![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zdrada?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Mnie czasem rzeczy upadają i lądują w dziwnych miejscach, więc uważam, że to prawdopodobne, że tusz mógł być niezauważony.
Dwa, jak napisałaś, że masz dostęp do telefonu i nic tam nie ma, to od razu pomyślałam, że może umawia się z prostytutkami? Dzwoni, umawia się i od razu kasuje z rejestru lub za pomocą kompa np. na odlotach? Ja kiedyś też przy sobie nosiłam całą kosmetyczkę, po prostu po pomalowaniu wrzucałam do torby, nie rozdzielałam ich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Wiesz co mój partner zdradzał swoją dziewczynę i u niego też byś nic w telefonie nie znalazła, od razu wszystko kasował, a pisaliśmy do siebie tylko wgodzimach pracy albo jak akurat spędzali wieczór osobno. No i też z nią spędzał dużo czasu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- A tu się nie zgodzę, ja mam pierdyliard kremów do rąk w mieszkaniu i spokojnie mój facet mógłby nie ogarnąć czy to mój czy nie. Sama mogłabym tego nie ogarnąć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety baaardzo ta sprawa śmierdzi. A co do kretynów od kremów - mój mąż nie wie, jakich ja używam kosmetyków w ogóle, a co dopiero marek kremów.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja miałam kiedyś taką sytuację. Któregoś dnia były sprzątał mój samochód. Nic nie mówił, ale kilka dni później spytał się mnie wprost czy mam romans. Ja wytrzeszcz oczu na niego skąd mu to przyszło do głowy. A on że jak sprzątał ten samochód to znalazl męski dezodorant w schowku. I rzeczywiście był jakiś linx czy inne badziewie prawie puste. No i teraz weź się z tego tłumacz jak nikogo nie woziłam tym autem. Ale byłam kilka dni wcześniej u mechanika.. i podjerzewam że on tam zostawil . Ale po co dlaczego? Wydaje się głupia wymówka ale tak było, więc różne dzwine rzeczy się zdarzają
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;87473969]
A co do kretynów od kremów - mój mąż nie wie, jakich ja używam kosmetyków w ogóle, a co dopiero marek kremów..[/QUOTE] Spraszając dziewczyny do domu jednak wypadałoby wiedzieć, bo właśnie po takich szczegółach można wpaść. A wystarczyłoby je sprzątnąć ze stołu i potem odstawić na miejsce - miałby pewność że to są jej, a nie innej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f Czas edycji: 2020-01-05 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Zdjęcie pewnie wysłał koledze tylko po to, ze gdyby w razie czego autorce przyszło do głowy zapytać kolegi jaki to był tusz to żeby mógł go chociaż precyzyjnie opisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
.
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87474114]Tu jeszcze jest sens, bo mechanik może liczył że oddzwonisz i oddasz perfum, umówisz się. Tusz pod dywanikiem który wypadł kumplowi z kieszeni bo pakował dziewczynę, ale musi się upewnić że to jego dziewczyny to jednak inny kaliber
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A czy jest szansa, że ten tusz leży tam dość długo lub jakoś się wyturlał spod pralki czy wanny? Bo może wypadł kiedyś jakiejś Twojej koleżance?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Tak naprawde ten tusz mogl sie tam znalesc z przeroznych zrodel np autorka niechcacy po swietach zapakowala ze soba tusz mamy czy siostry badz jej chlopak niechcacy gdzies przywiozl go z domu ALE on twierdzi ze to tusz dziewczyny kolegi i kolega to potwierdzil i dlatego ta sytuacja tak smierdzi. Jakby zaprzeczyl ze nie wie i tyle to byloby to bardziej wiarygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
[1=540777dcbf6ffb1a00382ce 11cd99e791e048a57_5e1e561 288b96;87474467]Tak naprawde ten tusz mogl sie tam znalesc z przeroznych zrodel np autorka niechcacy po swietach zapakowala ze soba tusz mamy czy siostry badz jej chlopak niechcacy gdzies przywiozl go z domu ALE on twierdzi ze to tusz dziewczyny kolegi i kolega to potwierdzil i dlatego ta sytuacja tak smierdzi. Jakby zaprzeczyl ze nie wie i tyle to byloby to bardziej wiarygodne.[/QUOTE]Dokladnie tak. Wyglada jakby mu sie grunt pod nogami zaczął walić i wymyślił cos na szybko. Gdybym sama byla pewna, że jestem fair to w życiu bym nie zmyslala takiej historii. Nie wiem skąd to jest i tyle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Wiecie co....
Moja przyjaciółka kiedyś po powrocie z weekendu u rodziców znalazła w sypialni swojego faceta dwa kieliszki do wina (a on wina jak twierdził, nie lubił). Koniec końców wmówił jej, że z kumplem tak sobie pili jak jej nie było. Wyrzucili kieliszki razem, uwierzyła mu. 2 miesiące potem zostawił ją dla nowej dziewczyny. ![]() Tusz wypadł koledze akurat w łazience? A co on tam robił z jej walizką? No chyba, że jego przyjaciel lubi przebieranki - bo przecież koniec końców to też jest jakieś wytłumaczenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Wiecie jak to jest, jak się kocha. We wszystko się uwierzy, wszystko się wyprze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
Sprawa o tyle śmierdzi, że jeśli faktycznie kumpel pakowal dziewczynę (w co wątpię) i ten tusz by wypadł, to ten kumpel lub jego dziewczyna by dawno napisali, czy ten tusz nie jest jakimś cudem u nich w domu.
Ja tam nie mam 34858371 tuszy, zauwazylabym brak i bym się po prostu zapytała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
To może być wszystko i nic. Swego czasu znalazłam w mieszkaniu 3 lakiery do paznokci. Aktualnie nie mam czasu na malowanie, do tego to nawet nie były "moje" kolory. Pokazałam mężowi te lakiery, a on zrobił wielkie oczy. Okazało się, że to miał być prezent dla jego mamy. I faktycznie teściowa dostała taki prezent, używa i cały zestaw stoi w łazience przy lustrze. Nie wpadła do Was któraś mama, siostra, koleżanka? Wiem, że to może być "koronny dowód" na kochankę, ale naprawdę nie musi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ja bym nie uwierzyła, sorry. Takie bajki to dla dzieci są dobre...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W mało wiarygodny sposób. Więc nie ma co dociekać, dla kogo prezent miałby to być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
Tak mi się skojarzyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Żarty zartami, ale dziewczyna przeżywa teraz koszmar.
Kochana, żadna z nas Ci nie powie czy Cie zdradza czy nie, ale skoro zdecydowana większość z nas widzi że coś tu ewidentnie śmierdzi, zastanów się jeszcze raz i sama podejmij świadoma decyzje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Może pod Twoją nieobecność urządził imprezę, skład był mieszany i się nie przyznaje?
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to są tylko dwa wytłumaczenia:
Facet Cię zdradza. Facet jest transseksualistą i maluje się jak Ciebie nie ma w domu. Wszystkie inne są z księżyca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Ale za cholerę nie odróżni moich kosmetyków. Tak samo jak ja jego. Jakiś krem ma, ale jakiej marki? Przecież go nie sprawdzam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Bez problemu mógłby mnie spakować mój facet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#120 |
lokalna gwiazda
|
Może jakiś kumpel nie miał gdzie poseksić się z dziewczyną i facet autorki użyczył im mieszkania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.