![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią+ot, część 58.
Cytat:
Ale... Bardzo mi pomogła kuracja octem jabłkowym jakieś 2 lata temu przez okres kilku miesięcy. Na czole to mi już praktycznie nic nie wyskakuje. Gorzej z linią żuchwy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Pani Mizantrop
|
Dziwia mnie dzieciaki u mojego meza w szkole. Lekcje zaczely sie niecale dwie godziny temu, a juz z rana byla wielka bojka - kilkanascie dziewczynek z klas 7-10, glownie z 8 (czyli 14-latki), bojka na tyle powazna, ze wezwano policje, kilka uczennic aresztowano, a kilka innych zabrano do szpitala. Poszlo o chlopaka
![]()
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
#95 | |
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym inaczej malujemy się na co dzień a inaczej na jakieś wyjście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwią mnie ludzie, którzy mają osobne ciuchy na randki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
A mnie nic z powyższych nie dziwi
![]() Ani że się malują ani że się nie malują (to ja), ani że mają inne ciuchy. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368330]A mnie nic z powyższych nie dziwi
![]() Ani że się malują ani że się nie malują (to ja), ani że mają inne ciuchy.[/QUOTE]Mnie w sumie też. Gdybym w pracy miała jakikolwiek dresscode, to też bym miała zupełnie różne ubrania do pracy Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzeniona
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;87368305]Dziwią mnie ludzie, którzy mają osobne ciuchy na randki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]A jeśli to randka w teatrze, eleganckiej restauracji, filharmonii? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Ja jak idę sama ze sobą na randkę, to się ubieram ładniej niż na co dzień, a co dopiero z kimś :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Realistka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368330]A mnie nic z powyższych nie dziwi
![]() Ani że się malują ani że się nie malują (to ja), ani że mają inne ciuchy.[/QUOTE] tez mnie to nie dziwi ![]() ![]() ![]() to, ze maja inne ciuchy to hmm nie wiem jak to rozumiec? Ze maja np. ubrania, w ktorych moga isc tylko na randke ![]() ![]() Bo ja nie mam w szafie rzeczy 'radnkowych', ale mam ubrania, ktore sa bardziej eleganckie i nadaja ise na tego typu okazje (ale nie tylko)
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie miałam nigdy problemu tego rodzaju. Malowalam się, gdy chciałam, do pracy chodziłam nieumalowana. Ale... Z czasem, a właściwie z wiekiem zauważyłam, że zwiększa się różnica w atrakcyjności mojej twarzy nieumalowanej i malowanej. Cera już nie ta, powieki nie te... Ponieważ więc wolę wyglądać atrakcyjnie, stosuję teraz zawsze podkład kryjący, który maskuje naczynka i zaczerwienienie, bo mam ich coraz więcej. Do pracy już zawsze stosuję delikatny makijaż, do sklepu i na spacery tylko ten podkład i rozjasnienie powiek, w domu chodzę saute. Po co malują się na codzień, i to często bardzo mocno, młode dziewczyny i kobiety, nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzeniona
|
Mnie w ogóle dziwi zdziwienie, że ktoś czuje potrzebę na randce, wyjściu, w weekend czy kiedykolwiek wyglądać ładniej niż zazwyczaj. Dla mnie wyjscis, randki czy spotkania z kimkolwiek mają swoją magię też przez to, że ułożę sobie włosy, umaluję się i ubiorę inaczej niż na co dzień. Choć na co dzień też się maluję i układam włosy, ale przed pracą nie mam na to tyle czasu co przed wyjściem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Czarna owca
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Realistka
|
albo druga opcja - jak juz zaczely sie na co dzien malowac to potem ciezko to przerwac.
Ja tak mialam np. z kreskami na powiekach. Zaczelam je malowac codziennie w liceum i tak sie przyzwyczailam, ze czulam sie bez nich 'naga'. Gdy postanowilam ograniczyc makijaz do pracy i przyszlam pierwszy raz w delikatnym makijazu, bez kresek, kilka osob mnie spytalo czy dobrze sie czuje, bo 'wygladam niewyraznie' ![]()
#108 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Realistka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- A ja w sumie na slub do siostrzenca umalowalam sie tak samo jak chodze na codzien i uczesalam tez tego samego koka, tylko dopielam sobie spinke z cyrkoniami ![]() Ale mnie nie dziwi, ze ktos zrobi sobie inny niz codzienny makijaz z tej okazji ![]() Za to żona mojego siostrzeńca jak jeszcze byla jego dziewczyna, to ją tam raz czy dwa widzialam umalowana i kiedys on szedl z kims i czesc czesc, ale nie wiedzialam kto to jest. A to ona, byla nie umalowana i wygladala na 15 lat, nie poznalam jej ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Chodzę do pracy w jeansach, botkach, czasem marynarka, ale żadna tam przesadna elegancja i uważam, że makijaż w niczym mi nie przeszkadza. Wręcz "łagodzi" ten mój lumpiarski czasem styl, kiedy jedyne na co mam ochotę to szeroki gruby sweter. Ale jestem z tych, co to makijaż zawsze, więc może nie jestem obiektywna. Osobiście uważam i pewnie zostane za to zjedzona, że większości kobiet makijaż się przydaje, nie znam kobiet w okolicach 30, które bez wyglądają pięknie i promiennie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale agresja teraz. U mojej tez jest jedna co ich nieraz uderzy ![]() Z opowiadan i TV slysze, ze co rusz w jakiejs klasie jest taki ktos, ze zneca sie psychicznie lub fizycznie i nie umieja sobie z tym poradzic ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale jeżowi w sweterku się nie dziw ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2019-11-27 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubie sie malowac, za to moja kolezanka pod 50-tke nie. Robi henne na rzesy i tyle, Ona tylko kremu używa. I źle nie wygląda, bo ma dosyć wyraziste te oczy.
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Ja się nie lubię malować.
Na co dzień tego nie robię. Jak wychodzę, to nakładam krem bb i tusz do rzęs. Czasami mocniej podkreślę usta. Natomiast nieustannie mnie dziwi moda na sztuczne rzęsy. WEDŁUG MNIE to mało komu pasuje. Większość dziewczyn wygląda, jakby miała gąsienice na oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Czarna owca
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368578]Ja się nie lubię malować.
Na co dzień tego nie robię. Jak wychodzę, to nakładam krem bb i tusz do rzęs. Czasami mocniej podkreślę usta. Natomiast nieustannie mnie dziwi moda na sztuczne rzęsy. WEDŁUG MNIE to mało komu pasuje. Większość dziewczyn wygląda, jakby miała gąsienice na oczach.[/QUOTE]Mnie się sztuczne podobają do jakiejś mocnej stylizacji (np. w makijażu artystycznym). Na co dzień nie. Tak samo przedłużane rzęsy bardzo rzadko widuję zrobione dobrze. Na Wizażu chyba Finlora wrzucała kiedyś piękne rzęsy ![]() Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzeniona
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87368578]Ja się nie lubię malować.
Na co dzień tego nie robię. Jak wychodzę, to nakładam krem bb i tusz do rzęs. Czasami mocniej podkreślę usta. Natomiast nieustannie mnie dziwi moda na sztuczne rzęsy. WEDŁUG MNIE to mało komu pasuje. Większość dziewczyn wygląda, jakby miała gąsienice na oczach.[/QUOTE]Ja widziałam bardzo dobrze zrobione. Na tyle dobrze, że nie miałam pojęcia, że to sztuczne rzęsy. Da się uzyskać bardzo naturalny efekt, ale dziwnym trafem sporo dziewczyn lubi mieć rzęsy-pająki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
zielony stworek
|
Na co dzień tego nie robię. Jak wychodzę, to nakładam krem bb i tusz do rzęs. Czasami mocniej podkreślę usta. Natomiast nieustannie mnie dziwi moda na sztuczne rzęsy. WEDŁUG MNIE to mało komu pasuje. Większość dziewczyn wygląda, jakby miała gąsienice na oczach.[/QUOTE] Wg mnie to nawet mało komu pasuje kilka warstw tuszu ( zwłaszcza czarnego blondynkom ), który często skleja rzęsy. Wolę tylko podkreślone oko, a nie sztuczną firankę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.