Brak perspektyw na miłość - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2021-02-01, 17:16   #91
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Dot.: Brak prespektyw na miłość

Cytat:
Napisane przez Radeknieprzypadek Pokaż wiadomość
Przecież to faceci są wzrokowcami i od wieków wiadomo, że lecą na wygląd, a kobiety na serduszko dobre :P

A na serio, widzisz róznicę między przeciętna dziewczyna chce przystojnego a przeciętny nie chce brzydkiej?

Bo to jest tak że facet nie chce nieatrakcyjnej kobiety, a dziewczyna odrzuca średniego na swoim poziomie faceta

no i poza tym idzie niby nadrobić charakterem to jak to się ma do prawdy?
Ale czy ty nadal nie rozumiesz, że masz odrażającą osobowość? Zdjęcia nie dałeś, więc nie ocenimy.

Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26)
Wyzwanie Filmowe
5 / 100
100 książek w 2023 92 / 55

Pani_Robot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:17   #92
madzil
Rozeznanie

Nic tylko zakon cię uratuje
Troll. Dlaczego oni tak się produkują?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
madzil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:22   #93
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Napisane przez madzil Pokaż wiadomość
Nic tylko zakon cię uratuje
Troll. Dlaczego oni tak się produkują?

Chyba problem z regulacją emocji

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2021-02-01, 17:22   #94
Overcooked
Wtajemniczenie

Cytat:
Co Ty gadasz za bzdury. Kobiety teraz mają zdecydowanie za wysokie wymagania. Oczekują wiele, zbyt wiele. Wybrzydzają. To wina tindera.
Mają łatwy dostęp do wielu facetów, którzy się o nie biją więc wybrzydzają. Gdyby tinder zniknął wraz z innymi portalami to wtedy przestałyby cwaniakować
Nie ma takiego czegoś jak zbyt wiele. Zbyt wiele dla ciebie bo nie spełniasz wymagań, wyglądu i charakteru. Każdy żyje dla siebie a nie dla innych, a już na pewno nie dla ciebie. Kobieta jest w stanie być szczęśliwą singielką więc ma odpowiednie dla siebie wymagania, nie będzie ich obniżać bo ci smutno. To nie wina tindera. Tinder jest tylko jaskrawym przykładem przemian społecznych gdzie kobiety przestają się podporządkowywać utrzymującym je facetom, bez tindera nadal nie miałbyś wianuszka dziewczyn wokół.
Overcooked jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:23   #95
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież to faceci są wzrokowcami i od wieków wiadomo, że lecą na wygląd, a kobiety na serduszko dobre

A na serio, widzisz róznicę między przeciętna dziewczyna chce przystojnego a przeciętny nie chce brzydkiej?

Bo to jest tak że facet nie chce nieatrakcyjnej kobiety, a dziewczyna odrzuca średniego na swoim poziomie faceta

no i poza tym idzie niby nadrobić charakterem to jak to się ma do prawdy?
No nie, nie widzę różnicy. Ty byś nie był z brzydulą, ale jakaś laska ma lecieć na przeciętniaka (i żeby nie było - mój mąż jest takim przeciętniakiem, a ja uważam go za najprzystojniejszego typa na ziemi, Johny Depp mógłby mu pięty lizać), bo tak.
Każdy ma prawo mieć wymagania. To jego problem. Laska ma wymagania - najwyżej zostanie sama na starość albo obniży wymagania. Ty zapewne też masz jakieś wymagania co do kobiety, i dlaczego twoje mają być spełnione, ale jakiejś kobiety nie?
Skąd wziąłeś tekst, że kobiety lecą na dobre serce?

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:26   #96
Radeknieprzypadek
BAN stały

Taaaak za to każdy przystojny ma wspaniałą osobowość. Liczne zdrady, pobicia, oszustwa to tylko wypadki przy pracy. No jakże inaczej :P

Zrozumcie że kobiety wybrzydzają. Jest jakaś przeciętna dziewczyna to nie umówi się ze średnim facetem tylko będzie chciała przystojnego.

Jest sobie facet 6 na 10 to taka 7 na 10 się z nim nie umówi bo nie jest wystarczająco atrakcyjny, a piszecie o nadrabianiu charakterem

Poza tym dostrzegłem kolejny brak logiki. Przejrzałem podlinkowane tematy w tym wątku i znalazłem posty w których przeciętni koledzy znaleźli atrakcyjne dziewczyny. Skoro tak to jak ma się filozofia Medusy. Przecież przy takim podejściu dziewczyny by ich odrzuciły

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Overcooked Pokaż wiadomość
Nie ma takiego czegoś jak zbyt wiele. Zbyt wiele dla ciebie bo nie spełniasz wymagań, wyglądu i charakteru.

O właśnie przyznałaś że macie wymaganai wyglądu, czyli blackpill nie jest wymysłem chorego umysłu tylko objawioną prawdą o kobietach.
Macie duże wymagania związane z wyglądem i jeśli facet ie spełnia to go odrzucicie, czyli to nie są wymyślone teorie ale prawda
Radeknieprzypadek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:27   #97
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaak za to każdy przystojny ma wspaniałą osobowość. Liczne zdrady, pobicia, oszustwa to tylko wypadki przy pracy. No jakże inaczej
Ty zobacz, a ja jednak po kilku latach pracy w szeroko pojętej opiece społecznej, obserwacji, nie zauważyłam wokół moich bitych klientek chadow, a raczej gości z zębami co drugi wystąp, niedogolonych, w brudnych ciuchach, smierdzacych piwskiem, bez wykształcenia

tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:29   #98
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Taaaak za to każdy przystojny ma wspaniałą osobowość. Liczne zdrady, pobicia, oszustwa to tylko wypadki przy pracy. No jakże inaczej :P

Zrozumcie że kobiety wybrzydzają. Jest jakaś przeciętna dziewczyna to nie umówi się ze średnim facetem tylko będzie chciała przystojnego.

Jest sobie facet 6 na 10 to taka 7 na 10 się z nim nie umówi bo nie jest wystarczająco atrakcyjny, a piszecie o nadrabianiu charakterem

Poza tym dostrzegłem kolejny brak logiki. Przejrzałem podlinkowane tematy w tym wątku i znalazłem posty w których przeciętni koledzy znaleźli atrakcyjne dziewczyny. Skoro tak to jak ma się filozofia Medusy. Przecież przy takim podejściu dziewczyny by ich odrzuciły

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

O właśnie przyznałaś że macie wymaganai wyglądu, czyli blackpill nie jest wymysłem chorego umysłu tylko objawioną prawdą o kobietach.
Macie duże wymagania związane z wyglądem i jeśli facet ie spełnia to go odrzucicie, czyli to nie są wymyślone teorie ale prawda

Po pierwsze primo nie macie się co kłócić, bo kłamiecie, a kolega wie lepiej o co Wam chodzi i jakie jesteście

Po drugie według tej teorii o umawianiu się z przystojnymi... musiałybyśmy prawie wszystkie wyjechać na zachód za Niemcami, Szkotami, Francuzami biorąc pod uwagę poziom dbania o siebie przeciętnego polskiego faceta.

Co z tymi badaniami chłopie? Teraz czekam też na korelację przemocy domowej z urodą.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2021-02-01, 17:29   #99
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Ty zobacz, a ja jednak po kilku latach pracy w szeroko pojętej opiece społecznej, obserwacji, nie zauważyłam wokół moich bitych klientek chadow, a raczej gości z zębami co drugi wystąp, niedogolonych, w brudnych ciuchach, smierdzacych piwskiem, bez wykształcenia

bo te, ktore bije chad nie ida do opieki spolecznej, tylko sie usmiechaja i dziekuja. chyba logiczne
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:30   #100
Radeknieprzypadek
BAN stały

Dziewczyny serio ja dostaję sprzeczne sygnały. Powoli wyjaśnijcie mi co i jak, ok?

Trafiłem w internecie na teorię, że kobiety bardzo patrzą na wygląd i jeśli facet nie jest przystojny to będzie odrzucany

Wy z początku się nie zgodziłyście, twierdziłyście że są to bzdury

Potem zaczęłyście pisać że kobiety mają spore wymagania co do wyglądu faceta i jeśli koleś ich nie spełnia będzie odrzucony

czyli potwierdzacie, iż owa teoria jest prawdziwa? Wszystko na to wskazuje
Stary 2021-02-01, 17:31   #101
NocnaWiedma
Lady in red.

Cytat:
Co Ty gadasz za bzdury. Kobiety teraz mają zdecydowanie za wysokie wymagania. Oczekują wiele, zbyt wiele. Wybrzydzają. To wina tindera.
Mają łatwy dostęp do wielu facetów, którzy się o nie biją więc wybrzydzają. Gdyby tinder zniknął wraz z innymi portalami to wtedy przestałyby cwaniakować
Jak nie winne złe kobiety to aplikacja tinder. Albo mała miejscowość. Rekiny. Świat. Wszystko winne. Cały świat winny. Tylko on bez winy.

Stary 2021-02-01, 17:32   #102
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny serio ja dostaję sprzeczne sygnały. Powoli wyjaśnijcie mi co i jak, ok?

Trafiłem w internecie na teorię, że kobiety bardzo patrzą na wygląd i jeśli facet nie jest przystojny to będzie odrzucany

Wy z początku się nie zgodziłyście, twierdziłyście że są to bzdury

Potem zaczęłyście pisać że kobiety mają spore wymagania co do wyglądu faceta i jeśli koleś ich nie spełnia będzie odrzucony

czyli potwierdzacie, iż owa teoria jest prawdziwa? Wszystko na to wskazuje
rozne dziewczyny pisaly rozne rzeczy, nie mamy wspolnego mozgu. natomiast wszystkie na watku zgadzamy sie, ze z Twoich wypowiedz wylania sie kiepski charakter i brak szacunku do kobiet, co na pewno Ci nie pomoze w randkowaniu
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:36   #103
Radeknieprzypadek
BAN stały

Przepraszam, macie rację, niewłaściwie się zachowałem. Poniosło mnie. Ostatnio czuję się zagubiony. Nie wiem co jest prawdą co zaś matrixem. Nie wiem w co mam wierzyć. Ja tylko chcę miłej dziewczyny, z którą mógłbym stworzyć związek. Wiecie chodzi mi o bliską osobę, z którą mógłbym o wszystkim porozmawiać, spędzać czas, mieć zaufanie do niej i dzielić się z nią przemyśleniami, rozterkami, refleksjami czy planami na przyszłość. Kogoś z kim zaznam czułości.

Jednak patrząc na wasze wymagania to wydaje się mi że niektórych spraw nie przeskoczę. Nie mam wielu znajomych (słaba pozycja społeczna), przeciętnie zarabiam (nie przyciągnę kasą), nie mam super wyglądu (zwykły chłopak).
I mnie to frustruje, latka lecą, nie młodnieję a ciągle jestem tak naprawdę sam.
Stary 2021-02-01, 17:42   #104
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Przepraszam, macie rację, niewłaściwie się zachowałem. Poniosło mnie. Ostatnio czuję się zagubiony. Nie wiem co jest prawdą co zaś matrixem. Nie wiem w co mam wierzyć. Ja tylko chcę miłej dziewczyny, z którą mógłbym stworzyć związek. Wiecie chodzi mi o bliską osobę, z którą mógłbym o wszystkim porozmawiać, spędzać czas, mieć zaufanie do niej i dzielić się z nią przemyśleniami, rozterkami, refleksjami czy planami na przyszłość. Kogoś z kim zaznam czułości.

Jednak patrząc na wasze wymagania to wydaje się mi że niektórych spraw nie przeskoczę. Nie mam wielu znajomych (słaba pozycja społeczna), przeciętnie zarabiam (nie przyciągnę kasą), nie mam super wyglądu (zwykły chłopak).
I mnie to frustruje, latka lecą
, nie młodnieję a ciągle jestem tak naprawdę sam.
30 to młodziutki wiek, tyle samo na świecie introwertyczek, co ekstrawertyczek, a i naprawdę nieurodziwi faceci znajdują miłość - tylko muszą być dobrymi, fajnymi, szanującymi drugą stronę ludźmi.

Wykop Ci w tym raczej nie pomoże. Unikanie Tindera również.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2021-02-01, 17:46   #105
patusiaa23
BAN stały

Mógłbyś stary wyglądać jak bożyszcze nastolatek, ale jakbyś do mnie zagadał na portalu i pisał CHLOPACY, nie odmieniał słowa tinder, tylko siedze na tinder, macie tinder, randka z tinder, a na końcu zwracal się per WY, WASZ, jak komunistyczny towarzysz, to byś nie zawojował za dużo. A ty i tak odpiszesz, że chodzi mi o Twoja twarz i sama jestem brzydka.
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:46   #106
Radeknieprzypadek
BAN stały

Ależ koleżanko ja nie jestem nieurodziwym facetem, tylko nie super przystojnym. A to różnica
No chyba że kobiety każdego kto nie jest przystojny postrzegają jako brzydala

No i też nie rozumiem 1 rzeczy. Teoria głosi, że dziewczyny bardzo patrzą na wygląd faceta i że jeśli koleś nie podoba się dziewczynie z wyglądu, choćby skakał po ścianach niczym [złe słowo] spiderman to i tak nie podbije serca

Medusa potwierdza to swoimi słowami. Przypomnę, iż koleżanka pisała, że ma wysokie wymagania również co do wyglądu faceta.
Zatem wiele wskazuje na to, że teoria czarnej tabletki jest słuszna.

No ale zaraz pojawiają się przykłady dziewczyn związanych z niezbyt przystojnymi facetami. To rozbraja system bo prawda jest tylko 1.
Ktoś więc kłamie.

Edytowane przez panna_felicjanna
Czas edycji: 2021-02-01 o 19:29
Stary 2021-02-01, 17:50   #107
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:
Ależ koleżanko ja nie jestem nieurodziwym facetem, tylko nie super przystojnym. A to różnica

No i też nie rozumiem 1 rzeczy. Teoria głosi, że dziewczyny bardzo patrzą na wygląd faceta i że jeśli koleś nie podoba się dziewczynie z wyglądu, choćby skakał po ścianach niczym [złe słowo] spiderman to i tak nie podbije serca

Medusa potwierdza to swoimi słowami. Przypomnę, iż koleżanka pisała, że ma wysokie wymagania również co do wyglądu faceta.

No ale zaraz pojawiają się przykłady dziewczyn związanych z niezbyt przystojnymi facetami. To rozbraja system bo prawda jest tylko 1.
Ktoś więc kłamie.
Nikt tu nie kłamie, a każda z tyłka wzięta teoria zakładająca jakiekolwiek uogólnienie jest z natury kłamstwem.

Na świecie jest 3,9mld kobiet i każda, KAŻDA ma swój typ faceta.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Edytowane przez panna_felicjanna
Czas edycji: 2021-02-01 o 19:30 Powód: Edycja cytatu
Stary 2021-02-01, 17:53   #108
Frozen_Rose
Rozeznanie

Cytat:

No i też nie rozumiem 1 rzeczy. Teoria głosi, że dziewczyny bardzo patrzą na wygląd faceta i że jeśli koleś nie podoba się dziewczynie z wyglądu, choćby skakał po ścianach niczym pieprzony spiderman to i tak nie podbije serca

Ktoś więc kłamie.
Aha. To skoro już znasz prawdę, to czego jeszcze od nas oczekujesz? Dobrze, według ciebie kobiety lecą na kasę i wygląd, to tak uważaj. I udawaj, że nie ma tutaj wypowiedzi, w których użytkowniczki piszą, że kobiety nie mają wspólnego mózgu. Jednej to się podoba, a drugiej co innego.
Frozen_Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:53   #109
Radeknieprzypadek
BAN stały

No nie, w to nie uwierzę. Gdyby tak było dlaczego np Patrycja na portal urandkowym polubiła 5 facetów - moje fejkowe konta, którzy z wyglądu się bardzo różnili? Powinna wybrać 1 lub 2 a nie wszystkich choć nie byli do siebie podobni.

Z 2 strony ta sama dziewczyna nie dała lajka żadnemu przeciętnemu profilowi, a trudno uwierzyć by żaden nie był w jej typie.

Poza tym gdyby typ istniał to przeciętny podobałby się kilku bardzo ładnym dziewczynom, paru ładnym i przeciętnym. A on się nie podoba żadnej.
Stary 2021-02-01, 17:53   #110
patusiaa23
BAN stały

Coś Ty się tej jednej użytkowniczki tak brzydko mówiąc dosrał. Medousa sobie może szukać kogo tylko chce i jest nijak odpowiedzialna za projekcje w Twojej glowie, ani jej osobiste prefernecje, nie są preferencjami ogolu kobiet. Jeśli tak się zajarałes po tym jak napisała, że jest ładna i fajna, to weź się sprobuj umówić na pw, bo z podrywu przez obrażanie kogos i ciągnięcie za warkocze, wyrasta się ok 5 klasy podstawówki.
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 17:54   #111
Konto usunięte

Cytat:

No i też nie rozumiem 1 rzeczy. Teoria głosi, że dziewczyny bardzo patrzą na wygląd faceta i że jeśli koleś nie podoba się dziewczynie z wyglądu, choćby skakał po ścianach niczym pieprzony spiderman to i tak nie podbije serca

Ktoś więc kłamie.
albo, ze kobiety to ludzie i maja rozne osobowosci i upodobania. jedne patrza na wyglad, inne na wyksztalcenie, inne na wspolne hobby. jedne szukaja ekstrawertykow, inne introwertykow. a jesli chodzi nawet o sam wyglad to rowniez kazda lubi co innego - ktoras uzna Cie za malo przystojnego, a dla innej bedziesz jej typem.

Kiedy przestaniesz myslec o kobietach jako o jednej masie, ktora zawsze mysli tak samo, to zancznie latwiej bedzie Ci znalezc porozumienie z potencjalnymi partnerkami.

Masz kolezanki, siostry albo kuzynki? Czy kazdy kontakt z kobieta to dla Ciebie potencjalny zwiazek?
Stary 2021-02-01, 17:59   #112
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Nikt tu nie kłamie, a każda z tyłka wzięta teoria zakładająca jakiekolwiek uogólnienie jest z natury kłamstwem.

Na świecie jest 3,9mld kobiet i każda, KAŻDA ma swój typ faceta.
Na, można mieć nawet więcej niż jeden typ każdy z moich eksów wyglądał inaczej
Cytat:
Napisane przez patusiaa23 Pokaż wiadomość
Coś Ty się tej jednej użytkowniczki tak brzydko mówiąc dosrał. Medousa sobie może szukać kogo tylko chce i jest nijak odpowiedzialna za projekcje w Twojej glowie, ani jej osobiste prefernecje, nie są preferencjami ogolu kobiet. Jeśli tak się zajarałes po tym jak napisała, że jest ładna i fajna, to weź się sprobuj umówić na pw, bo z podrywu przez obrażanie kogos i ciągnięcie za warkocze, wyrasta się ok 5 klasy podstawówki.
Nie wiem czy spełniam kryterium bycia miłą dziewczyną

69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 18:00   #113
Pani_Robot
Śnięta Mucha

[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88479723]Na, można mieć nawet więcej niż jeden typ każdy z moich eksów wyglądał inaczej Nie wiem czy spełniam kryterium bycia miłą dziewczyną

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

A totalnie tak Miałam na myśli typ człowieka, a nie parametry fizyczne.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2021-02-01, 18:03   #114
Radeknieprzypadek
BAN stały

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88479712]albo, ze kobiety to ludzie i maja rozne osobowosci i upodobania. jedne patrza na wyglad, inne na wyksztalcenie, inne na wspolne hobby. jedne szukaja ekstrawertykow, inne introwertykow. a jesli chodzi nawet o sam wyglad to rowniez kazda lubi co innego - ktoras uzna Cie za malo przystojnego, a dla innej bedziesz jej typem.

Kiedy przestaniesz myslec o kobietach jako o jednej masie, ktora zawsze mysli tak samo, to zancznie latwiej bedzie Ci znalezc porozumienie z potencjalnymi partnerkami.

Masz kolezanki, siostry albo kuzynki? Czy kazdy kontakt z kobieta to dla Ciebie potencjalny zwiazek?[/QUOTE]

Znaczy wiem, że każdy potencjalny kontakt z kobietą nie znaczy że dziewczyna jest zakochana. Chociaż kiedyś miałem z tym problem to udało się mi to wypracować. Mam kilka koleżanek ale są zajęte.
Od jednej dostałem nawet bardzo sympatyczne komplementy.
Pewnie nie uwierzycie ale gdy któregoś razu rozmawialiśmy na przeróżne tematy to usłyszałem tonę ciepłych słów o moim sposobie bycia. Problem w tym, że poza nią i jeszcze jedną dziewczyną, inne dziewczyny o tym nie wiedzą. Nie znają mnie. Nie wiem gdzie kogoś poznać. A nie jestem super przystojny facetem, za którym piszczą dziewczyny, czy szepczą sobie do ucha wskazując mnie - patrz jaki przystojny. Raczej jestem dla kobiet niewidzialny, więc nie mam nawet możliwości się jakoś wykazać.

Cytat:
Napisane przez Pani_Robot Pokaż wiadomość
Uśmiałam się. Patrz, mnie, niby byłą modelkę, więc zapewne nie z przymusu braku fizycznych walorów kręcą właśnie faceci, którzy szanują kobiety i tylko z takimi się umawiam.

Chcesz powiedzieć że jeśli facet nie jest przystojny ale szanuje kobiety to się z nim umówisz? Wątpię. To kolejne wymaganie. Poza wyglądem szacunek i jeszcze pewnie coś się znajdzie. Więc nie pocieszyłaś mnie wcale :P
Stary 2021-02-01, 18:08   #115
Pani_Robot
Śnięta Mucha

Cytat:

Chcesz powiedzieć że jeśli facet nie jest przystojny ale szanuje kobiety to się z nim umówisz? Wątpię. To kolejne wymaganie. Poza wyglądem szacunek i jeszcze pewnie coś się znajdzie. Więc nie pocieszyłaś mnie wcale :P
Oczywiście, że chodzi tylko o zdejmowanie majtek przed Chadami, dlatego tyle kobiet uwielbia tak nietuzinkowej urody Benedicta Cumberbatcha Zapewne jego walory intelektualne i wsparcie dla kobiet nie mają żadnego znaczenia.

Wyzwanie Filmowe
5 / 100

Stary 2021-02-01, 18:14   #116
Radeknieprzypadek
BAN stały

No tak sławny aktor

Cytat:
Teraz praktycznie wszystko opiera się na wyglądzie i to czy masz powodzenie zależy tylko od twojego wyglądu i jak prezentujesz się na portalach.

Szansa ponania kobiety jest niska bo dziewczyny jak chcą kogoś poznać to wystarczy, że napiszą do jednego z wielu matchy na tinderze.
Stary 2021-02-01, 18:19   #117
Konto usunięte

Cytat:
Znaczy wiem, że każdy potencjalny kontakt z kobietą nie znaczy że dziewczyna jest zakochana. Chociaż kiedyś miałem z tym problem to udało się mi to wypracować. Mam kilka koleżanek ale są zajęte.
Od jednej dostałem nawet bardzo sympatyczne komplementy.
Pewnie nie uwierzycie ale gdy któregoś razu rozmawialiśmy na przeróżne tematy to usłyszałem tonę ciepłych słów o moim sposobie bycia. Problem w tym, że poza nią i jeszcze jedną dziewczyną, inne dziewczyny o tym nie wiedzą. Nie znają mnie. Nie wiem gdzie kogoś poznać. A nie jestem super przystojny facetem, za którym piszczą dziewczyny, czy szepczą sobie do ucha wskazując mnie - patrz jaki przystojny. Raczej jestem dla kobiet niewidzialny, więc nie mam nawet możliwości się jakoś wykazać.
kolezanki rozumiem zajete przez Chadow?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-02-01, 18:20   #118
Radeknieprzypadek
BAN stały

Na wykopie ktoś podał link

dziewczyna nieatrakcyjna ale zabrała więcej lajków i to z przystojnymi facetami, od nie jednego przeciętnego faceta

https://www.youtube.com/watch?v=_K65...ture=emb_title

sytuacja mężczyzn dramatyczna

jak to ktoś zauwazył

Cytat:

Wiedza wiadoma wszystkim panom spod tagu #blackpill, kobieta zawsze znajdzie chętnego, lecz problemem jest to czy pan spełnia wymagania kobiety. W dzisiejszych czasach nawet wieloryby mogą liczyć na atencję ze strony facetów desperacko pragnących uczucia lub feddersów i innych wielbicieli dziewczyn z ciężkiej kategorii wagowej.
Stary 2021-02-01, 18:24   #119
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88479767]kolezanki rozumiem zajete przez Chadow?[/QUOTE]
To jest wielka zagadka incelskich wątków. Z kim do cholery są te wszystkie złe baby lecące wyłącznie na przystojniaków Zawsze wszystkie co do jednej są zajęte i gardzą przeciętniakami. 100% bab zajętych na 5% facetów przystojnych.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2021-02-01, 18:26   #120
Radeknieprzypadek
BAN stały

W Polsce pokolenie 20+ jest całkiem atrakcyjne. Wielu facetów jest wysokich około 190 i z twarzy też ok. Więc nie wiem skąd wzięła się nagonka na urodę Polaków?
Byłem we Francji, w Hiszpanii, we Włoszech i tam męzczyźni wcale nie są jacyś niecodziennie przystojni. Owszem są inni przez co mogą się podobać, ale obektywnie nie byli jakimiś modelami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości