![]() |
#91 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: Znalazłam na komputerze brata zdjęcia i intymne zdjęcia jego koleżanek
Dosyć tego.
Natychmiast spokoj proszę.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
[1=567c01f80e5b49e5d4c91cc aaf1ccfb850a64aae_5f88d48 edcf1b;88061026]cava się spytała, co by Twoja mama zrobiła w tej sprawie a Ty jej odpowiedziałaś "jak tylko ktoś będzie rozpowszechniał mój wizerunek, to ci powiem." Czyli wynika z tego jasno, że oczekiwałaś więcej niż poklepanie po ramieniu. Oczekiwanie, że mama załatwi sprawę, gdy jesteś dorosła, jest dla mnie oczekiwaniem specjalnej troski.
Nie wiem czego oczekujesz od ludzi, skoro sama ich obrażasz i gdzie indziej piszesz o sikaniu itd. Sama zacznij od dawania dobrego przykładu.[/QUOTE] co. ![]() ![]() ![]() i jak już rzucasz oskarżeniami, to wskaż mi post, w którym kogoś wyzywam, jak ty mnie Nie, wynika z tego, że jak się dokładnie zachowa moja matka, to powiem, kiedy dokładnie taka sytuacja będzie miała miejsce, ale na pewno by mnie wspierała.Z resztą dokładnie to wyjaśniłam w następnych postach, cała reszta to twoja nadinterpretacja. Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2020-08-11 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ludzie, serio.
Ja zrozumiałam, o co chodzi Patusi. Nie mówcie, że gdyby Was spotkała taka sytuacja to Wasi rodzice wzruszyliby ramionami. Na pewno w jakiś sposób by Was wsparli i tu nie chodzi o spuszczenie łomotu sprawcy. Po prostu byliby przy Was. Moi by byli. I tylko o to tu chodzi.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I dzięki za kartkę. Szkoda, że tylko wybiórczo są one rozdawane. Komentarze innych typu "znowu ćpiesz", "bredzisz" do patusiii, inna nazywająca mnie w chamski sposób to po prostu przejaw miłości bliźniego na tym forum, ale karteczki brak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
[1=567c01f80e5b49e5d4c91cc aaf1ccfb850a64aae_5f88d48 edcf1b;88061110]To po co w takim razie dałaś przykład mamy dorosłego kolegi ze studiów, gdy poszła do dziekanatu naskarżyć na wykładowcę? To nie wyglądało na zrozumienie z Twojej strony. Moi by nie wzruszyli ramionami, ale po co miałabym im głowę zawracać takimi problemami? Jeśli chodzi o wsparcie, to koleżanka też je może dać, ale tu chodzi o coś więcej.
I dzięki za kartkę. Szkoda, że tylko wybiórczo są one rozdawane. Komentarze innych typu "znowu ćpiesz", "bredzisz" do patusiii, inna nazywająca mnie w chamski sposób to po prostu przejaw miłości bliźniego na tym forum, ale karteczki brak.[/QUOTE] Coż, nie sposób się nie zgodzić. Sama odniosłam wrażenie, że tym postem jest kontynuowana nagonka na mnie, zamiast próby zrozumienia, co chcę powiedzieć, a nagle *poof*, bo jednak moderatorowi nie wypada. Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2020-08-11 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=567c01f80e5b49e5d4c91cc aaf1ccfb850a64aae_5f88d48 edcf1b;88061110]To po co w takim razie dałaś przykład mamy dorosłego kolegi ze studiów, gdy poszła do dziekanatu naskarżyć na wykładowcę? To nie wyglądało na zrozumienie z Twojej strony. Moi by nie wzruszyli ramionami, ale po co miałabym im głowę zawracać takimi problemami? Jeśli chodzi o wsparcie, to koleżanka też je może dać, ale tu chodzi o coś więcej.
I dzięki za kartkę. Szkoda, że tylko wybiórczo są one rozdawane. Komentarze innych typu "znowu ćpiesz", "bredzisz" do patusiii, inna nazywająca mnie w chamski sposób to po prostu przejaw miłości bliźniego na tym forum, ale karteczki brak.[/QUOTE] Może dlatego, że pomiędzy sytuacją opisaną przez Autorkę a pójsciem na skargę do dziekana na wykładowcę nie zachodzi żadna analogia? Może dlatego, że na studiach nie ma wywiadówek? Post "znowu ćpiesz" został okartkowany. Szkoda, że wczesniej niktgo nie zgłosił. Przykro mi, ale poza Wizażem prowadzę normalne życie (pracuję, sprzątam, śpię, spędzam czas z mężem, remontuję) i nie jestem w stanie fizycznie przeczytać każdego wpisu. Macie ikonkę ZP- można śmiało korzystać. Po to ona jest. Jakoś nie przeszkadzał Wam ten wpis wcześniej widocznie a macie żal za przydzielone punkty. Sorry, obie się nie popisałyście. Obie dostałyście po punkcie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A post "bredzisz" bez kartki? Jak mi ktoś by tak napisał, to by mi się zrobiło przykro. Wcale nie mniej jak za "ćpanie". Już coś zgłaszałam wcześniej w innym wątku i obyło się bez punktów. Edytowane przez 567c01f80e5b49e5d4c91ccaaf1ccfb850a64aae_5f88d48edcf1b Czas edycji: 2020-10-14 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
[1=567c01f80e5b49e5d4c91cc aaf1ccfb850a64aae_5f88d48 edcf1b;88061180]
Dzięki. Dajmy dobry przykład w tej dyskusji i podajmy sobie rękę na zgodę, niepotrzebnie się do Ciebie przyczepiłam, faktycznie trochę przegięłam. Wybacz. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wizażowy Kot Igor
|
O, cieszę się, że pokazałaś klasę tym postem (bez ironii). Nie jest łatwo przeprosić.
EDIT Dziewczyny, normalnie chapeau bas EDIT 2 A że obie zrozumiałyście i obie pokazałyście ogromną klasę to na ten raz te punkty Wam odwołuję. I ogromnie miło mnie zaskoczyłyscie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-11 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 567c01f80e5b49e5d4c91ccaaf1ccfb850a64aae_5f88d48edcf1b Czas edycji: 2020-10-14 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.