![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Biały związek? Co ja mam robić?
Cytat:
Ja ci szczerze współczuję. Nie próbuję ci dopiec. Niestety bez zaangażowania emocjonalnego to sprawa jest prosta jak drut, po prostu jest tylko jedno dobre i racjonalne wyjście z tej całej sytuacji, jeśli chodzi o twoje dobro. Przepraszam, jeśli byłam zbyt ostra. Ale nie ja jestem w tym związku i po prostu ciężko się patrzy na takie sytuacje, bo jeszcze nie widziałam takiej, która by się skończyła dobrze. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Moim zdaniem nie tyle zmyśla, co mówi autorce, co usłyszał. Co usłyszał, a nie co seksuolog do niego powiedział. To dwie różne rzeczy.
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Biały związek? Co ja mam robić?
Cytat:
Btw. Bardzo ładny post. Myślę, że autorka potrzebuje takich słów, bo chyba starczy, że facet ją jak głupią traktował i żerował na naiwności - samoocena spadła, czuje się podle z tym wszystkim, a tu jeszcze grzmoty od ludzi z internetów, że serio głupia i naiwna :/ Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.