![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Rozwódka z Rosji zostawiła męża i dzieci
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87822605]No to przeciez ta kobieta zostawiła dzieci z bogatym ojcem własnie po to, żeby z nią nie cierpiały biedy, więc o co ci chodzi i czemu musisz ją zrównac z ziemią koniecznie?[/QUOTE]
Nie zrównuje.Mam tylko tako samo zdanie jak xfrida i Mon cherry. Jakoś mi się wydaje, że to tylko głupie tłumaczenie.Wyjechała w świat bóg wie gdzie i tłumacz się, że przecież dzwoni. Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-05-05 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87822605]No to przeciez ta kobieta zostawiła dzieci z bogatym ojcem własnie po to, żeby z nią nie cierpiały biedy, więc o co ci chodzi i czemu musisz ją zrównac z ziemią koniecznie?[/QUOTE]
ja moge zrozumiec ze zostawila je z bogatym ojcem ale nie rozumiem dlaczego poszla w swiat i nie bierze udzialu w ich wychowywaniu,dlaczego nie uczestniczy w ich zyciu,to sa jeszcze male dzieci potrzebuja obydwojga rodzicow,szczegolnie jak ojciec pracuje bo chyba z nieba mu kasa nie spada,matka moglaby brac czynny udzial w wychowywaniu dzieci i wowczas moglabym jeszcze to zrozumiec bo ogolnie jestem zwolennikiem jednego domu dla dzieci nie zycia na dwa domy (opieka naprzemienna) ale wyjechanie z kraju w ktorym dzieci mieszkaja i dzwonienie czasami to moim zdaniem przejaw ze dobro tych dzieci jest dla niej na ostatnim miejscu i to potepiam a nie to ze dzieci mieszkaja z ojcem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
uparta chmura
|
Zresztą co to za rozmowa z 3 letnim dzieckiem przez telefon, zwłaszcza że pół roku temu miało 2 i pół roku, no litości co to za kontakt.
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Pisałem coś o trzepaniu, czy że ona wyslajs intymne fotki...
Dziewczyna była pogubiona , wojska zabawę i korzystanie z życia, facet nie tylko dobrze zarabiał się był z bogatej rodziny, jeździła za jego pieniądze na wycieczki a on w tym czasie siedział w domu z dziećmi..sam szyderczy sposób w jaki to powiedziała mnie zirytował....na jednym z takich wyjazdów poznają innego faceta, informatyka se zdalną praca i już nie wróciła do Moskwy tylko pojechała z nim na 2 miesiące do Indii...potem kolejna wycieczka do Tajlandii i ostatecznie do Polski...w Moskwie pokazała się kilka razy i była wkor**** że proces rozwodowy trwał 3,5 miesiąca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
co to ma wspolnego z invitro i samotnym wychowaniem chcianego dziecka?nie widze zadnego powiazania .jesli dziecko jest z invitro to ojca nie ma od poczatku nikt go nie porzuca ,jest wychowywane od poczatku przez kochajaca matke a co innego kiedy dziecko ma 3/4 lata i ta matka znika z horyzontu i czasami zadzwoni ..nieporownywalna tragedia ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87822384]Ależ nikt tej kobiecie tego nie zabrania. Jednak chcąc prowadzić taki tryb życia zwyczajnie sie dzieci nie robi.
[/QUOTE] A czemu? Mnóstwo ludzi robi dzieci, a potem się nimi nie zajmuje. Tyle że zwykle ci ludzie mają penisy i wtedy jest ok. Jak ludź ma pochwę, to już nagle niebywałe wydarzenie. Jeśli nie potępiamy ludzi z penisami, że się bujają po świecie, kiedy kto inny wychowuje im dzieci, to totalną hipokryzją jest potępianie za to ludzi z pochwami. Autor to już totalny hipokryta. Zajmuje się wyciąganiem nagich fotek od dziewczyn w necie i obrabianiem im dupy i pieprzy o wartościach. Jak mu laska wysyłała zdjęcia cycków to rozumiem, że mu ta swoboda obyczajowa nie przeszkadzała. Rozumiem też, że te wspaniałe wartości ograniczają się do krytykowania innych, bo jak mniemam z tej miłości do dzieci raczej nie został wolontariuszem w domu dziecka. A xfrida po prostu zachowuje się jak kwoka na jajkach. Sama jest taką kwokowatą matką, więc jak tylko w którymś wątku usłyszy o rodzicielstwie, to leci dziobać. Ona swoje dzieci wysiaduje, to inni też muszą. Jak nie chcą być jak xfrida, to mają zaburzenia afektywne dwubiegunowe albo jakieś inne. Edytowane przez megamag Czas edycji: 2020-05-05 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Moje dzieci juz że mną nie mieszkaja od dawna są już wysiedziane i szczesliwe
Jak nie chcesz wysiadywac to nie rób czy usuń po co produkować nieszczęśliwych ludzi ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Tak w ogóle, kamillos13, wklejanie czyichś osobistych wiadomości to nie jest tylko zwykłe chamstwo, to przestępstwo. Serio. Tajemnicę korespondencji chroni nawet konstytucja. Ale widać takie podstawowe rzeczy też się nie mieszczą w zakresie Twoich "wartości". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
BAN stały
|
Cytat:
Komentarz wobec xfridy bardzo nieprzyjemny wręcz obrzydliwy.Facet ma racje, że tym się interesuje bo to może świadczyć o osobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Jest. Nie jest przestępstwem karanym przez prawo i odbywa się z wiedzą osoby nazywanej kwoką, a nie za jej plecami. Edytowane przez megamag Czas edycji: 2020-05-05 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Ale powiedz tak szczerze co jest fajnego w tym, że ojciec lub matka zostawiają swoje dzieci i nie chcą się nimi interesować?Nie widzisz nic w tym negatywnego?Twoim zdaniem ludzie mogą tak robić z byle jakiego powodu i jest ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
A co ma za znaczenie, czy coś jest fajne czy nie? Ludzie tak robią i robić będą. Taki jest świat, że nie wszystkie dzieci wychowują się z obojgiem rodziców. Jak widać, robi też tak sam autor, ale do wypominania tego innym to pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
Próbujesz usprawiedliwiać postawy, które nie za bardzo się do tego nadają. Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie. Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-05-05 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Niczego nie usprawiedliwiam, bo mi to w sumie wisi. Stwierdzam tylko fakt, że zarówno autor, jak i tak kobieta, której ta zawzięcie obrabia dooopę, zafundowali swoim dzieciom wychowywanie się w niepełnych rodzinach. Nie jest więc on zupełnie na pozycji, żeby się do niej przypieprzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Lekko mnie juz bawi wciskanie komuś slow które nie padają, ze niby ktos tu prowadzi ukryty seksizm.
A bo facet jak zostawi dziecko. To wątek o kobiecie która nie jest dojrzała aby posiadać dzieci. Nikt siła jej nie zmusił do rodzenia. Mogła usunąć aby podróżować. Będzie wątek o facecie to sie tam wypowiem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Nie jest przestępstwem bo to moja korespondencja, jeśli Ty ja przekażesz dalej to będziesz przestępca.
Mozna by było mówić o braku przyzwoitości gdybym ja wymienił z imienia i nazwiska lub w jakikolwiek inny sposób umozluwil zorientowanie się o kim mówimy ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A kto napisał, ze Ok? Pokaz ![]() Watek jest o kobiecie a nie chłopie. Wiec nie dziw sie, ze ktos sie wypowiada na temat kobiety. Lekko popłynelas z ta kwoka... ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
A ja bede potępiać takie zachowanie u ludzi. Ze robią dzieci i je krzywdzą! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
A gdzie niby obtmrabiam dupę, ?; Podałem suche fakty, nie mam do niej pretensji. Ja bym po prostu tak zrobił.
Za to mam wrażenie że takie postawy jak Twoja, zagorzałe, podirytowana, zawzieta, nie akceptująca stanowiska innych, stająca w obronie kobiety, bez względu na wszystko to mega żałosna postawa. Taki zawzięty obrońca wolności kobiecej ponad miarę....spójrz kobieto na fakty. Dzieci matki nie mają bo ona się buja po świecie za przygoda . Nic do Ciebie nie dociera, masz wtrybiona ideologię i jesteś zamknięta na inny punkt widzenia. Żal.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87823053]
Będzie wątek o facecie to sie tam wypowiem. ![]() No o facecie też masz wątek. O autorze, który napisał, że sam ma 6-letnie dziecko i nie jest z jego matką. Tak samo rozbita rodzina jak i tej kobiety. Niech opowie, czemu to dziecko zrobił, skoro nie chciał mu zapewnić pełnej rodziny. Jak teraz wygląda jego udział w wychowaniu? Nie ma wyrzutów sumienia, że jego dziecko będzie miało od tego rysy na psychice. Niech się uzewnętrzni, wklei jakąś korespondencję. Pooceniamy go tak, jak on ocenia tę Rosjankę. Będzie tak samo uczciwie, bo też nie znamy się na żywo, tylko z kilku wiadomości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Rozwódka z Rosji zostawiła męża i dzieci
Cytat:
Autor nie napisał co było powodem rozejścia sie. Napisał, ze dziecko jest wychowywane na 2 domy. Czyli uczestniczy w jego życiu. Nie porzucił. Dziecko nie jest spoiwem związku. Rozwody sie zdarzają. Większa krzywda dla dziecka kiedy rodzice sa razem, a nie kochają sie, kloca czy męczą ze soba itd. Jest dziecko to juz do śmierci trzeba być razem. No tak mam jajniki to juz o babie zle pisać nie wolno. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2020-05-06 o 00:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rozumiesz? Jak masz pipe musisz bronić kobiet. A o facetach z pogarda. Bo jak to tak kobieta kobiecie wilkiem... To pokazuje kto rozdziela takie zachowanie na płeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
A kto powiedział, że te dwie sytuacje nie są podobne? Autor tak twierdzi, ale to tylko jego interpretacja, a nie żadne fakty. W obu sytuacjach mamy rozstanie rodziców, bo najwyraźniej się nie kochali. To, że ta kobieta olewa dzieci, a on swoje dziecko kocha, też jest tylko interpretacją autora. Z wiadomości kobiety nic takiego nie wynika. Wiemy tylko, że on mieszka bliżej dziecka niż ona. Autor twierdzi, że dziecko wychowuje się na dwa domy, ale tego nie rozwinął. Nie wiemy, czy to rzeczywiście opieka naprzemienna i autor ma ją w takim samym zakresie jak matka, czy też może dziecko widuje w weekendy. Nie sprecyzował tego. Jak na razie to wygląda na to, że on częściej widuje dziecko niż ona. I że nigdy nie był w Tajlandii. I na tej podstawie przyjęłyście za pewnik, że kobieta jest wyrodną matką, a autor superojcem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
No to masz:
Rozstałem się z narzeczoną gdyż po moim wypadku powiedziała mi że gdybym był chory to by mnie kopneka w dupę....dziecko 72 noclegi ze mna w 2019r ... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87823069]Nie rozumiesz? Jak masz pipe musisz bronić kobiet.
[/QUOTE] Tak właśnie o to chodzi, a nie o to, że ukrzyżowałyście kobietę na podstawie szczątkowych informacji i negatywnych emocji autora na podstawie tylko tego, że nie mieszka z dziećmi (bo motywy to już dopowiedział autor). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Seksizm jak tralala. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Czyli jakby z takim problem przyszła kobieta to byś tez nie wierzyła w jej słowa? Sugerujesz, ze autor kłamie. Na jakiej podstawie? A czy kobieta by pisała prawdę? Tez byś Tak na nią siadła? Czy bys biła brawa jakby leciały takie same słowa jak tutaj tylko były kierowane do faceta? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Nie że nie mieszaka z dziećmi, tylko że woli spędzić 2 miesiące z kochankiem w Indiach, zamiast odwiedzić dzieci. ... Co Ci zresztą będę tłumaczył...ty już się okopalas swoją ideologia i żadne argumenty nie trafia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.