![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamuśki Marcóweczki 2021 :)
Cytat:
Jak będzie ok to grzecznie czekam a jak progesteron niski to wbijam żeby mi duphaston dała, bo poprzednio brałam. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Który masz t+d? Cytat:
![]() Ja bardzo lubię być w szpitalu. Nie wiem dlaczego. Ale boję się spać. Mam lęk, że się obudzę i ktoś będzie nade mną stał (co się często w szpitalu zdarza, haha). Ale lubię tam byc. Dupek pomoże ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Testy robiłam tydzień temu i ładnie ciemniały, teraz nie robiłam bo nie mam. Mam tylko owulacyjne, to w sumie mogę siknąć i na ten ![]() A taki termin narzucony przez przychodnie, najbliższy wolny jak dzwoniłam. Ale jak coś będzie nie tak to pójdę i spytam czy przyjmie mnie. Nigdy nie odmówiła. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Na badaniu miałam 5+0, a pęcherzyk 5 mm, ale lekarz mówił, że ciąża może być młodsza niż wychodzi z OM. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Nie wiem, czy już może ogladałaś, ale polecam Dark. Pierwszy sezon to taka zagadka kryminalna o znikających dzieciach, ale dochodzi tez sci-FI. 3 sezony, wszystko spójne ze sobą, więc nie kończysz serialu rozczarowana wtf się wydarzyło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A Dark dziękuję, widzieliśmy wszystkie. ![]() Ale jestem dumna z siebie. Odkąd wiem o ciąży jem super zdrowo. Miałam mdłości dziś 14-20 i nic nie jadłam. Zrobiłam się glodna i chciałam sobie po 20 zrobić ciasto z mikrofalówki. Zamiast tego zjadłam serek wiejski, a potem trochę suszonej żurawiny i nerkowców. Jestem z siebie dumna. Mówi osoba z kilkuletnim uzależnieniem od czekolady. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzednim razem jak miałam krwawienie to przyjęła mnie bez kolejki w przychodni gdzie pracuje na NFZ bo akurat miała dyżur. A chodzę do niej prywatnie. Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej! ![]() ![]() Cytat:
Właśnie umiarkowanie, ale ostatnio bardzo intensywnie ćwiczyłam aerobik, to chyba nawet były pierwsze dni po zapłodnieniu wiec mam nadzieje, ze nie to spowodowało plamienia :/ narazie się oszczędzam, a kilka tygodni temu kupiliśmy sobie nowe rowery z myślą o przejażdżkach rodzinnych z synkiem i nawet kilka już zaliczyliśmy, ale ja chwilowo odpuszczam. Jak wszystko będzie ok to może będę próbować na tym rowerze (mhm, już widzę jak mi mąż na to pozwoli ![]() ![]() Cytat:
Mocne kciuki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Też jestem uzależniona od czekolady, więc podziwiam wybór ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Nuit ja mam 1000 ale to chyba ze względu na klimat i sposób żywienia jest niższa wartość.
An Angel ten polski serial na Netflix to "W głębi lasu" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do uzaleznienia, to już chyba dwa tygodnie wytrzymałam, wszystko dla malucha ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Ale mam dziś zły dzień. Strasznie boli mnie głowa od rana o średnio funkcjonuje
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Macie jakieś sprawdzone sposoby na takie wyczerpanie? Długi sen raczej nie pomaga (przynajmniej mi)... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tylko jest taka opcja to korzystać z pomocy innych, zwłaszcza tych którzy się sami oferują ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Hej, to znowu ja i moja pokręcona ciąża. Zrobili mi kolejne badanie bety po 12 godzinach od pierwszej, rośnie więc jest nadzieja, ale z racji niedzieli niczego konkretnego się nie dowiem. Dzisiejszy dzień to zawieszenie działań, leżę i odpoczywam. Strasznie boli mnie głowa, jestem zmęczona i brak mi apetytu. Wszystko zaczęło robić mi się obojętne, to chyba reakcja obronna mojej psychiki na ostatnie wydarzenia. Chcę już wrócić do domu. Wszyscy patrzą na mnie jak bym już przegrała tą walkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś poprosiłam TŻta żeby mi pomasował plecy (dyskopatia mnie czasem dobija) i umył blat w kuchni. Pomógł mi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Rozeznanie
|
Hej, u Was też dzisiaj tak gorąco? U nas jest 31 stopni. Normalnie źle znoszę takie upały, a co dopiero w ciąży. Byliśmy dziś na obiedzie w restauracji, a teraz chłodzimy się w domu, bo na zewnątrz nie da się wytrzymać. Oczywiście już mi sie chce spać, więc pewnie niedługo usnę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
U mnie fajnie, chłodno dziś.
Mam taki hunor! Udało mi się trochę schudnąć przez te zdrowe jedzenie od trzech tygodni, mam brzuszek plaski w końcu ![]() ![]() I tak się cieszę, że mam mdłości, brak sił i ból głowy, że sobie nie wyobrażacie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Lupinka ale Ci tego zazdroszczę ja to jestem taka samosia :/ szczególnie w pracy muszę wszystko sama, ciężko mi kogoś po coś wysłać...
An Angel nie raczej nie ma takich scen, tak przynajmniej mi się wydaje :/ Madzia trzymaj się i głowa do góry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Kupiłam ciążowe spodnie
![]() Ale tylko dlatego, że dziewczyna sprzedawała jedne po 5 zł więc wzięłam dwie pary za dyszkę. Najwyżej komuś kiedyś oddam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
An Angel, super ze beta przyrasta, trzymamy kciuki zanoszę wszystkie ciąże
![]() Ja wczoraj po przytulankach miałam małe plamienie ale widać ze było związane z tym, bo od razu po przeszło Kaewso mam umowę 3 mce do końca sierpnia, a od września mam mieć na nieokreślony... Nimrodel, ja druga ciąże tez straciłam w 5 tygodniu, a pierwsza zakończyła się terminacja w 18 tygodniu z powodu wad letalnych, wiec emocje mam wyłączone teraz, nie pozwalam sobie na radość Pierwsze dni bolały mnie jajniki i jak na okres, od wczoraj nic, trochę się martwię, a u Was jak z takimi odczuciami ? An Angel, możesz mnie dopisać - 32 lata, 2 aniołki, Wizytę mam 13 lipca |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze nie sądziłam, że ciąża jest tak hmmm męcząca ![]() Tak naprawdę nigdy nie interesowałam się specjalnie ciąża, nigdy nie czułam jakoś instytut macierzyńskiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też straciłam poprzednią w 7 tygodniu, dlatego właśnie się do niego zbliżam i też jestem bardzo sceptyczna. Co ma być to będzie. Organizm przy wczesnych poronieniach wie co robi. Na razie cieszmy się z objawów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Echme daj znać jak wizyta!!!
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Dziś pierwszy dzień pracy po tygodniowym urlopie. Pierwszy raz odkąd wiem że jestem w ciąży. Dziwnie się tak pracuje
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz uważam, że nie ma sensu, lepiej prenatalne jak już. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Ja będę mieć w ciągu jednego dnia 2 badania usg i nie jestem z tego zadowolona, wolałabym min tydz odstępu. Ale tak wyszło. Jedno normalne, a drugie właśnie u specjalisty od prenatalnych, robimy dodatkowo test nifty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.