![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 11
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Mój tak samo, czasem zabawi się na chwilę, a zabawa książeczką to tylko gryzienie i ewentualnie chaotyczne przewracanie stron. Ciężko mu nawet czytać, bo wyrywa mi książkę.
Dziewczyny, a po drugi foteliki też można jechać bez dziecka, tzn. wystarczy, że pasuje do samochodu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej hej witam sie w nowym watku
![]() Zyczenia dla naszych roczniaczkow 🥰 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Co do kp to my karmimy się już tylko w nocy ok.3 razy. Chcę już z tego zrezygnować Ale jakiś nie wiem jak to ugryźć a poza tym to będzie to wymagało ode mnie trochę wysiłku bo zamiast cycka będzie tulenie ,bujanie i woda więc w nocy będą większe przerwy w spaniu a nie wiem czy mi się tak już chce w to angażować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Pragnę posiadać fotelik w którym moja nie będzie wyć! Muszę się wybrać z nią na rozeznanie, mimo że ma ciągle jeszcze kilka cm zapasu w łupinie.
Ada raczej też nie usiedzi dłużej nad jedną czynnością. Ostatnio opanowała nakładanie okręgów na patyk. Klaszcze sobie po każdym jednym ![]() My powróciliśmy do domu, chyba na dłużej. Siedziałam w tym lesie dla dzieci, by mogły na świeżym powietrzu przebywać. I niby tam trampolina, huśtawki, zjeżdżalnia itp., no jest co robić, ale chyba już im się znudziło. Syn mi zdziczał, jeszcze w piątek nie chciał się spotkać z nikim z bloku, ale podstępem zaaranżowaliśmy spotkanie ![]() ![]() ![]() Tż pojechał na ryby, szczupaka mi tu ma przywieźć. Mam nadzieję że obrobi sam te zwłoki, bo ja nie mam zamiaru się z tym bawić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas już też coraz więcej ludzi się reaktywuje towarzysko z dziećmi...dziś napisały do mnie 3 mamy czy w tygodniu się możemy zobaczyć żeby się dzieciaki pobawiły ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
U nas gorączka od pt wieczór, wczoraj 4 luźne kupy. Teraz po 2 godz spaniu taki płacz i krzyk, Wyginanie obstawiam zęby
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Nati współczuję, mam nadzieję że małej szybko przejdzie i że to na zęby
Agatek zaczyna chodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Agadzie, sto lat dla Agatki i gratulacje pierwszych kroczków
![]() Dzięki, dziewczyny za odp odnośnie fotelików. Mam nadzieję w takim razie, że Mateuszowi podpasuje Aerofix z Avionaut, bo mamy bazę od pixela. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tort fajnie, tylko lentylki wypadły dopiero po 2 kawałku, ale niespodzianka była ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ratunku. Moje dziecko nauczyło się wchodzić na kanapę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
My dzisiaj na szczepieniu bylismy 🤪 narazie jest wszystko ok, ja jakas wyczerpana a maly jak zwykle pelen energii... zastanawiam sie czy walnac sobie mocna kawę i iść na spacer czy przymknąć oczy na chwilkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
My mamy szczepienie początkiem czerwca i już mam stres czy będzie płacz.
Co do gorączki to przebija się dwojka. Wczoraj przez godzinę w nocy masakra oby dziś było spokojniej. Podawalyscie może Camilie? Jutro idę do fryzjera i obcinam się do ramion bo już mnie wkurzaja te długie ciężkie kudly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#107 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U nas dziś horror nocny. Wycie co 5 minut i najdłuższa przerwa to było 30 minut snu. Idę nadrabiać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Też czekam na fryzjera jak na zbawienie. Mam na głowie jeden wielki kolton.
Elsabel Mój też tak mam. 5 sekund nie usiedzi, chyba że garnki lub ciuchy z szafy targa ![]() I po urodzinach. Przeżyłam. Mały bil inne dzieci. Już się boję, co to będzie. Rozbojnik straszny. Jedynie rozwojowo wypada strasznie do przodu, bo sporo już mówi, układa klocki itd. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja dzisiaj 3 klocki ułożyła, jest postęp. Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
No, my po bilansie, mała ma 76 cm i 9800 g (myślałam że będzie z 10 najmniej), szczepienie na rok też już zaliczone, akurat po tym może wystąpić trzydniówka, Dominik też miał...deja vu, bo szczepionka w tym samym gabinecie, z tym samym pielęgniarzem i te sam e ostrzeżenia co kilka lat temu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dobra, fotelik kupiony, na szczęście podpasowal małemu ten co chcieliśmy.
Co do wagi, to mały dawno nie był ważony, dziś u siostry na zwykłej wadze najpierw ja się zwazylam, potem z małym, to wyszło, że ok 11kg, wiadomo, że to tak orientacyjnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Maryska - to racja wcale moje nocki nie sa zle, ale chyba mały już nawet tak cycka nie potrzebuje tylko ja mu z wygody żeby szybko zasnal daje
![]() Co do ząbkowania to ja dawałam homeopatyczne kuleczki i nie zauważyłam różnicy że zel jest lepszy, działały tak samo A szczepienie dzisiaj przebiegło super ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja czekająca, aż mój sam się odstawie
![]() ![]() Nic w testach nie wyszło, także oficjalnie moje dziecko nie ma alergii i mam mu dawać wszystko i normalne mm ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała żeby moja sama się odstawiła Ale to chyba bliżej 18nastki🤣🤣🤣
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Wy o odsrawieniu kp, a my odstawiamy mm. Chciałam karmić mm max rok czyli tyle ile to konieczne i wszystko jest na dobrej drodze by skończyć dwa opakowania, które mamy i już więcej nie kupować Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Eceea Czas edycji: 2020-05-25 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.