|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powrot do ex podczas mieszkania razem
Moim zdaniem to wszystko zależy od tego, co takiego zrobiłaś, że on się odkochał. We wszystkich przypadkach, które znam, gdzie ludzie próbowali do siebie wrócić (ostatecznie się nie udało), ciągle była między nimi chemia i spotykali się na seks. A tutaj wychodzi na to, że go już wogóle nie pociągasz, więc nie łudziłabym się. Gdyby były z jego strony jakieś emocje jeszcze, to bycie współlokatorami nie byłoby takie wygodne.
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaa, to trzeba było od razu napisać, że nie zmienił statusu na FB, toż to zmienia absolutnie wszystko! teraz jestem pewna, że on jest w Tobie wciąż szaleńczo zakochany i w głębi duszy tak naprawdę rozpacza, że musiał Cię tak potraktować. najprawdopodobniej bardzo przeszkadza mu jakaś Twoja cecha charakteru, którą chciałby, żebyś zmieniła w wyniku Waszego udawanego rozstania. patrz mu często w oczy, a może uda Ci się dostrzec łzę spływającą mu ukradkiem po policzku, bo biedak ma zapewne wyrzuty sumienia i łka cichutko po kątach. na pewno się zejdziecie i dożyjecie razem starości. |
|
|
|
|
#93 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Znam taką parę, ciężko mi napisać że był to zdrowy układ....ona mieszkała u niego, choć byli po rozwodzie, a mieszkanie było jego (darowizna rodziców)...finalnie ona się wyprowadziła, choć do końca wierzyła że wrócą do siebie....on chyba kogoś poznał, ale to był tak dziwny układ, że na moje trzeźwe myślenie nie do pojęcia 🥴
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Czemu z nim nie pogadasz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#96 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Zamykam wątek. Autorka jest zainteresowana kłótniami, nie radami wizażanek.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo lepiej się łudzić, niż usłyszeć prawdę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.