?
To nie jest związek,to jest znajomość tu nie ma żadnych podstaw do czucia się oszukanym on nigdy nic ci nie obiecywał to Ty sobie uroilas że chcesz być z nim i wybierałas czekanie nie wiadomo na co zamiast chodzenia na randki z innymi Brak u ciebie logicznego myślenia nie umiesz ocenić sytuacji w której sie znajdujesz A znajdujesz się w czarnej dziurze na własne życzenie a nie przez niego[/QUOTE] Dlaczego chcesz ślubu , z kims kto nie chce z Toba sypiac? Dziewczyno, nie będziesz szczesliwa w tym związku. Mussz być bardzo samotna,ze się zwiazalas z tym człowiekiem. Ten związek to atrapa. Nie ma przyjazni, milosci ani seksu. Co dostajesz cennego od tego człowieka? Pozory ?
piekło i niebo to stan umysłu... Edytowane przez dekko27 Czas edycji: 2019-10-16 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87253454]No więc sprawa jest prosta w czym masz problem ?
Nie chcesz zrezygnować z pracy on nie chce się zenic więc temat zamknięty Zacznij szukać nowej ofiary[/QUOTE] Podejrzewam, że facet (o ile taka rozmowa się odbyła) mówi jej to na zasadzie żartu lub "nigdy to nie nastąpi, więc i tak nie będziemy razem". - Chcę być z Tobą, Janek. - A obetniesz się na jeża i przefarbujesz na zielono? - No nie... - No widzisz, dlatego nie możemy być razem. ( ![]()
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87253469]Zbyt wysublimowany żart jak na poziom całej historii...[/QUOTE]
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Niezrozumiale piszę? Kiedy mnie zostawił, od razu umówił się że mną kolega, który bardzo jest zainteresowany moją osobą... Wielokrotnie próbował się ze mną przez te 5 lat. Ale w związku z tym, że byłam z kimś, to się nie umawiałam. Kiedy mnie zostawił chłopak to poszłam z kolegą na kawę. Oczywiście obraził się, zarzucając mi, że to zdradziłam. Czujecie to? Zostawił mnie i jeszcze liczył, że nigdy z nikim się nie umówię! Fakt faktem, że co to za randka, kiedy myślałam o swoim byłym chłopaku? Porażka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moderacjo, no błagam.
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Nic nie troluję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Właśnie tacy faceci mnie sie podobają. Nigdy nie spotykalam się z facetem jeśli mi się nie podobał długo, po to tylko by być z kimś. Nie należę do tego typu osób. Ten mnie się bardzo spodobał, ma wiele cech że mną wspólnych, czuje się dobrze w jego towarzystwie. Czuje tzw. motylki w brzuchu, gdy jest ze mną. Tylko tyle, że on robi jakieś dziwne uniki. I tak przez 5 lat nic nie idzie do przodu... Jeszcze raz powtarzam, nie jestem brzydka. Jestem wykształconą, mam swoje pieniądze, pracę. Brakuje mi tylko zaangażowania że strony faceta, który mnie sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Dobra powiedzmy że weźmiecie ten ślub... I co, myślisz że nagle jemu się zachce całować albo uprawiać seks? No nie. Chcesz małżeństwa z kimś, kto Ciebie nie traktuje jak kobietę? Przecież to chore.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty siedzisz w tym gownie 5 lat gościu pluje ci w twarz ma Cię za nic a ty się upierasz ze czas na ślub On Cię nie chce ,nie pociągasz go. po co chcesz ten ślub wymuszac na kimś kto ewidentnie tego nie chce, co chcesz tym osiagnac?przecież nie zacznie Cię kochać i pozadac nagle po ślubie skoro przez 5 lat tego z siebie nie wykrzesal Chodzbys temat walkowala ten temat z całym światem, sale załatwiła itp to nic tego nie zmieni że on ciebie nie chce i nie tworzcie normalnego związku Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-10-16 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Lady in red.
|
Autorko - ślub by nic nie zmienił. Nadal spędzali byście czas ze sobą raz w tygodniu, a dzieci by nie było bo i skąd jak seksu nie ma i nie będzie. Samo to że podobno on wyznaje Ci uczucia a Ty mu mówisz o ślubie jest mocno abstrakcyjne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamów salę, kup mu garnitur, sobie sukienkę, zaproś gości i zrób mu niespodziankę. On będzie wniebowzięty na pewno jeśli pojawi się na ślubie niespodzianka. ![]() Trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Realistka
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87253606]Oj, ja nie wiem dlaczego tak ktoś na Ciebie naskakuje w tym wątku.
Zamów salę, kup mu garnitur, sobie sukienkę, zaproś gości i zrób mu niespodziankę. On będzie wniebowzięty na pewno jeśli pojawi się na ślubie niespodzianka. ![]() Trzymam ![]() Autorko, ślub z zaskoczenia i wesele niespodzianka to jednak najlepszy pomysł działaj i koniecznie powiedz jak udała się impreza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Byłaś ciekawa co Wizaż myśli.
Dostałaś setkę odpowiedzi, jednomyślnych. Dało ci to cokolwiek do refleksji? Wyciągnęłaś jakieś wnioski? Co planujesz dalej? Wydaje mi się, że to co tutaj czytasz spływa po tobie kompletnie, nie dociera nic. Tu nie ma dialogu, piszesz jak katarynka wkoło to samo w każdym poście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Gdybym uważała wszystko za ok, to bym nie pisała tu. Po prostu chciałam się upewnić co do swoich podejrzeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Podejrzenia to mogą być, gdy facet jedno mówi, drugie robi, albo coś kręci w związku. Tu nie ma związku. Nie ma romansu. Podejrzenia to możesz najwyżej mieć co do swojego stanu umysłu. I o to zadbaj. Zacznij prowadzić z ludźmi dialog, a nie monolog pt. "ale ja chcę!".
![]() |
#119 | |
Realistka
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-10-16 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.