![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Odbicie od ściany
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87876008]ale nie mozesz tej informacji o wzroscie podac odrazu?po co wogole marnujesz czas na gadki wlazenie na facebooka itp zamiast odrazu odsiac te ktore nie chca kogos w twoim wzroscie?[/QUOTE]
Nie poda, bo wtedy nie będzie dopasowań, bo od razu będą go skreślać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
no to jest poprostu bez sensu ,jest to wazna wiadomosc odrazu moze odsiac tych ktorzy nie sa zainteresowani niskimi facetami ,ale nie on woli marnowac kogos i swoj czas z nadzieja ze ktos sie namysli ze jesdnak chce chlopaka 5cm mniejszego
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kłam. Szukaj takiej, której wzrost nie przeszkadza. I sam nie rób z tego wzrostu problemu, bo jak zaczynasz sugerować takie rzeczy dziewczynie, to większości się w tym momencie włącza alarm pt. "o, zakompleksiony typek".
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-05-24 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przykro mi, ale taki jest tinder. Jeśli tam szukasz, to nastaw się, że dziewczyny mają wymagania i będę je miały, bo mają masę facetów do wyboru, wystarczy kliknięcie. Nie ma sensu ukrywać wzrostu, bo jeśli to jest dla nich ważne, to jak sam widzisz prędzej czy później o to zapytają, a ty tylko stracisz czas. Na żywo jak poznajesz dziewczynę ... powiedzmy nawet i na zajęciach szkolnych, czy przypadkiem na mieście, to obok ciebie nie stoi w rzędzie 10 innych chłopa z wyższym wzrostem do porównania. A na tinderze tak jakby właśnie jest, więc dziewczyny przebierają. Cytat:
![]() Jeśli jakaś kobieta nosi tylko szpilki i ktoś miałby ja zmusić do chodzenia w balerinach i adidasach (żeby nie przewyższyć swojego faceta) to podejrzewam, że czulaby się tak samo źle jak ja, gdyby kazano mi założyć szpilki. Jeśli tylko nie wymarzyłeś sobie wysokiej "lady" lubującej się w eleganckich wysokich szpilach, to problemu tutaj nie widzę. Szukaj wśród tych, które akceptują twój wzrost, tylko napisz go od razu i już. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
Autorze zrozum jedną rzecz NA TINDERZE jesteś produktem wybrakowanym.
![]() Tak działają serwisy randkowe. Dlatego zacznij wychodzić do ludzi, poznawać w realu, bo inaczej nie będzie sukcesu. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
To znowu ten sam sfrustrowany troll.
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.