![]() |
#91 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: POMOC MARTYNCE - zbiórka ręcznie robionych rzeczy.
Cytat:
![]() Przeglądnęłam te "psiakowe cegiełki' Rzeczywiście niektóre nieźle sie sprzedają. Rozkoszne fotki bokserków ida jak świeże bułeczki, ale juz np. sunia - mieszaniec wraz ze szczeniaczkiem - ![]() W dalszym ciągu uważam, że wizerunek dziecka to zupełnie inna kwestia. Tapeta z psiakiem może być fajna, zwłaszcza dla miłośników czworonogów czy kolekcjonerów pocztówek. Co do wizerunku obcej dziewczynki, to ja w dalszym ciągu uważam, że nie każdy musi mieć z nią emocjonalny stosunek, żeby chcieć jej pomóc, czy tez z drugiej strony, wcale nie musi takiego emocjonalnego stosunku oczekiwac dlatego, że pomaga. Ja dla przykladu, bardzo chętnie pomagam Martynce i nie tylko jej, ale nie marzę wcale o tapecie z jej wizerunkiem chociazby dlatego, że mam dwójkę własnych dzieci i kilkaset potencjalnych tapet z nimi ![]() Rodzicom Martyny pomysł z cegiełkami bardzo sie podoba. Nagrywaniem zająłby się mąż p. Agi. Pozostaje kwestia projektów. Czy damy sobie radę? Ja jestem kompletny amator, czy moje dobre chęci wystarczą? A może ogłoszę pomysł na forum plotkowym? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Rzadko kto przekazuje bizu czy deco? przeciez od samego poczatku bylo praktycznie tylko to, pozniej dopiero znalazlo sie inne rekodzielo i inne przedmioty np te aniolki.
Jakbym byla w stanie to zrobilabym kolejna partie bizu, ale na razie niestety nie mam jak. Duzo osob przekazalo swoje prace i mysle ze sa w podobnej sytuacji. Troche mi sie przykro zrobilo.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Przepraszam jeśli to cię uraziło
![]() ![]() Bardzo chetnie przyjmuję każdą krytykę, o ile jest ona konstruktywna. Nie chcę się z Tobą kłócić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie nie chce klocic. Po prostu Twoje spostrzezenia wg mnie sa krzywdzace dla osob ktore cos ofiarowaly na aukcjie Martynki. (mozliwe ze tylko mi sie przykro zrobilo, moze inne osoby sie tak nie poczuly). Zabrzmialo dla mnie to jak " dajcie wiecej, bo to co dalyscie juz sie skonczylo", a przeciez nie o to chodzi
![]() I nie neguje Twojego starania sie o nowe pomysly, w ramach swoich mozliwosci staram sie przeciez tez cos doradzic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie spokój. Nikt nikogo do "ofiarności" nie zmusza i nikt nikomu nie mówi, ile i komu ma dać. Myślę, że obie macie rację. Są zarówno osoby, które na aukcjach po prostu kupiły sobie przedmioty taniej niż w galeriach i ... wspaniale, bo każda kwota się przyda. Niektórzy też wylicytowane rzeczy kupili tylko z myślą o Martynce. Zwłaszcza Ci, którzy podarowali je znowu na aukcję, może by chcieli dostać coś "fizycznego" na pomiątkę, (zdjęcie, kalendarz, czy plan lekcji). Ważne jest też robienie szumu wokół takich charytatywnych akcji, bo może cześć osób nie lubi "rękodzieła" oraz allegro i po prostu wpłaci na konto. Dzięki ciągłemu podtrzymywaniu pamięci o Martynce, będzie można namawiać potem wszystkich na oddanie 1% podatku.
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
To w takim razie poprosić mamę Martynki o zdjęcia w dużej rozdzielczości? Robiłam w zeszłym roku kartki na Boże Narodzenie więc mogę się w to pobawić. Czy ktoś jeszcze pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ja gdy pomagam w adopcjach psiakow i zbieram pieniadze od "sponsorow" to robilam tez takie kartki na swieta i kartki z podziekowaniem. Wywolywalam je normalnie jako zdjecia, ludzie ktorzy pomagali w adopcjiach mieli pamiatke, pisali pozniej ze jak zobaczyli te kartki to sie poplakali.
Chetnie tez pomoge, ale dopiero po powrocie. Jutro wyjezdzam i nie bede miala kompa ani netu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
A co do tapet z innymi zdjeciami. Moge poszperac i jakis swoich widoczkow itp poszukac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Cegiełka, nad którą pracowałyśmy właśnie ukazała się na allegro
![]() ![]() ![]() Zapraszam http://allegro.pl/item147055260_kole..._martynki.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja dalam linki na fora psie na ktorych sie udzielam. Juz jedna znajoma kupila cegielke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Przeczytajcie list od mamy Martynki i zobaczcie najnowsze zdjęcia
![]() Operacja Martynki już 20 lutego. Trzymamy kciuki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...9&postcount=64 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Czy sa wiadomosci o operacji? Bo ja codziennie zagladam za martynkowa strone, a tam zadnych nowych informacji nie ma poki co, a juz troszke czasu minelo od operacji... Mam nadzieje, ze sie udalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.