|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Problem ze współlokatorkami
Najpewniej z takiego, że mieszkań jest zwyczajnie za mało
Te urągające wszelkiej godności, nie mówiąc już o smaku, mikro komórki, piwnice, garaże też ktoś wynajmuje i za nie płaci. Jak nie śpisz na pieniądzach, to nie za bardzo masz opcję, żeby wybrzydzać Wysłane z mojego RMX3393 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
O ile w ogóle masz umowę, jak swojego czasu wynajmowałam, to bardzo dużo mieszkań chodziło tak na czarno i bardzo ciężko było znaleźć coś legalnie - chyba, że za naprawdę zaporowe kwoty. No ale jak nie ma umowy to można się bez problemu wyprowadzić i nie ma też problemu z tego wątku
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
1. Zależy dla kogo Jak nie widzę potrzeby bywania, to nie będę się telepał, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Chyba że nie ma innego wyjścia.2. Miałem raz skargi sąsiadów z dołu i pożegnałem urocze lokatorki. Ale też nie robiłem wizji lokalnej, bo i nie było po co. Chodziło o hałasy, a po zwróceniu uwagi obrzuciły sąsiadkę wulgarnymi słowy Więc się wybrałem aby rozwiązać umowę.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

Jak nie widzę potrzeby bywania, to nie będę się telepał, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Chyba że nie ma innego wyjścia.
Więc się wybrałem aby rozwiązać umowę.