|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.V
Cytat:
niestety stqierdzam ze gdyby były możliwe odwiedziny to dużo lepiej zniosła bym pobyt w szpitalu...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
ale jak pilam szalwie to potem w kolejnych dniach jak robiły się coraz mieksze to wróciły do normalnych rozmiarów![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
ale pomysl ze jutro CC i za 4dni wyjdziecie niemusisz leżeć w nieskończoność i czekać aż zaczną cos dzialacWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do normalnych rozmiarów sprzed ciąży? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ktg prawidłowe. Jutro mam się zgłosić do poradni na kolejne. Lekarz powiedział że już mam mieć przygotowana torbę do porodu. Także nadal się toczę
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#94 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🥴alw od Nstp tygodnia starsza wraca do szkoły wiec zostanę tylko z dwójka,pociesze cie ze jestem tym faktem załamana![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mała jutro miesiac bedzie mialaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#97 |
|
💑🐱📚👶
|
Myślałam, że już Cię zostawią w szpitalu. To się najeździsz na to ktg... A mówili coś o tym, że jak jutro się zjawisz to już na 100% Cię zatrzymają?
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ciężko, bo teraz zaczyna mi stres wjeżdżać, inaczej sobie to wszystko wyobrażałam, jednak jak się samo zaczyna, to nie ma chyba tyle czasu na głupie myśli. Przynajmniej do tej pory nie miałam, a teraz już mi wjeżdżają stresujące wizje. Z drugiej strony, i tak dobrze, że dopiero teraz ![]() Marga, ale słabizna!!!!!! Niech wpływa ta deklaracja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jutro to już powinni przyjąć. Jak nie to chyba do usk pójdziemy ![]() Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą trzy lata temu ja też płakałam jak mnie zatrzymywali w szpitalu. Zresztą! Ja płakałam jak jechałam na weekendowy panieński koleżanki, że zostawiam męża po prostu każdy inaczej wszystko przeżywa na swój sposób ![]() Cytat:
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
![]() Mi mija tydzień od porodu właśnie.. Wczoraj miałam lekki zjazd, płakałam jak sobie przypomniałam ten dzień i ogólnie z tego że kości spojenia czy miednicy bolą, nogi prawej nie mogę podnosić, piersi nabrzmiałe bolą, Laura jak się przysysa to chciałabym gryźć ścianę, zaciskam zęby zamykam oczy.. Spuchnięte nogi mam dalej i w nocy budzę się cała mokra, wczoraj się zdrzemnęłam ok 16.00 i po 20 min starsza córka mnie obudziła bo pytala czy może lalkę wziąć do szkoły a ja na nią krzyknęłam ehhhhhh kurdeee. To wszystko się kumuluje niestety ale liczę, że z dnia na dzień będzie lepiej i mniej boleśnie ze wszystkim Mamy wage urodzeniowa w 7 dobie i nawet 20g więcej ![]() to rekompensuje trochę ten ból. No i chyba wszystkie rzeczy już pozalatwialismy te po porodzie. Ale tu info nowych dużo! Dziewczyny to jutro wielki dzień! Czekamy na Wasze dzieciaczki oby wszystko poszło sprawnie i w miarę łatwo ![]() Adhoc u nas i po sn i po cc 2 doby muszą być więc jeśli jutro do południa Ci zrobią cc to w niedzielę prawdopodobnie domek! Już niedługo! Wytrzymasz, wiem że jest ciężko Rzeczywiście beznadziejnie że nie ma tych odwiedzin kurde ile to psychicznie kobiety by lepiej to znosiły! Ehh Cytat:
a miałam malutkie bardzo. wyglądają jakbym miała operacje plastyczna, i już wiem że nie chce operacji bo kiedyś chciałam mieć większe muszę przetrwać jeszcze z dzień, dwa pewnie.. Ale bolesne są bardzo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mansikaa - kciuki żeby jutro przyjęli i żeby się coś zadziało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dodatkowo wchodze we wszystkie swoje rzeczy sprzed ciazy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
To mnie bolało tylko 2 dni. W drugiej i trzeciej dobie po porodzie. A nawalu jako takiego nie miałam. 🤷☠♀️🤷☠♀️
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja jedyna aktywnoscia przed ciaza byly spacery z psem i to takie max po godzinie w weekend jak miala wene a i prace tez mialam siedzaca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocieszylas mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🤦🏻☠♀ale ja mam wrażenie ze zajadam stres niestety mała dzisiaj po południu tak przeraźliwie płakała nie wiemy czemu ale oczywiście ja miałam ochotę płakać z nią aż potem ucieklam do łazienki żeby się wykąpać i uspokoić teraz ja usypialam chwile było dobrze a potem znowu ten sam płacz i teraz proboje TŻ ja uspac ale widzę ze juz sam się denerwuje i stresuje....czemu to wszystko jest takie ciężkie ??Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#112 |
|
💑🐱📚👶
|
Golenie to już jednak dla mnie spory wyczyn
Ale jako tako się wyszykowalam. Ciekawe, co jutro pojawi się na ktg
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile schudłam po ciąży bo się jeszcze nie ważyłam ale już widzę że sporo ubyło bo nawet biustonosze zapinam na pierwsza haftke a nie na ostatnia jak w ciąży. Fakt, że przytylam malutko bo tylko 7 kg. Ale startowałem z wagą prawie taką jak w poprzedniej ciąży pod koniec ![]() ![]() Liczę, że zgubie i tamten kilogramy ![]() ![]() naiwna jestem, nie?? ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
boję się na wagę wejść a czuję się sama ze sobą źle. Muszę coś zaczac robic ze sobą bo oszaleje. Narazie jestem wielka fanką Kinder bueno i codziennie jem przynajmniej jedno trochę ćwiczyłam tydzień temu ale maluch później dał w kość i odpuscilam i ogółem też jestem kanapowiec, tylko raz na jakiś czas mi coś odwali i robię wielka dietę i ćwiczenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To malutko przytyłaś, ja się dziś ważyłam to 15 kg przytyłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy rodzilam SN, teraz CC. Widzę taką różnice, że wtedy praktycznie momentalnie straciłam cały brzuch. Teraz kilka dni po porodzie wyglądałam dalej jakbym była w ciąży. Teraz dopiero wszystko opadło, ale też nie do końca. 15 kg to jeszcze też nie tam dużo. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
de facto zaczynałam z dużą waga potem schudlam 8kg a potem pod koniec ciąży mi wróciły +3kg dodatkowo...wiec miałam wtedy największą wagę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
💑🐱📚👶
|
Ja przytylam 11 kg. Nie przejmuje sie tym, co bedzie po porodzie
Będzie co ma byc, i tak nie mam na to wpływu
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz do porodu szlam 77kg, jestem 9 dni po porodzie ważę 66kg. Mam nadzieję, przed samym zajściem ważyłam 60kg. Ale w 2019 udało mi się schudnąć do 55kg. I wtedy się najlepiej ze sobą czułam. Ale to głównie wyzwania z E.Chodakowska i naprzemiennie z M.Kołakowska. Teraz kupiłam sobie już Zumbe na xboxa. Liczę że po połogu znajdę czas chociaż co 2 dzień żeby poćwiczyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#120 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Moze cos podobnego bym znalazla na Plejaka
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

niestety stqierdzam ze gdyby były możliwe odwiedziny to dużo lepiej zniosła bym pobyt w szpitalu...
ale jak pilam szalwie to potem w kolejnych dniach jak robiły się coraz mieksze to wróciły do normalnych rozmiarów

i nie wiadomo czy i kiedy wpłynie. Czuję, że na dłuższą metę zwariuję z dwójką i psem w domu. Ogólnie dzień do dupy. Jeszcze śniadania nie jadłam nawet
🥴alw od Nstp tygodnia starsza wraca do szkoły wiec zostanę tylko z dwójka,pociesze cie ze jestem tym faktem załamana

to rekompensuje trochę ten ból. No i chyba wszystkie rzeczy już pozalatwialismy te po porodzie. 
Ehh 
moja jedyna aktywnoscia przed ciaza byly spacery z psem i to takie max po godzinie w weekend jak miala wene 

Ale jako tako się wyszykowalam. Ciekawe, co jutro pojawi się na ktg
boję się na wagę wejść a czuję się sama ze sobą źle. Muszę coś zaczac robic ze sobą bo oszaleje. Narazie jestem wielka fanką Kinder bueno i codziennie jem przynajmniej jedno 

Będzie co ma byc, i tak nie mam na to wpływu