![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie mam z kim uprawiać seksu.
Sama miałam swój pierwszy raz " z okazji " na jedną noc i nie żałuję. Jeśli naprawdę czujesz frustrację z braku seksu to po prostu załóż konto na Tinderze, spotkaj się z dwoma trzemaa facetami, pomyśl czy któryś Cię pociąga i mogłabyś z nim to zrobić. Jeśli tak, zrób to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Przyznawać się facetowi nowo poznanemu czy nie, ze jest sie dziewica??? Jestem facetem, który miał do czynienia z dziewicami i muszę Ci powiedzieć że największą Twoja "głupota" byloby zatajanie tego przed facetem. Pierwszy seks, rozdziewiczanie kobiety jest inne niż pozostałe stosunki. Facet musi się skupić wtedy na kobiecie, otoczyć ją opieka, wczuć się trochę w jej odczucia, stres, obawy a facet który nie będzie wiedział że jesteś dziewica będzie postępował jak przy zwykłym seksie. Już nie wspominając tego że może Cie boleć i to bardzo, możesz krwawić i co wtedy... Zrobi Ci się trochę nieswoja bo zawstydzisz się i reakcja faceta na takie wydarzenie może być różna. Może Cie przytulić a może wyjść trzasnąć drzwiami i nara jeśli trafisz na porywczego samca. Dlatego idąc do łóżka z przypadkowym facetem nie wyobrażam sobie aby kobieta nie poinformowała mnie o tym. że jest dziewica. Dziewictwo to nie jest żaden wstyd aby się tego wstydzić a jeśli facet kręci nosem i przeszkadza mu Twoje dziewictwo to oznacza że nie zasługuje na Ciebie. Proste.
Poza tym jeśli facet źle Cie potraktuje w łóżku podczas pierwszego razu nie wiedząc że to jest Twój pierwszy raz, będziesz chciała udawać doświadczona to możesz nabyć traumy, złych doświadczeń, przykrości. Możesz długo się z tego leczyć dochodzić do siebie. Dlatego uwazam, że najbezpieczniej będzie poinformować faceta o swoim niedoświadczeniu w seksie. Pamiętaj też że większość panów na tinderze szuka przelotnego seksu bądź stalego, dyskretnego. Zrobisz jak będziesz uważała bo to jest Twoje ciało i życie ale wypowiedziałem się z punktu widzenia faceta i jak ja by zrobił na Twoim miejscu ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Napisałem do Ciebie wiadomość prywatna na skrzynkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanów się, co jest dla Ciebie ważne. Romantyczna wizja seksu w udanym już związku? Czysto fizyczne doświadczenie? Połączenie bliskości emocjonalnej i fizycznej? Doświadczanie i poznawanie siebie, swojej seksualności? Od tych aspektów zależy, która droga jest dla Ciebie. Jeśli wejdziesz w związek, może być tak, że przez długi czas będziesz miała tylko jednego partnera seksualnego. Czy taka wizja jest dla Ciebie ok? Jak się będziesz czuła ze swoimi wartościami po przygodnej nocy, która donikąd nie zaprowadzi? Miałam podobne dylematy. Zdecydowałam się na pierwszy seks po kilku randkach - wiedziałam już, że nie będzie z tego związku, a z drugiej strony wiedziałam też, że jest to osoba, która uszanuje moje granice i ewentualną odmowę. Cieszę się, że nie czekałam na związek i mogę eksplorować swoją seksualność. Czuję, że seks z miłości musi być doświadczeniem z jeszcze innego poziomu, ale nie mam jak tego sprawdzić, więc radzę sobie z tym, co mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.